Er Ripple (XRP) værd at købe i 2021

Før du beslutter dig for, om det er værd at købe mønt i 2021, eller skal jeg købe xrp 2021, skal du først få en idé om krusningsmønt, XRP og Ripple lab. Fordi du har brug for at vide om dem først, hvis du besluttede at investere i ripples mønt xrp.

Som du ved, siden introduktionen af Bitcoin, værdierne af digitale valutaer stiger dag for dag. Selv i en meget kort periode er værdien af ​​den digitale valuta hævet med tusinder og blevet en af ​​de dyreste valutaer at købe og investere.

Ligesom det er Ripple en anden digital valuta, der er blevet rangeret som den tredje mest værdifulde digitale valuta efter Bitcoin og Ethereum. Meget få mennesker ved, at Ripple-mønt er ældre end Bitcoin. I 2004 begrebet Ripple mønt blev opdaget af opfinderen, men på grund af nogle grunde har de lanceret det i 2012 gennem deres Ripple lab.

Det er en anden digital valuta, som kan investeres i bytte og endda konverteres til andre valutaer, herunder papirpenge og mønter. Ligesom andre digitale valutaer har den ingen form, men den har værdi over for dollaren, der hæves dag for dag.

Ifølge investorerne i XRP, satsen for Ripple-mønt er steget med 75% i de sidste par uger på grund af Bitcoin’s popularitet, fordi en type investering påvirker den anden type investering i samme kategori.

Hvorfor bliver Ripple populær?

Ripple bliver berømt dag for dag på grund af flere grunde, hvor stigningen i dens møntværdi er øverst. Ifølge Ripple Lab og investorerne i Ripple mønter, værdien af ​​Ripple er øget med forskellige priser.

Nogle hævder, at dens værdi i meget kort periode er steget med 75%, hvor andre siger 50%. Kort sagt, stigninger i værdien af ​​denne digitale valuta, folk bevæger sig nu fra Bitcoins til Ripple. Værdien er lav, og det er let for enhver investor, inklusive de små investorer, at investere i Ripple.

Den anden grund, der gør Ripple-mønt populær, er dens accept. Ja, i dag er Ripple blevet accepteret af snesevis af populære banker over hele verden inklusive SBI. Dette gør det meget nemt for de mennesker, der ejer Ripple i deres online-konto. De kan konvertere eller udveksle dem let ved hjælp af disse banker.

Ripple bliver også populær blandt investorer på grund af Bitcoin. Nu bevæger folk sig for at investere i digitale valutaer. I løbet af de sidste par måneder er værdien af ​​Bitcoin sprunget fra $ 20.000 til $ 40.000 (I dag er Bitcoin-prisen: $ 48.000). Dette fik folk til at begynde at investere i digitale valutaer. De små investorer, der ikke kan investere i Bitcoin på grund af dens høje pris, foretrækker det nu køb Ripple. Dette gjorde også ripple til den næstmest investerede digitale valuta.

Hvorfor skal du investere i Ripple XRP-mønt?

Jeg vil ikke sige, at du investerer i Ripple XRP-mønt uden at give dig forskellige grunde. Efterfølgende kan du læse årsagerne, der får mig til at investere i Ripple-mønt, og jeg er sikker på, at disse grunde er nok til at formidle dig til at investere i Ripple i 2021. Læs først denne artikel: Hvordan krusning fungerer.

1- Ripple har en imponerende liste over investorer

Ripple er en opstart, der er blevet finansieret af forskellige investorer. Denne start af risikovillig kapital har navnet verdens populære virksomheder, herunder Google. Da værdien af ​​Ripple stiger, besluttede mange andre populære og kendte virksomheder også at investere i denne venturekapital i de kommende måneder. Dette giver Ripple en autoritet til at investere og opbygge tillid til deres investorer.


2- Store banker accepterer nu Ripple-mønter

De digitale valutaer har ikke noget fysisk udseende, hvorfor de finansielle institutter som en bank ikke accepterer det. Selv den digitale valuta som Bitcoin er ikke acceptabel af de fleste banker rundt om i verden. Ripple er anderledes.

XRP er blevet accepteret af mange kendte banker rundt om i verden. Santander (en britisk bank) var den første, der accepterede denne mønt. I dag er der mere end 75 internationale banker der accepterer Ripple som en valuta. Dette gør det let for investorer at konvertere denne mønt til andre valutaer.

3- Ripple er økonomisk end Bitcoin

Hvis du er begrænset med investeringen og ikke kan investere i Bitcoin på grund af dens høje priser, er Ripple en god løsning for dig. For det første har den ikke en meget høj pris, og for det andet opkræver de ikke noget gebyr som banker og PayPal gør på transaktionen. På grund af den lave pris er chancerne for stigning i fremtiden meget høje.

4 – Det er den tredje mest populære digitale valuta

Som du ved, at de digitale valutaer bliver populære dag for dag. Investorer investerer milliarder af penge i dette. I fremtiden kan denne valuta muligvis erstatte papirpenge. Efter Bitcoin og Ethereum, Krusning er den tredje mest populære valuta. Som investorsynspunkt er chancerne for overskud store.

5- XRP kan sendes overalt i verden

I dag, XRP er blevet accepteret af mange banker i forskellige lande. Dette gør det let for sine investorer at overføre det til en anden del af verden inden for få sekunder eller veksle det til papirpenge.

Du behøver ikke at vente på, at den specifikke pris skal bytte eller konvertere din ripple-mønt i nogen anden valuta. Ripple lab selv kan tage din XRP til dette formål.

6- Digital valuta har ingen modpartsrisiko

Et lands valuta påvirkes negativt på grund af dets lovgivning, politiske tilstand og økonomiske ændringer. På grund af disse ændringer skal investorerne lide store tab. Men dette sker ikke i tilfælde af digital valuta som Ripple-mønt, fordi dette ikke er registreret i henhold til lovgivningen i ethvert land eller kun tilhører et land. Ethvert lands politiske tilstand påvirker ikke dets satser i negativ forstand. Så dette er en modpartsfri risikoinvestering. På grund af nul modpartsrisiko påvirker inflationen (inklusive generel inflation) heller ikke værdien af Ripple mønt.

Læs også: Sådan køber du Ripple XRP-mønt [Ultimate Guide]

Læs vores nye forudsigelse for 2021: forudsigelse af krusningspris: XRP-forudsigelse 2021-2025

Bemærk: “Denne artikel bør ikke betragtes som og er ikke beregnet til at yde investeringsrådgivning. Foretag din egen grundige undersøgelse, før du investerer i nogen kryptovaluta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map