Coinbase anmeldelse: SKAL LÆSES (2020)

Coinbase er en af ​​verdens mest populære kryptokurrencyudveksling og er velkendt, fordi den i modsætning til andre børser er baseret i og underlagt amerikanske regler. Børsen er opdelt i flere kategorier, Coinbase– til detailbrugere, Coinbase Pro– deres professionelle handelsplatform for enkeltpersoner, Coinbase Prime– for institutionelle kunder. I denne anmeldelse fremhæver vi hver af deres forskellige funktioner og kontroverser, som du har brug for at vide.

De vigtigste fordele ved Coinbase

 • Reguleret under amerikansk lovgivning.

 • En af de få børser tilgængelig for amerikanske borgere.

 • Vedligeholder en forsikringspolice mod tyveri eller hacks.

Nøglefunktioner og funktioner

Coinbase ProCoinbase Pro

Et punkt at bemærke er, at Coinbase kun tilbyder spothandel, i modsætning til andre børser, der tilbyder andre produkter såsom derivater, futureshandel osv.

Børs er opdelt i flere kategorier, der passer til forskellige typer brugere. Coinbase er til detailbrugere, Coinbase Pro for individuelle professionelle handlende og Coinbase Prime til institutionelle kunder. Denne forskel skyldes, at de hver især har forskellige funktioner til at imødekomme brugeren. Som eksempel er den største forskel mellem Coinbase og Coinbase Pro, at Coinbase Pro tilbyder kortværktøjer, realtidsordrebøger, blandt andre værktøjer til at hjælpe den avancerede erhvervsdrivende med at få mest muligt ud af børsen. Coinbase Pro og Coinbase Prime tilbyder begge billigere transaktionsgebyrer og mere understøttede kryptokurver. De er dog stadig væsentligt færre end andre børser derude.

Coinbase Pro interfaceCoinbase Pro interface

På trods af kun at tilbyde spothandel, har Coinbase sin egen serie af produkter, der hjælper brugerne med at komme i gang. For eksempel har den sin egen tegnebog og giver brugerne mulighed for at optjene kryptokurver ved at deltage i deres kurser.

Coinbase-produkterProdukter, der tilbydes af Coinbase

Coinbase historie

Coinbase blev lanceret i oktober 2012 og er baseret i USA. Deres hovedkvarter er beliggende i San Francisco, Californien. Det bliver også meget brugt i Europa, hvor det har en driftslicens. Den har i øjeblikket over 30 millioner brugere og over 150 milliarder dollars, der handles på børsen.

Børsen har i øjeblikket udvidet til over 100 lande over hele kloden.

Støttede lande

Coinbase er tilgængelig i over 100 lande. Især USA, som mange børser ikke kan understøtte på grund af lovgivningsmæssige problemer. Mens Coinbase siger, at det er “tilgængeligt” i nogle lande, tilbyder det muligvis ikke det fulde sæt af tjenester, dvs. at være i stand til at “konvertere” mellem forskellige kryptovalutaer og “købe og” sælge “det samme. Tjek her for tjenester tilgængelige for dit specifikke land.

Understøttede kryptovalutaer

Desværre har Coinbase meget få børsnoterede kryptokurver. Tilgængeligheden for at købe, sælge, sende og modtage en bestemt kryptokurrency afhænger også af (a) om du bruger Coinbase eller Coinbase Pro; og (b) din placering.

Her er et diagram over kryptokurver understøttet af Coinbase afhængigt af din placering.

Coinbase ser ud til tilføj support til 18 nye digitale aktiver inklusive Aave, Aragon, Arweave, Bancor, COMP, DigiByte, Horizen, Livepeer, NuCypher, Numeraire, KEEP, Origin Protocol, Ren, Render, Siacoin, SKALE, Synthetix, & VeChain. Der er dog ingen officiel tidsramme for, hvornår disse kryptovalutaer overhovedet vil blive tilføjet.

Nye digitale aktiverNye digitale aktiver

Den 17. juli 2020 og i en fuldstændig overraskelse for kryptokurrencyentusiaster afviste Coinbase ovenstående liste over kryptokurver og børsnoteret Algorand ($ ALGO). Nu kan brugere købe, sælge, konvertere, sende, modtage eller gemme $ ALGO i alle Coinbase-understøttede regioner.

Dette fik Algorands fans og folk til at gå vild, og siden noteringen skød priserne for $ ALGO 30% op siden meddelelsen og handlede endda til 0,367 $ på sit højeste.

Vi kan se, at Coinbase aktivt prøver hårdt på at liste flere kryptokurver, hvilket de virkelig har brug for at arbejde på, da de halter bagefter deres konkurrenter i denne henseende. Så medmindre vi ser flere fortegnelser i fremtiden, holder vi vores score på 3,5 / 5 for kryptokurrencyunderstøttelse … indtil videre.

betalingsmetoder

Coinbase giver en række betalingsmetoder og vigtigst af alt giver handelsmænd mulighed for at betale i deres lokale valuta. Der er dog regionale begrænsninger for betalingsmetoder. Nedenfor er en nyttig liste over de accepterede betalingsmetoder i forskellige lande.

 • Bankindskud: Europa, USA, Storbritannien
 • Debetkort: Fås i de fleste lande inklusive Australien, Canada, Chile, Europa, Mexico, Storbritannien, USA.
 • Kreditkort: Australien, Singapore
 • Paypal: Canada, Europa (de fleste lande), USA og Storbritannien

Du kan tjekke her for at se accepterede betalingsmetoder for dit specifikke land. Selvom vi bemærkede, at oplysningerne om understøttede betalingsmetoder er lidt anderledes end oplysningerne på deres anden side.

Børsen har også sin egen Coinbase-kort– et Visa-baseret betalingskort, der giver kunderne mulighed for at foretage køb online og i butikken ved hjælp af kryptovalutaer. Men det er i øjeblikket kun tilgængelig for britiske og europæiske kunder.

Depositum og udbetalingsgebyrer

Der er ingen gebyrer for indskud på Coinbase. Med hensyn til udbetalinger opkræver Coinbase kun de relevante bankoverførsler / bankoverførsler eller netværksgebyrer, der kræves for at sende dine penge til dig.

Handelsgebyrer

Coinbase opkræver forskellige gebyrer afhængigt af om du er på Coinbase, Coinbase Pro eller Coinbase Prime. Gebyrer er billigere for sidstnævnte 2 på grund af disse forhandlers større volumen.

Coinbase opkræver 2 sæt gebyrer for køb og salg af kryptokurrency: a Spredningsgebyr (ca. 0,5%) for hver handel og a Coinbase-gebyr hvilket er det største af (a) et fast gebyr, hvis beløb afhænger af transaktionens størrelse og (b) et variabelt gebyr i procent afhængigt af din region, produktfunktion og betalingsmetode.

Her er de faste gebyrer, der opkræves af Coinbase:

Samlet transaktionsbeløb Transaktionsgebyr (USD, EUR, GBP)
Mindre end $ 10 $ 0,99, € 0,99, £ 0,99 
Mere end $ 10, mindre end $ 25 $ 1,49, € 1,49, £ 1,49
Mere end $ 25, mindre end $ 50 $ 1,99, € 1,99, £ 1,99
Mere end $ 50, mindre end $ 200 $ 2,99, € 2,99, £ 2,99

Fast gebyr

Nedenfor er den variable procentdel for brugere i USA. Tjek her for variable procenter for andre lande.

US variabel procentdel

Her er en illustration af, hvordan du beregner dit køb / salg transaktionsgebyr. For eksempel er jeg i USA og vil købe USD $ 20 i værdi ved hjælp af mit betalingskort. Mit faste gebyr ville være USD $ 1,49, fordi det samlede transaktionsbeløb er mere end USD $ 10, men mindre end USD $ 25. Mens den variable procentdel ville være 3,99%, fordi jeg betaler med betalingskort. I dette tilfælde, Coinbase ville opkræve mig USD1,49 fordi fast gebyr er højere end den variable procentdel.

For konverteringer fra en type kryptokurrency til en anden opkræver Coinbase en spreadmargin på op til 2%. Der opkræves ingen separate Coinbase-gebyrer for dette.

Kontroverser

I slutningen af ​​februar 2020 var Coinbase identificeret som en af ​​de enheder, der arbejder med Clearview AI, en kontroversiel leverandør af ansigtsgenkendelsesteknologi, der stod over for juridiske trusler fra Apple og Google på grund af manglende kontrol med dets praksis. Coinbase indrømmer at have testet Clearviews software, men benægter, at kundens data blev brugt i nogen af ​​sådanne tests.

Børsen har komme under skud fra brugere under Bitcoin-prisdump den 10. maj 2020. Den 10. maj 2020 kl. 17:26 Pacific Time oplevede børsens websted og mobilapp begge afbrydelser. 10 minutter senere kom Coinbase ud med en meddelelse, der sagde, at den stadig undersøgte dette afbrydelse, kl. 18:14, var tjenesten blevet genoprettet. I løbet af denne tid faldt prisen på Bitcoin imidlertid fra USD $ 9.500 til $ 8.100, hvilket efterlod brugerne kun i stand til hjælpeløst at se nedbruddet og ude af stand til at handle.

Coinbase er temmelig berygtet for at gå ned under store udsving i Bitcoin-priser. Den 29. april 2020 led børsen et afbrydelse mens Bitcoin-priserne steg til lige under USD $ 9.000. Og IGEN den 10. maj 2020.

Det er overflødigt at sige, brugerne er ikke glade med situationen, hvor nogle bemærker, at Coinbase “går ned”, når der er en enorm ændring i Bitcoin-priser. Og mens nogle tilskriver dette, at Exchange er overbelastet med brugere, er andre ikke tilfredse med, hvordan Coinbase ikke har løst dette gennem årene i betragtning af de høje gebyrer, der opkræves af brugerne..

Med hensyn til det seneste nedbrud 1. juni 2020 siger Coinbase, at Bitcoin-prisstigningen førte til en stigning i trafikken med 5 gange på kun 4 minutter. Som et resultat blev deres autoskalingssystem overvældet og skabte et efterslæb, der betød, at nye undersøgelsesanmodninger blev droppet eller tidsindstillet. Coinbase hævder dog, at de arbejder på at reducere virkningen af ​​prisrelaterede trafikspidser.

Er Coinbase sikkert i 2020?

Coinbase

Børsen har de bedste sikkerhedsfunktioner. Derudover er brugerne licenseret i USA og har yderligere beskyttelse, da føderale love gælder.

Med hensyn til børsens metode til opbevaring af fonde opbevares kun 2% af kundefondene i varme tegnebøger. De øvrige 98% opbevares i sikre kolde tegnebøger i forskellige dele af verden. Indtil videre er det ikke blevet hacket… endnu. Coinbase har også en forsikringspolice som forsikrer mod tyveri af kryptokurver som følge af sikkerhedsbrud, hacks, medarbejdertyveri eller svigagtig overførsel.

Med hensyn til kontosikkerhed råder Coinbase sine brugere til at bruge tofaktorautentificering. Systemet understøtter enten korte beskeder sendt til det registrerede mobiltelefonnummer, Google Authenticator, blandt andre pålidelige måder til at forhindre ondsindet konto-login.

Dog anbefales det ikke at opbevare betydelige aktiver i børser, da børser er tilbøjelige til hacks. Den bedste praksis er kun at efterlade nok aktiver til daglig handel på børser, resten skal gemmes offline på hardware-tegnebøger til.

For at lære mere om hardware-tegnebøger, se vores anmeldelser på Ledger Nano X og Trezor Model T.

Konklusion: Coinbase udveksling fordele og ulemper

Fordele

 • Coinbase har været en af ​​de mest sikre og pålidelige kryptokurrencyudvekslinger.
 • Børs opretholder en forsikring mod hack og tyveri, hvilket er beroligende for brugerne.
 • Generelt tilgængelig i mange lande, inklusive USA med mange betalingsmuligheder.

Ulemper

 • Gebyrstruktur er meget forvirrende og ikke den billigste derude.
 • Manglende handelsfunktioner.
 • Ikke mange tilgængelige kryptokurver sammenlignet med andre børser derude.
 • Ser ud til at være ude af stand til at håndtere pludselige stigninger i brugerne og har en historie med at gå ned i perioder med høj prisvolatilitet.

Endelig score

Tilbudte tjenester: 3/5

Understøttelse af kryptovaluta: 3,5 / 5

Gebyrer: 3/5

Sikkerhed: 4.5 / 5

Endelig score: 3.5

For at lære mere, se vores gennemgang af de bedste kryptokurrencyudvekslinger.

Opdateret den 17. juli 2020 for at inkludere notering af Algorand

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner