Enjincraft Review: Tilføjelse af Blockchain til Minecraft

EnjinCraft-logoEnjinCraft – Enjin bringer Blockchain-økonomier til Minecraft

EnjinCraft ånder nyt liv i Minecraft ved at bringe det bedste af digitale økonomier og ikke-fungible tegn (NFT) samleobjekter. Mens Minecraft er det største sandkassespil i verden, har det altid manglet en ægte økonomi. Enjins nye Minecraft-integration og SDK giver spillerne mulighed for virkelig at eje varer og flytte dem på tværs af servere. Med lanceringen af Minecraft-plugin den 28. maj 2020 kan serverejere bruge et simpelt plugin, så blockchain-genstande kan bruges i deres Minecraft-verdener.

Med Enjincraft kan spillere udstyre ERC-1155 aktiver direkte som Minecraft-genstande. Dette giver også mulighed for handel med varer uden for spillet og ind i Enjin Wallet. Enjins nye integration giver mulighed for direkte handel med ERC-1155 aktiver, Ethereum og Enjincoin direkte i Minecraft.

Spillere vil være i stand til at indtaste “Enjincraft”Og find skatte som sværd, rustning og værktøj i spillet. Efter at have fundet disse varer, kan spillerne have ægte vareejerskab, da de er ikke-svampelige aktiver (ERC-1155 tokens). Varer kan opbevares direkte i Enjin Wallet, hvilket giver mulighed for nem handel eller endda smeltning.

Første Enjincraft World

Enjincrafts første verden er fyldt med quests, historier og mange opdagelige byer. For dem, der tør udforske, er verden fyldt med skattekister og mysterier, der kan løses. Skattekister i spillet giver ægte ERC-1155 genstande, der har værdi baseret på Enjin Coin.

Kort over Enjincraft

For begyndere er verdenskortet meget praktisk, da det markerer alle de vigtigste placeringer i spillet. Dette kort kunne findes i Witeks hus i den første by (følg hovedvejen ind til byen).

Bindende Enjin-tegnebog

Spillere kan opbevare værdifulde genstande Enjincraft via Enjin Wallet. Ombordstigningsprocessen er meget enkel:

  1. Log ind på enjincraft.com
  2. Spillet giver dig en bindende kode på 5 tegn.
  3. Åbn Enjin Wallet på din mobiltelefon
  4. Naviger til “Tilknyttede apps”
  5. Vælg tegnebogen, og indtast bindingskoden

Enjincraft med tilknyttet tegnebog

Denne proces skal tage ca. 1 minut, hvorefter kontoen er bundet og klar til at blive spillet. Tegnebogens status vises som linket, og Enjin Coin-panelet viser tegnebogens ENJ- og ETH-saldo. Dette gør Minecraft meget lig Massively Multiplayer-spil som World of Warcraft.

Enjincraft ERC-1155 emner

Enjincraft-genstande er på tværs af servere og kan bevæge sig mellem verdener. I øjeblikket kan ejere af varerne udforskes ved hjælp af Enjinx blockchain explorer.

Se vores Enjin-guide for at lære mere.

Hvad er EnjinCraft?

Enjincraft diskussion og interview med Enjin CTO Witek Radomski

EnjinCraft er Enjins nyeste plugin til Minecraft servere. EnjinCraft-pluginet giver serverejere mulighed for fuldt ud at integrere en blockchain-økonomi i Minecraft.

Dette betyder, at Minecraft-serverejere vil være i stand til at give spillerne håndgribeligt ejerskab af aktiver og valutaer i spillet. Aktiverne i spillet kan bruges i serverejernes chatrum, websteder og Enjin Multiverse.

Stormwall er et eksempel på Enjins multiverse-aktiver er Stormwall. Det er et spil, der kan spilles skabt af Enjin, der kan bruges i 32 af Enjins spil.

DonationCraft var Enjins første Minecraft-plugin. Det tillod MineCraft-servere at acceptere Paypal- og kreditkortbetalinger. Ifølge Enjin, DonationCraft har over 5 millioner downloads og tilladt serverejere at tjene millioner af dollars.

Som først rapporteret af Asia Crypto i dag, for at introducere folk til Enjins MineCraft-plugin, Enjin har lanceret den lukkede betaversion af EnjinCraft Server One, en Minecraft-server bygget med Enjins plugin.

EnjinCraft Server One har blockchain-baserede Minecraft-våben, rustninger og tilbehør, som spillerne kan finde og vinde.

Søg og indsaml blockchain-aktiver i Minecrafts ekspansive universSøg og saml blockchain-aktiver i Minecrafts ekspansive univers

Genstande i spillet er bakket op med Enjin Coin (ENJ). Spillere kan få Enjin Coin ved at smelte dem via Enjin Wallet. Efter smeltning af Enjin Coin kan den overføres til andre kryptovalutaer. Enjin Coin kan også bruges til at købe gavekort fra almindelige detailhandlere. For eksempel Amazon, Apple og Uber.

Enjin Blockchain SDK til Java

SDK til Java giver Java-udviklere mulighed for at oprette og integrere blockchain-aktiver på deres platform.

Til Enjins Java SDK, selskabet har vedtaget en open source codebase. Derfor kan Java SDK-brugere ændre og bygge videre på SDK, uanset hvad de vil. Enjin nævner, at de opmuntrer samarbejdsånden og håber, at brugerne kan bruge SDK til at opbygge ting, de aldrig kunne have forestillet sig.

Spillere kan konvertere deres aktiver i spillet til en virkelig værdi.Spillere kan konvertere deres aktiver i spillet til en virkelig værdi.

Brugere vil være i stand til at bruge Enjins platform til at integrere en blockchain-økonomi på deres servere. Dette betyder, at brugere kan integrere blockchain-økonomier i spil, webapplikationer og endda andriod-apps.

Du kan begynde at bygge med Blockchain SDK ved at oprette en Enjin-konto her.

Ved at tilmelde sig Enjin Spark early adopter-programmet får brugerne forskellige fordele ved tidlig adopter. Dette vil hjælpe dem med at markedsføre, finansiere og tjene penge på deres projekter.

Du kan tilmelde dig Enjin Spark-programmet her.

Konklusion

Introduktion til EnjinCraft: Verdens første Blockchain-drevne Minecraft-server

At se elementer i spillet som blotte pixels hører fortiden til. Enjin tillader udviklere at integrere blockchain-økonomier i onlineverdenen gennem Enjins Java SDK.

Og med MineCraft Server One viser Enjin, hvordan disse økonomier kan fungere i mainstream-spil. Vi vil forhåbentlig endelig se en win-win-situation for udviklere og spillere. Udviklere er i stand til at generere mere overskud. Mens spillerne får lov til at tjene værdi i det virkelige liv gennem varer i spillet.

For at lære mere om, se vores Enjin-gennemgang.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner