Ledger Nano X Review: Bedste Bitcoin Wallet i 2020?

Ledger Nano X er den næste generation af hardware-tegnebog med support til smartphone, en større skærm og mere lagerplads til apps. Detailhandel for $ 119, Ledger Nano X er fantastisk til nybegyndere eller erfarne forhandlere, der handler mere end 3 typer kryptovalutaer ad gangen eller store mængder på farten. Hvis flere apps og mobilitet ikke er et stort problem, skal du holde dig til Ledger Nano S.

I denne anmeldelse vil vi se på sikkerhed, hardware design og kryptokurrency support af Ledger Nano X for at fortælle dig, om denne enhed er værd at købe eller ej. Til Opsætnings- og installationsvejledninger, tjek vores fulde Ledger Nano X guide.

Klik nedenfor for at købe!

Nøglefunktioner i Ledger Nano X:

Ledger Nano X Video Review

  • Større skærm – Viser fulde kryptovaluta-adresser uden at rulle
  • Mobilsupport – (Android og iOS) support via Ledger Live Mobile
  • Mere lagerplads – Installer op til 100 forskellige apps til forskellige mønter.
  • Genopladeligt batteri – gør det muligt at tænde enheden uden et kabel.

Seneste funktioner: stake, swap, optjen og udlån kryptokurver

Indsats og indtjening

Ledger Live giver mulighed for at sætte Tezos ($ XTZ), Tron ($ TRX), Cosmos ($ ATOM) og Algorand ($ ALGO). Brugere kan låse disse kryptokurver for at sikre deres respektive netværk, og til gengæld får de betalt renter for at gøre det. Denne funktion udvider Ledger til mere end bare et sikkert sted at gemme din kryptokurrency, det kan endda hjælpe dig med at udvide dine digitale aktiver.

Indsættelse af dine digitale aktiver kan udføres i 3 enkle trin. Først, frys dine aktiver ved at logge på din Ledger Live, vælge den relevante konto for det aktiv, du ønsker at satse, og klik på “optjen belønninger”. Et pop op-vindue vises derefter. Der får du lov til at vælge det beløb i din tegnebog, du vil fryse. For det andet, stem på din validator (er), der skal lave blokke på dit netværk, og den kryptokurrency, der optjenes ved at lave disse blokke, omdistribueres til vælgerne. Endelig, kræve dine belønninger ved at klikke på “Gør krav” på din relevante konto. Der kræves belønning hver 24. time.

Bytte

Ledger har frigivet en Ledger Swap-funktion, der giver brugerne mulighed for at udveksle deres kryptokurver gennem deres partner Changelly. Sådan fungerer dette, er at du sender din kryptovaluta fra din enhed til Changelly, og Changelly sender dig de udskiftede kryptokurver tilbage.

For at bruge denne funktion skal du bruge: Ledger-enhed, Ledger Live, appen til den krypto, du vil bytte og modtage, og endelig udvekslingsappen.

Udlån

Ledger arbejder med Forbindelse ($ COMP) for at give brugerne mulighed for at låne DAI, USDT og USDC gennem Compounds decentraliserede økonomiprotokol (DeFi). Formålet med at gøre er, at långiveren kunne tjene en årlig procentsats.

Derudover er der mange fordele ved brug af Ledger til at låne:

Styring: Du har kontrol og bevis for, at den krypto, du låner ud og genereret interesse, tilhører dig. Dette skyldes, at udlån på Ledger sker gennem Compound, og når du låner på platformen får du “cTokens” til gengæld. Disse cTokens repræsenterer bevis for dit ejerskab af de lånte kryptokurver og den genererede interesse. Disse cTokens gemmes af dig, indtil du vil have dine lånte aktiver og renter tilbage, og i så fald er alt hvad du skal gøre, at sende cTokens tilbage til den smarte kontrakt.

Sikkerhed: cTokens er gemt på din ledger hardwaretegnebøger.

Bekvemmelighed: Compounds udlånsfunktioner er tilgængelige direkte via Ledger Live.

Udlån af krypto ved hjælp af Compound og Ledger Live sker i 3 enkle trin. For det første skal du på Ledger Live’s Manager installere applikationen til den kryptokurrency, du vil låne ud, og oprette en konto. For det andet skal du aktivere din konto til at godkende Compounds smarte kontrakt til at interagere med din konto. Til sidst skal du vælge den mængde kryptokurver, du vil låne ud, og udstede en transaktion til Compound, kontrollere og godkende transaktionen på din enhed.

Sikkerhedsfunktioner

En af hovedårsagerne til at købe Ledger hardware-tegnebøger er firmaets ry for sikkerhed. Nano X indeholder to processorchips:

  • Sikkert element: ST33J2M0 (sikker) er uafhængigt certificeret og gemmer den private nøgle og underskriver transaktioner
  • Operativ system: STM32WB55 chip er ansvarlig for Ledgers BOLOS proprietære operativsystem.

Sikre elementer er separate hardwarestykker (andet lag af sikkerhed) med deres egen opbevaring og begrænset funktionalitet, der ikke kan brydes af hackere. Dette betyder, at selvom Ledger Nano X er tilsluttet en kompromisudstyr – som en hacket bærbar computer eller telefon – er de private nøgler (= adgang til kryptofonde) aldrig kompromitteret. Enheder som Trezor One og Model T ikke har sikre elementer og har kun et enkelt lag af sikkerhed.

Ledger Nano X TeardownLedger Nano X Teardown viser CC EAL 5+ Secure Element Chip

Ledger Nano X har også det samme BOLOS-operativsystem, som findes på Nano S. BOLOS sikrer, at adresser vises korrekt på enheden og håndterer forbindelser til eksterne enheder.

I lighed med Nano S kan brugerne oprette tegnebøger, der er beskyttet af en adgangssætning ud over din primære PIN-kode. Så sig en tyv kræver, at du låser din enhed op, du kan give dem PIN-koden for at få adgang til tegnebøger med færre midler. Mens du gemmer hovedparten af ​​dine kryptoaktiver bag adgangssætbeskyttede tegnebøger.

Nano X har tilføjet Bluetooth-understøttelse. desværre Bluetooth’s sikkerhedsoptegnelse er ikke pletfri og præsenterer en ny angrepsvektor til enheden. Ledger CTO Nicolas Bacca har under et interview udtalt, at Bluetooth på Ledger-funktioner forudsætter, at forbindelsen er kompromitteret – på intet tidspunkt vil den være i stand til at overtage enheden.

Ledger Nano X Bluetooth-kontrolpanelBluetooth kan slukkes på Ledger Nano X

I oktober 2019 modtog Nano X CSPN (First Level Security Certificate) certificering udstedt af ANSSI (National Agency for Information Systems Security). I øjeblikket er det kun Ledger’s Nano S og Nano X, der er certificeret af alle kryptovaluta-hardware-tegnebøgerne på markedet. Certificeringsskemaet evaluerer flere aspekter af en enheds sikkerhed, herunder firewall, identifikation, godkendelse og integreret software ved at sætte det gennem flere angrebsscenarier.

Ledger-hack

I juli 2020, Ledger bekræftet de led et databrud, hvorved en uautoriseret tredjepart fik adgang til Ledgers e-handels- og marketingdatabase. Som et resultat blev omkring 1mil e-mail-adresser eksponeret, og af disse havde 9.500 kunder yderligere information eksponeret såsom deres for- og efternavne, postadresse, telefonnummer og bestilte produkter.

Ledger havde rapporteret sagen til myndighederne og arbejder med Orange cyberdefense at undersøge sagen. Holdet overvåger også konstant for bevis for de data, der sælges på internettet.

Efter databrudet har brugere rapporteret om at modtage phishing-e-mails og tekster ved at bede dem om at downloade en ny version af Ledger-softwaren. Hvis brugere klikker på linket i e-mailen, omdirigeres de til en falsk klonet version af Ledger-webstedet. Bagefter, hvis brugerne downloader “opdateringen”, som faktisk er en malware, vil den bede brugerne om deres Ledger-gendannelsessætning. Den indtastede gendannelsesfrase bruges derefter af angriberen til at gendanne brugerens tegnebog og sende brugerens kryptovalutaer til angriberens tegnebog. For en fuld forklaring på hvordan phishing-angrebet fungerer, se rapporten fra Kraken.

Phishing-e-mailPhishing-mail sendt fra [email protected] adresse

Vi bemærker, at dette kan karakteriseres mere nøjagtigt som et “databrud” snarere end et hack. Endnu vigtigere havde denne overtrædelse ikke noget link eller indflydelse på Ledger-hardware-tegnebøgerne eller Ledger Live-appen. Kryptovalutaer, der er gemt på Ledger-enheder, har aldrig været i fare.

5/5 Sikkerhedsvurdering

Multi-valuta support

Mønter understøttet af Ledger Nano XFuld liste over understøttede mønter på Ledger kan findes her

Ledger har en af ​​de mest forskelligartede understøttelser af forskellige kryptokurver som NEO, Vechain og Monero. Med deres åbne politik til udvikling fra projektteams understøtter Ledger nano X 1100+ forskellige aktiver. Mange af disse aktiver som Vechain eller NEO findes ikke hos konkurrenter som Trezor Model T eller KeepKey, hvilket gør Ledger til den eneste tilgængelige hardware-tegnebog til mange mønter. Tommelfingerreglen her er, at Nano X understøtter de samme aktiver som Ledger Nano S.

Installation af Ledger Live

Ledger Live applikationsgrænseflade

Ledger har et oprindeligt program kaldet Ledger Live for at give dig adgang til kryptokurrencykonti (inklusive Bitcoin, Litecoin Ethereum og andre kryptokurver). Ledger Live er tilgængelig på flere platforme, herunder Windows, MacOS, Linux, Android og iOS. Vi fandt Ledger Live-appen nem at bruge, da den tydeligt viser kryptovalutaaktiver med historiske diagrammer. At sende kryptokurver er ekstremt let med trinvis betjening, der tydeligt viser afsender- og modtageradresser. Der er også avancerede funktioner til manuel tilpasning af transaktionsgebyr i sat / byte.

Hvor mange mønter kan Ledger Nano X holde?

En af svaghederne ved Nano S er manglen på plads til installerede applikationer. Ledger Nano X løser dette problem ved at øge den interne hukommelse til 2 MB. I vores tests var vi i stand til at installere alle 73 tilgængelige apps på enheden (Ledger hævder op til 100+). Det skal bemærkes, at applagring er en bekvemmelighed – apps vil stadig bevare deres konti / kryptokurrency-saldi, selvom de afinstalleres.

Understøtter Ledger Nano X Ethereum og ERC-20?

I september 2019 tilføjede Ledger en indfødte Ethereum Wallet til sin seneste Ledger Live v.1.14.0, der tilføjer support til 22 mønter og over 1.250 ERC-20 tokens. Dette giver mulighed for direkte adgang til tokens og ethereum, mens du er på farten uden behov for en tredjepartsgrænseflade som MyEtherWallet. Dette er en velkommen opgradering til Nano X-brugere, der tidligere var nødt til at bruge forskellige grænseflader afhængigt af den kryptokurrency, du ønskede at interagere med. Det vil også helt sikkert være velkomment for nybegyndere til kryptokurrency, som kan være forvirrede af de forskellige grænseflader.

En af vores klager er, at Ledger Nano X skal indtaste hver app-konto separat – noget der ikke er nødvendigt på Trezor Model T.

Er Ledger klar til Ethereum 2.0?

Ethereum 2.0 kommer snart med den første fase 0-beacon-kæde, der lanceres i december 2020. Ethereum-stakers skal frem til dette deponere mindst 32 Ether på Beacon Chain ved hjælp af en indskudskontrakt. Derfor har Ledger opdateret Nano Xs nye firmwareversion 1.2.4-5, hvor opdateringen af ​​Ethereum-applikationen til version 1.6.0 giver brugerne mulighed for at underskrive en indbetalingskontrakttransaktion direkte på Ledger Nano X. Denne funktion er EKSKLUSIV til Ledger Nano X.

I fremtiden vil brugerne være i stand til at bruge deres Ledger Nano X til at udlede en offentlig Ethereum 2.0-nøgle og validere, at den offentlige tilbagetrækningsnøgle, der anvendes i indskudsaftalen, faktisk hører til Ledger-enheden. Ledger-teamet arbejder også på en anden Ethereum-applikation, der giver stakere mulighed for sikkert at underskrive blokke på Beacon Chain.

5/5 Multi Valuta Support

Hardware Design

Ledger nano X PIN-indgangsgrænsefladeInput foretages med de to cirkulære knapper

Den nye Ledger Nano X har to hardwareknapper – skjult i det cirkulære design af dækslet. Disse to knapper giver os adgang til menuer (hold begge knapper nede), foretag valg (tryk på begge knapper) og endda indtast gendannelsessætninger (brug knapperne til at rulle). Vi fandt ud af, at indtastning af pinkoder og gendannelsesfraser kun var kedeligt med kun 2 knapper – måske en touchscreen eller yderligere knapper kunne hjælpe.

Nano X har en større skærm med højere opløsning. Dette betyder, at fulde kryptovaluta-adresser kunne forskydes uden at rulle – noget, der meget manglede i Nano S.

Nano X bruger et moderne USB-C interface til opladning og tilslutning til pc’en. Dette er en velkommen opgradering, da computerverdenen migrerer til USB-C.

4/5 til hardware design

3.5 / 5 af brugervenlighed

Mobilitet

Ledger nano X

Ledger Nano X kan bruges med mobile enheder, og transaktioner kan sendes på farten ved hjælp af Ledger Live-appen på mobil. Vi fandt denne funktion meget situationel. Selvom det er nyttigt at sende krypto på farten med den sikkerhed, som Nano X giver, mangler bekvemmeligheden sammenlignet med mobile tegnebøger som Enjin Wallet. Et separationsbekræftelsessæt er nødvendigt: Lås enheden op via PIN, gå ind i cryptocurrency-appen, kontroller og bekræft transaktionen. Dette føles kedeligt og ikke egnet til enkle kaffekøb eller små transaktioner. Hvad giver mening er måske store indkøb (en bil eller et hus?) Eller token-salgsinvesteringer. Spørgsmålet er dog stadig, hvor ofte vi har brug for at sende store mængder krypto på farten?

Hvordan opdaterer du Ledger Nano X

Ledger frigiver regelmæssigt opdateringer til Ledger Nano X for at forbedre sikkerhed, funktionalitet og møntsupport. Der kræves faktisk firmwareopdateringer for at få support til de nyeste kryptokurver. For at opdatere firmwaren skal du tilslutte Nano X til din computer og køre Ledger Live-app. Appen viser automatisk dit versionsnummer og viser alle tilgængelige firmwareopdateringer. For at starte opdateringen skal du klikke på opdateringsknappen og bekræfte installationen i Nano X ved at trykke begge knapper ned, når du bliver bedt om at ”give ledger manager” adgang til enheden.

Ledger Nano X værd at opgradere?

For $ 119 er Ledger Nano X ikke en budgetenhed – det kommanderer en bestemt prispræmie, der gør opgraderingsbeslutningen sværere for mange brugere. For mange er deal breaker-bekvemmelighedsfunktionerne – den store skærm, der viser fulde kryptovaluta-adresser og større lagerplads til flere apps. Hvis disse funktioner er vigtige for dig, er Nano X værd at opgradere. Men hvis du kun har brug for et par apps, er den budgetvenlige Ledger Nano S en bedre mulighed på $ 59.

Ledger Nano X sammenlignet med Trezor Model T

Ledger sammenlignet med andre hardware-tegnebøger

Den største forskel mellem Ledger Nano X og Trezor Model T er skærmen og understøttede mønter. Trezor Model T har en fin berøringsskærm, som hjælper med at indtaste PIN-kode og sikkerhedssætningerne. Trezor har dog færre understøttede mønter, og normalt har projekter tendens til først at frigive Ledger-support. Følgende tabel er en sammenligning mellem forskellige hardware-tegnebøger, inklusive udgivelsesdato, ekstern sikkerhedscertificering (hvis nogen), udgivelsesdato og vores anmeldelse.

I slutningen af ​​dagen er valget mellem Ledger Nano X og andre hardware-tegnebøger hovedsagelig baseret på 1 spørgsmål – er de kryptokurver, du vil have understøttet på enheden. Støtte til et stort antal mønter har altid været Ledgers stærke kulør sammen med browsersupport i decentraliserede børser (Binance DEX, IDEX og Switcheo)

Bedømt den 20. april 2020 af Michael Gu

Opdateret den 22. november 2020: Opdateret information om udlån ved hjælp af Ledger Live

Klik nedenfor for at købe!

{ "@sammenhæng": "http://schema.org/", "@type": "Produkt", "mærke": "Ledger", "navn": "Ledger Nano X", "billede": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/06/Ledger-Nano-X.jpg", "beskrivelse": "Ledger Nano X er den næste generation af hardware-tegnebog med support til smartphone, en større skærm og mere lagerplads til apps.", "anmeldelse": { "@type": "Anmeldelse", "overskrift": "Ledger Nano X tegneboganmeldelse: Er det det værd i 2019", "navn": "Ledger Nano X", "beskrivelse":"Ledger Nano X er den næste generation af hardware-tegnebog med support til smartphone, en større skærm og mere lagerplads til apps.", "mainEntityOfPage": "https://boxmining.com/ledger-nano-x-review/", "reviewBody": "Ledger har en af ​​de mest forskelligartede understøttelser af forskellige kryptokurver som NEO, Vechain og Monero. Med deres åbne politik til udvikling fra projektteams understøtter Ledger nano X 1100+ forskellige aktiver. Mange af disse aktiver som Vechain eller NEO findes ikke hos konkurrenter som Trezor Model T eller KeepKey, hvilket gør Ledger til den eneste tilgængelige hardware-tegnebog til mange mønter. Tommelfingerreglen her er, at Nano X understøtter de samme aktiver som Ledger Nano S.", "dato Udgivet": "2020-4-20", "anmeldelseBedømmelse": { "@type": "Bedømmelse", "ratingValue": "4.5", "værsteBedømmelse":"0", "bestRating": "5" }, "forfatter": { "@type": "Person", "navn": "Michael Gu" }, "forlægger": { "@type": "Organisation", "navn": "Boxmining", "logo": { "type": "ImageObject", "url": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/06/Boxmining-Logo.jpg" }}}, "tilbud": { "@type": "Tilbud", "pris Valuta": "USD", "pris": "119", "url":"https://shop.ledger.com/?r=428b&tracker = nanoxreview" }}

Produktspecifikationer (tekniske specifikationer)

Ledger Nano X Produktspecifikationer:

Processorer ST33J2M0 (sikker) + STM32WB55
Kompatibilitet 64-bit stationær computer (Windows 8+, macOS 10.8+, Linux) ekskl. ARM-processorer. Også kompatibel med smartphones (iOS 9+ eller Android 7+).

Stik

USB Type-C, Bluetooth 5.0

Batteri

100mAh batteri

Størrelse

72 mm x 18,6 mm x 11,75 mm

Understøttede aktiver 1100+ Understøttede aktiver

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Kan du gemme dine mønter, når du opgraderer fra Ledger Nano S til Ledger Nano X?

Ja. Når du udfører opgraderingen, skal du vælge “gendannelse” under installationen og indtaste 24-ords gendannelsessætningen fra Ledger Nano S backup

Kan Bluetooth-funktionen slås fra i Ledger Nano X?

Ja, Bluetooth kan deaktiveres i kontrolpanelet. Dette deaktiverer Bluetooth-kommunikation og tillader kun Ledger at kommunikere via USB-kablet. Du kan få adgang til panelet ved at holde begge knapper nede i 3 sekunder.

Kan mange apps kan du installere på Ledger Nano X?

Vi fandt ud af, at Ledger Nano X kan indeholde alle de 73 apps, der i øjeblikket er tilgængelige i Ledger Manager. Der er endnu mere lagerplads til fremtidige applikationer.

Hvorfor ændres Ledger Nano X Bitcoin-adresse?

Ledger inkluderer en funktion til automatisk at generere en ny Bitcoin-adresse hver gang en gammel bruges. Dette øger privatlivets fred for transaktioner, da forskellige adresser bruges til nye transaktioner. Gamle adresser kan stadig bruges, da Ledger indeholder fuld adgang (inkluderer fremtidig adgang) til disse midler.

Hvordan genererer du en ny offentlig adresse til modtagelse af midler

Nye offentlige adresser genereres automatisk, når gamle bruges (adressen modtager eller sender en transaktion).

Hvad er den seneste Ledger Firmware

I øjeblikket er den nyeste firmware 1.6.0

Vil Coronavirus (COVID-19) pandemi påvirke Ledger?

Ledger har udstedt en udmelding siger, at de har indført forretningskontinuitetsforanstaltninger for at sikre, at de fortsat har lagerbeholdning og produkter, der skal sendes til sine kunder. De oplever dog et vist efterslæb i deres kundeserviceside, men arbejder på at sikre, at kundens bekymringer bliver besvaret. Du kan tjekke driftsstatus for deres systemer her. Uundgåeligt kan der være problemer med at sende produkter til kunder, de er stadig i stand til at sende til de fleste lande, selvom nogle kunder muligvis oplever begrænsede forsendelsesmuligheder. Tjek her for at se om forsendelse til dit land kan blive påvirket.

Yderligere læsning

Ledger sender også anmeldelser fra andre YouTubers, som du kan tjekke her.

Har du lige fået en ny Ledger Nano X? eller altid været nysgerrig efter at komme i gang med Bitcoin og andre kryptokurver? Tjek mit kursus oprettet i samarbejde med Jeff Kirdeikis fra Uptrennd- Bitcademy: Lær, invester & Handel med Bitcoin – på under en time

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner