Nyhedsbrev # 10

Uge i gennemgang

“God fyr” -hacker: Hacks Andre Cronjes projekt returnerer 50% af byttet

Eminence Finance var et igangværende arbejde drillet af Andre Cronje i en kryptisk tweet. Dette var dog allerede nok for nogle investorer, der skyndte sig at købe EMN-tokens.

Den 29. september 2020 slog kryptosamfundet imidlertid alarmen for et tæppetræk efter at have set, at Cronjes udvikler tegnebog havde interageret med en ny Ethereum-adresse. Hacker stjal i alt investerede aktiver i USD 15 millioner dollars.

De, der havde investeret, angreb Cronje og beskyldte ham for ikke at have taget sikkerhedsforanstaltninger og ikke gjort sit projekt privat. Nogle gik endda så langt som at sende drabstrusler til Cronje, og en person har endda påstået, at de mistede USD $ 100.000 i dette hack.

Mærkeligt nok besluttede hackeren at sende USD $ 8mil tilbage til Cronjes adresse, men beholdt USD $ 7mil for sig selv. Derefter tweetede Cronje, at han havde bedt den længte skatkammer om at tilbagebetale USD $ 8mil, der blev returneret af hacker til berørte brugere.

Dette er bestemt en smertefuld lektion for de berørte. Men det er endnu en påmindelse om, at folk altid skal undersøge deres fulde forskning, inden de lægger penge i et projekt. Dette gælder især i betragtning af, at vi har observeret en markant stigning i svindel i de sidste par uger.

KuCoin Hack pt 2: Stadig ikke ude af skoven endnu

KuCoin-hacket fandt sted den 25. september 2020, og det hidtil synes at være, at over 200 millioner dollars i kundemidler er gået tabt, men ifølge KuCoin er omkring 130 millioner allerede sikret eller i færd med at blive inddrevet..

Ikke alle projekter har deres tjenester fuldt gendannet (dvs. handel, indskud og udbetalinger). Kl. 14.30 den 2. oktober 2020 (UTC) FÅR følgende projekter HAVE deres tjenester fuldstændigt gendannet:

Fuld service gendannet til følgende projekter. Elementer i rødt er de seneste tilføjelser til listen. (Billedkredit: KuCoin.com)

For at afbøde virkningerne af hacket har projekter generelt taget en af ​​fire tilgange: (1) fryse deres tokens; (2) udskifte deres tokens (3) hvis tokens kunne genvindes, at returnere dem til KuCoin; eller (4) ugyldiggøre tokens.

I mellemtiden har Hacken meddelt, at de som en måde at støtte kryptokurrency-samfundet vil undersøge KuCoin-hacket og offentliggøre deres resultater. Fra deres indledende undersøgelser, det ser ud til, at det var et socialt ingeniørangreb på en KuCoin-medarbejder, der havde adgang til private nøgler til en værdi af USD $ 150mil.

KuCoin har selvfølgelig også iværksat deres egne undersøgelser og tilsyneladende identificeret de involverede i bruddet med “væsentligt bevis ved hånden” mod dem. KuCoin har kontaktet retshåndhævende embedsmænd og politi for at handle mod dem.

En påmindelse igen om at placere dine kryptokurver i en hardware-tegnebog, hvis du ikke allerede har gjort det! Tjek vores Ledger Nano X anmeldelse eller køb det her.

BitMEX er i varmt vand

Den 1. oktober 2020 er der henholdsvis civile og strafferetlige sager udstedt af DOJ og CFTC mod BitMEX, dets administrerende direktør Arthur Hayes sammen med andet nøglepersonale og tilknyttede selskaber. I mellemtiden blev BitMEXs CTO, der på det tidspunkt arbejdede i USA, arresteret. DOJ beskylder BitMEX for ikke at have implementeret korrekte KYC / AML-procedurer i strid med bankhemmeligholdelsesloven, mens CTFC hævder, at børsen ikke havde registreret sig som en derivatbørs, men alligevel stadig tilbyder tjenester til amerikanske kunder.

Spekulationen er imidlertid, at de nuværende anklager kun er en forløber for mere alvorlige anklager, der ville blive udstedt mod enkeltpersoner, når de er udleveret til USA, f.eks. overtrædelse af internationale sanktioner via BitMEX, der tillader dem fra Iran og Nordkorea at bevæge sig ud af deres kryptokurrencypositioner.

Som et resultat af denne nyhed strømmede handlende for at trække deres midler ud af børsen i frygt for, at de ville blive lukket ned. I alt USD $ 23mil blev trukket tilbage fra BitMEX på en enkelt time og indtil videre 45.000 BTC er trukket tilbage. Ifølge data fra Crystal Blockchain har andre centraliserede børser haft gavn af denne masseudvandring fra BitMEX, hvor omkring 20.000 BTC går til Gemini, Binance, OKEx og Huobi Exchanges.

Det vides ikke, hvordan retssagerne og begivenhederne vil udfolde sig. Vigtigst er det, at ingen ved, om BitMEX-operationer og konti bliver frosset. Så brugere af børsen vil måske overveje at trække deres kryptokurver tilbage i tilfælde af.

Bitcoin modstandsdygtig over for negativ nyhedshammer

Priserne på Bitcoin blev ikke bevæget af KuCoin-hacket, men tog en dukkert på nyheden om retssagen mod BitMEX. Selv nyheder om, at den amerikanske præsident Donald Trump testede positivt for COVID-19, ikke rystede priserne længe. I løbet af denne uge og på trods af de generelt negative nyheder ser Bitcoin-priser ud til at være på vej til genopretning. Dette har ført til nogle analytikere mener, at professionelle og detailinvestorer forbliver bullish på Bitcoin, og at den løbende opadgående tendens til $ 12.000 USD kan vende tilbage snarere end senere.

Kommende arrangementer

5. oktober 5:00: Livestream fra boxmining

8. oktober 06:00: Alpha Finance Lab token salg på Binance Launchpad. Landbrug på deres Launchpool startede allerede kl. 12:00 den 30. september.

8. oktober 18:00: Radix DLT token salg

10. oktober kl. 14:00: RAMP DeFi offentligt salg

* Alle tidspunkter er angivet i UTC, medmindre andet er angivet.

Se her for bagudgaver af vores nyhedsbrev.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner