Nyhedsbrev 12

Uge i gennemgang

Udviklingshistorie: OKEx suspenderer udbetalinger … men er der mere ved dette?

Den 16. oktober 2020 pludselig OKEx annonceret en af ​​deres private nøglehavere (senere bekræftet at være Star Xu, OK Groups CEO og medstifter) samarbejder med et “bureau for offentlig sikkerhed” og kan ikke nås. Derfor kan børsen ikke fuldføre tilladelser til transaktioner og besluttede derfor at suspendere alle udbetalinger af digitale aktiver / kryptokurver fra 16. oktober 2020 kl. 11:00 (HKT).

Men er der mere ved dette?

Lad os se på nogle begivenheder den 16. oktober 2020, som måske (eller måske ikke) er relevante for dette:

 • 1:00: Twitter-bruger @whale_alert tweets: 5.000 #BTC (57.033.847 USD) overført fra ukendt tegnebog til #OKEx
 • 4:00: Twitter-bruger @whale_alert tweets: 1.180 BTC (13.588.646 USD) overført fra OKEx til ukendt tegnebog
 • 9:00: Twitter-bruger @whale_alert tweets: 50.000.000 TRX (1.317.074 USD) overført fra OKEx til ukendt tegnebog.

  11:55: Kinesisk kryptomedieplatform 非 小號 (Feixiaohao) og UAICOIN offentliggør meddelelser fra OKEx om, at tilbagetrækninger vil blive suspenderet fra 15:00 fremad. Dette blev også rapporteret i en tweet fra medstifter af kinesisk kryptomedieudløb @redtheminer, som også bemærker rygterne, der cirkulerer i det kinesiske kryptosamfund, om at over 800 konti fra en “bestemt stor kryptobørs” er involveret i hvidvask af penge.

 • 12:00: OKEx bekendtgørelse at det ville suspendere tilbagetrækninger fra kl.11.00 fremad.
 • 13:00: OKEx endelig tweets deres meddelelse om suspensionen af ​​tilbagetrækningen.
 • 14:00: OKEx CEO Jay Hao tweets, forsikrer om, at alle andre operationer ikke er berørt, og at ”Undersøgelsen vedrører kun en bestemt privat nøglehavers personlige problem. Yderligere meddelelser vil blive fremsat. ”
 • 14:51: Nogen spørger OKEx support “Hvorfor tømmes Star Xus Weibo-side?” og de svarede: “Den person, du henviser til, har ingen relation til vores platform”.
 • 15:51: Twitter-bruger @whale_alert tweets: 998 BTC (11.333.911 USD) overført fra Huobi til OKEx.
 • 10:31: Twitter-bruger @whale_alert tweets: 3.500 BTC (39.627.432 USD) overført fra OKEx til Binance. De mistænker dog, at det kan være en intern overførsel.

* Alle tider er angivet i HKT, medmindre andet er angivet.

Der er rapporter fra kinesiske medier om, at Xu faktisk allerede var arresteret for en uge siden, mens 2 ledere, der også blev arresteret, siden er blevet frigivet mod kaution. Hans anholdelse skaber oprør, fordi han har de private nøgler til OKExs midler og ifølge Glassnodes data, OKEx besidder omkring 200.000 BTC, dvs. USD 2,3 milliarder dollars i værdi.

Fra begivenhederne, og hvordan OKEx simpelthen kunne have gjort en anden “mindre alarmerende” grund til at suspendere udtræk, har vi en fornemmelse af, at børsen også blev fanget af vagt af begivenhederne. Selvom der er rapporter om, at Xu blev arresteret i forhold til forhold, der ikke var relateret til OKEx. Især var det i forhold til midler, han havde lånt fra en Shanxi-baseret underjordisk bank med henblik på bagdør notering af OKC Holdings på Hong Kong Stock Exchange i 2019.

I mellemtiden kan vi kun afvente yderligere officielle meddelelser fra børsen.

Vi har allerede nævnt dette i vores tidligere nyhedsbrev om KuCoin-hacket – tag dine kryptokurver fra børser og opbevar dem offline i en hardware-tegnebog. Hvis du ikke har en endnu, kan du overveje at få en. Tjek vores Ledger Nano X anmeldelse eller køb det her.

For fuld og vedvarende dækning af denne hændelse, se vores artikel “Udviklingshistorie: OKEx suspenderer udbetalinger … men er der mere ved dette?”

Ugens potentielle røde flag og tæpper

På grund af overvældende positiv reaktion bringer vi vores liste over potentielle problemer med DeFi / Yield-landbrugsprojekter tilbage. Bemærk, at nogle af disse rejste problemer er underlagt yderligere verifikation, så gør din egen forskning. Her er hvad der blev diskuteret i denne uge på vores Telegram / Discord alene:

 • cVault Finance ($ CORE): Ikke relateret til selve projektet, men der er en fidus, der foregiver at være en “officiel” 1.000 CORE-giveaway med en falsk telegramkanal.
 • Decore.finance ($ DCORE): Hjemmesiden siger, at de på grund af en kontraktfejl har standset processen med at tilføje / trække likviditet ud af boksen. Et af vores medlemmer talte tilsyneladende med en kontraktsrevisor, der sagde, at det ved en indledende gennemgang ikke virkede som noget, der var mistænkeligt. Vi bemærker dog, at Coingeckos side til projektet har oplyst, at de har modtaget beskyldninger om, at teamet har forladt projektet og beder brugerne om at gå forsigtigt.
 • Brændstofbørs. finance ($ FUEL): Ukrypteret netværk, der bruges til at oprette forbindelse til din Metamask, hvilket kan resultere i tab af midler. Telegram er væk.
 • Justswap.finance ($ JUST): Ikke relateret til Justin Suns justswap.io. Dette er en virus / malware forklædt som en airdrop. Hjemmesiden tager dine penge og angriber din computer med malware indsprøjtet på hjemmesiden.
 • Piratetoken.finance: Alle handler ville tilsyneladende få 5% piratafgift, der tilfældigt distribueres til 1 indehaver dagligt, når der faktisk ikke var nogen præmie. Hjemmesiden kan ikke længere findes.
 • Rabbitwallet.org: Du forhindres i at trække og tømme din tegnebog, hvis du godkender en udgiftsgrænse på hjemmesiden.
 • Seal Finance ($ SEAL): Potentiel kode, der kan gøre det muligt for devs at trække tokens fra din tegnebog. Bemærk, at Seal Finance-teamet har svarede at denne kode kun er til deres cSeal token-landbrugskontrakter og kun er til dem til at hjælpe brugere, der fejlagtigt overfører deres aktiver.
 • Thirm-protokol ($ THIRM): Oprindeligt sagde, at deres tidlige udviklers tegnebog blev hacket og advarede brugere om at fjerne likviditet ASAP. Holdet senere afklaret at promotorens tegnebog faktisk blev hacket og dumpet omkring 2.000 THIRM. Nye tokens oprettes, og THIRM-indehavere, før hacket får den samme saldo plus 2% bonus-tokens.
 • Triangle.finance ($ TRI): Websted og Telegram forsvandt. Twitter har kun et indlæg fra den 12. oktober 2020.
 • Wineswap.finance: Hele kontrakten blev tømt inden for 20 minutter fra lanceringen, og de sociale medier er nu væk.

Tak til CC, Cheatbandit, Coderwongy, madrick8, Ronald Jones, RyGuy31581156 og Lolibutts!

Ødelægger DeFi-svindel udbytteopdræt for alle andre?

Denne uge blev vi interviewet af CoinTelegraph om vores synspunkter på “Eskalerende DeFi-svindel, der ødelægger krypto-udbyttets markedsniche”. I forhold til emnet tror vi bestemt, at de seneste strenge af DeFi-svindel alvorligt påvirker omdømmet for dette felt og folks interesse. Vi gav også vores indsigt i, hvordan vi forsøger at undgå svindel gennem forskning og nogle af vores metoder.

Filecoin mainnet er endelig lanceret og noteret efter 3 år

Filecoin ($ FIL) var et af Kinas hotteste projekter tilbage i 2017 Initial Coin Offering (ICO) dille, efter at have samlet USD 200 millioner USD. Rundt kl. 15:00 (UTC) den 15. oktober 2020 blev mainnet endelig lanceret, og udvekslinger som Binance, FTX og Huobi osv skyndte sig at liste FIL.

Ved notering, priser for FIL skudt op 118%, og dette skyldes den meget lille cirkulerende forsyning på det tidspunkt – omkring 0,7% af det samlede beløb. Og i de meget tidlige noteringsmomenter på grund af prisforskellene for $ FIL på forskellige børser som HuoBi og FTX var nogle handlende i stand til at drage fordel af at købe en kort og en lang på henholdsvis hver af disse børser. Dette blev yderligere forklaret i vores livestream den 16. oktober 2020 (kl. 5:13 minutter). Forskellen i priser er dog konvergeret, så dette “IQ 200-spil” er ikke længere levedygtigt &# 128577;

Som med de fleste nye fortegnelser dyppede priserne efter de første øjeblikke med notering. Priserne er 45% nede, men den nedadgående bane ser ud til at bremse. I øjeblikket ligger priserne stadig over USD $ 40.

Vi stiller dog spørgsmålstegn ved, hvad der ville ske med priserne, når yderligere 0,7% af $ FIL frigives? Desuden er den fuldt fortyndede værdiansættelse USD 136 milliarder dollars – cirka 4 gange Ethereum. Er det realistisk?

PlotX Mainnet lancering

Den 13. oktober 2020 blev PlotX ($ PLOT) lanceret på Ethereum Mainnet og noteret på Uniswap.

PlotX var en af ​​de mest forventede lanceringer i de sidste uger, da det var en decentraliseret forudsigelsesmarkedsprotokol, der lader brugerne gætte det fremtidige markedsresultat og blive belønnet for korrekte forudsigelser. Her kan du læse vores artikel om projektet og se Michaels video med Ish Goel, medstifter af PlotX.

Gør forudsigelsesmarkeder lettere – PlotX med Ish Goel

Som mange gange før har timerne forud for lanceringen været præget af falske tokens, der vises på Uniswap, hvilket skaber problemer for distraherede investorer. Noteringsprisen var USD $ 0,05, men den steg til mere end USD $ 1 i begyndelsen for senere at starte sin virkelige opdagelsesprisfase. Det har hidtil stabiliseret sig omkring en mere beskeden pris på 10 cent.

SWAG Finance (behageligt) overrasker alle med tidlig lancering

SWAG Finance ($ SWAG) tilbød et decentralt samfundsledelse-token dvs. $ SWAG som en del af Swag.lives udvidelse. Swag.live er en populær voksenunderholdningsplatform med over 10 millioner brugere over hele verden. De er i øjeblikket baseret i Asien, men har planer om at udvide operationerne til Nordamerika og over hele verden.

SWAG lancerede sin første swap-begivenhed kl. UTC den 14. oktober 2020, som giver brugerne mulighed for at bytte til SWAG og have ret til deres fordeling af belønninger, kendt som SQUIRTS.

Denne lancering var enormt vellykket, og ifølge teamet skød SWAG-priserne op med 240% efter lanceringen. Mens priserne ikke længere er på det højeste niveau, er det stadig op næsten 3 gange sammenlignet med lanceringen.

Andre Cronje kommer tilbage

For et par dage siden kom Andre Cronje, en af ​​de mest berømte personligheder i krypto såvel som en af ​​de bedste og mest geniale udviklere, ud med en ny mediumartikel “Udpakning af mit engagement i DeFi“.

Efter at være forsvundet i et stykke tid efter at have modtaget drabstrusler relateret til Eminence ($ EMN) episoden, da en masse krypto-investorer, der begyndte at spekulere og købe ind i hans endnu ikke frigivne projekt, endte med at miste deres penge (et hack på i alt USD 15 millioner, hvoraf 8 derefter er sendt tilbage af hackeren), kom Andre tilbage for at afklare et par ting. Blandt dem:

 • “Jeg bygger ikke for at få et tal til at stige”. Det betyder, at han kun vil bygge for udviklere og gøre det muligt for dem let at oprette produkter ud af hans oprindelige arbejde
 • “Tokens er ikke lager”, du køber et token for at være en bidragyder til et projekt, ikke en tilskuer
 • “Udviklingsproces”, hvor han forklarer, at hans berømte “test in prod” -udtalelse er blevet fortolket fejlagtigt, og at den “eksisterer for at afskrække folk fra at bruge systemer uden undersøgelser”.

Han fortsætter derefter med at præcisere, at han bare er en bidragyder til Yearn Finance ($ YFI), ikke skaberen, og at han nu er stoppet med at bruge Twitter for at undgå yderligere misforståelser, så længe han bruger sin implementeringskonto (det gør hans nye projekter med det samme. spores tilbage til ham og starter derfor FOMO).

Han slutter med sine personlige tanker om dette rum, som giver ham blandede følelser, som han ikke rigtig ved hvordan han skal udtrykke. Vi ser også en manglende tillid, der øges blandt samfundet, og at vi for nylig også har hørt rygter om en gruppe DeFi-brugere, der grupperer sig og planlægger at sagsøge ham for, hvad der skete.

Vi forstår, at tingene tilføjes i hans sind og skaber endnu mere forvirring om, hvad fremtiden bringer for ham.

Flere og flere virksomheder investerer i Bitcoin

Bitcoin-statskasser i børsnoterede virksomheder

Listen over offentlige selskaber, der bruger Bitcoin som et reserveaktiv, vokser dag for dag. I september 2020 opdagede vi, hvordan Microstrategy var i stand til at hæve sine kapitalandele til over USD 435 millioner dollars i Bitcoin, og det viste os endnu en gang, hvordan Crypto stadig ikke er noget i forhold til traditionel finansiering målt i antal. Dens administrerende direktør Michael Saylor tweetede: “For at erhverve 16.796 BTC handlede vi kontinuerligt 74 timer og udførte 88.617 handler ~ 0,19 BTC hvert 3. sekund”, hvilket oversat til cirka $ 39.414 i BTC pr. Minut.

De sidste tilføjelser til kryptospillet har været Stone Ridge, som afslørede en USD $ 115 millioner investering (en del af en milliarddollars spinoff) og Square, der investerede USD $ 50 millioner. Dens CEO, Jack Dorsey, har været kendt som en Bitcoin-supporter i nogen tid nu.

Med alle disse store navne, der stoler på det fremtidige resultat af Bitcoin, hvem er vi, der tvivler på deres dom?

DCEP-testning af Kinas digitale valuta, lotteristil

Kinas nationale digitale valuta DCEP gennemgår nu test blandt offentligheden i Shenzhen. Regeringen i Shenzhen gav RMB10 millioner væk i et eksperiment for at teste deres digitale valuta, som ikke er en traditionel kryptokurrency, som vi normalt forestiller os dem, fordi den er centraliseret og under kontrol af People’s Bank of China.

For nylig var beboere i Shenzhen i stand til at tilmelde sig et lotteri for at få nogle gratis DCEP til at teste. Lotteriet blev enormt overtegnet, og kun heldige 2,61% var i stand til at få fat i RMB200 (omkring USD $ 30) DCEP til at bruge i udpegede butikker.

Hvis du vil vide mere om, hvad der er DCEP, skal du kigge på vores artikel.

Kommende arrangementer

19. okt 06:00: Injektivprotokol ($ INJ) billetkrav åbnes på Binance Launchpad. Flere detaljer her.

19. okt 14:00: Handel åbner for CryptoLocally ($ GIV) på Bithumb.

20. oktober 8:00: Vindende billetter til Injective Protocol vil blive annonceret.

21.- 22. okt: Blockchain Life 2020 (Moskva)

22. okt: Token salg starter for Grafen ($ BRT) for allerede registrerede deltagere.

* Alle tider er angivet i UTC, medmindre andet er angivet.

Se her for bagudgaver af vores nyhedsbrev.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner