Nyhedsbrev 18: Bitcoin-priserne når højdepunkter fra hele tiden

Når vi nærmer os feriesæsonen, vil vi gerne ønske alle en god og sikker ferie! Her håber du på gaver af Bitcoin- og altcoin-pumper!

Bitcoin når ATH på USD $ 24.000!

Det er blevet afventet i meget lang tid, men efter nøjagtigt 3 år er øjeblikket ankommet. Bitcoin har bogstaveligt talt slået igennem den forrige højde og nået den utrolige pris på $ 24.000!

Alle kortene ser fantastiske ud, uanset hvad du ser på: dagligt, ugentligt og månedligt siger de alle det samme: Bull Season er her!

Mens ingen ved præcis, hvordan dette vil spille, tror folk på, at vi er i et tyremarked nu. Mange mener faktisk, at det startede lige efter marts sidste sort, hvor alle markeder (ikke kun krypto) stort set styrtede ned inden for en dag.

Hvis vi kigger på det ugentlige diagram, er vi stadig langt over 21 EMA (eksponentielt glidende gennemsnit), og det relative styrkeindeks (RSI) ligger på topniveauer i 2017. På det ugentlige diagram har det kun været afgørende højere et par gange i 2013. Som vi gentagne gange sagde i tidligere udgaver af nyhedsbrevet, kan store tilbagekaldelser (omkring 30-40%) forventes på tyrmarkeder. Indtil nu har den maksimale negative “delta” i pris, vi havde siden marts sidste år, været omkring 20%. Dette betyder ikke nødvendigvis, at en massiv dump kommer til at ske nu dog (kan ske som ikke).

Ugentlig diagram $ BTC, RSI på top 2017 niveauerUgentlig diagram $ BTC, RSI på top 2017 niveauer

Bitcoin er stadig ikke “hot” på Google Trends

Hvis vi kigger hurtigt på Google Trends, kan vi bemærke, hvordan forespørgslen “bitcoin” stadig ikke søges meget over hele verden, især sammenlignet med 2017s toppe. Dette er et tegn på, at selvom massemedieeksponering for nylig har fået $ BTC-tendensen, er detailhandlen FOMO sandsynligvis stadig fjernt fra, hvor vi er nu. Dette kan forhåbentlig betyde, at opsiden stadig er gigantisk!

Google Trends $ BTC december 2020Google Trends $ BTC december 2020

Hver $ BTC-indehaver har nu fortjeneste

Takket være den nylige pumpe er Bitcoin nu # 12 i aktiver ‘ placering af Market Cap. Lige bag Visa og foran Walmart! Desuden betyder det faktum, at vi er uden for ATH, i uudforsket prisområde, automatisk, at hver person, der nogensinde har købt en brøkdel af mønten før sidste uge, nu har fortjeneste!

Som en konsekvens, som Glassnode rapporterede, er antallet af adresser, der har mere end $ 1 million $ BTC steget + 150%, svarende til 66.540 enkelt tegnebøger nu!

Ethereum følger Bitcoins opadgående, mens gråtoner fortsætter med at indlæse

Efter at “Kongen” bevæger sig, har resten normalt en tendens til at følge, startende med Ethereum. ETH-priserne er steget og har nået et nyt højdepunkt på næsten $ 680 i denne uge. Forskelligt fra $ BTC er dens ATH dog stadig langt højere end dette niveau på mere end $ 1400. 2021 kunne se ud som, at årsprisen endelig vil nå uudforsket territorium.

I mellemtiden kommer det ikke længere som en overraskelse, at store investorer fortsætter med at akkumulere krypto på trods af den kontinuerlige prisstigning og spreder positivitet om kryptos fremtid. Ifølge en rapport, Gråtoner fortsætter med at akkumulere $ ETH. Deres Grayscale Ethereum Trust betragtes stadig som “den eneste SEC-registrerede måde at investere i Ethereum på.”

Er du interesseret i at satse på dit Ethereum? Lær hvordan du tjener passiv indkomst med ETH 2.0!

Det FinCEN foreslår nye KYC-forstærkninger

Som forventet i de sidste uger er det nu officielt. Netværket for håndhævelse af finansielle forbrydelser (FinCEN) “foreslår en regel om visse digitale valutaer, der vil beskytte den nationale sikkerhed, hjælpe retshåndhævelse og øge gennemsigtigheden og samtidig minimere indvirkningen på ansvarlig innovation”, sagde Steven Mnuchin, ledelse af det amerikanske finansministerium.

Det forslag vil indføre nye regler for transaktionsoptegnelser, inklusive dem til selvhostede tegnebøger. Specielt brugt i Defi, hvor brugerne foretrækker at holde deres midler på decentraliserede manerer, hvor de er de eneste, der er ansvarlige for, hvad der sker, har disse private tegnebøger ikke krævet KYC’er indtil nu. Som et resultat af ændringerne (CVC står for konvertibel virtuel valuta, mens LTDA for digitalt aktiv med lovligt betalingsmiddel.):

”Den foreslåede regel supplerer eksisterende BSA-krav, der gælder for banker og MSB’er, ved at foreslå at tilføje rapporteringskrav til CVC- og LTDA-transaktioner, der overstiger $ 10.000 i værdi. I henhold til den foreslåede regel har banker og MSB’er 15 dage fra den dato, hvor en rapporterbar transaktion finder sted til at indgive en rapport til FinCEN. Desuden ville denne foreslåede regel kræve, at banker og MSB’er registrerer en kundes CVC- eller LTDA-transaktioner og modparter, herunder verifikation af deres kunders identitet, hvis en modpart bruger en ikke-hostet eller på anden måde dækket tegnebog, og transaktionen er større end $ 3.000. “

Denne forbitring i reglerne var for det første afsløret af Brians Armstrong, administrerende direktør for Coinbase, i et tweet i slutningen af ​​november, hvor han udtrykte sin tvivl og bekymring i sagen sammen med mange andre offentlige personer. Fire amerikanske kongresmedlemmer skrev et offentligt brev, og Wyoming Senator-Elect Cynthia Lummis delte også sine bekymringer i en tweet. Det største punkt i debatten er det faktum, at forslaget kunne gøre investorer mere skade end gavn og kunne efterlade USA i blockchain-teknologi og afvige hovedinvesteringer uden for amtet.

Coinbase-børsintroduktion nærmer sig

Coinbase, den kendte amerikanske børs, har “indsendt et udkast til registreringserklæring på formular S-1 med SEC. Filen gennemgås nu. Hvis det godkendes, vil dets børsintroduktion være en af ​​de største og mest ventede i krypto, i betragtning af at Coinbase allerede er det mest værdifulde amerikanske kryptoselskab.

Det er faktisk ikke let at bestemme nøjagtigt, hvor meget virksomheden er værd i øjeblikket. Den sidste evaluering i en finansieringsrunde i 2018 var på $ 8 mia., Men Coinbase er bestemt mere værd nu, især i betragtning af hvilke priser Bitcoin er nået til i 2020.

Grafen går live på mainnet

Grafen ($BRT), “Det første globale og let søgbare indeks over blockchain-data”, har lanceret dets mainnet efter 3 års udvikling. Indekseringsprotokollen sigter mod at gøre web3 tilgængelig for alle og hjælpe med at oprette applikationer, der ikke kræver nogen servere.

Noteringen var en af ​​de mest succesrige for nylig, og tokenet kan allerede handles på mange børser, inklusive første niveau som Binance og Coinbase. Prisen er nu 24 gange højere end for token-salget, der skete i oktober sidste år. På det tidspunkt blev det tilbudt til $ 0,03!

Den første fase efter lanceringen vil være nyttig til at stresse og forbedre mainnet-præstationer, inden forespørgslens beløb stiger eksponentielt. I løbet af de næste måneder bygger teamet en “produktionsklar Graph Explorer dApp og Gateway” til støtte for alle netværksbidragere.

Her er alt hvad du behøver at vide om grafen i vores artikel.

Røde flag

Overtrædelse af hovedbogs e-mail – 270.000 e-mails & adresser lækket offentligt

Den 14. juli blev Ledgers database brudt, da en hacker stjal 1.075.382 e-mail-adresser og 272.853 hardware-pungordrer. Dette betød, at personlige data såsom e-mails, telefonnumre og fysiske adresser (for folk, der faktisk købte en enhed) sandsynligvis var tilgængelige bag betaling til hackeren selv. Faktisk har mange været phishing-forsøg rapporteret i de sidste måneder, normalt via e-mails og / eller tekstbeskeder til deres telefoner.

I dag, som om dette ikke var dårligt nok selv, er hele databasen blevet dumpet gratis af en anonym profil på Raidforum. Mens midler stadig er teknisk sikre, bør brugerne i det hele taget forvente en ny og massiv bølge af phishing-forsøg.

Tjek vores video, hvor vi forklarer alt om Ledger-databrud: hvad der skete, hvem der er berørt, og hvad IKKE skal gøre lige nu.

HASTEN: Overtrædelse af e-mails fra ledger – 270.000 e-mails & adresser lækket offentligt

Virksomheden kommenterede på Twitter, der bekræftede, at “tidlige tegn” fortæller dem, at dette indhold sandsynligvis kommer fra deres database.

De delte også en side med phishing-nyheder og tip, som klassikeren “Del aldrig de 24 ord i din genopretningssætning med nogen under nogen omstændigheder”. Selvom dette bestemt er vigtigt, er det svært at forestille sig, at brugere af hardware-tegnebøger stadig har brug for at høre det. I betragtning af at nu kan alle se, hvor enhedsejerne bor, ville de sandsynligvis hellere vide, at virksomheden aktivt gør ting for at forhindre fremtidige overtrædelser og mere.

Selvom beskyttelse af midler med col-tegnebøger ikke er noget for bare rige kryptoindehavere, er det, hvad de fleste mennesker synes, og vi kan alle forestille os, hvad kriminelle kan gøre med disse adresser i deres hænder.

Desværre ser det ud til, at der allerede kommer nye phishing-beskeder.

Du kan bruge dette websted til at kontrollere, om dine personlige data (og hvad) er kompromitteret https://haveibeenpwned.com/

Nexus Mutuals CEO-adresse blev hacket

Desværre bragte denne uge nye røde flag. Den mest fremtrædende involverer et projekt, hvis mission (næsten ironisk) er at beskytte protokollers brugere mod ondsindede aktører.

Hugh Harp, grundlægger af Nexus Mutual, har set sin personlige tegnebog direkte angrebet. Hacker har på mystisk vis formået at installere en ondsindet version af Metamask på sin computer og vildledt ham til at bekræfte en transaktion til en anden modtageradresse. Hackeren selv. Det er et af de tilfælde, hvor brug af en hardware-tegnebog til at underskrive transaktioner, da andet lag af sikkerhed ikke kan hjælpe.

Administrerende direktør, der erkendte, at dette hack var ”ting på næste niveau”, har tilbudt en bounty på $ 300.000 til hackeren, hvis han besluttede at sende alt tilbage. Den ukendte figur svarede via inputdata på en efterfølgende tom transaktion.

”Hej Hugh. Jeg vil ikke sælge wNXM mere, før wNXM genvinder sin værdi, eller du sender mig 4,5k ETH. Hvis du har brug for nogen forhandlinger med mig, skal du sende msg til min eth-adresse … .. “

Teksten slutter mod andre Hughs personlige adresser og udsætter Hughs private detaljer endnu mere.

Vi vil se, hvordan denne historie udfolder sig. I mellemtiden har nogen startet et gitcoin-tilskud til direkte kompensation for Karp for det, der skete. Som en respons, han har foreslået, at alle de indsamlede penge vil blive brugt til at forbedre smart kontrakter sikkerhed.

Boxmining begivenheder

  • Yubico’s YubiKey gennemgang og guide. En tegnebog, som du kan bruge til at beskytte dine adgangskoder.
  • Bekymret for dine midler? Lær mere om Cover Protocol ($ COVER), en af ​​de mest succesrige platforme, hvor du kan købe dækning.

Cover Protocol ($ COVER): peer-to-peer-dækningsmarked for DeFi

  • Yearn Finance ($ YFI) har for nylig samarbejdet med mange andre topniveauprotokoller. Her er vores introduktion til den længes efterlange familie!

Ønsker at finansiere fusion af DeFi-økosystemet

  • Er du interesseret i udlån? Er et kreditscoresystem tiltalende for dig? Lyt til, hvad der er $ WING, og hvordan kan du tjene på det!
  • Wootrade ($ WOO): Øger styrken ved handel med kryptokurrency?

Wootrade ($ WOO): Øger styrken ved handel med kryptokurrency?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner