Nyhedsbrev # 4

Uge i gennemgang

Curve Finance $ CRVs kontroversielle lancering

Den 14. august 2020 blev Curve Finance ($ CRV) pludselig lanceret af en anonym udvikler kendt som “OxChad”. Selv Curve Finance-teamet blev helt overrasket og oprindeligt kæmpede for at lukke andre, der postede om lanceringen på Twitter. De skyndte sig også for at kontrollere, at kontrakten, der blev implementeret af udvikleren, havde den samme kode og ikke havde noget ondsindet i kontrakterne.

Endelig havde Curve “intet andet valg end at vedtage det” og erklærede det som deres officielle token-lancering. Dette passede ikke godt med kryptokurrency-samfundet, især da der i timerne mellem den udvikler, der lancerede $ CRV, og Curve-teamet, der erklærede lanceringen, allerede blev 80.000 CRV-tokens udvundet af nogle dristige landmænd. Dette fik mange til at klage over, at disse minearbejdere fik en uretfærdig fordel, da Curve-holdet tidligere havde meddelt, at der ville være 24 timer mellem udnyttelse af kontrakten og det første token, der blev udstedt.

Mens lanceringen var yderst problematisk og skadelig for Curve Finance omdømme, er det usandsynligt, at det på lang sigt vil påvirke selskabet. Faktisk kørte andre landmænd efter lanceringen for at sætte likviditet i protokollen, og i øjeblikket er over 1 mia. Dollar låst i Curve Finance. Det er det tredje DeFi-projekt nogensinde, der opnår dette efter Maker og Aave. Priserne på Curve Finance steg til over $ 50 i de første par timer af lanceringen, men styrtede ned til under $ 4, da afkastbønder straks solgte deres $ CRV-tokens for at maksimere deres ROI. Og det er usandsynligt, at landmændene fortsætter med at sælge deres afgrøder, så snart de høstes, så de, der køber $ CRV på markedet, skal være yderst forsigtige.

SKALE-auktion forsinket

SKALE Network blev grundlagt i 2018 som en blockchain-skalerbarhedsplatform, der giver højhastighedskonsensus og giver dApps mulighed for at køre smarte kontrakter. Dette vil hjælpe Ethereum Dapp-udviklere ved at tilbyde en Layer 2-platform med høje hastigheder, hurtig finalitet og vigtigst af alt til lave omkostninger.

SKALE Networks SKALE-token ($ SKL) skulle være tilgængelig for køb gennem en 3-dages hollandsk auktion startende fra den 17. august 2020. Kun få timer før auktionens start meddelte SKALE, at auktionen ville blive forsinket på grund af “overvældende beløb af trafik ”. Dette er sandsynligvis fra bølgerne af mennesker, der skynder sig at gennemføre KYC-processen for at være berettiget til at deltage i auktionen. Fra den 19. august 2020 har der ikke været nogen meddelelse om datoen og tidspunktet for den udsatte auktion. Skønt folk indtil videre ikke ser ud til at være så skuffede (sandsynligvis fordi de også ventede på at bestå KYC-processen) og venter spændt på yderligere opdateringer. Så hvis du er interesseret i at deltage i auktionen, kan du muligvis gennemføre KYC-processen ASAP.

Yam Finance giver ikke op!

Yam Finance ($ YAM) skabte en enorm opstandelse i sidste uge, da det samlede landmænd til at “redde yam”. Selvom der var nok støtte fra landmænd, blev det fundet, at fejlen ville interagere med styringsmodulet og forhindre, at regeringsforslaget lykkes. Så $ YAM kan ikke længere ændres af regeringsførelse og på et teknisk niveau, vil det opføre sig på en måde, der ligner andre rebasingaktiver såsom Ampleforth ($ AMPL).

Men YAM giver ikke op! Den gamle $ YAM vil blive migreret til en ny version af $ YAM, som vil være en fuldt revideret version af YAM-protokollen. I øjeblikket har Peckshield Inc revideret migrationsaftalen og rapporteret det skal være en succes, og eventuelle “lave” eller “informative” problemer er løst. Yam Finance har implementeret migreringskontrakten, der giver $ YAM-indehavere mulighed for at migrere til den nye version. Men $ YAM-indehavere har kun 72 timer til at gennemføre migreringsprocessen, dvs. indtil 22. august 2020 kl. 16:20 (UTC). Efter dette tidspunkt er YAM v1-tokens ikke længere berettiget til migration. Så pakk dine $ YAM-tasker op, og BLIV FLYTTENDE!

Detaljer om, hvordan man migrerer, kan findes her.

Polkadot $ DOT lancering og redenominering

Polkadot ($ DOT) tillader kommunikation på tværs af kæder og interoperabilitet, så blockchain-netværk kan fungere problemfrit sammen som et økosystem. Projektet er berømt, fordi det er grundlagt af Gavin Wood – en af ​​medskaberne af Ethereum. Polkadot er også et af de mest hypede projekter i det kinesiske kryptokurrency-samfund. Vi byttede for nylig noter med en kinesisk fondsforvalter, der er meget aktiv i det kinesiske kryptosamfund, her er hvad hun siger om de hotteste blockchain-projekter i Kina nu.

Polkadot blev endelig lanceret den 18. august 2020, så den kan nu overføres, men der er en afventende redenominering af $ DOT, som vil finde sted den 21. august 2020. Der er 2 versioner af $ DOT tilgængelige på markedet, den nye version af $ DOT er 100 gange mindre end den gamle $ DOT. De fleste børser som Binance eller Kraken multiplicerer automatisk brugernes DOT-indskud efter redenomineringen, dvs. hvis du har deponeret 10 gamle $ DOT før redenomineringen, vil du automatisk blive krediteret 1.000 nye $ DOT efter redenominering. Og for at beskytte brugerne i forventning om dette vil brugerne ikke være i stand til at trække nye $ DOT tilbage før efter redenominering.

I mellemtiden skal du huske på, at nogle udvekslinger f.eks. OKEx, MXC osv. Tilbyder handelspar i OLD $ DOT, mens andre f.eks. Binance og Kraken tilbyder handelspar i NEW $ DOT. Så vær ikke den fyr, vi har set på Twitter, der betalte $ 50 for nye $ DOT, som kun burde være $ 3 værd. $ DOT-indehavere og handlende bør tjekke med den børs, de handler på, for at se, hvad deres politikker er for $ DOT.

Kommende arrangementer

“Slut på denne uge”: SKALE Labs annoncerer deres udsatte auktionstid og dato.

21. august 2020 ca. 13:15 (UTC): $ DOT-redenomineringsdag. Polkadot vil ændre pålydende værdi på $ DOT-tokenet, således at den gamle $ DOT opdeles i 100 nye $ DOT.

21. august 2020 kl. 16:00 (UTC): VIMworld offentlig adgang til tidlig lancering. VIMworld vil også have et salg på sine VIM’er.

22. august 2020 kl. 16:20 (UTC): Frist for migration til YAM 2.0.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner