Phemex Exchange Review 2020: Alt hvad du behøver at vide

Phemex er en professionel kvalitet Cryptocurrency exchange, der tilbyder både Bitcoin spot og optionshandel. Børsen tilbyder en innovativ nul-gebyr handelsmodel hvor gebyrer ikke opkræves pr. transaktion. Phemex tilbyder også Perpetual Futures Bitcoin, Ethereum og Chainlink. Børsen er bygget af tidligere Morgan Stanley-ledere, der sigter mod at levere institutionelle handelsværktøjer og sikkerhed. Derivathandel giver handlende mulighed for at øge deres eksponering for bestemte aktiver og evnen til at “kort”.

Nøglefunktioner i Phemex

 • Gratis handler på Spot Exchange (Premium-konto)
 • Handel og sikkerhed på institutionel niveau
 • Robust handelsforsikring
 • Gratis depositum
 • Evne til at udnytte op til 100X margen

Phemex Spot Exchange & Gratis handler

YouTube-plakat

En af de vigtigste fordele ved Phemex-udveksling er muligheden for at have gratis nul-gebyrhandler. Dette koncept banebrydende for kryptovalutabørsindustrien, fordi den tidligere model opkrævede handelsgebyrer for både køb og salg af krypto. Denne følelse ville tilføje sig over tid, hvor mange handlende betalte tusindvis af dollars til kryptokurrencyudvekslinger. Med Phemex kan disse handlende drage fordel af nul-gebyrhandelsmodellen og kun betale en månedlig præmie på $ 9,99 USD pr. Måned. Dette er en kæmpe spilskifter for cryptocurrency daytraders og tekniske analytikere.

Phemex tilbyder også en 30-dages gratis prøveperiode til Premium-kontoen. For at udnytte dette skal brugerne foretage et depositum på mere end 0,02 BT og gennemføre en transaktion over 1000 USD. Tjek den gratis 30-dages Premium medlemskab her.

Jeg tror, ​​at dette er en tendens, og ansvaret for udveksling er at reducere gebyrer for små kapitalbrugere. Og for de institutionelle kunder er de villige til at betale flere gebyrer, men for at have en bedre service, som datamæssigt, analysemæssigt, ikke? Så det er to forskellige grupper. Så vi, og vi annoncerede vores tilladelse til nul gebyr, de bare til gavn for vores detailkunder.

Jack Tao, administrerende direktør for Phemex

Perpetual Futures Bitcoin

Det centrale handelsprodukt, der tilbydes af Phemex, er handel med kryptovaluta-derivater, såsom Bitcoin Perpetual Futures. Derivater er finansielle værktøjer, der henter værdi fra det underliggende produkt – i dette tilfælde kryptokurver som Bitcoin. Phemexexchange handler kontrakter baseret på det underliggende aktiv i stedet for selve aktivet – dette tillader det højere gearing og flere typer produkter. Phemex giver mulighed for en maksimal gearing på 101X på afledte produkter. Dette betyder, at en ændring på 1% i prisen på Bitcoin kan resultere i 100% ændring i finansieringsbeløbet – hvilket muligvis giver handlende mulighed for at fordoble eller intet på børsen. Denne type gearing populariseres af BitMEX-børsen, som også tillader 100X gearing.

Støttede lande

Phemex-udveksling er begrænset til dem i følgende lande og jurisdiktioner: USA, Cuba, Quebec, Singapore, Nordkorea, Sevastopol, Sudan, Iran, Syrien. Og alle andre lande, hvor det er ulovligt at handle kryptokurver.

Understøttede kryptovalutaer

Phemex har kun 6 kryptokurver for tiden: Bitcoin, Ethereum, Ripple, ChainLink, Tezos, Litecoin. Skønt for kontrakter tilbyder Phemex også et GOLD / USD-handelspar.

Phemex Trading tager profitordrer og stop-loss

Tag profit og stop loss-udløsere på Phemex

En af de vigtigste fordele ved Phemex er brugen af ​​stop-loss og tage profitordrer. Disse ordrer giver professionelle handlende mulighed for at finjustere deres handelsstrategier og oprette muligheder for at tage fortjeneste eller stoptab. Som standard har Phemex hurtige muligheder for at tage overskud med 25%, 50%, 75% og 100% fortjeneste. Disse kan indstilles, når den oprindelige position er etableret med en klar indikation af mærkeprisen og estimeret fortjeneste eller tab. Det er vigtigt at huske, at når take profit eller stop-tab udløses, vil positionen blive solgt som en markedsordre – hvilket betyder, at algoritmen automatisk matcher en handel, selvom den ikke er til samme pris.

Phemex-gebyrer

Handelsgebyrer

Handelsgebyrerne på Phemex er sat til 0,025% for producenter og 0,075% for takere. Der er ingen yderligere transaktionsgebyrer for udvekslingen, så brugerne kan handle selv små mængder uden frygt for at have overvældende gebyrer. Takstgebyrer er højere, da børsen promoverer brugerne til at udfylde ordrebøgerne og etablere højere likviditet til børsen.

Finansieringssats vist på Phemex

Finansieringsgebyr er funktion, der er ekstremt vigtigt at tage i betragtning på Phemex. Finansieringssatsen betales direkte til indehavere af enten lange eller korte positioner afhængigt af dens “negative finansiering” eller “positive finansiering”. På Phemex opkræves gebyret hver 8. time og kan være negativ eller positiv – hvilket betyder, at det er muligt vinde eller tabe penge hver 8. time. Hvis finansieringssatsen er negativ, shortsholdere betaler longs en procentdel af deres position. I eksemplet ovenfor er finansieringssatsen -0,0094%, så korte indehavere vil blive opkrævet 0,0094% af hele deres position. Dette betyder også, at lange indehavere får interesse på deres holdning.

Depositum / fortrydelsesgebyr

Phemex opkræver ikke et depositum, men der er minimumskrav til depositum. Hvad angår udbetalinger, er der også en minimumsudbetalingsgrænse, og det opkrævede gebyr afhænger af kryptovalutaen. For eksempel opkræver Phemex 0,0005 BTC for BTC-udbetalinger og 1 USDT for USDT-udbetalinger.

Depositum / tilbagetrækningsgebyrer på PhemexDepositum / tilbagetrækningsgebyrer på Phemex

Få mere at vide om Phemex’s gebyrer og betingelser.

Betalingsmetoder

Phemex accepterer kun følgende kryptovalutaindskud på børsen: Bitcoin, Ethereum, ChainLink, Tether og Ripple. På grund af at børsen ikke har nogen KYC-procedurer på plads, accepteres traditionelle betalingsmetoder såsom kredit- eller betalingskort og PayPal ikke.

Phemex velkomstbonus

Børsen tilbyder i øjeblikket en velkomstbonus på $ 72 USD til nye tilmeldinger via bonusmidler. Dette kan opnås ved at udføre enkle opgaver såsom at følge deres sociale medier eller finansiere kontoen med ₿0.2 i en enkelt indbetaling.

Phemex tilbyder $ 72 USD som velkomstbonus til nye brugerregistreringer

Underkontofunktion

Phemex-underkonti

Phemex tilbyder en nem metode til at oprette underkonti – hver med deres egne individuelle kontosaldoer og tilladelser. Denne funktion giver handlende mulighed for at isolere deres forskellige handelsstrategier fra hinanden – da det er muligt at indstille en begrænset saldo til hver underkonto. Saldo kan overføres frit mellem kontiene via underkontosystemet. Handlende kan oprette nye konti for hver nye strategi, de vil teste. Derudover kan underkonti bruges til handel med bots – så automatiseret handel kan ske inden for kontrollerede grænser.

Er Phemex Exchange sikkert?

Der er to nøglefaktorer, der skal overvejes, når man vurderer, om Phemex er en sikker børs til handel i børsbeskyttelse og gearet handelsforsikring. Den vigtigste overvejelse er, hvis udvekslingen er sikker fra hackere – dette skyldes, at krypto-udvekslinger typisk er en enorm b

Phemex behandler tilbagetrækningsanmodninger 3 gange om dagen, og hver anmodning gennemgås nøje af både operatører og stiftere. Baseret på vores sofistikerede Wall Street-risikokontroloplevelse er vi i stand til at opdage eventuelle ondsindede handlinger og handle hurtigt for at beskytte vores brugeres og platformens aktiver. Kvalificerede tilbagetrækningsanmodninger behandles også via offline signatur, hvorved alle aktiver forbliver 100% gemt i et koldt tegnebogsystem med alle operationer udført offline.

Phemex Team

Kernen i Phemex-teamet består af tidligere Morgan Stanley-ledere og udviklere. direktør Jack Tao har arbejdet hos Morgan Stanley i 11 år med erfaring med at udvikle kapitalandelsalgoritmer i USA. Dette arbejde er afgørende for Phemexs langsigtede vækststrategi og mission om at bringe professionelle handelsværktøjer til kryptokurrencyområdet.

Phemex Core Team

Konklusion: Phemex Exchange fordele og ulemper

Fordele

 • Udviklet af ex-Morgan Stanley Executives
 • Indstilling af branchens trend Nul gebyrhandel
 • Underkonti og brugervenlige API’er
 • Top niveau udveksling og tegnebogssikkerhed
 • Ingen KYC for små tilbagetrækninger

Ulemper

 • Relativt nyt, kun lanceret for et år siden.
 • Regionale begrænsninger uden at give alternativer til brugere fra disse jurisdiktioner.

Referencer:

AltcoinBuzz – Phemex Exchange højdepunkter.

CoinExchangeReviews- Phemex anmeldelse

{ "@sammenhæng": "http://schema.org/", "@type": "Produkt", "mærke": "Blockchain", "navn": "Phemex Exchange", "billede": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2020/04/phemex-logo.png", "beskrivelse": "Phemex er en professionel Bitcoin-derivatudveksling med Bitcoin Perpetual futures med op til 100x kontos gearing. Børsen er bygget af tidligere Morgan Stanley-ledere, der sigter mod at levere institutionelle handelsværktøjer og sikkerhed. Derivathandel giver handlende mulighed for at øge deres eksponering for bestemte aktiver. ", "anmeldelse": { "@type": "Anmeldelse", "overskrift": "Phemex Exchange Review – Bedste handelsplatform for handlende?", "navn": "Phemex Exchange", "beskrivelse":"Phemex er en professionel Bitcoin-derivatudveksling med Bitcoin Perpetual futures med op til 100x kontos gearing. Børsen er bygget af eks-Morgan Stanley-ledere", "mainEntityOfPage": "https://boxmining.com/Phemex-exchange-review/", "reviewBody": "Phemex er en professionel Bitcoin-derivatudveksling med Bitcoin Perpetual futures med op til 100x kontos gearing. Børsen er bygget af eks-Morgan Stanley-ledere", "dato Udgivet": "2020-4-10", "anmeldelseBedømmelse": { "@type": "Bedømmelse", "ratingValue": "4.3", "værsteBedømmelse":"0", "bestRating": "5" }, "forfatter": { "@type": "Person", "navn": "F.Kr." }, "forlægger": { "@type": "Organisation", "navn": "Boxmining", "logo": { "type": "ImageObject", "url": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/06/Boxmining-Logo.jpg" }}}, "tilbud": { "@type": "Tilbud", "pris Valuta": "USD", "pris": "0,00", "url":"https://phemex.com/web/user/register?group=205&henvisningskode = JV7CK" }} Er Phemex Exchange reguleret?

Phemex er i øjeblikket på udkig efter regulering via Monetær myndighed i Singapore (MAS) og SEBA til opbevaring af kundeaktiver. I lighed med andre derivatudvekslinger som BitMEX er PheMEX i øjeblikket ikke reguleret.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner