Top 10 Blockchain Security og Smart Contract Audit Company

Vi rangerer de top 10, der udfører blockchain-sikkerhedsfirmaer, der tilbyder tjenester såsom intelligente kontraktrevisioner, blockchain-sikkerhedsanalyser, penetrationstest, formel verifikation og sikkerhedsrevision. Sikkerhedsrevisioner er ekstremt vigtige – i år ser vi stigningen i Decentralized Finance (DeFi) – en ny anvendelse af decentraliseret Blockchain-teknologi, der er klar til at erstatte billioner dollars Global Finance-industrien. Imidlertid har nylige begivenheder som dForce-hacket vist os, at hackere kan udnytte svagheder i smarte kontrakter og stjæle penge. Det er næsten som at rane en bank, undtagen i dette tilfælde er banken flush med krypto OG kan ikke forsvare sig selv. I tilfældet med dForce er hacker stjal $ 25.000.000 USD (taler om et godt træk) og med kryptotransaktioner ved vi, at dette ikke er reversibelt.

Derfor er sikkerhedsløsninger, der er skræddersyet til den ustabile karakter af blockchain-teknologien og dens komponenter, begyndt at bevæge sig for at isolere og neutralisere sikkerhedstrusler, der er almindelige i blockchain-terrænet. I denne artikel vil jeg fremhæve og udforske de bedste virksomheders funktion i blockchain-sikkerhedsniche.

Det er derfor yderst vigtigt, at der foretages sikkerhedsrevision af projekter, udvekslinger og blockchains. Brugere skal også vide, hvilke sikkerhedstest der er udført, og hvis der blev hævet nogle røde flag.

Hacken

Internet side: https://hacken.io/

Hacken udfører en bred vifte af sikkerhedstjenester til sine kunder. Disse pakker med tjenester inkluderer blockchain-sikkerhedskonsulent, web / mobil penetrationstest, koordinering af bug-bounty-programmer, krypto udveksling ratings, blandt andet. Selvom Hacken tilbyder en lang liste over tjenester, der er målrettet mod blockchain og kryptofirmaer, omfatter dets økosystem dog sikkerhedsprodukter, der er ideelle til it-virksomheder som helhed. Virksomheden har opbygget et prisværdigt ry som en sikkerhedsrisikovurdering for virksomheder, der kræver et digitalt miljø for at skabe eller aktivere tjenester til deres forbrugere.

Derfor kommer det ikke som nogen overraskelse, at Hacken har leveret sikkerhedstjenester til ikke-blockchain giganter som Air Asia. Desuden har det bevist sit engagement i blockchain-teknologi ved at sponsorere og engagere sikkerhedseksperter overalt i sikkerhedsmøder.

Hacken har også oprettet HackenAI sikkerhedsplatform designet til at beskytte slutbrugeren mod sikkerhedsrisici og kontokompromiser. Nøglefunktioner som Darknet-overvågning advarer straks brugere om kompromitterede adgangskoder og mulige darknet-angreb. HackenAI er tilgængelig på Android- og Iphone-enheder.

Kvantstempel

Internet side: https://quantstamp.com/

Quantstamp er en blockchain-sikkerhedsstart afsløret på YCombinator W18 Batch. Sikkerhedsteamet i Quantstamp har erfaring med top it-virksomheder som Google, Facebook og Apple. Og dette er tydeligt i platformens brede vifte af blockchain-sikkerhedsværktøjer og -tjenester. For det første har Quantstamp udviklet et decentralt sikkerhedsnetværk til intelligent kontraktering. Med denne løsning kan brugerne udføre automatiseret smart kontrakter sikkerhedskontrol på et “globalt netværk af decentrale sikkerhedsnoder.”

Derudover leverer platformen ekspertsikkerhedsrevisioner til klienters blockchain-projekter og et 24/7 sikkerhedsovervågnings softwareværktøj.

Trail of Bits

Internet side: https://www.trailofbits.com/

Trail of Bits er stolt af et netværk af udviklere med mulighederne for at identificere og rette smuthuller i software, enheder eller koder. Med andre ord giver løsningen en række softwaresikkerhedstjenester, der omfatter smarte kontraktrevisioner, blockchain-sikkerhedsundersøgelser, softwareudvikling osv. Trail of Bits har gennem årene udviklet formidable sikkerhedsværktøjer til smarte kontrakter. Nogle af disse blockchain-fokuserede løsninger er Crytic, Slither og Echidna.

Bortset fra det udviklede Trail of Bits den populære AlgoVPN. Det har også mange sikkerhedspublikationer på GitHub, herunder offentlige rapporter for 0x Protocol, Compound, NuCypher og MakerDAO, som er nogle af dens kunder.

OpenZeppelin

Internet side: https://openzeppelin.com/

OpenZeppelin-teamet er mest kendt for sin udvikling af Solidity-biblioteker kendt som OpenZeppelin Contracts. Disse biblioteker bruges i de fleste Solidity-projekter som en testet og standardskabelon til kontrakter, der kan implementeres på decentrale applikationer. Udviklere kan integrere denne løsning gennem OpenZeppelin’s oprindelige SDK. Udover udvikling har OpenZeppelin et stærkt fokus på intelligente kontrakter og sikkerhedstjenester.

OpenZeppelin var også et af de første hold, der genopfandt blockchain-sikkerhed ved at indføre elementer af gamification for at identificere smuthuller i smarte kontrakter. Et andet af dets produkter, Ethernaut, er et Web3 / Solidity krigsspil, der involverer spillere til at hacke smarte kontrakter for at flytte til det næste niveau.

ConsenSys flid

Internet side: https://diligence.consensys.net/

USA-baserede ConsenSys er en af ​​de største og fremtrædende blockchain-inkubatorer i branchen. I modsætning til andre sikkerhedsfirmaer, der er nævnt på denne liste, afsætter ConsenSys sine ressourcer og teknologiske know-how til udviklingen af ​​Ethereum blockchain-applikationer og software, især finansiel infrastruktur. Som sådan tilbyder dets produkt, ConsenSys Diligence, sikkerhedsanalyse for smarte kontrakter. Dette revisionsprodukt er i forkant med sofistikeret “kryptografi, blockchain-teknologi og krypto-økonomisk incitamentsanalyse.”

Et andet af dets produkter, MythX, er en af ​​de mest kraftfulde automatiserede scannere til Ethereum-smarte kontrakter. Denne løsning giver en robust API, som udviklere kan bruge til at få adgang til sikkerhedsanalyseværktøjer.

Certik

Internet side: https://certik.io/

Certik er et sikkerhedsfirma, der ønsker at bruge topnotch formel verifikationsteknologi i samarbejde med nogle af de bedste cybersikkerhedseksperter til at skabe end-to-end-tjenester. På sin hjemmeside hævder Certik, at det har revideret mere end 188.000 linjer med koder og sikret aktiver på mere end 6,32 milliarder dollars. Holdet tilbyder matematisk at validere sikkerheden ved smarte kontrakter

Derfor har den udviklet Certik Chain, en offentlig blockchain med fokus på at udnytte Certiks formelle verifikationsplatform til at sikre decentraliserede projekter. Certik er officielt et partnerselskab for Binance, og det bakkes op af fremtrædende investorer, herunder Binance Labs, Lightspeed, Matrix Partners og DHVC.

Mindst autoritet

Internet side: https://leastauthority.com/

LeastAuthority er et cybersikkerhedskonsulentfirma med hovedfokus på privatlivets fred. Det klassificerer sig selv som en muliggørelse af private og forstyrrende lagerløsninger. I øjeblikket har platformen to store produkter tilgængelige for sine brugere. Den første, Privatestorage (tidligere S4), er et centraliseret system, der leverer lagerinfrastruktur til slutbrugere og tilbyder dem autonomi over indsamling, behandling og distribution af deres private data. På den anden side muliggør dets andet produkt, Tahoe LAFS, en decentral, distribueret og fejletolerant lagerfacilitet.

Ud over at levere forskellige lagerarkitekturer har LeastAuthority offentliggjort sikkerhedsrapporter for Ethereum, Tezos og andre. Det arbejder også med udviklere gennem deres udviklingscyklusser for at sikre, at deres projekter ikke er modtagelige for sikkerhedstrusler.

PWC Schweiz (tidligere kædesikkerhed)

Internet side: https://www.pwc.ch/da/services/risk-assurance/smart-contract-assurance.html

Chainsecurity har tilsluttet sig PWC Schweiz for at udføre sikkerhedskontrolprojekter og skabe sikkerhedsløsninger til den nye blockchain-industri. Med dette partnerskab tilbyder PWC Schweiz konsulenttjenester til blockchain-projekter fra efterforskningsfasen til efter-implementeringsfasen. Denne platform vurderer smarte kontraktdesign, tester deres levedygtighed og overvåger målinger, der beskriver deres præstationer efter implementering. Det udmærker sig i sin evne til at kombinere automatiserede analyseværktøjer og eksperter fra sikkerhedsprofessionelle til at identificere og eliminere potentielle trusler.

Som kædesikkerhed udviklede dette blockchain-team flere sikkerhedsværktøjer, herunder Securify og VerX. Det giver mening at forvente, at dette team fortsætter sit succesrige løb i blockchain-sikkerhedssektoren, da det nu har adgang til PWC Schweiz ‘enorme ressourcer.

Slowmist

Internet side: https://www.slowmist.com/en/

Slowmist er Kinas førende blockchain-sikkerhedsselskab. De udfører omfattende blockchain-sikkerhedstjenester, der inkluderer smarte kontraktrevisioner, blockchain-sikkerhedsrevisioner, tegnebogssikkerhedstest og meget mere. Slowmist har også et sikkert indsatsprojekt for blockchain-økologier, der leverer realtidsdata om vækst- og sikkerhedsmønstre for EOS, Cosmos, Vechain og andre top blockchain-projekter. En anden interessant smule detaljer om denne platform er dens kraftfulde firewall-projekt til EOS-smarte kontrakter, der hedder FireWall.X.

Ligeledes sporer og offentliggør Slowmist konstant data og statistik om sikkerhedssituation på kryptobørs gennem deres Blockchain Threat Intelligence (BTI) -tjeneste.

Kørselstidskontrol

Internet side: https://runtimeverification.com/

Runtime Verification er et forsknings- og udviklingsselskab med fokus på formel verifikation. Ifølge oplysningerne på sit websted designer denne løsning standardmodeller til applikationer med høj værdi og bruger dem som skabeloner til at udvikle sikkerhedsfølsomme produkter. Runtime Verification har udviklet to hovedprodukter til smart kontrakt sikkerhed. På den ene side tilbyder den smarte kontrakter korrekthedsbeviser ved hjælp af K-rammen for at bevise levedygtigheden af ​​Ethereum og Cardano’s smarte kontrakter. På den anden side er Firefly et testdækningsanalyseværktøj til smarte Ethereum-kontrakter.

Derudover har Runtime Verification arbejdet med Ethereum Foundation om at opbygge en formel ramme for Ethereum 2.0-test.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner