VeChain ToolChain: Blockchain sikret forfalskning for alle

VeChain ToolChain kunne bringe blockchain-teknologi til masserne. Værktøjskæde giver enhver mulighed for at bruge kraften i blockchain uden kompliceret programmering eller teknik. Vi hører altid meget om blockchain-projekter, herunder VeChain, der samarbejder med store navne. Eksempler er DNVGL, BMW, PwC og andre (Klik her for at finde ud af mere om Vechain og dets partnerskaber).

Ifølge statistikker fra Forenede Nationer, over 90% af virksomhederne over hele verden er mikro-, små og mellemstore virksomheder (MSME’er).

VeChains ToolChain ser ud til at anerkende deres betydning og bringer sin blockchain-teknologi til dem.

Hvad er VeChain?

VeChain er en blockchain-platform, der understøtter oprettelsen af ​​smarte kontrakter. Disse er selvudførende kontakter, der har et garanteret resultat uden tredjeparts tillid. Dette muliggør oprettelse af decentrale applikationer, der er beregnet til at løse virksomhedsproblemer såsom forfalskning og logistik med kold kæde. For at lære mere, se vores artikel VeChain Explained eller vores VeChain i en nøddeskal video nedenfor.

VeChain i en nøddeskal

For flere videoer med nøddeskal, hvorfor ikke tjekke vores Kryptovaluta i en nøddeskal-playliste for at lære mere om andre projekter?

Hvad er ToolChain?

ToolChain er VeChains nyeste produkt. Det blev annonceret på VeChain-topmødet 2019 (Klik her for en oversigt).

ToolChain-hardwarekit vises på VeChain Summit 2019

ToolChain er et sæt, der indeholder al den nødvendige hardware, software og serviceprotokoller til at gå ombord på en virksomhed på VeChainThor-blockchain.

Der er 3 versioner af ToolChain-sættet: Standard, Developer og Channel Partner. Dette er for at virksomheder med ethvert teknisk niveau kan bruge VeChains teknologi.

Standardversion

Standardversionen indeholder standardiserede applikationsmoduler, værktøjer og IoT-enheder (Internet of Things). Det var designet til MSME’er uden mulighed for at udvikle deres egen blockchain-baserede livscyklusstyringsløsning. Virksomheder kan ombord på VeChainThor blockchain inden for 30 minutter.

Udviklerversion

Udviklerversionen er designet til virksomhedskunder med stærkere tekniske muligheder. Det giver virksomheder mulighed for at udvikle forskellige applikationer baseret på VeChainThor-blockchain skræddersyet til deres behov.

Kanalpartnerversion

Channel Partners vil være i stand til at have uafhængig implementering og flerdimensionel tilpasning af ToolChain.

VeChain ToolChain et overblik

ToolChain-hardwarekittet indeholder:

  • QR-kode printer og applikationssoftware til udskrivning af QR-koder.
  • NFC-forfatter og software til oprettelse af digitale etiketter på NFC-tags.
  • IoT-enheder, RFID-chips og sensorenheder
  • Håndholdte terminalenheder, der gør det muligt for ToolChain-apps at binde og aktivere NFC-chips og overføre dataene på dem.

Med hensyn til software:

  • ToolChain Admin Center: denne app er et kommandocenter. En af funktionerne er, at virksomhedsejere kan bruge denne software til at konfigurere NFC- og / eller RFID-chips. Virksomheden kan sende disse NFC- og / eller RFID-chips direkte til virksomheder.
  • VeChain Work App: Denne app giver virksomhedsejere eller tredjepartsproducenter mulighed for at “binde” det fysiske produkt til NFC / RFID-chippen. For at lære mere om denne app, se Bsc44s artikel her.
  • VeChain Pro-app: denne app er allerede tilgængelig til download. Det vil blive forudindlæst på NFC-scanneren. Det giver alle mulighed for at se hele produktets historie inklusive bevis for ægthed og oprindelse.

Beskrivelse af komponenterne i ToolChain kit

Eksempler på VeChain ToolChain i brug

En af ToolChains bemærkelsesværdige brugere er SBTG Surplus & Co., en brugerdefineret sneaker kunstner. SBTG bruger NFC-chips indlejret i sine limited edition sneakers. Kunder kan kontrollere sneakersens ægthed, oprindelse og andre oplysninger ved at scanne dem med VeChain Pro-appen.

Bedste brug af blockchain er brug i det virkelige liv &# 129321; – med @vechainofficialHjælp, disse sneakers er umulige at forfalske. Et NFC-tag er syet i skoen med en privat nøgle, der er optaget på Vechains Blockchain. $ VET Hvis de kun har det i min størrelse ….&# 128561;&# 128561;&# 128561;&# 128561; pic.twitter.com/NgFuZrsq5c

– Boxmining (@boxmining) 3. december 2018

SBTG har for nylig samarbejdet med Adidas og HBO Asia for at producere Game of Thrones sneakers i limited edition. Disse sneakers er udstyret med VeChain Technology.

Når du spiller #Game of Thrones med disse på er der kun vinder. &# 128293; @OfficialSbtg pic.twitter.com/ud73tXHa93

– HBO Asia (@HBOAsia) 11. april 2019 SBTG x Game of Thrones sneakers med VeChain RFID-chips

Problemer med ægthed og kvalitetssikring

MSME’er mangler generelt tekniske eller økonomiske ressourcer. Derfor har de svært ved at sikre deres produkters ægthed og kvalitet. De er også sårbare over for forfalskere og dårlige aktører i forsyningskæden. Dette kan igen skade deres omdømme alvorligt.

Selv for produkter fra større virksomheder er produktets ægthed og kvalitetssikring ikke gennemsigtig. Vi som forbrugere har ikke let adgang til information om forsyningskæden for vores produkter.

Forbrugere er stadig afhængige af forældede godkendelsesmetoder. Dette gælder selv for dyre luksusartikler. For eksempel sammenligner vi luksusure med en artikels udseende eller kontrollerer dens serienummer. I mellemtiden er der officielle databaser med serienumre. Tallene er kun ætset på uret, og forfalskere kan nemt kopiere dette.

Således kræver godkendelse af et luksusur betydelig ekspertise og erfaring. Mens forfalskere altid forsøger at få deres ure til at se mere autentiske ud.

Kan VeChain ToolChain bringe masseoptagelse gennem MSME’er?

ToolChain kan være en simpel og omkostningseffektiv løsning til styring af supply chain til MSME’er. ToolChain kunne endelig give MSME’er samme evne som store virksomheder til at sikre produktkvalitet.

Som nævnt ovenfor er de fleste af verdens virksomheder MSME’er. ToolChain kunne endelig bringe blockchain til en betydelig, men overset gruppe

Desuden vil kunderne være i stand til at scanne NFC / RFID-chip indlejret i produktet og se oplysninger om deres nøjagtige vare.

Hvis du vil lære mere om VeChain, skal du tjekke vores guide, forklarede VeChain.

Vil du finde ud af mere interessante begivenheder på VeChain-topmødet? Tjek disse videoer nedenfor!

Tjek vores livestream med VeChain’s med Sunny Lu (CEO) og Kevin (COO) og Patrick fra Plair Og glem ikke at tjekke vores indlæg VeChain Summit recap video!

Masseadoption starter gennem … mælk?

Den 18. maj 2019, VeChain annonceret at dets virksomhedspartner, Bright Food (Group) Co., Ltd (“Bright Food”) har sat sin “Cupids Farm” mælk på deres BrightCode Commodity Confidence Index Platform (“BrightCode Platform”).

Cupids Farm mælk

BrightCode-platformen er et blockchain-baseret kommercielt økosystem bygget på partnerversionen af ​​VeChain ToolChain. For at lære mere om platformen, se Olivers artikel her.

Bright Food blev grundlagt i 2006 og producerer hovedsageligt mejeriprodukter, sukker, vin, snacks og dåse. Bright Foods produkter findes i over 4000 onlinebutikker i Kina. Virksomheden blev noteret som et af de ti kinesiske virksomheder, der blev set på den internationale arena af Forbes Magazine i 2015.

Når kunder kan scanne QR-koden på flasker med “Cupids Farm” mælk, vil de blive sendt til BrightCode-platformen. Der vil nøgleoplysninger om flasken mælkes livscyklus være tilgængelige. For eksempel information om, hvor den blev produceret, videoer af dagbogsbedriften, produktionsteknikker osv.

VeChains anden partner, DNVGL, er ansvarlig for verificering af kildedata og manipulationssikker teknologi. Så kunderne kan være sikre på, at de præsenterede oplysninger er autentiske.

Oplysninger, der vises til kunder, når de scanner QR-koden

GRATIS prøveversion nu tilgængelig!

Du kan nu tilmelde dig en GRATIS ToolChain-prøvekonto ved at tilmelde dig dem! Link Her!

Tweet fra Kevin Feng, COO for VeChain

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner