YFI Yield Farming med yEarn Pool

Yield Farming er en fremadrettet populær metode for kryptokurrency ejere til at få passiv indkomst. Det involverer at drage fordel af forskellige belønninger for incitamenter til at låse forskellige kryptovalutaer (aka staking). Denne artikel fokuserer på udbytteopdræt for $ YFI-tokenet, der er blevet den mest effektive udbytteopdrætspulje.

YEarn-projektet har lancerede sit eget styrelsestoken – $ YFI – denne uge sender den Decentralized Finance (DeFi) Yield Farming scene til vanvid. Fra denne artikel vil stabling af mønter (USDT, USDC, DAI eller TUSD) i Y-puljen give en astronomisk 896% årlig procentsats (APY). Dette skyldes, at incitamentet token $ YFI distribueres til indsatte tokenholdere, hvilket gør dette til den eneste bedst mulige landbrugspool lige nu. Dette har skabt en enorm interesse for begge søgninger efter $ YFI-styringstokenet (trender lige nu coingecko). Siden lanceringen af ​​token er der blevet deponeret mere end $ 60 millioner ny kapital i Y-puljen. Beregn udbytte ved hjælp af det oprettede samfund afkastningsværktøj.

ADVARSEL: Udbytteopdræt involverer en høj risiko på grund af Ethereum-netværks eksperimentelle karakter med potentielt uopdagede kritiske sårbarheder. Aldrig stake / farm mere end du har råd til at tabe. Dette er ikke økonomisk rådgivning.

Hvad er yEarn (iEarn) Pool

IEarn “Y” -puljen er en renteaggregator – den investerer automatisk sin kapital i forskellige DeFi-projekter – vælger dem med det højeste afkast og investeringsafkast. Som en DeFi-protokol holder en smart kontrakt de investerede midler – hvilket gør projektet ikke frihedsberøvende. Selve puljen består af 4 forskellige stabile mønter – USDT, USDC, DAI og TUSD – med i alt over $ 103 millioner USD i valutareserver (Aktiver under forvaltning – AUM). Disse reserver udlånes derefter til forskellige protokoller, der tilbyder de bedste afkast, inklusive Compound, Aave og dYdX. yPools betragtes som mere risikable end andre DeFi-produkter som f.eks. sammensatte, fordi de låner kapital ud til en række protokoller – som i sig selv kan være sårbare over for kritiske sårbarheder.

Sådan tjener du YFI-token

Der er to puljer, der belønner YFI-token for indsats. Den første og nemmeste pool at få adgang til er Y Pool on Curve.Fi. Denne pulje er en samling af stabile mønter, der automatisk investeres i forskellige udlånsprotokoller. Denne type pool betragtes normalt som en højere risiko på grund af mulige sårbarheder, ikke kun med sin egen smarte kontrakt, men også med andre smarte kontrakter.

Indskud og indsatsmulighed den Curve.Fi

Sådan tjener du YFI-tokens

Desværre er “Yield Farming” for YFI-token afsluttet. Da YFI først blev lanceret, blev alle 30.000 tokens distribueret til stakers på https://ygov.finance/staking-platformen. Selvom der oprindeligt var planer om at distribuere flere tokens, er forsøg på at komme ud med en plan om at gøre det alle blevet stemt ned i Y-regeringen. Dette betyder, at det er usandsynligt, at nye $ YFI-tokens distribueres i fremtiden. Andre tokens som YFII og YFV har stadig tokenfordeling for udbyttebønder.

Hvad er YFI-token

BilledeLikviditetsudbyderens fortjeneste på Y Pool

YFI er styringstoken for yEarn (tidligere kendt som iEarn). Tokenholders er berettiget til at stemme om kommende styringsbeslutninger for netværket – såsom potentielt at stoppe helt ny distribution af tokenet. Skaberen af ​​YFI, Andre Cronje (@AndreCronjeTech) har udtalt, at tokenet ikke har nogen egenværdi.

”Vi har frigivet YFI, et fuldstændigt værdiløst 0 forsyningstoken. Vi gentager, det har 0 økonomisk værdi ”

Andre Cronje

Når det er sagt, har den aktuelle bølgehype-bølge og token-dynamik drevet værdien af ​​tokenet op. Token følger “Governance” -modellen, hvor dens værdi kommer fra at stemme om, hvor protokollen skal gå videre. Oven på dette er den incitamenteret balancepulje (YFI 2%, DAI 98%) kræver indsats af $ YFI, som låser yderligere levering. Kort sagt, DeFi-landmænd låser YFI og DAI for at modtage BPT-tokens, som kan blive sat på ygov.finance for at få yderligere $ YFI. Denne type cyklisk landbrug skaber pseudoponzinomics og kan føre til potentielt katastrofale resultater.

Advarsel om balancer & risiko for nye mønter

En af de risici, som teamet mindskede, var med udstedelse af token. I øjeblikket er der et maksimalt loft på kun 30.000 YFI-tokens. Tidligere på ugen blev det opdaget, at der var en hovednøgle, der gjorde det muligt for YFI-udvikleren Andre Cronje at prikke nye mønter og potentielt oversvømme markedet med nye mønter. Hvis han gjorde dette, ville det have været muligt for ham at tage hele Pool # 2 og Pool # 3 på Balancer, med i alt mere end $ 150 millioner USD. Heldigvis skete dette ikke, da han hurtigt oprettede en multisignatur-adresse, der kræver, at 6/9 nøglehavere accepterer at præges nye tokens. Formålet med dette er at fjerne enpartsrisiko, da 6 af de 9 nøglehavere skal være enige om at oprette nye mønter. På toppen af ​​dette, selvom de er enige, vil samfundet have 3 dages varsel, før der sker noget.

Samlet set er det langsigtede mål med YFI at lade kontrollen med den samlede levering af YFI og distribution være op til samfundet at beslutte. Afstemningsaspektet ved YFI giver styringstoken-beslutningstagere mulighed for at beslutte, hvem de skal gøre med platformen.

YFI-distributionsstop

Distribution af $ YFI-tokens stopper midlertidigt, når nye kontrakter forberedes. Tidspunkterne for, hvor puljerne standser, er som følger:

Ressourcer:

yEarn-dokumentation – http://docs.yearn.finance

yForvaltning og indsats – https://ygov.finance

Pooloplysninger / lommeregner: https://yieldfarming.info/

Kurvevejledning om bassiner – https://guides.curve.fi/how-to-choose-the-right-curve-pool-for-you/

Coindesk-rapport: https://www.coindesk.com/troll-token-why-defi-yield-farmers-are-now-all-about-yfi

Decentraliseret økonomi (DeFi) -serie: tutorials, guider og mere

Med indhold til både begyndere og mere avancerede brugere, tjek vores YouTube DeFi-serie indeholdende vejledninger om de VÆSENTLIGE VÆRKTØJER, du har brug for til handel i DeFi-rummet, f.eks. MetaMask og Uniswap. Samt et dybt dyk i populære DeFi-emner som Reef.finance ($ REEF) og Polkadot ($ DOT)

DeFi-serien på dette websted dækker også emner, der ikke udforskes på YouTube. For en introduktion om, hvad der er DeFi, se Decentralized Finance (DeFi) Oversigt: En guide til den VARMESTE trend inden for kryptokurrency

Selvstudier og vejledninger til de væsentlige DEFI-værktøjer:

 • MetaMask Guide: Hvordan oprettes en konto? PLUS tip og hacks til avancerede brugere
 • Uniswap gennemgang og vejledning: Begyndervejledning og avancerede tip og tricks
 • Serum DEX guide og gennemgang
 • SushiSwap ($ SUSHI) forklaret
 • 1-tommers udveksling, Mooniswap og Chi GasToken: Den ultimative gennemgang og guide

For detaljeret information om andre specifikke DeFi-projekter, se vores DeFi token-guider. Her er nogle af vores mest POPULÆRE guider:

 • AAVE ($ LÅN)
 • Ampleforth ($ AMPL) anmeldelse: Den vigtige guide til denne DeFi-protokol
 • ChainLink ($ LINK) guide: Et nøglelink i DeFi-rummet
 • Cream Finance ($ CREAM): Hvad er det??
 • Curve Finance ($ CRV) guide
 • DODOEx ($ DODO): En revolutionerende on-chain likviditetsudbyder
 • Lineær økonomi ($ LINA): Fremtiden for syntetiske udvekslingsplatforme?
 • Polkadot ($ DOT): Alt hvad du behøver at vide om Kinas DeFi-skat
 • RAMP DeFi: Hvordan låser det op værdien af ​​indsatte aktiver?
 • Reef Finance ($ REEF): All-in-One Defi-platformen
 • Solana ($ SOL) forklaret
 • Grafen ($ BRT) – Det næste niveau af decentraliserede apps
 • Trustswap ($ SWAP) forklaret – Næste generation af DeFi-transaktioner
 • Ønsker at finansiere fusion af DeFi-økosystemet
 • Wing Finance ($ WING) – En kreditbaseret DeFi-udlånsplatform

Flere videoer og artikler kommer snart som en del af vores DeFi-serie, så sørg for at abonnere på vores Youtube-kanal og (for nu) GRATIS ugentligt nyhedsbrev så du kan få besked, så snart de kommer ud!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner