Att köpa kryptovaluta med Ledger Live: En steg-för-steg-guide

Ledger, tillverkarna av Ledger Nano S och Ledger Nano X har meddelat att deras ansökan Ledger Live nu stöder köp av kryptovalutor med kreditkort eller banköverföring. Denna funktion drivs med deras partner, Coinify och nu kan användare direkt gå till Ledger Live för att köpa sina kryptovalutor och få det skickat till säkerheten för deras Ledger-enhet. Inget mer att behöva gå igenom extra steg som att köpa kryptovalutor på börser och sedan skicka det till din hårdvaruplånbok för förvaring! I den här guiden ger vi dig steg-för-steg-instruktioner om hur du köper kryptovalutor med Ledger Live på din Nano S och Nano X.

[TREMENDOUS MEDDELANDE] &# 128640;&# 128640;

Du kan nu KÖP krypto på #LedgerLive!

Känner du att kraften börjar växa till hands??

Hitta fullständiga detaljer här: https://t.co/XeritaVKDc pic.twitter.com/xLIOuDDtpC

– Ledger (@Ledger) 10 juni 2020

Tillgängliga kryptovalutor

Ledger Live har endast följande kryptovalutor att köpa: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH) och Dash (DASH). Så användare som vill köpa andra kryptovalutor måste köpa dem någon annanstans, t.ex. på kryptovalutabörser. För att se vilka kryptovalutabörser vi tycker är bäst, kolla in vår artikel om de bästa bästa kryptovalutabörserna 2020.

Hur man köper kryptovalutor med Ledger Live

Om du är en ny Nano X- eller Nano S-användare måste du först konfigurera din enhet och installera programvaran Ledger Live. Se här för vår installationsguide för Ledger Nano S och installationsguiden för Ledger Nano X.

För att komma igång med att köpa kryptovalutor med din Nano S eller Nano X, öppna Ledger Live-applikationen på din dator och gå till “Köp krypto” i sidofältet. Välj vilken kryptovaluta du vill att du ska köpa, du kan välja mellan Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH) eller Dash (DASH). I denna guide kommer vi att demonstrera att köpa Bitcoin, så vi väljer Bitcoin som den kryptotillgång vi vill köpa. Välj sedan vilket konto du vill att din kryptovaluta ska sättas in på. Alternativt kan du lägga till ett nytt konto för dina köp av kryptovaluta – se vårt avsnitt med titeln “Hur man lägger till nytt konto för köp av kryptovaluta”.

Köp kryptoKlicka på “Köp krypto” i sidofältet


På Ledger Live ombeds du antingen registrera dig eller logga in på ditt Coinify-konto. För en handledning om hur du ställer in ett Coinify-konto, se vårt avsnitt med titeln “Hur man registrerar ett Coinify-konto på Ledger Live”.

Logga in eller skapa ett Coinify-kontoLogga in eller skapa ett Coinify-konto

Du kommer sedan att bli ombedd att välja mängden kryptovaluta du vill köpa, betalningsvaluta och betalningsmetod. Med Ledger kan du betala i följande valutor: AUD, BGN, CAD, CHF, DKK, EUR, GBP, HKD, HRK, HUF, INR, JPY, NOK, NZD, PLN, SEK, TRY, USD och VND. Du kan betala för din kryptovaluta med kreditkort (Visa eller Mastercard) eller för europeiska platser, banköverföring via. SEPA.

Köp kryptoVälj ditt köp av kryptovaluta och bekräfta transaktionen.

Eftersom kryptovalutapriserna fluktuerar kommer Ledger att låsa in ditt inköpspris och ge dig 15 minuter på dig att slutföra köpet. Ange dina kreditkortsuppgifter, dubbelkolla dina köpuppgifter och klicka på “Betala”. Din köpta kryptovaluta kommer automatiskt att sättas in på ditt utsedda konto på din Ledger-enhet.

Fullständig betalningFullständig betalning

Hur man registrerar ett Coinify-konto på Ledger Live

För dem som inte har ett Coinify-konto eller köper kryptovalutor för första gången på Ledger Live, måste du gå igenom Coinify’s Know Your Customer (KYC) -process och skapa ett konto. På Ledger Live anger du din e-post och väljer ett lösenord och klickar sedan på “Skapa konto”. Du kommer sedan att bli ombedd att svara på några KYC-frågor.

Skapa ett Coinify-kontoSkapa ett Coinify-konto

Bekräfta din e-post (Coinify skickar ett bekräftelsemail) och plats.

Bekräfta e-post och platsBekräfta din e-postadress och plats

Ange information om din bostadsadress och hur du planerar att använda ditt konto.

Ange bostadsadress och kontoanvändningAnge bostadsadress och kontoanvändning

Du kommer också att bli ombedd att verifiera din identitet genom att tillhandahålla ett fotografi av ditt ID-kort / pass och att skanna ditt ansikte som att ställa in FaceID på din iPhone.

Verifiera din identitetVerifiera din identitet

Därefter behandlar Coinify din registrering automatiskt, vilket tar cirka 2 minuter. Då är du redo!

RegistreringsbehandlingCoinify behandlar din registrering inom två minuter

Hur man lägger till ett nytt konto för köp av kryptovaluta

För att lägga till ett konto, klicka på “+ Lägg till konto” som visas i bilden ovan. Välj sedan vilket kryptotillgångskonto du vill lägga till. I den här guiden kommer jag att visa dig hur du lägger till ett Bitcoin-konto, så jag väljer Bitcoin som tillgång och klickade på “Fortsätt”. Anslut din Ledger-enhet till din dator och lås upp den när du blir ombedd. Gå sedan till motsvarande app för den kryptovaluta du vill köpa på enheten, din enhet kommer att säga “Application is ready” medan den synkroniseras med Ledger Live på din PC.

När du har synkroniserats får du alternativ för vilket nytt konto du vill lägga till. Välj kontot / kontona som ska läggas till och klicka sedan på “Lägg till konto”. Ditt nya konto läggs sedan till och du kan sedan välja att antingen lägga till fler konton eller stänga fönstret för att avsluta.

Användarupplevelse och slutsats

Vi har provat många kryptovalutahårdvaruplånböcker och Ledgers enheter är definitivt vårt föredragna val. Denna preferens förstärks definitivt av det faktum att vi nu kan köpa kryptovalutor på Ledger Live eftersom det betyder att vi inte längre behöver köpa kryptovalutor på börser, särskilt när de flesta börser kräver att du går igenom KYC-procedurer om du köper krypto för första gången. Så även om du också måste gå igenom KYC-procedurer när du köper med Ledger Live för första gången, vilket är lite problem, tog hela processen bara cirka 5 minuter att slutföra. Och i slutet av dagen är det värt att köpa kryptovalutor med Ledger Live på lång sikt eftersom din kryptovaluta skickas direkt till din enhet, vilket är en relativt säkrare lagringsenhet. Många kan använda flera börser och till och med hoppa från en central till en annan, men i slutet av dagen är din hårdvaruplånbok där det mesta av din kryptovaluta ska lagras ändå. Därför rekommenderar vi starkt att du testar den här funktionen och även om det bara finns 4 kryptovalutor tillgängliga att köpa är det i allmänhet tillräckligt som en början på handel på börser och vi hoppas och förväntar oss att Ledger kan lägga till fler mynt i framtiden.

Vill du köpa en Ledger Nano X? Klicka nedan för att KÖPA NU!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map