Phemex Exchange Review 2020: Allt du behöver veta

Phemex är en professionell kvalitet Cryptocurrency exchange som erbjuder både Bitcoin spot och optionshandel. Börsen erbjuder en innovativ nollavgiftshandelsmodell där avgifter inte debiteras per transaktion. Phemex erbjuder också Bitcoin, Ethereum och Chainlink Perpetual Futures. Börsen byggs av ex-Morgan Stanley-chefer som syftar till att tillhandahålla handelsverktyg och säkerhet av institutionell kvalitet. Derivathandel gör det möjligt för handlare att öka sin exponering för vissa tillgångar och förmågan att “korta”.

Huvudfunktioner i Phemex

 • Gratis transaktioner på Spot Exchange (Premium-konto)
 • Handel och säkerhet på institutionell nivå
 • Robust handelsförsäkring
 • Gratis insättningsavgifter
 • Förmåga att utnyttja upp till 100X marginal

Phemex Spot Exchange & Fria affärer

YouTube-affisch

En av de viktigaste fördelarna med Phemex exchange är möjligheten att ha gratis nollavgiftsaffärer. Detta koncept banbrytande för kryptovalutabörsindustrin eftersom den tidigare modellen debiterade handelsavgifter för både köp och försäljning av krypto. Denna känsla skulle lägga sig över tiden, med många handlare som betalar tusentals dollar till kryptovalutabörser. Med Phemex kan dessa handlare dra nytta av nollavgiftsmodellen och bara betala en månadspremie på 9,99 USD per månad. Detta är en enorm spelväxlare för daytraders av kryptovaluta och tekniska analytiker.

Phemex erbjuder också en 30 dagars gratis provperiod för Premium-kontot. För att dra nytta av detta måste användare göra en insättning över 0,02 BT och slutföra en transaktion över 1000 USD. Kolla in gratis 30-dagars Premiummedlemskap här.

Jag tror att detta är en trend och ansvaret för utbytet är att minska avgifterna för små kapitalanvändare. Och för de institutionella kunderna är de villiga att betala mer avgifter, men att ha en bättre tjänst, som datamässigt, analysmässigt, eller hur? Så det är två olika grupper. Så vi, och vi tillkännagav vår nollavgiftstillstånd, de bara för att gynna våra privatkunder.

Jack Tao, VD för Phemex

Bitcoin Perpetual Futures

Kärnhandelsprodukten som erbjuds av Phemex är handel med kryptovalutaderivat som Bitcoin Perpetual Futures. Derivat är finansiella verktyg som hämtar värde från den underliggande produkten – i detta fall kryptovalutor som Bitcoin. Phemexexchange handlar kontrakt baserade på den underliggande tillgången istället för själva tillgången – detta tillåter högre hävstång och fler typer av produkter. Phemex tillåter upp till 101X maximal hävstång på derivatprodukter. Detta innebär att en 1% förändring av priset på Bitcoin kan leda till 100% förändring av finansieringsbeloppet – vilket möjliggör för handlare att fördubblas eller ingenting på börsen. Denna typ av hävstång är populär av BitMEX-börsen som också tillåter 100X hävstång.

Länder som stöds

Phemex utbyte är begränsad till de i följande länder och jurisdiktioner: USA, Kuba, Quebec, Singapore, Nordkorea, Sevastopol, Sudan, Iran, Syrien. Och alla andra länder där det är olagligt att handla kryptovalutor.

Kryptovalutor som stöds

Phemex har för närvarande endast 6 kryptovalutor: Bitcoin, Ethereum, Ripple, ChainLink, Tezos, Litecoin. Även för kontrakt erbjuder Phemex också ett GOLD / USD-handelspar.

Phemex Trading tar vinstorder och stoppförluster

Ta vinst- och stoppförlustutlösare på Phemex

En av de viktigaste fördelarna med Phemex är att använda stop-loss och ta vinstorder. Dessa order gör det möjligt för professionella handlare att finjustera sina handelsstrategier och skapa möjligheter att ta vinst eller stop-loss. Som standard har Phemex snabba alternativ att ta vinst på 25%, 50%, 75% och 100% vinst. Dessa kan ställas in när den ursprungliga positionen fastställs med en tydlig indikation av märkpriset och uppskattad vinst eller förlust. Det är viktigt att komma ihåg att när take profit eller stop loss utlöses kommer positionen att säljas som en marknadsordning – vilket betyder att algoritmen automatiskt matchar en handel även om den inte till samma pris.

Phemex-avgifter

Handelsavgifter

Handelsavgifterna på Phemex är satt till 0,025% för tillverkare och 0,075% för tagare. Det finns ingen extra transaktionsavgift för utbytet, så användare kan handla till och med små kvantiteter utan rädsla för att ha överväldigande avgifter. Takeavgifterna är högre eftersom börsen främjar användarna att fylla i orderböckerna och skapa högre likviditet för börsen.

Finansieringsgraden visas på Phemex

Finansieringsavgift är en funktion som är oerhört viktigt att ta hänsyn till på Phemex. Finansieringsgraden betalas direkt till innehavare av antingen långa eller korta positioner beroende på dess “negativa finansiering” eller “positiv finansiering”. På Phemex debiteras avgiften var 8: e timme och kan vara negativ eller positiv – vilket innebär att det är möjligt vinna eller förlora pengar var 8: e timme. Om finansieringsnivån är negativ, kortinnehavare kommer att betala longs i procent av sin position. I exemplet ovan är finansieringsgraden -0,0094%, så kortinnehavare kommer att debiteras 0,0094% av hela sin position. Detta betyder också att långa innehavare kommer att få ränta på deras ställning.

Insättnings- / uttagsavgifter

Phemex tar inte ut någon insättningsavgift, men det finns minimikrav på insättning. När det gäller uttag finns det också en minsta uttagsgräns och avgiften beror på kryptovalutan. Phemex debiterar till exempel 0,0005 BTC för BTC-uttag och 1 USDT för USDT-uttag.

Insättnings- / uttagsavgifter på PhemexInsättnings- / uttagsavgifter på Phemex

Ta reda på mer om Phemex avgifter och villkor.

Betalningsmetoder

Phemex accepterar endast följande kryptovalutainbetalningar på börsen: Bitcoin, Ethereum, ChainLink, Tether och Ripple. På grund av att börsen inte har några KYC-procedurer på plats accepteras inte traditionella betalningsmetoder som kredit- eller betalkort och PayPal.

Phemex välkomstbonus

Börsen erbjuder för närvarande en välkomstbonus på $ 72 USD för nya registreringar via bonusfonder. Detta kan erhållas genom att göra enkla uppgifter som att följa deras sociala media eller finansiera kontot med ₿0.2 i en enda insättning.

Phemex erbjuder $ 72 USD som en välkomstbonus för nya användarregistreringar

Underkontofunktion

Phemex-underkonton

Phemex erbjuder en enkel metod för att skapa underkonton – alla med sina egna kontosaldon och behörigheter. Denna funktion gör det möjligt för handlare att isolera sina olika handelsstrategier från varandra – eftersom det är möjligt att ställa in ett begränsat saldo på varje underkonto. Saldot kan överföras fritt mellan kontona via underkontosystemet. Handlare kan skapa nya konton för varje ny strategi de vill testa. Dessutom kan underkonton användas för handel med bots – så automatiserad handel kan ske inom kontrollerade gränser.

Är Phemex Exchange säkert?

Det finns två viktiga faktorer att tänka på när man utvärderar om Phemex är ett säkert utbyte för handel med börsfondsskydd och leveraged handelsförsäkring. Det viktigaste övervägande är om utbytet är säkert från hackare – detta beror på att kryptobörser vanligtvis är en enorm b

Phemex behandlar begäranden om uttag tre gånger per dag, och varje begäran granskas noggrant av både operatörer och grundare. Baserat på vår sofistikerade Wall Street-riskupplevelse kan vi upptäcka skadliga åtgärder och snabbt agera för att skydda våra användares och plattformens tillgångar. Kvalificerade uttagsförfrågningar behandlas också via offline-signatur, därmed förblir alla tillgångar 100% lagrade i ett kallt plånboksystem med all verksamhet offline.

Phemex Team

Kärnan i Phemex-teamet består av ex-Morgan Stanley-chefer och utvecklare. vd Jack Tao har arbetat på Morgan Stanley i 11 år med erfarenhet av att utveckla aktiehandelsalgoritmer i USA. Detta arbete är avgörande för Phemex långsiktiga tillväxtstrategi och uppdrag att föra professionella handelsverktyg till kryptovalutorummet.

Phemex Core Team

Slutsats: Fördelar och nackdelar med Phemex Exchange

Fördelar

 • Utvecklad av ex-Morgan Stanley Executives
 • Branschens trendinställning Nollavgiftshandel
 • Underkonton och lättanvända API: er
 • Toppnivåutbyte och plånbokssäkerhet
 • Ingen KYC för små uttag

Nackdelar

 • Relativt nytt, lanserades bara för ett år sedan.
 • Regionala begränsningar utan att tillhandahålla alternativ för användare från dessa jurisdiktioner.

Referenser:

AltcoinBuzz – Phemex Exchange-höjdpunkter.

CoinExchangeRecensioner- Phemex Review

{ "@sammanhang": "http://schema.org/", "@typ": "Produkt", "varumärke": "Blockchain", "namn": "Phemex Exchange", "bild": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2020/04/phemex-logo.png", "beskrivning": "Phemex är en professionell Bitcoin-derivatutbyte med Bitcoin Perpetual futures med upp till 100x kontohävstång. Börsen byggs av ex-Morgan Stanley-chefer som syftar till att tillhandahålla handelsverktyg och säkerhet av institutionell kvalitet. Derivathandel gör det möjligt för handlare att öka sin exponering för vissa tillgångar. ", "recension": { "@typ": "Recension", "rubrik": "Phemex Exchange Review – Bästa handelsplattform för handlare?", "namn": "Phemex Exchange", "beskrivning":"Phemex är en professionell Bitcoin-derivatutbyte med Bitcoin Perpetual futures med upp till 100x kontohävstång. Börsen byggs av ex-Morgan Stanley-chefer", "mainEntityOfPage": "https://boxmining.com/Phemex-exchange-review/", "reviewBody": "Phemex är en professionell Bitcoin-derivatutbyte med Bitcoin Perpetual futures med upp till 100x kontohävstång. Börsen byggs av ex-Morgan Stanley-chefer", "datum Publicerat": "2020-4-10", "recensionBetyg": { "@typ": "Betyg", "ratingValue": "4.3", "värsta Betyg":"0", "bestRating": "5" }, "författare": { "@typ": "Person", "namn": "före Kristus" }, "utgivare": { "@typ": "Organisation", "namn": "Boxmining", "logotyp": { "typ": "ImageObject", "url": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/06/Boxmining-Logo.jpg" }}}, "erbjudanden": { "@typ": "Erbjudande", "priceCurrency": "USD", "pris": "0,00", "url":"https://phemex.com/web/user/register?group=205&referralCode = JV7CK" }} Är Phemex Exchange reglerad?

Phemex letar för närvarande efter reglering via Monetära myndigheten i Singapore (MAS) och SEBA för förvaring av kundtillgångar. I likhet med andra derivatbörser som BitMEX är PheMEX för närvarande inte reglerat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner