Bitcoin-hinta-analyysi: BTC nousee kohti 50000 dollaria Mastercard- ja BNY Mellon -tuotteina

Päivittäinen Bitcoin BTC -ennuste

  • Bitcoinin hinta on tällä hetkellä terveiden tukitasojen päällä.
  • Parabolinen SAR on muuttunut laskusuunnasta nousevaan.

Bitcoinin hinta nousi 33 050 dollarista 48 000 dollariin helmikuun alusta. Prosessissa BTC onnistui kääntämään vahvat tasot vastustuksesta tukeen. Tämä hintahyppy tuli, kun Mastercard ja BNY Mellon ilmaisivat tukensa BTC: lle. Katsotaanpa tarkemmin teknisen analyysin avulla.

Bitcoinin hinta hiipii kohti 50000 dollaria

Kun Bitcoin-hinta indeksoi kohti 50000 dollarin markkaa, voimme nähdä, että omaisuus on ylihinnoiteltu kuin koskaan ennen. Kuitenkin, kun suhteellinen lujuusindeksi (RSI) indeksoi yliostetulle alueelle, se voi laukaista potentiaalisen laskevan korjauksen.

bct / usd päivittäinen kaavio 021221

Kuva: BTC / USD päivittäin

Bitcoinin hinta istuu kahden erittäin terveellisen tukitason päällä, 47 000 ja 46 000 dollaria. Vahvin taso on 46 000 dollaria, jolloin 488 400 osoitetta oli aiemmin ostanut 328 400 BTC-tunnusta. Nämä kaksi tukiseinää ovat riittävän kestäviä absorboimaan valtavan määrän myyntipaineita.

btc / usd-volyymitaulukko 021221

Kuva: IntoTheBlock

Bitcoinin hintanäkymät ovat edelleen nousussa. Ensinnäkin MACD on kääntymässä negatiivisesta positiiviseksi. Lisäksi parabolinen SAR on kääntymässä laskusta nousuun. Tämä kertoo meille, että BTC on saavuttamassa uusia tasoja.

btc / usd 4 tunnin kaavio 021221

Kuva: BTC / USD 4 tuntia

Osoitetoiminta pysyy aktiivisena Bitcoin-hinnalla

btc / usd santiment -taulukko 021221

Santimentin mukaan:

“Sekä # Bitcoinin aktiiviset osoitteet että # vakiomallien, kuten USD USDT: n, vaihtotarjous on edelleen korkea, mikä on rohkaiseva merkki.”

Joten näyttää siltä, ​​että mittarit näyttävät olevan erittäin positiivisia Bitcoin-hinnalle.

Mastercard ja BNY Mellon pian tukevat Bitcoinia

Mastercard ja BNY Mellon paljastivat äskettäin tuetun tuensa Bitcoinille. BNY Mellon, yksi Yhdysvaltojen vanhimmista pankeista, vahvisti äskettäin, että se on luonut uuden yksikön asiakkaille digitaalisen omaisuuden hallussapitoon, siirtämiseen ja liikkeeseenlaskuun.

BNY Mellonin omaisuudenhoito- ja digitaalipäällikkö Roman Regelman korosti "kasvava asiakkaiden digitaalisten omaisuuserien kysyntä" ja "sääntelyn selkeyden parantaminen." Hän lisäsi, että tämä oli valtava tilaisuus pankille laajentaa nykyisiä palvelutarjontaansa kehittyvälle kentälle.

Vain muutama päivä sitten, MasterCard ilmoitti myös lisäävänsä pian salauksen valuuttoja alustalleen. MasterCardin Raj Dhamodharan sanoi:

Tämän työn tekeminen luo paljon enemmän mahdollisuuksia ostajille ja kauppiaille.

Maksuyritys korosti, että digitaalisesta omaisuudesta on tulossa tärkeämpi osa maksumaailmaa.

Näemme tämän tosiasian pelaavan Mastercard-verkossa, kun ihmiset käyttävät kortteja salausvälineiden ostamiseen, varsinkin bitcoinin viimeaikaisen arvon nousun aikana. Näemme myös, että käyttäjät käyttävät yhä enemmän salakortteja hyödyntääkseen näitä omaisuuseriä ja muuntamalla ne perinteisiin valuuttoihin kulutusta varten.

Bitcoin oli jo hintarallissa Teslan ilmoituksen jälkeen noin 1,5 miljardin dollarin Bitcoin-investoinnista. CMC Markets UK: n päämarkkina-analyytikko Neil Wilson sanoi:

Yritystuki jatkuu. Se on iso juttu, koska BNY on ensimmäinen suuri kansallinen säilytyspankki, joka tarjoaa säilytyspalveluja salausvälineille.

Morgan Stanley -strategisti: Salaus on “täällä pysyä vakavana omaisuuslajina”

Morgan Stanleyn kehittyvien markkinoiden ja maailmanlaajuisen makron johtaja Ruchir Sharma selitti äskettäin, miksi “kryptovaluutat ovat täällä pysyäkseen vakavana omaisuusluokkana”. Raportissa Sharma huomautti, että jotkut sijoittajat saattavat ajatella, että Bitcoin on tällä hetkellä “kuplassa”. Useat muut, mukaan lukien Morgan Stanley, uskovat, että nykyinen hinta on osoitus siitä, että Bitcoin seuraa “uusien keksintöjen luonnollista polkua, jossa sijoittajien kiinnostus tulee ensin riskipääomasta, sitten hedge-rahastoista ja lopuksi – noin 10 vuoden kuluttua – perinteisiltä Wall Streetin pelaajilta. ”

Sharma lisäsi, että kryptovaluutat ovat vakava omaisuusluokka monista syistä. Ensimmäinen on lisääntyvä epäluottamus fiat-valuuttoihin, koska keskuspankit painavat liikaa rahaa. Toinen on se, että nuoremmat ihmiset näkevät kryptovaluutat yleensä jännittävänä edistysaskeleena verrattuna perinteisiin fiat-valuuttoihin, jotka tulevat kolikoiden ja seteleiden muodossa.

Kolmanneksi, “vuosituhannen vaihteen kysyntä on auttanut vähentämään Bitcoinin volatiliteettia jopa pandemian aikana”. Sharma sanoi, että kehittyvillä markkinoilla keskushallinnon epäluottamus on jopa suurempi kuin vuosituhannen vaihteessa.

Vaikka hän myönsi, että Bitcoin ei aio kaataa dollaria lähiaikoina, strategi huomautti, että “traditsionalistit hylkäävät edelleen salaushaasteen vakavuuden omalla vastuullaan”.

Ote raportista kuuluu:

Joten vaikka Bitcoinin hinta nousee, kuten se on aiemmin, vuoden 2020 kiihtymistä ei voida hylätä irrationaalisena maniana. Kryptovaluutat ovat vielä nuoria, he kohtaavat edelleen kasvukipuja. Mutta he lupaavat myös nopeutta, läpinäkyvyyttä ja alhaisia ​​maksuja, joita perinteiset maksukanavat eivät pysty vastaamaan. Ne tyydyttävät kasvavaa kysyntää digitaaliselle vaihtoehdolle kullalle, joka on omaisuus, joka todennäköisesti suojaa sijoittajia massiiviselta rahatulostukselta ja inflaation uhalta.

Bitcoin-hinnan odotetaan saavuttavan nämä tasot

Bitcoinin hinta on saavuttamassa 50000 dollarin rajan ennen kuin se kohtaa laskevia korjauksia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner