Bitcoin-hinta-analyysi: BTC vilkkuvan myyntisignaalin partaalla

Päivittäinen Bitcoin BTC -ennuste

  • Bitcoinin hinta on pudonnut alle 56 000 dollarin psykologisen tason.
  • Parabolinen SAR 4 tunnin Bitcoin-hintakaaviossa on muuttunut noususta laskevaan.

14. helmikuuta ja 21. helmikuuta välisenä aikana Bitcoinin hinta on noussut 47150 dollarista 57300 dollariin. Siitä lähtien karhut ovat korjanneet hintaa ja laskeneet BTC: n 55 750 dollariin. Katsotaanpa tarkemmin teknisen analyysin avulla.

Bitcoinin hinta on laskemassa?

Tänä maanantaina Bitcoinin hinta on laskenut yli 1000 dollaria ja sen hinta on tällä hetkellä 55 975 dollaria. Ennen tätä laskua suhteellinen lujuusindeksi (RSI) leijui yliostetulla vyöhykkeellä. Nyt RSI on alkanut pudota kohti neutraalia aluetta. Tarkasteltaessa TD-peräkkäistä ilmaisinta, se on myyntisignaalin vilkkumisen partaalla vihreän yhdeksän kynttilänjalan muodossa.

btc / usd päivittäinen kaavio 022221

Kuva: BTC / USD päivittäin

Terve tuki on 54 000 dollaria, mikä näyttää olevan riittävän vahva absorboimaan paljon myyntipainetta. Aikaisemmin tällä tasolla 318 300 osoitetta oli ostanut 308500 BTC-tunnusta.

btc / usd-volyymitaulukko 022221

Kuva: IntoTheBlock

Neljän tunnin Bitcoin-hintakaaviossa on kaksi negatiivista signaalia:

  • MACD osoittaa laskevaa vauhtia.
  • Parabolinen SAR on muuttunut noususta laskevaan.

btc / usd 4 tunnin kaavio 022221

Kuva: BTC / USD 4 tuntia

JPMorgan-strategit: Bitcoinin hinnan käypä arvo on 25 000 dollaria

Tuoreessa raportissa JP Morganin analyytikot ovat väittäneet, että Bitcoin käy kauppaa kaksinkertaisella käypään arvoonsa. Raportti tarjoaa myös käsityksen fintechin, blockchainin ja digitaalisen omaisuuden useista näkökohdista.

JPMorganin strategit uskovat, että Bitcoin on taloudellinen sivutapahtuma ja että todellinen tarina on digitaalisen rahoituksen nousussa. Suurin salaus on jatkanut taistelua paikkansa kulta rinnalla vaihtoehtoisena valuuttana jo jonkin aikaa. Kullan markkina-arvon vastaamiseksi BTC: n olisi vaihdettava 146 000 dollaria, raportti lisäsi. Tämän hinnan saavuttamiseksi institutionaalisten sijoittajien olisi otettava markkinat haltuunsa.

Bitcoinin vetovoima ja kilpailu kullan kanssa “vaihtoehtoisena” valuuttana jatkuvat todennäköisesti, kun vuosituhannet muuttuvat tärkeämmäksi osaksi sijoittajien universumia ja ovat osoittaneet suosivansa “digitaalista kultaa” perinteisen kullan sijasta.

Analyytikot väittivät myös, että Bitcoin on erittäin ylihinnoiteltu. He totesivat, että omaisuuden käypä arvo on 25 000 dollaria – alle puolet nykyisestä hinnasta. Kolikon kaivoshinta, joka on 11 000 dollaria, on sen käyvän arvon vaihteluvälin alaraja.

Itse asiassa voidaan väittää, että 25 000 dollarin hintaa, joka tasaa Bitcoinin riskipääomalla kultaan, voidaan pitää sen käyvän arvon vaihteluvälin ylärajana, koska tämä hinta jo ennakoi (nykyisellä volatiliteettitasolla) minkä tahansa pitkän aikavälin oikean rahan institutionaalisesta käyttöönotosta johtuvan nousun Bitcoinille.

Raportissa kritisoitiin myös kertomusta, jonka mukaan Teslan viimeaikaiset Bitcoin-investoinnit houkuttelevat lisää institutionaalisia investointeja. Pankki totesi, että Tesla on syrjäytynyt ja että useimmat yritykset pitävät Bitcoinia edelleen liian epävakaana sijoittamiseen.

Raportissa hahmoteltiin myös, kuinka USDT on Bitcoinin suurin hännäriski. JPMorgan uskoo, että Bitcoinin kaupankäyntimäärä on liian riippuvainen USDT: stä. Viitaten varainhoitajan NYDIG: n tietoihin pankki väitti, että 50-60% Bitcoinista käy kauppaa USDT: llä.

Äkillinen luottamus luottotappioihin johtaisi todennäköisesti vakavaan likviditeettisokkiin, mikä vaarantaisi pääsyn suurimpiin kysynnän ja likviditeetin ryhmiin.

Tether väittää, että USDT: llä on 1: 1-takuu USD-varoilla ja muilla varoilla. Kuten raportissa todettiin, sen on kuitenkin vielä osoitettava tämä riippumattomalla tarkastuksella.

Neliön kumppanit salausryhmän kanssa luomaan lisää mustia Bitcoin-miljardöörejä

Jack Dorsetin aukio pyrkii nostamaan Bitcoin-tietoisuutta mustien sijoittajien keskuudessa hiljattain yhteistyössä Clubhousen suurimman salauskohderyhmän – Black Bitcoin Billionairesin kanssa. Virallisen päivityksen mukaan ryhmän järjestäjä Lamar Wilson johtaa kumppanuutta “mustien miljonäärien lisäämiseksi” kuukauden mittaisella kampanjalla, joka alkoi helmikuun alussa..

Musta Bitcoin-miljardöörit kohdistavat ponnistelunsa Bitcoinin käyttöönoton lisäämiseksi mustien perheiden ja sijoittajien keskuudessa. Ryhmä käyttää CashAppia tietoisuuden lisäämiseen. Decrypt-raportin mukaan Black Bitcoin Billionairesin isäntä Isaiah Jackson sanoi:

Cash App on työkalu, jota monet mustat amerikkalaiset käyttävät. Halusimme helppokäyttöisyyden ja kumppanimme yrityksen kanssa, joka sijoittaa rahansa suuhunsa.

Jackson lisäsi, että hän oli ensimmäinen, joka otti yhteyttä Dorseyyn ja CashAppin luojaan Brian Gassadoniaan mahdollisesta kumppanuudesta. Ryhmän järjestäjä Wilson toivoi kampanjan auttavan kaventamaan sukupolvien vaurautta ja antavan oikean sävyn muille yritysponsoreille.

Elon Musk ja Peter Schiff Butt Heads on Bitcoin

Elon Muskin johtama Tesla hankki äskettäin 1,5 miljardin dollarin arvoisen Bitcoinin ja näyttää siltä, ​​että Musk kannattaa yhä enemmän lippulaiva-salausta. Hän oli äskettäin eri mieltä suositun Bitcoin-kriitikon Peter Schiffin kanssa Twitterissä.

Twitter-viestissään Schiff oli lainannut Muskia ja hyväksynyt näkemyksensä rahasta sanoen, että sekä fiat- että digitaalivaluutat ovat hölynpölyä.

“@Elonmuskin mukaan "Bitcoin on melkein yhtä BS kuin fiat-raha." Joten Musk pitää sekä #Bitcoinia että fiatia BS: nä. Olen samaa mieltä, luulen vain, että Bitcoin, joka on digitaalinen fiat, on vielä enemmän BS kuin keskuspankkien liikkeeseen laskema paperifiat. #Gold ei ole BS. Se on oikeaa rahaa ja parempi kuin molemmat! “

Schiff jatkoi, että Muskin pitäisi pystyä tunnistamaan tärkeimmät erot aineellisten ominaisuuksien ja “numerosarjan” välillä. Hän vihjasi, että kullalla on enemmän toiminnallista käyttöä valuutana kuin kryptovaluuttoina. Hän lisäsi:

Raha ei ole tietoja. Tiedot voivat edustaa rahaa, mutta eivät voi korvata sitä. Raha paransi vaihtokauppaa, kulta paransi rahaa ja data # kultaa. Bitcoin on paluu vaihtokauppaan. Kaikki myyjät hyväksyvät rahaa. #Bitcoinin avulla sinun on löydettävä myyjä, jolla on mitä haluat ja haluaa mitä sinulla on.

Tähän Musk vastasi salaamalla.

“Sähköposti, jossa sanotaan, että sinulla on kultaa, ei ole sama kuin kulta. Sinulla voi myös olla salaus. Raha on vain tietoja, joiden avulla voimme välttää vaihtokaupan aiheuttamat haitat. Nämä tiedot, kuten kaikki tiedot, ovat viivästyneitä & virhe. Järjestelmä kehittyy järjestelmäksi, joka minimoi molemmat. “

Musk lisäsi kuitenkin ylimääräisen twiitin, jossa sanottiin:

“Se sanoi, BTC & ETH näyttää hyvältä ”

Bitcoin-hinnan odotetaan saavuttavan nämä tasot

Odotamme Bitcoinin hinnan laskevan 54 000 dollarin tukitasolle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner