Bitcoinin hinta-analyysi: Bitcoin putoaa toistuvien hylkäämisten jälkeen 20 päivän SMA: ssa

Päivittäinen Bitcoin BTC -ennuste

  • Bitcoinin hinta on kahden vahvan vastustason alapuolella.
  • BTC on kääntänyt 20, 50 ja 200 baarin SMA: t tuesta vastukseen.

Ennen tämän viikonlopun laskutoimitusta Bitcoin-hinta oli 3 päivän noususuuntaista ja saavutti tämän torstain päivän sisäisen korkeimman tason, lähes 40 000 dollaria. 20 päivän SMA: n toistuvat hylkäämiset ovat kuitenkin avanneet karhun oven päästä markkinoille.

Bitcoinin hinta putoaa alle 34 000 ja 33 000 dollarin tasoille

Kahden viime päivän aikana karhut olivat ottaneet täyden hallinnan markkinoista ja painaneet Bitcoinin hinnan alle 34 000 ja 33 000 dollarin psykologisen tason. Suhteellinen vahvuusindeksi (RSI) leijuu neutraalilla alueella, mikä antaa karhulle enemmän tilaa pudottaa Bitcoin-hintaa ennen kuin omaisuus aliarvostuu.

btc / usd päivittäinen kaavio 020121

Kuva: BTC / USD päivittäin

Bitcoin-hinta ajaa tällä hetkellä kohti 32 000 dollarin tukilinjaa, jossa 820 000 osoitetta oli aiemmin ostanut 348 000 BTC: tä. Tämän rivin alapuolella rikkoutuessaan seuraava kannattava tuki on 31 000 dollarin vyöhykkeellä.

btc / usd-volyymitaulukko 020121

Kuva: IntoTheBlock

Neljän tunnin Bitcoin-hintakaaviossa on kaksi indikaattoria, jotka antavat runsaasti luotettavuutta nykyiseen laskevaan näkymäämme.

btc / usd 4 tunnin kaavio 020121

Kuva: BTC / USD 4 tuntia

Ensinnäkin MACD osoittaa laskevaa vauhtia, ja toiseksi, Bitcoinin hinta on kääntänyt 20 baarin, 50 baarin ja 200 baarin SMA: t tuesta vastukseen tämän alaspäin suuntautuvan liikkeen aikana.

MicroStrategy julkaisee maailman ensimmäisen Bitcoin ’Playbook’ -yrityksen

Yritystiedoteyritys MicroStrategy julkaisee Bitcoin Corporate -lehden yrityksen ensi viikolla isännöimässä Bitcoin Summit 2021 -tapahtumassa. MicroStrategyin toimitusjohtaja Micheal Saylor otti Twitteriin jakamaan uutisia.

Aiomme avata avoimen lähdekoodin #Bitcoin Corporate Playbook -sarjan, joukko asiakirjoja, jotka kattavat hallinnon, oikeudelliset, taloudelliset, tekniset & kirjanpidolliset näkökohdat. Hanki tiedotus & varhainen pääsy Bitcoin for Corporations -konferenssillemme 3. helmikuuta.

Vuonna 2020 Saylor ohjasi MicroStrategyä siirtämään suurimman osan varallisuudestaan ​​Bitcoiniksi nousevan inflaation ja synkän talouden pelon keskellä. Yhtiö keräsi yli miljardin dollarin arvoisen Bitcoinin, mukaan lukien 650 miljoonan dollarin vaihtovelkakirjalainan osto joulukuussa. Tämän lisäksi Saylor osti myös BTC: n henkilökohtaiseen salkkuunsa.

MicroStrategy kannustaa muita yrityksiä siirtämään osan varoistaan ​​Bitcoiniin. Tulevassa pelikirjassa yritys esittää oikeudelliset, hallintotapaa ja muiden yritysten taloudellisia näkökohtia, joihin viitata, Saylor sanoi.

Aiomme avata lähdekoodin #Bitcoin Corporate Playbook, joukko asiakirjoja, jotka kattavat hallinnon, oikeudelliset, taloudelliset, tekniset & kirjanpidolliset näkökohdat.

Pelikirjan julkaisu (3. helmikuuta) on osa suurempaa MicroStrategy-isännöimää tapahtumaa, jossa esitellään muita salausyrityksiä ja keskustellaan useista Bitcoiniin liittyvistä aiheista.

Visa erittäin nouseva salauksessa

Visa-toimitusjohtaja Al Kelly on äskettäin vahvistanut, että yritys on edelleen sitoutunut tarjoamaan kryptovaluuttamaksuja ja -ramppeja asiakkaille. Kellyn kommentit osoittavat, että Visa on edelleen sitoutunut pysymään salausalan toimijana.

Kelly sanoi:

Uskomme, että meillä on ainutlaatuinen asema auttaa tekemään kryptovaluutoista turvallisempia, hyödyllisempiä ja soveltuvampia maksuja varten Visa-koon, integraatioiden ja tuotemerkin tunnustamisen ansiosta.

Kelly sanoi, että Visa luokittelee blockchain-varat kahdella tavalla. Ensinnäkin salausvarat edustavat uusia rahoitusvaroja (kuten Bitcoin), jotka toimivat arvon säilyttäjinä. Toiseksi kiinteät rahat on sidottu suoraan olemassa oleviin fiat-valuuttoihin ja niitä käytetään rutiininomaisesti maksuihin ja tapahtumiin.

Tarjotakseen tukea ensimmäisen luokan arvoltaan myymälöille, Kelly huomautti, että Visa pyrkii tarjoamaan asematasopalveluja, jotta asiakkaat voivat ostaa ja pitää merkkejä.

Strategiamme on työskennellä lompakoiden ja valuutanvaihtojen kanssa, jotta käyttäjät voivat ostaa nämä valuutat Visa-tunnuksillaan tai tehdä lunastuksen Visa-tunnuksillemme ja tehdä fiat-ostoksen 70 miljoonasta kauppiaasta missä Visa hyväksytään maailmanlaajuisesti.

Visan lähestymistapa vakiomallien tulevaisuuteen on optimistinen, ja yritys ehdottaa, että digitaalisten valuuttojen potentiaali tarjoaa paljon enemmän käyttötapoja. Visan mukaan:

[Salausvaluutat ovat] nouseva maksuinnovaatio, jota voidaan mahdollisesti käyttää maailmanlaajuiseen kauppaan, aivan kuten mitä tahansa muuta fiat-valuuttaa.

Bitcoin-hinnan odotetaan saavuttavan nämä tasot

Bitcoinin hinta on tällä hetkellä kohti 32 000 dollarin tukilinjaa. Tauko sen alapuolella vie BTC: n 31 000 dollariin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner