Bitcoinin hinta-analyysi: BTC nousee tasaisesti 39 000 dollariin

Päivittäinen Bitcoin BTC -ennuste

  • Neljän tunnin Bitcoin-hintakaavio on muodostanut nousevan ristikkokuvion 20 ja 50 baarin SMA: lla.
  • MACD osoittaa jatkuvaa nousutahtaa MACD: ssä.

Viimeisten kahdeksan päivän aikana Bitcoinin hinta on noussut 30400 dollarista 38250 dollariin. BTC onnistui kääntämään 20 päivän SMA: n resistenssistä tukeen tämän nousun aikana, kun taas parabolinen SAR muuttui myös laskusta nousevaan. Niin paljon positiivisia merkkejä, katsotaanpa, mitä Bitcoinilla tapahtuu kulissien takana.

Bitcoinin hinta tähtää 40 000 dollariin

Härät ovat hallinneet Bitcoin-hintaa neljä suoraa päivää, joiden aikana he onnistuivat kääntämään 20 päivän SMA: n vastustuskyvystä tukeen. Suhteellinen vahvuusindeksi (RSI) on nousussa noin 63, mikä tarkoittaa, että BTC voi ylittää 40 000 dollaria ennen kuin omaisuuserä yliarvostetaan.

btc / usd päivittäinen kaavio 020421

Kuva: BTC / USD päivittäin

Bitcoin-hinnalla ei ole vahvoja vastusesteitä etukäteen. IntoTheBlockin IOMAP: n mukaan on kohtalainen tai heikko este, jonka hinta on 39 000 dollaria, jolloin 124 000 osoitetta oli aiemmin ostanut 156 000 BTC: tä.

btc / usd-volyymikaavio 020421

Kuva: IntoTheBlock

Neljän tunnin Bitcoin-hintakaavio on välittänyt useita positiivisia signaaleja, mikä on hyvä sonnille. Katsotaanpa niitä tarkemmin.

btc / usd 4 tunnin kaavio 020421

Kuva: BTC / USD 4 tuntia

  • BTC on nousevassa kanavamuodostuksessa.
  • 20 baarin SMA on ylittänyt 50 baarin SMA: n muodostaen nousevan ristin.
  • MACD osoittaa jatkuvaa nousutehostetta.

Uusi raha virtaa Bitcoiniin

btc / usd glassnode -taulukko 020421

Kuva: Glassnode

Kun tarkastelemme Glassnoden lähettämää yllä olevaa kuvaa, voimme nähdä, että fiat-krypto-pörsseistä (Coinbase) poistuvien bitcoinien määrä on eksponentiaalisesti suurempi kuin salauksesta salaukseen -vaihdoista vetäytyvien bitcoinien määrä (Binance). Tämä on osoitus siitä, että uutta rahaa virtaa Bitcoiniin, kun yhä useammat ihmiset yrittävät kerätä mahdollisimman paljon BTC: tä.

Viisumi, jotta laitokset ja pankit voivat ostaa Bitcoinia

Visa on äskettäin tehnyt yhteistyötä digitaalisen neobankin First Boulevardin kanssa pilotoimaan salauksen sovellusliittymän, jonka avulla institutionaaliset asiakkaat voivat ostaa, säilyttää ja käydä kauppaa Anchoragen hallussa olevilla kryptovaluutoilla. First Boulevard on keskittynyt luomaan sukupolvien vaurautta mustalle yhteisölle. Anchorage on liittovaltion perustama digitaalinen omaisuuspankki.

API-pilottiohjelman odotetaan käynnistyvän myöhemmin tänä vuonna. Puhuessaan asiasta Visan tuotepäällikkö Jack Forestell sanoi:

Pyrimme tekemään Visasta sillan digitaalisten valuuttojen ja 70 miljoonan kauppiaan maailmanlaajuisen verkostomme välillä, ja tänään olemme johtava salauslompakoiden verkosto, jossa on 35 salausalustaa, jotka päättävät antaa Visa-palvelun. […] Tällä pilottiohjelmalla haluamme laajentaa Visa-arvoa uuspankki- ja rahoituslaitosasiakkaillemme tarjoamalla helpon sillan salausvaroihin ja lohkoketjuihin.

Priorisoimalla First Boulevardin kaltaiset kumppanit Visa pyrkii tasapainottamaan toimintaedellytyksiä uusien ja nousevien tekniikoiden käytössä. Anchoragen presidentti Diogo Monica sanoi, että Visan API-pilottiohjelma on tärkeä askel sekä kryptovaluuttojen lisääntymiselle omaisuusluokana että maksujen rahoituspalvelujen saatavuuden kannalta. Hän lisäsi:

Olemme innoissamme siitä, että työskentelemme Visa ja First Boulevardin rinnalla rakentaaksemme infrastruktuuria turvallisempaa ja oikeudenmukaisempaa taloudellista tulevaisuutta varten.

Voiko Kiina sammuttaa Bitcoinin 7B dollaria vuodessa?

Viime aikoina salakirjoittajan Anthony Pomplianon kanssa käydyssä keskustelussa Micheal Green – Logica Capitalin päästrategi – puhui Kiinan Bitcoin-kaivosvalta-asemasta. Green korosti BTC-hash-prosentin hallitsevaa osuutta Kiinan rajojen sisällä ja kuvasi verkkoa “uskomattoman haavoittuvaksi” Yhdysvaltojen näkökulmasta. Hän meni selittämään, miksi Bitcoin ei ole niin hajautettu kuin sen katsotaan olevan.

Suurin osa kaivostoiminnasta tapahtuu alueilla, kuten Kiina, Venäjä ja Iran, ja jos sisällytämme kaivospoolien osallistumisen, ne hallitsevat yli 90 prosenttia hajautusasteesta. Tämä ei ole hajautettu järjestelmä.

Green lisäsi, että jos esimerkiksi Kiina sulkisi Bitcoin-verkon (aloittamalla tyhjien lohkojen kaivamisen), se maksaisi maalle vain 7 miljardia dollaria vuodessa.

Nykyinen arvio siitä, kuinka paljon Bitcoin-verkon sulkeminen maksaisi […], jos esimerkiksi Kiina päättäisi yksinkertaisesti aloittaa tyhjien lohkojen louhinnan […], on noin 7 miljardia dollaria vuodessa. Kansallisvaltiolle se ei ole mitään

Pompliano oli kuitenkin eri mieltä Greenin kanssa sanoen, että Bitcoin on “maailman vahvin tietokoneverkko […] kaikin mitoin.” Hän huomautti viimeaikaisesta “monipuolistumisesta” Kiinan hash-prosentin keskittämisessä korostaen hajautuksen merkittäviä edistysaskeleita. Yhdysvaltojen yksiköiden ohjaama valta.

Lisäksi Pompliano kyseenalaisti Greenin oletuksen, jonka mukaan Bitcoinin hash-prosentin maantieteellinen jakauma edustaa kansakunnan kykyä hallita verkkoa. Hän sanoi:

Se, että muualla on minkäänlaista pääomavirtaa, ei tarkoita, että nuo hallitukset hallitsevat sitä.

Green kuvasi myös Bitcoinia rikollisuuden kanavana ja työkaluna, jota Yhdysvaltain viholliset käyttivät dollarin ohittamiseen. Hän ennusti, että Yhdysvaltain hallitus kieltää pian BTC: n. Tähän Pomp sanoi, että jos Greenin mielipide vallitsee, Yhdysvallat tekee virheen sulkemalla itsensä maailmanlaajuisesta taloudellisesta vallankumouksesta, jota lohkoketjut ja kryptovaluutat innoittavat.

Argo Blockchain osti tammikuussa 172,5 BTC: tä

Argo Blockchain (ARB), julkisesti noteerattu Bitcoin-kaivosyritys, paljasti äskettäin ostaneensa 172,5 BTC: tä tammikuussa osana omaisuudenhoitostrategiaansa. Äskettäisessä lehdistötiedotteessa yritys totesi ostaneensa BTC-rahakkeet tammikuun jälkipuoliskolla. Arvioiden mukaan lippulaiva-salaus kävi kauppaa $ 30,000: n ja 36,000: n välillä tuona aikana.

Kun BTC käy kauppaa noin 36 500 dollaria, uusien osakkeiden nykyinen arvo on yli 6 miljoonaa dollaria. Argo sanoi myös, että se kaivoi 93 BTC: tä "tai bitcoin-vastaava" tammikuussa, hieman alle 96 BTC: n (tai vastaavan) joulukuussa 2020.

Lehdistötiedotteen mukaan kaivosyhtiöllä oli noin 500 BTC tammikuun loppuun mennessä. Toimitusjohtaja Peter Wall sanoi tammikuun olevan "yhtiön historian paras kuukausi sekä kaivostoiminnan tuotoissa että voitoissa." Argon osakkeet ovat nousseet yli 1350% viimeisen vuoden aikana.

Bitcoinin hinnan odotetaan saavuttavan nämä tasot

Bitcoinin hinnan odotetaan ylittävän 39 000 dollarin vastusesteen ja saavuttavan 40 000 dollarin psykologisen tason.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner