Bitcoinin hintaennuste: BTC Bulls palauttaa 48000 dollarin tuen joustavassa taistelussa – 50000 dollaria seuraavaksi?

Päivittäinen Bitcoin BTC: n tekninen analyysi

  • Bitcoin Price istuu tällä hetkellä terveellisen tuen päällä.
  • BTC on kääntänyt 20 baarin SMA: n vastuksesta tukeen.

Sen jälkeen kun Bitcoinin hintakorjaus vei johtavan kryptovaluutan alle 48 000 dollarin tason 47 050 dollariin, ostajat ovat palanneet taistelemaan ottamaan BTC takaisin yli 48 500 dollarin. Kuten juhlistettu toimittaja Joseph Young, tämä on kriittinen voitto, koska ostajat voivat käyttää tätä tasoa tavoitellakseen 50 000 dollaria.

”Tätä odotan markkinoilla. 48 000 dollaria on Bitcoinin avaintaso. Jos se pysyy tuen yläpuolella, luulen, että se menee $ 56k – $ 60k. Jatka 48k dollarin hylkäämistä, mikä johtaa todennäköisesti lyhytaikaiseen konsolidointiin / takaisinvetoon pienemmän likviditeetin saavuttamiseksi. Rukoilkaamme yli 48 000 dollaria. “

Bitcoin palauttaa 48 000 dollaria

Tammikuun 28. päivästä lähtien Bitcoinin hinta on noussut 30 300 dollarista 48 500 dollariin, ja sen kokonaisarvo on noussut noin 18 200 dollariin. Nykyinen omaisuus on edelleen ylihinnoiteltu suhteellisen vahvuusindeksin (RSI) perusteella.

BTK / USD päivittäinen kaavio 021621

Kuva: BTC / USD päivittäin

Kuten IOMAP kertoo, Bitcoinin hinta on kuitenkin vahvan tukitason yläpuolella. Nämä tasot ovat riittävän vahvoja absorboimaan valtavan määrän myyntipaineita. Lähin vahva tukiseinä on 48 000 dollarin tasolla, jossa 590 000 osoitetta oli aiemmin ostanut 222 000 BTC-tunnusta.

btc / usd-volyymitaulukko 021621

Kuva: IntoTheBlock

Tarkasteltaessa 4 tunnin Bitcoin-kaaviota on kaksi noususignaalia:

  • MACD näyttää laskevan laskevan markkinavoiman.
  • 20 baarin SMA on kääntynyt vastuksesta tukeen.

btc / usd 4 tunnin kaavio 021621

Kuva: BTC / USD 4 tuntia

Bitcoin-kehitystoiminta on nousussa

btc / usd santiment -taulukko 021621

Kuva: Santiment

Ketjuanalyysiyritys Santiment on jakanut yllä olevan kuvan seuraavan twiitin kanssa:

“#Bitcoin vaihtelee edelleen 45–49 000 dollaria viimeisten viiden päivän aikana. Ja vaikka #altcoin -markkinat lämpenevät, $ BTC: n kehitystoiminta on noussut hiljaa kahden kuukauden korkeimmalle tasolle. Myös ketjun määrä vähenee, kun kauppiaat jahtaavat #alttien volatiliteettia. “

Kasvava määrä kehitystoimintaa on yleensä hyvä merkki Bitcoin-hinnasta pitkällä aikavälillä.

Bitcoin Miners ajaa tuotosrallia käytettyjen vaihteiden avulla

Teslan äskettäinen paljastus noin 1,5 miljardin dollarin Bitcoin-investoinneista on nostanut omaisuuden uusiin kaikkien aikojen korkeimpiin. Uutiset ovat myös luoneet ennennäkemättömän aktiivisuuden aallon uusien Bitcoin-kaivostyöläisten keskuudessa aiheuttaen kaivoslaitteiden kysynnän kasvua..

Bitcoin-kaivoslaitteiden kysyntä on kasvanut tasaisesti, ja uudet mallit ovat jo loppuunmyyty. Myös käytettyjen laitteiden markkinat näyttävät olevan vilkkaampia kuin koskaan. Forkast-raportin mukaan Nangeng Zhang, Kanaanin toimitusjohtaja, yksi suurimmista krypto-kaivoslaitteiden valmistajista, sanoi:

[Elon] Muskin näkemykset edustavat suurelta osin teknisen eliitin positiivista asennetta bitcoiniin. [Tesla-uutiset] on houkutellut suuren määrän instituutioita, pörssiyhtiöitä ja varoja lisäämään bitcoin-omistustaan ​​ja jopa siirtymään itse salauksen kaivosteollisuuteen.

Bitcoinin vuoden 2020 härkätaitto lisäsi paineita BTC: n kaivoslaitteiden valmistajille, jotka jo joutuivat kohtaamaan pandemian tuotantohaasteita. Kanaanin ja Bitmainin kaltaiset yritykset kamppailevat vastaamaan laitteistojen kasvavaan kysyntään.

Bitmain on loppuunmyyty laitteista loppuun tämän vuoden elokuussa, vaikka melkein kaksinkertaistanut joidenkin järjestelmien hinnan. Viime marraskuussa Bitmainin Antminer S19 Pron ilmoitettiin myyvän 1897 dollarilla, ja nyt sama kone maksaa 3769 dollaria – 98% lisäys.

Bitcoin-kaivoskuume heijastuu myös muihin bitcoin-kaivospalveluihin, kuten pilvikaivospalveluihin. Nämä palvelut antavat kaivostyöläisten osallistua etäyhteyteen vuokraamalla laskentatehoa pilvipalvelun sijaan, että heidän tarvitsisi ostaa tai vuokrata kaivoskoneita suoraan.

Yksi Kiinan suurimmista kaivospooleista, BTC.TOP: n toimitusjohtaja Jiang Zhuoer sanoi:

Viimeisten kolmen kuukauden aikana “yhteisen kaivos” -palvelumme myynti on ollut erittäin suosittua, ja jokainen kaivoskone-erä on myyty loppuun.

Jätikö Satoshi Nakamoto jättää vihjeitä Bitcoin Fortune -palveluun pääsemiseksi?

Uusi salateoria on tullut esiin, joka väittää, että Satoshi Nakomoto, Bitcoinin salaperäinen perustaja, jätti useita vihjeitä BTC-omaisuutensa avaamiseen (arviolta miljardien arvoinen). Joidenkin Bitcointalkissa julkaistujen viestien mukaan kauppiaat ovat alkaneet etsiä vihjeitä, jotka voivat johtaa Nakamoton yksityisten avainten löytämiseen. Tämä avaisi sadat tuhannet BTC: n, jotka on louhittu salausvaraston alkupäivinä, teorian mukaisesti.

Teoria perustuu Sergio Demian Lernerin vuonna 2013 julkaisemaan tutkimukseen, joka osoitti tilastollisen epätasapainon Nakomoton louhimissa lohkoissa. Lerner arveli, että perustaja on saattanut tehdä epätasaisen levityksen tarkoituksellisesti jättääkseen viestin. Ote tutkimusraportista kuuluu:

Satoshi jätti viestin sormenjälkiksi ei-väreihin. Viesti, jonka voimme nähdä kaukaisessa tulevaisuudessa.

Bitcointalk-kauppiaat ovat nyt siirtäneet teoriaa pidemmälle ja väittäneet, että Nakomoton aikaiset lohkopalkkiot eivät olleet satunnaisia ​​kaivoksia. Sen sijaan he voivat heidän mielestään edustaa etenemissuunnitelmaa hänen bitcoin-omaisuutensa yksityisistä avaimista.

Jos ne osoittautuvat totta, vihjeet johtavat lompakoiden lukituksen avaamiseen, jotka sisältävät luojan arvioidun 750 000 louhitun BTC: n (arvo yli 34 miljardia dollaria)..

Bitcoin-hinnan odotetaan saavuttavan nämä tasot

Todettuaan 48 000 dollarin tukitason Bitcoinin hinta on 50 000 dollarin psykologisen vyöhykkeen saavuttamisen partaalla.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner