Bitcoinin hintaennuste: BTC jatkaa vakauttamista yli 32 000 dollaria

Päivittäinen Bitcoin BTC: n tekninen analyysi

  • Bitcoin-hinta istuu tällä hetkellä terveellisen tukiseinän päällä.
  • 4 tunnin kaaviosta oli tulossa nouseva ristikuvio, mutta 20 ja 50 baarin SMA: t ovat poikenneet toisistaan.

Bitcoinin hinta laski 36 000 dollarista 31 000 dollariin epäonnistuttuaan 20 päivän SMA: ssa. Sittemmin hinta nousi 31 000 dollarin tukirajasta ja nousee vaakasuoraan 32 000 dollarin tason yläpuolelle.

Bitcoin-hinta jatkuu vaakasuuntaisena suuntauksena

Viimeisen neljän päivän aikana Bitcoin-hinta on melko paljon liikkunut vaakasuorassa yli 32 000 dollarin. Suhteellinen lujuusindeksi (RSI) on myös noussut vaakasuoraan 48: n ympäri, mikä kertoo meille, että sonnit ja karhut taistelevat edelleen hallinnasta.

btc / usd päivittäinen kaavio 012621

Kuva: BTC / USD päivittäin

IntoTheBlockin IOMAP kertoo meille, että BTC istuu tällä hetkellä yhden terveellisen tukiseinän päällä 31 000 dollaria. Aikaisemmin tällä tasolla 469000 osoitetta oli ostanut hieman alle 344500 BTC-tunnusta.

btc / usd-volyymitaulukko 012621

Kuva: IntoTheBlock

Ylöspäin on kohtalainen vastuseste noin 33 000 dollaria, mikä on sama kuin 20 ja 50 baarin SMA. Jos BTC-sonnit onnistuvat voittamaan tämän, he kohtaavat toisen vahvan vastustuskyvyn 35 000 dollaria. Tämä taso näyttää riittävän vahvalta voittamaan suuren määrän ostopaineita.

btc / usd 4 tunnin kaavio 012621

Kuva: BTC / USD 4 tuntia

Tarkasteltaessa 4 tunnin kaaviota voidaan nähdä, että 20 baarin SMA oli rajan yli 200 baarin SMA: n yli muodostamaan nouseva ristikuvio. Nämä kaksi tasoa ovat kuitenkin sittemmin eronneet toisistaan. Kolmen viimeisen istunnon aikana BTC on pudonnut 34 500 dollarista 32 200 dollariin, kääntäen 20, 50 ja 200 baarin SMA: t tuesta vastarintaan.

Salausasetukset toimivat Bitcoinin hyväksi – MicroStrategyin toimitusjohtaja

MicroStrategyin toimitusjohtaja Micheal Saylor sanoi äskettäin, että lisääntyneet salaussäännökset osoittautuisivat nouseviksi Bitcoinille. Haastattelussa Salt Talksille Saylor vastasi presidentti Joe Bidenin valtiovarainministerin ehdokkaan Janet Yellenin kommentteihin. Hän oli ilmaissut huolensa sala-valuuttojen luvattomasta käytöstä.

Saylor sanoi, että lisääntynyt valvonta tekee hyvää ja että uudet säännöt nopeuttavat investointeja BTC: hen.

Siinä määrin kuin meillä on säänneltyjä yksiköitä, jotka käyvät kauppaa Bitcoinilla, luulen, että se vain nopeuttaa institutionaalisen rahan ahdistelua Bitcoiniin.

Saylor huomautti, että useimmat sijoittajat ostivat jo Bitcoinia säänneltyjen pörssien kautta, joiden tehtävänä on noudattaa tiukkoja rahanpesun vastaisia ​​(AML) ja tuntea asiakkaitasi (KYC) lakeja. Hän sanoi, että hallitusten paine osoittautuu hyödylliseksi kryptovaluutan lippulaivalle.

En usko, että se on maanjäristys. En usko, että se tulee olemaan negatiivinen teollisuudelle. Itse olen sitä mieltä, että se on päinvastoin […]. En usko, että Bitcoinia on säänneltävä onnistumiseksi. Mielestäni Bitcoinin on vain oltava parempi kuin kulta menestyäkseen.

SEC ja CFTC Katso Salauslukutaitopäät valittu

Yhdysvaltain presidentti Joe Biden on allekirjoittanut yli 15 eri politiikan alaan liittyvää toimeenpanoa vain muutamassa päivässä virkaanastumisen jälkeen. Jotkut äskettäin käyttöönotetuista muutoksista vaikuttavat salausalaan liittyviin elimiin.

Heath Tarbert eroaa pian tehtävästään Commodity Futures Trading Commissionin (CFTC) puheenjohtajana. Tarbertin varajäseneksi johtava ehdokas on Chris Brummer. Brummer tunnetaan digitaalitekniikkaan, kansainväliseen talouteen ja kryptovaluuttoihin liittyvästä tutkimuksestaan. Virallisia nimitysuutisia odotetaan pian.

Bidenin hallinto on nimittänyt komissaari Allison Leen Yhdysvaltain arvopaperimarkkinavaliokunnan (SEC) vt. Puheenjohtajaksi. Ripple oli odottanut mahdollisuutta, että Gary Gensler siirtyisi SEC: n puheenjohtajaksi. Hän on MIT blockchain -professori.

Lee ei kuitenkaan ole erityistä kokemusta, joka liittyy suoraan digitaalisiin varoihin. Saatuaan uutisia sijoittumisestaan ​​SEC: n puheenjohtajaksi hän totesi:

Aikana komission jäsenenä olen keskittynyt ilmastoon ja kestävyyteen, ja nämä asiat ovat edelleen minulle ensisijaisia ​​tavoitteita.

CFTC-tapaaminen edustaa positiivista siirtoa Bitcoinille ja muille kryptovaluutoille. SEC-nimityksellä ei kuitenkaan tässä vaiheessa ole mitään positiivista tai negatiivista vaikutusta.

Bitcoin-hinnan odotetaan saavuttavan nämä tasot

Koska Bitcoinin hinta on juuttunut vahvojen tasojen väliin, voimme odottaa sen jatkavan vakauttamista 32 000 dollarin vyöhykkeen yläpuolella.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner