Bitcoinin hintaennuste: BTC putoaa epäonnistumisen jälkeen 39400 dollaria

Päivittäinen Bitcoin BTC: n tekninen analyysi

  • Bitcoinin hinta on tällä hetkellä terveiden tukitasojen päällä.
  • Kiertävän tarjonnan prosenttiosuus, joka ei ole liikkunut vähintään kahden vuoden aikana, on saavuttanut yhden kuukauden matalin.

Bitcoinin hinta on pudonnut 39400 dollarista 38225 dollariin menettämällä hieman yli 1000 dollaria kokonaisarvossaan. Tänä lauantaina BTC flirttaili 40 000 dollarin psykologisella tasolla ennen paluuta. Katsotaanpa tarkemmin teknisen analyysin avulla.

Bitcoin-hinta istuu terveellisen tuen päällä

Ennen kahden viime päivän laskutoimintaa Bitcoinin hinta oli keskellä nousua, jossa se nousi 30 300 dollarista 39 400 dollariin, mikä on lähes 9 000 dollarin nousu kokonaisarvossa. Suhteellinen vahvuusindeksi (RSI) on pudonnut 64: stä 61: ään viimeaikaisen negatiivisen hintatoiminnan seurauksena.

Kuva: BTC / USD päivittäin

Kun tarkastellaan IntoTheBlockin IOMAP-ohjelmaa, Bitcoin-hinta istuu joukon terveellisiä tukimuureja. Lähin tukilinja on 37600 dollaria. Aikaisemmin 805 000 osoitetta oli ostanut täältä hieman yli 470 000 BTC: tä.

Kuva: IntoTheBlock

Neljän tunnin Bitcoin-hintakaavio on välittänyt kolme negatiivista signaalia:

  1. MACD näyttää jatkuvan laskutehon.
  2. 20 bar: n SMA on kääntynyt tuesta vastustukseen.
  3. Parabolinen SAR on kääntynyt noususta laskevaan.

Kuva: BTC / USD 4 tuntia

Bitcoins ovat liikkeellä

Glassnoden mukaan kiertävän Bitcoin-tarjonnan prosenttiosuus, joka ei ole liikkunut vähintään 2 vuoden aikana, on saavuttanut yhden kuukauden alimman 46,168%. Aikaisempi yhden kuukauden alin 46,200% havaittiin 7. helmikuuta 2021. Tällä hetkellä on epäselvää, onko tämä positiivinen vai negatiivinen merkki. Meidän on odotettava ja katsottava.

Mike Novogratz: Bullish Bitcoin Rally ulottuu vuoteen 2022

Äskettäisessä Alpha Trader-podcastin haastattelussa Galaxy Digitalin toimitusjohtaja Mike Novogratz jakoi ajatuksensa Bitcoinin härkämarkkinoista. Novogratz sanoi, että härkämarkkinat eivät ole kaukana, koska BTC on valmis nousemaan korkeammalle seuraavien 22 kuukauden aikana. Hän odottaa suurten pankkien alkavan tarjota salauspalveluita pian.

Olen todella vakuuttunut siitä, että olemme vielä varhaisessa vaiheessa isojen laitosten adoptiosyklissä. Et ole vielä nähnyt suurten pankkien tarjoavan tarjouksiaan. Saanen kertoa sinulle varmasti, he ovat tulossa. Olen todella yllättynyt, jos Bitcoin ei ole korkeampi tänä vuonna ja korkeampi vuosi sen jälkeen.

Bitcoinin jatkuessa pitkällä aikavälillä Galaxy Digitalin toimitusjohtaja korosti avaintekijöitä, jotka johtivat lippulaiva-salauksen kasvua.

Covid muutti kaiken kovien omaisuuserien makrotaustalla, ja Bitcoin on niin hyvin kehittynyt, luotu kovaksi hyödykkeeksi, että käyttöönottokäyrä kiihtyi. Paul Tudor Jones katsoi sitä ja sanoi: “Vau, tämä todella toimii kovana voimana …”

Se on kaikkien aikojen suurin yksittäinen hajautettu omaisuus dollarin ulkopuolella, joten saat tämän yhteisörakentamisen, joka kertoo tarinan miksi se on tärkeää

Novogratz paljasti myös Galaxy Digitalin salausportfolion nykyisen meikkiä. Tällä hetkellä salkku koostuu 70% Bitcoinista, 25% Etheristä ja 5% DeFi: stä (hajautettu rahoitus).

Tällä hetkellä olemme todennäköisesti 70% Bitcoinia, 25% Ethereumia (ETH) ja 5% DeFi: tä (hajautettu rahoitus). Se tuntuu minulle oikeasta riskikorjatusta ja volatiliteettikorjatusta salkusta.

Guggenheimin Scott Minerd: Bitcoin-ralli on kestämätön, mutta se voi mennä 600 000 dollariin

Scott Minerd, Guggenheimin sijoitusjohtaja (CIO), on sanonut, että Bitcoinilla on mahdollisuus saavuttaa lopulta 600 000 dollarin hinta. Tuoreessa CNN: n haastattelussa Minerd huomautti, että yrityksen vuosikymmenien mittainen Bitcoin-tutkimus osoittaa, että digitaalinen omaisuus voi saavuttaa kyseisen hintatason.

Hänen laskelmiensa mukaan, jos Bitcoinin tarjonta on yhtä suuri kuin kulta, hinta olisi 400 000–600 000 dollaria.

Jos tarkastelet Bitcoinin tarjontaa suhteessa kullan tarjontaan maailmassa ja mikä on kullan kokonaisarvo, jos Bitcoin menisi tällaisiin lukuihin, puhuisit 400 000 – 600 000 dollaria Bitcoinia kohden.

Bitcoin on ollut hintakilpailussa marraskuusta 2020 lähtien. Se saavutti huippunsa tammikuussa, kun hinta nousi kaikkien aikojen korkeimpaan yli 41 000 dollariin. Se laski kuitenkin 30 000 dollarin tasolle, jättäen salausyhteisön miettimään, olivatko ne uudet karumarkkinat vai vain uudelleenkäynnistys 20 000 dollariin.

Minerd sanoi, että uudelleensuuntaus johtuu siitä, että institutionaalinen osallistuminen ei ole vielä tarpeeksi vahvaa tukemaan näin nopeaa rallia. Hän on kuitenkin varma, että institutionaalinen osallistuminen laajenee ja lisää Bitcoinin potentiaalia ylläpitää kasvua, kun siitä tulee tärkeämpi voimavara maailmantaloudessa.

Kryptovaluutta on tullut kunnioitettavuuden alueeseen ja siitä tulee yhä tärkeämpi maailmantaloudessa.

Bitcoinin 600 000 dollarin hintatavoite on ylöspäin tehty muutos 400 000 dollarista, jonka Minerd oli aiemmin antanut hintatavoitteeksi. BTC: n uudelleenvetämisen jälkeen JP Morgan -analyytikot sanoivat, että Grayscale, maailman suurin digitaalisen omaisuuden hallinnan foorumi, on avainasemassa palautettaessa hinta yli 40 000 dollarin tason, josta se laski..

Bitcoin-hinnan odotetaan saavuttavan nämä tasot

Bitcoinin hinta laskee todennäköisesti 37600 dollarin tukeen, kun karhut ottavat vastuun hintatoiminnasta. Tämän jälkeen BTC voi nousta, jos tämä on väliaikainen korjaus.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner