Bitcoinin tekninen analyysi: BTC putoaa hylkäämisen jälkeen $ 38,000

Päivittäinen Bitcoin BTC -hinta-analyysi

  • Bitcoinin hinta oli kääntänyt 20 päivän SMA: n vastustuksesta tukeen viimeisten neljän päivän aikana.
  • Neljän tunnin kaavion MACD osoittaa, että markkinoiden vauhti on kääntynyt noususta nousevaan.

Ennen tätä torstaina Bitcoinin hinta nousi 33150 dollarista 37650 dollariin ja nousi kokonaisarvossaan lähes 4500 dollariin. Kuitenkin tänä torstaina BTC joutui korjaamaan 38 000 dollarin psykologisella tasolla. Tällä hetkellä BTC käy kauppaa 37150 dollaria.

btc / usd päivittäinen kaavio 020521

Kuva: BTC / USD päivittäin

Bitcoin-hinta korjattu tänä torstaina

Kun Bitcoin-hinta oli kääntänyt 20 päivän SMA: n vastustuksesta tukeen, se sai voimakkaan tukitason. Kuten Into The Block -ohjelmassa, 908000 osoitetta oli ostanut 530 000 BTC-tunnusta aiemmin 34 200 dollarilla, mikä on sama kuin 20 päivän SMA.

btc / usd-volyymitaulukko 020521

Kuva: IntoTheBlock

Neljän tunnin Bitcoin-hintakaavion MACD osoittaa meille, että markkinoiden vauhti on kääntynyt noususta laskevaan, mikä lisää lyhytaikaista laskusuhdetta.

btc / usd 4 tunnin kaavio 020521

Kuva: BTC / USD 4 tuntia

Bitcoinin sosiaalinen etu laskee

btc / usd santiment -taulukko 020521

Kuva: Santiment

Ketjussa olevan analyysialustan Santimentin mukaan yleinen sosiaalinen kiinnostus Bitcoiniin on pudonnut 2 kuukauden matalaan, ja kaikki huomiot menevät altcoineihin. Tämä ei välttämättä ole negatiivinen merkki, koska tämä osoittaa meille, että Bitcoinin hinta on vapaa tarpeettomasta FOMO: sta.

PayPal tarjoaa Bitcoin-maksuja Venmolle

PayPalin toimitusjohtaja Dan Schulman sanoi äskettäin, että yritys on valmis kaksinkertaistamaan salausvaluutat. Tämä tapahtuu sen jälkeen, kun PayPal on rajoitetusti ostanut / myynyt / pidä salauksen kaupankäynnin "ylitti odotukset. ”

Schulman sanoi, että salaus hyväksytään “rahoituslähteenä, kun [käyttäjät] ostavat missä tahansa 29 miljoonasta kauppiaastamme” ensimmäisen vuosineljänneksen lopulla. Hän lisäsi, että vuonna 2021 on laaja etenemissuunnitelma salauksen, lohkoketjun ja digitaalisten valuuttojen ympärillä. Toimitusjohtaja lisäsi, että maksuyritys työskentelee aktiivisesti sääntelyviranomaisten ja keskuspankkien kanssa “fyysisen käteismaailman tulevaisuuden muokkaamiseksi”..

Vuoden 2020 viimeisellä vuosineljänneksellä analyytikot olivat odottaneet 3,87 prosentin kasvua tileillä (375 miljoonaa) ja 266,8 miljardia dollaria käsitellyissä maksuissa, mikä on 8 prosenttia enemmän kuin kolmannella vuosineljänneksellä. PayPal voitti kuitenkin molemmat odotukset käsittelemällä 277 miljardia dollaria ja yhteensä 377 miljoonaa dollaria. Yhtiö ilmoitti myös 21,45 miljardin dollarin liikevaihdosta.

PayPal sanoi myös, että sen “Osta, pidä ja myy kryptovaluutat” -aloite laajenee tänä vuonna Venmoon ja valitse kansainväliset markkinat. Maksujätti huomautti myös, että heidän salauspalvelujensa käyttäjistä tulee aktiivisempia PayPalin käyttäjiä yleensä salauksen ostamisen jälkeen, kirjautumalla sisään kaksi kertaa useammin.

Pro-Bitcoin-senaattori nimitetty pankkikomiteaan

Senaattori Cynthia Lummis, yksi äänekkäästi salausta kannattavista senaattoreista Yhdysvalloissa, liittyy pian maan varainhoitoasetuksesta vastaavaan komiteaan. Cointelegraphin raportin mukaan Lummis on saanut valiokuntatehtävänsä 117. kongressille.

Lummis, ensikurssinen republikaani, tulee paikalleen kolmessa valiokunnassa: pankki-, ympäristö- ja kauppakomitea. Pankkikomitea on senaatin etulinja finanssilainsäädännössä, ja se on myös järjestänyt kuulemistilaisuuksia Facebookin kanssa Vaakojen vakiomarkkinoista ja digitaalisen dollarin näkymistä. Hän on historian ensimmäinen senaattori, joka omistaa Bitcoinin, ja hänestä on tullut vahva digitaalisen valuutan puolustaja.

Lehdistötiedotteessa Lummis kertoi aikomuksestaan ​​käyttää nimitystä pankkikomiteaan digitaalisen omaisuuden lainsäädännön edistämiseksi.

Wyoming on ollut edelläkävijä rahoitusinnovaatioissa viime vuosina. Roolinani pankkikomiteassa toivon voivani valaista monia näistä uraauurtavista ponnisteluista ja työskennellä liittovaltion sääntelyviranomaisten kanssa varmistaakseni, että digitaalisten omaisuuserien sääntely rakentuu innovaatioiden edistämiseksi sen tukahduttamisen sijaan..

Äskettäin esiintyessään Anthony Pomplianon podcastissa Lummis oli ilmaissut suunnitelmansa käynnistää Financial Innovation Caucus. Vaikka rahoituspalvelukomitealla on ollut monia salakirjoituksen uteliaita jäseniä, Lummis on ensimmäinen senaattori, joka on ollut niin julkisesti mukana sektorissa.

Bitcoinin hinnan odotetaan saavuttavan nämä tasot

Jos lähiajan laskeva teesimme pitää paikkansa, Bitcoinin hinta laskee todennäköisesti 20 päivän SMA: han (34 200 dollaria), joka on riittävän vahva estämään jatkovirta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner