Bitcoinin tekninen analyysi: BTC rikkoo avaimen tason alapuolelle

Päivittäinen Bitcoin BTC -hinta-analyysi

  • Markkinoiden vauhti on muuttumassa noususta nousuun 4 tunnin kaaviossa.
  • Päivittäisen kaavion 20 päivän SMA on käännetty tuesta vastustukseen.

Karhut saivat suuren voiton tänä tiistaina rikkomalla Bitcoinin hinta alle 20 päivän SMA: n. Johtava kryptovaluutta on tällä hetkellä trendissä hieman alle 36000 dollaria. Katsotaanpa tarkemmin teknisen analyysin avulla.

BTC-trendit alle 36000 dollaria

Pudotettuaan 38500 dollarin tasosta BTC on ollut vaakatasossa noin 36000 dollaria viimeisten 4 päivän ajan. Tämän horisontaalisen liikkeen aikana Bitcoin-hinta onnistui kääntämään 20 päivän SMA: n tuesta vastustukseen.

btc / usd päivittäinen kaavio 012021

Kuva: BTC / USD päivittäin

Jos valitset IntoTheBlockin IOMAP: n, näet, miksi tämä oli merkittävä voitto karhuille. 20 päivän SMA on sama kuin 36 000 dollarin vastuseste. Aikaisemmin tällä tasolla 688000 osoitetta oli ostanut 303000 BTC-tunnusta.

Tämän lisäksi seuraava vahva este on 38 500 dollaria. Tällä tasolla 553 000 osoitetta oli ostanut 330 000 BTC-tunnusta. Jos Bitcoinin hinta rikkoutuu jotenkin 20 päivän SMA: n yläpuolelle, heillä on valtava este 38500 dollaria.

btc / usd-volyymitaulukko 012021

Kuva: IntoTheBlock

Neljän tunnin kaavio lisää uskottavuutta yleiseen laskusuuntaukseen. Ensinnäkin liukuva keskimääräinen konvergenssi / divergenssi (MACD) on siirtymässä vihreästä punaiseen. Toiseksi 50 bar: n SMA on ylittänyt 20 bar: n SMA: n muodostaen laskevan ristikkokuvion.

btc / usd 4 tunnin kaavio 012021

Kuva: BTC / USD 4 tuntia

Nämä indikaattorit kertovat meille, että 4 tunnin aikataulun yleinen näkemys on negatiivinen, ja voidaan odottaa uuden hinnanlaskun.

Harmaasävy kerää 700 miljoonaa dollaria vain 24 tunnissa

Varainhoitojätti Grayscale Investments on hiljattain kerännyt yli 700 miljoonaa dollaria 24 tunnin kuluessa. Yhtiön toimitusjohtaja Michael Sonnenshein vahvisti uutisen Twitterissä.

"Eilen, @Grayscale nosti 700 miljoonan dollarin pohjoispuolen tuoteperheeseensä … viimeisen vuosineljänneksen vauhti näyttää nopeuttavan uutta vuotta."

Sonnenshein totesi, että tämä on merkittävä virstanpylväs, koska se osoittaa kasvavan kiinnostuksen institutionaalisten sijoittajien keskuudessa hajauttaa sijoituksiaan valitsemalla muita digitaalisia varoja kuin Bitcoin. Grayscalen vuoden 2020 viimeisen vuosineljänneksen raportin mukaan vuosineljännes on ollut yritykselle uskomattoman menestyvä, ja useisiin tuotteisiin on kirjattu yhteensä 3,3 miljardia dollaria investointeja.

Lisäksi Grayscalen digitaalisen suuryrityksen rahaston keskimääräinen viikoittainen sijoitus oli 1,6 miljoonaa dollaria. Harmaasävytuotteiden, lukuun ottamatta Bitcoin-luottamus, keskimääräinen viikoittainen sijoitus oli 33,6 miljoonaa dollaria viimeisellä vuosineljänneksellä.

Bloombergin vanhempi ETF-analyytikko Eric Balchunas vertasi Harmaasävyä "ARKKI" kryptovaluutoista. Hän toi esiin näiden kahden yksikön väliset yhtäläisyydet.

"Samankaltaisuudet ovat melko hämmästyttäviä. Luulen, että molemmat ripustivat suhteellisen unohduksessa 3-4 vuotta, olivat kuten 2 miljardia dollaria 12 kuukautta sitten ja sitten puomi, 10x lisäys. Molemmat trendeistä ovat ristiriidassa: ARK: n osakkeiden poiminta ja harmaasävy, erittäin korkeat palkkiot ja 20% + palkkiot. “

ARK Investment Managementin lipputarjous on ARK Innovation ETF (ARKK). Kuluneen vuoden aikana ARKK on tuottanut yli 171%, ja sen hallinnoimat varat (AUM) ovat kymmenkertaistuneet 21,8 miljardiin dollariin.

Päinvastoin, Sonnensheinin mielestä New York Digital Investment Groupin (NYDIG) toimitusjohtaja Robert Gutmann sanoi, että viimeisistä sadasta keskustelusta, joita NYDIG on käynyt sijoittajien kanssa, he kaikki ovat olleet bitcoinista ja 0% heistä ovat ole ollut mitään muuta salaustekniikkaa. ”

Jonathan Ruffer: Bitcoin on ainutlaatuinen peto

Äskettäisessä sijoitusarvioinnissa sijoitushallintayrityksen Ruffer puheenjohtaja Jonathan Ruffer jakoi näkemyksensä Bitcoinista. Kutsumalla omaisuutta “ainutlaatuiseksi pedoksi”, Ruffer sanoi, että lippukolikko haastaa yhä enemmän kultaa omaisuutena.

Bitcoin on ainutlaatuinen peto nousevana arvovarastona, joka sekoittaa joitain tekniikan ja kullan etuja. [Bitcoinista] on tulossa haastaja kullan asemalle yhtenä ylivaluuttana.

Ruffer oli aiemmin paljastanut yksityiskohdat omasta Bitcoin-sijoituksestaan. Joulukuussa yritys käytti 744 miljoonaa dollaria BTC: hen, mikä vastaa 2,7% sen hallinnoimasta kokonaisvarasta (AUM) – 27,3 miljardia dollaria. Bitcoiniin sijoittaminen oli Rufferille dramaattinen askel, kun hallituksen jäsenet keskustelivat huolellisesti investoinnista.

Tämän kuukauden katsauksessa Jonathan Ruffer totesi, että yritys on “hermostuneesti tyytyväinen” siihen, että BTC: llä on tärkeä rooli sen toiminnassa. Puheenjohtaja totesi, että kuten kulta, Bitcoin on sijoitus silloin, kun USD ja muut fiat-valuutat ovat “kerplunked” – kun näiden valuuttojen arvo putoaa inflaation vuoksi.

Bitcoin-hinnan odotetaan saavuttavan nämä tasot

Jos oletettu hypoteesi on oikea, voimme odottaa hinnan laskua 34 000 dollarin psykologiselle tasolle. Seuraava tauko, joka voi olla katastrofaalinen, koska se vie BTC: n 50 päivän SMA: lle (27600 dollaria).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner