Ethereumin hinta-analyysi: ETH kyynelessä 1200 dollaria

Päivittäinen Ethereum ETH -hintaennuste

  • 4 tunnin kaavion parabolinen SAR on muuttunut laskevasta nousevaan.
  • Osoitetoiminta ja verkon kasvu näyttää erittäin terveeltä Santimentin mukaan.

Laskevan maanantain jälkeen Ethereum-sonnit ovat onnistuneet ottamaan kokonaan haltuunsa kahden viime päivän aikana. Tästä lähtien hinta on mukavasti nousussa yli 1100 dollarin psykologisen tason (1125 dollaria).

Ethereum kääntää 4 tunnin trendin

Neljän tunnin hintakaaviota lukiessa voidaan nähdä, että Ethereum ei ole vain valloittanut 1040 dollarin linjaa, joka oli toistuvasti estänyt hinnan. Tämän lisäksi MACD osoittaa jatkuvaa ostajan vauhtia, kun taas parabolinen SAR on muuttunut laskevasta nousevaan.

eth / usd 4 tunnin kaavio 010621

Kuva: ETH / USD 4 tunnin kaavio

Päivittäistä kaaviota tarkasteltaessa voidaan nähdä, että älykkään sopimusalustan johtaja tavoittelee 1 200 dollarin psykologista tasoa. Kaavio välitti myyntisignaalin vihreän yhdeksän kynttilänjalan muodossa TD-järjestysindikaattorissa. Härät ovat kuitenkin palanneet hyvin ja todella lyhyen korjauksen jälkeen.

eth / usd päivittäinen kaavio 010621

Kuva: ETH / USD-päivittäinen kaavio

Kun näemme IntoTheBlock’s In / Out of the Money Around Price (IOMAP) -sovelluksen, huomaamme, että etukäteen puuttuu merkittäviä vastusesteitä. Vastus on jonkin verran kohtuullinen 1200 dollaria, mutta ostajilla pitäisi olla tarpeeksi vauhtia voittaakseen sen nopeasti.

eth / usd-volyymitaulukko 010621

Kuva: IntoTheBlock

Santiment esittää tämän kaavion lisäämällä uskottavuutta yleiseen noususuuntaukseen.

ethereum santiment-kaavio

Kuva: Santiment

Ketjussa oleva analyysialusta twiitti kuvan ja sanoi:

“#Ethereum on noussut takaisin yli 1100 dollarin rajan kolmannen kerran kolmen päivän aikana, ja sekä osoiteaktiviteetti että verkon kasvu # 2-markkina-arvon #crypto-omaisuuden kohdalla ovat edelleen hyvässä paikassa”

Onko Ethereum aliarvostettu?

Eter (ETH) ylitti äskettäin 1000 dollarin rajan. Se kuitenkin vetäytyi pian jyrkästi Bitcoinin jälkeen, kun CME-aukko sulki, mikä johti BTC: n korjaamiseen 10%. ETH laski takaisin 850 dollariin, mutta ei pysynyt siellä kauan.

Alan kommentaattori Alex Saunders otti Twitteriin jakamaan ajatuksiaan Ethereumista, joka teki uusia kaikkien aikojen korkeimpia kohtia.

Muut analyytikot ja asiantuntijat ovat ehdottaneet, että Ethereumin todelliset rahapoliittiset perusteet ovat vielä alkamassa. Lisäksi yksi mittari viittaa myös siihen, että omaisuus on vielä menossa. Glassnode Insights -raportin mukaan Ether vietti alle yhden kuukauden nelinumeroisella alueella, ennen kuin hän saapui karhumarkkinoille, jotka kesti kaksi ja puoli vuotta.

Ketjusignaalit viittaavat siihen, että olemme edelleen härkämarkkinoiden aikaisemmissa vaiheissa suhteessa samoihin hintatasoihin vuonna 2018.

Raportissa analysoitiin markkina-arvo toteutuneeseen arvoon (MVRV) -suhdetta, joka on suhde markkina-arvon ja toteutuneen pääoman välillä. Mittari, joka ilmoitetaan, kun vaihdettu hinta on alle “käyvän arvon”.

Glassnode totesi, että MVRV-suhde on edelleen erittäin alhainen verrattuna vuoden 2018 alkuun, jolloin hinta vastasi nykyistä tasoa. Kun suhde oli aiemmin ollut niin alhainen, ennen vuoden 2017 härkätausta ETH-hinnat olivat edelleen alle 25 dollaria.

Tämä osoittaa, että nykyisillä markkinoilla on tilaa merkittävälle lisäkasvulle ennen kuin ETH muuttuu yliarvostetuksi.

Tulee Bitcoin työntämään Ethereumin 2000 dollariin?

Analyytikko Jebb McAfeen toimittaman analyysin mukaan Ethereumin sonnien on varauduttava pian 2000 dollarin hintaralliin. McAfee piti monia ylöspäin suuntautuvia perustekijöitä (kuten Ethereumin kasvu hajautettuna sovelluspalvelimena ja sen kasvavat hakumäärät Googlessa) ennen kuin nousivat omaisuuteen.

McAfee lisäsi, että Bitcoin on ensisijainen katalysaattori ETH: n potentiaalisen härkätaistelun takana. Hän mainitsi, kuinka kriittisen valuutan ylimmän markkina-arvon lasku joulukuussa 2017 tasoitti tietä ETH / USD: lle kaikkien aikojen korkeimman $ 1419.

Analyytikko vihjasi, että parin reaktiivinen ralli oli osapuolipsykologinen. Massiivinen nousu Bitcoin-markkinoilla kannusti kauppiaita tutkimaan seuraavaksi parasta digitaalista omaisuutta. Ethereum hyötyi siitä suurimmaksi osaksi joulukuussa 2017, ja hän odottaa, että perustavanlaatuinen fraktaali toistuu vuonna 2021.

Uskon, että Bitcoin, joka käy läpi massiivisen rallin, lisää luottamusta sijoittajien keskuudessa härkämarkkinoilla. Ja tämä luottamus tulee virtaamaan [Ethereumiin] ja sen kokoamiseen.

Lausunto ilmestyi, kun Eterille tehtiin massiivinen ylösalaisin. Salausvaluutta nousi melkein 60% vain kolmessa kaupankäyntipäivässä, kun Bitcoin-määräävä asema korjautui pienemmäksi.

Tärkeimmät hintatasot ETH: lle

Härkien tärkein taso on 1200 dollarin psykologinen vyöhyke. Haittapuolena on vahva tukiraja 1040 dollarilla, jolloin aiemmin yli 500 000 osoitetta oli ostanut 2,75 miljoonaa ETH-merkkiä. Tämän tason tulisi olla riittävän vahva absorboimaan kaikki myyntipaineet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner