Ethereumin hintaennuste: ETH vetäytyy 1800 dollarin tasolta

Daily Ethereum ETH: n tekninen analyysi

  • Ethereumin hinta on löytänyt tukea 20 baarin SMA: lta.
  • 1765 dollarin vastus on vahva este.

Tänä keskiviikkona Ethereumin hinta nousi 1800 dollariin, mutta on sittemmin vetäytynyt alas. Karhut ovat onnistuneet työntämään ETH: n alle 1750 dollarin ja ovat tällä hetkellä kauppaa noin 1735 dollaria. Katsotaanpa tarkemmin teknisen analyysin avulla.

Ethereumin hinnalla on vahva vastus 1765 dollaria

Suhteellinen lujuusindeksi on trendissä yliostetun vyöhykkeen reunalla, joten Ethereumin hinnan lisäkasvu on mahdollista. Kuitenkin nykytilanteessa on vankka vastuseste 1765 dollaria, joka työntää ETH: ta alas.

eth / usd päivittäinen kaavio 021121

Kuva: ETH / USD päivittäin

IOMAP: n mukaan aiemmin tällä tasolla 182250 osoitetta oli ostanut 922000 RTH-tunnusta. Haittapuolena on, että Ethereumin hinta istuu useilla terveillä tukiseinillä.

eth / usd-volyymitaulukko 021121

Kuva: IntoTheBlock

Neljän tunnin Ethereumin hintakaaviossa ETH pystyi kääntämään 20 baarin SMA: n tuesta vastukseen. Lisäksi MACD osoittaa laskevaa vauhtia. Molemmat ovat hyvin negatiivisia merkkejä.

eth / usd 4 tunnin kaavio 021121

Kuva: ETH / USD 4 tuntia

Federal Reserve Branch kutsuu DeFi: tä paradigman muutokseksi

Yhdysvaltain keskuspankin sivuliike St. Louis Federal Reserve, jakoi äskettäin paperin hajautetusta rahoituksesta (DeFi) verkkosivustollaan. Paperin on kirjoittanut Basianin yliopiston professori Fabian Schär, jolla on asiantuntemusta blockchain- ja DeFi-tekniikoista..

Asiakirjassa Schär toi esiin, että DeFi voisi johtaa “finanssialan paradigman muutokseen”. Lehdessä sanotaan, että vaikka DeFi on edelleen pieni verrattuna perinteisiin rahoituspalveluihin, on monia hyötyjä “tehokkuuden” ja muiden rahoitusjärjestelmän tekijöiden suhteen.

“Päätän, että DeFi on edelleen markkinarako, jolla on tiettyjä riskejä, mutta että sillä on myös mielenkiintoisia ominaisuuksia tehokkuuden, läpinäkyvyyden, saavutettavuuden ja yhdistettävyyden suhteen. Sellaisena DeFi voi mahdollisesti edistää vankempaa ja läpinäkyvämpää rahoitusinfrastruktuuria. “

Asiakirjassa keskustellaan myös siitä, kuinka Ethereumin älykkäät sopimukset ovat yhdistettävissä, mikä tarkoittaa, että ne voivat yhdessä tehdä tilaa tärkeille innovaatioille ja eduille. Lisäksi Schär selitti avainkomponentit hajautettujen protokollien (kuten Aave ja Uniswap) toiminnalle ja miksi ne ovat parempia kuin keskitetyt palvelut.

Monet salauksen asiantuntijat vastasivat paperiin myönteisesti. Paradigmin perustaja Fred Ehrsam otti Twitteriin jakamaan ajatuksiaan.

“Yhdysvaltain keskuspankin haara kutsuu DeFi: tä potentiaaliseksi paradigman muutokseksi. Et voi keksiä tätä tavaraa.”

Vaikka keskuspankin sivukonttori jakoi lehden, se ei kuitenkaan hyväksy sen mielipiteitä. Haara yksinkertaisesti isännöi keskustelua. Paperi tulee aikaan, jolloin DeFi-tilan elinkelpoisuus näyttää olevan vahvempi kuin koskaan ennen.

Voiko EIP-1559 lähettää Ethereumin hinnan 20000 dollariin?

Ethereum-verkon kaasumaksut ovat nousseet viime kuukausien aikana, ja keskimääräinen kauppahinta on tällä hetkellä noin 25 dollaria. Predictions Globalin perustaja Ryan Berckmans sanoi äskettäin, että nykyisen palkkatason tulisi heijastaa 2500 dollarin varojen hintaa.

Erittäin odotetun Ethereumin parannusehdotuksen EIP-1559 avulla blockchain-verkko toivoo lieventävän näitä uskomattoman korkeita maksuja. Berckmans ehdotti, että kun tämä tapahtuu, mahdollisesti joskus myöhemmin tänä vuonna, osa maksuista alkaa nousta ETH: n haltijoille polttavan mekanismin kautta, mikä voi johtaa omaisuuden hintaan jopa 20 000 dollaria.

EIP-1559: n tarkoituksena on muuttaa nykyistä palkkion huutokauppajärjestelmää siten, että jokainen maksaa alimman tarjoukseen sisältyneen tarjouksen. Maksut mukautettaisiin verkon kuormituksen ja kysynnän mukaan. Tämä antaa siihen kytkettyjen kolmansien osapuolten protokollien asettaa automaattisesti alemmat kaasun hinnat.

Ehdotettu järjestelmä poltaisi dynaamisesti maksuja, mikä vaikuttaisi myös ETH: n tarjontaan. Tämän pitäisi lopulta vähentää liikkeeseenlaskua ajan myötä, kun panoksen todentaminen aloitetaan. Berckmansin mielestä EIP-1559 antaa Eetterin takaisin haltijoille eikä kaivostyöläisille, koska omaisuus kasvaa niukkuudessa palovammojen takia.

Tällä hetkellä kaivostyöläisten on myytävä ETH kustannusten kattamiseksi. Joten ilman tätä myyntipainetta omaisuuserällä on enemmän tilaa arvon kasvulle. Ethereumin tulevaisuus ei sisällä kaivostoimintaa, ja se vähentää liikkeeseenlaskua ja toimitusta ETH 2.0 -merkintöjen avulla.

Kun palkkiot kasvavat edelleen, EIP-1559 käynnistyy myöhemmin tänä vuonna, ja Ethereum siirtyy todistamaan panoksensa kahdessa vuodessa, ETH: n haltijoille kertyneet maksut näyttävät todennäköiseltä, IMO, kuljettavan ETH: ta 20 000 dollariin.

Ethereumin hinnan odotetaan saavuttavan nämä tasot

Ethereumin hinta laskee todennäköisesti 50 baarin SMA: n (1675 dollaria) 4 tunnin kaaviossa, ennen kuin se hyppää jälleen ylös.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner