Ethereumin tekninen analyysi: ETH vetäytyy 1700 dollarin psykologiselta tasolta

Päivittäinen Ethereum ETH -hinta-analyysi

  • Ethereumin hinta laski 70 dollaria tänä torstaina.
  • IOMAP: lla on yksi vankka tuki 1550 dollaria.

Ethereumin hinta nousi maanantaista keskiviikkoon 1310 dollarista 1 670 dollariin, nousi melkein 360 dollaria ja nousi kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle. Tämän jälkeen ETH kosketti 1700 dollarin psykologista tasoa, ennen kuin se laski 1598 dollariin. Katsotaanpa, mitä kulissien takana tapahtuu.

Ethereumin hinta on yli 1600 dollaria

Härät onnistuivat nostamaan Ethereumin hinnan yli 1600 dollarin psykologisen tason ja hinnoitellaan tällä hetkellä 1620 dollarilla. Tämän torstain korjaus toi suhteellisen vahvuusindeksin (RSI) yliostetulta alueelta neutraalille alueelle.

eth / usd päivittäinen kaavio 020521

Kuva: ETH / USD päivittäin

Kun näemme IntoTheBlockin IOMAP: n, voimme nähdä, että Ethereumin hinta on terveellisen tukitason yläpuolella, 1 550 dollaria. Aikaisemmin tällä tasolla 201 000 osoitetta oli ostanut 1,4 miljoonaa ETH-tunnusta. Tämä tukimuuri näyttää olevan riittävän vahva absorboimaan paljon myyntipainetta.

eth / usd-volyymitaulukko 020521

Kuva: IntoTheBlock

Kun näemme 4 tunnin ETH-kaavion, MACD on kääntynyt noususta nousevaan, joten näyttää siltä, ​​että Ethereumin hinta käy läpi väliaikaisen korjauksen.

eth / usd 4 tunnin kaavio 020521

Kuva: ETH / USD 4 tuntia

Lepotilassa olevat eetterit ovat liikkeellä

eth / usd santiment -taulukko 020521


Kuva: Santiment

Johtava ketjussa toimiva analyysiyritys Santiment totesi, että lepotilassa olevien Ether-merkkien määrä on liikkeellä, kun taas päivittäiset aktiiviset osoitteet ovat edelleen kasvaneet. Tämä yhdistelmä on yleensä erittäin positiivinen Ethereumin hinnalle.

Harmaasävykommentit Ethereumin hinnan kaasumaksua koskevasta ehdotuksesta

Äskettäisessä raportissa “Ethereumin arvostaminen” Grayscale Investments on keskustellut EIP-1559: n vaikutuksesta Ethereumin talouteen. Yhtiön mukaan ehdotetun EIP-1559 -maksu- ja polttomekanismin käyttöönotto voisi luoda “positiivisen palautesilmukan Eetterin hinnalle”, jos verkkotoiminta kasvaa edelleen Ethereumissa.

Ethereumin yhteisluoja Vitalik Buterin ja Ethhubin perustaja Eric Conner ehdottivat EIP-1559: tä huhtikuussa 2019. Ehdotuksella pyritään toteuttamaan maksumarkkinat ja polttomekanismi Ethereumin usein korkeiden kaasumaksujen hallitsemiseksi. Joulukuussa Buterin kehotti jälleen Ethereumia hyväksymään EIP-1559: n. Ehdotus voi johtaa siihen, että ETH poltetaan nopeammin kuin uuden tarjonnan luominen. Tämä siirtäisi merkittävästi kysynnän ja tarjonnan dynamiikkaa tukemalla ETH-markkinoita.

Ehdotuksessa ehdotetaan “perusmaksua”, joka poltetaan liiketoimien helpottamiseksi kaivostyöläisten saaman vihjeen lisäksi. Perusmaksu nousee tai laskee sen perusteella, onko verkon kapasiteetti yli vai alle 50%. Tämä antaa lompakolle mahdollisuuden ennustaa paremmin kaasun hintavaihtelut ja vahvistaa ETH: n verkon ainoaksi alkuperäiseksi talousyksiköksi.

Jos ETH: n polttaminen tapahtumien maksamiseksi ylittää uuden ETH-tarjonnan luomisen, Harmaasävy spekuloi, että EIP-1559 voisi olla erittäin nouseva ETH-hinnalle.

Jos aktiviteetti kasvaa ja eetterin tarjonta vähenee polttamisen vuoksi, kysyntä- ja kysyntäkäyrä viittaa eetterin yksikköhinnan nousuun, koska jokaisen yksikön on täytettävä suurempi osa taloudellisesta toiminnasta. Jos EIP-1559 otetaan käyttöön, se perustaisi kulutusmekanismin, jonka pitäisi toimia positiivisena palautesilmukana Eetterin hinnalle.

Harmaasävy osoittaa kuinka paljon he arvostavat Ethereumia

Harmaasävyiset investoinnit on hiljattain julkaissut raportin “Ethereumin arvostaminen”, joka ohjaa sijoittajia, jotka haluavat aloittaa Ethereumin käytön. Raportti luonnehtii menetelmää, jolla ETH arvostetaan “läpinäkymättömäksi ja muuttuvaksi”.

Harmaasävyn tutkimussiipi julkaisee raportteja salauksen ekosysteemin eri näkökohdista. Muutama kuukausi sitten yritys on julkaissut samanlaisen artikkelin nimeltä “Bitcoinin arvostaminen”.

Tuoreessa oppaassa ehdotetaan, että voit joko tarkastella ETH: ta rahana (eräänlaisena hyödykkeenä, joka on luontainen Ethereum-verkostolle) tai “korollisena omaisuuseränä” Ethereum 2.0: n yhteydessä. ETH 2.0 merkitsee siirtymistä panoksen todistamisen yksimielisyyteen perinteisestä työn todistamisen mallista.

Harmaasävy ehdottaa, että Ethereumin 2.0 -päivityksen myöhemmät vaiheet voivat olla nettopositiivisia ETH: n arvolle. Harmaasävyn tutkimusjohtaja Phil Bonello sanoi:

Ethereumilla tapahtuneen valtavan määrän toiminnan, Etherin taloudellisten parannusten ja lupauksen lisätä skaalautuvuutta Ethereum 2.0: n avulla Ethereum-yhteisö voi innostaa paljon. Aineistosta voidaan havaita, että eetterin hinnalla on taipumus liikkua verkon toiminnan taustalla.

Ethereumin hinnan odotetaan saavuttavan nämä tasot

Jos lyhytaikainen laskeva hypoteesi pätee, Ethereumin hinta todennäköisesti korjautuu ja laskee 1550 dollarin tukilinjaan, ennen kuin se palautuu takaisin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map