Ripple-hinta-analyysi: XRP-hintatrendit vaakasuunnassa SEC-draaman tehostuessa

Päivittäinen Ripple XRP -ennuste

  • Ison-Britannian valtiovarainministeriö merkitsee XRP: tä ei arvopaperiksi.
  • XRP-hinta on tällä hetkellä läpi laajennetun konsolidoinnin.

Ripple-SEC-oikeusdraama on tullut kiehtovammaksi kuin mikään muu saippua televisiossa. Voimanvaihdoksista tarinan käänteisiin – tässä saagassa on ilmeisesti kaikki. Näyttää kuitenkin siltä, ​​että hintatoimet eivät pysty toistamaan tätä kulissien takana vallitsevaa myllerrystä.

Yhdistyneen kuningaskunnan valtiovarainministeriö sanoo, että XRP ei ole arvopaperi

Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus näyttää ottavan kantaa siihen, että XRP on vaihtotunnus eikä arvopaperi. Hänen majesteettinsa valtiovarainministeriö on äskettäin julkaissut uuden asiakirjan, jossa hahmotellaan Yhdistyneen kuningaskunnan sääntelykäytäntö digitaalisiin omaisuuksiin.

Raportin mukaan XRP, Ethereum ja Bitcoin ovat “rahakkeita, joita käytetään ensisijaisesti vaihtoon”. Nämä “vaihtomerkit” kuuluvat “sääntelemättömään” luokkaan, mikä tarkoittaa, että ne eivät ole sähköistä rahaa tai suojaustunnuksia. Ote raportista kuuluu:

Suojausmerkkeillä on tiettyjen sijoitusten kaltaisia ​​ominaisuuksia, kuten osake tai velkainstrumentti, kuten Ison-Britannian lainsäädännössä säädetään. Yleisesti ottaen nämä ovat todennäköisesti perinteisten arvopapereiden merkityksiä, digitaalisia muotoja.

Luokittelu on Ripplelle ratkaisevan tärkeää, kun se valmistautuu Yhdysvaltain arvopaperimarkkinakomission (SEC) aloittamaan oikeudenkäyntiin. Komissio on väittänyt Ripplen myyvän XRP-rahakkeita rekisteröimättöminä arvopapereina.

Ripple on aiemmin korostanut Ison-Britannian FCA-luokitusta keskuudessaan vaatimuksiinsa Yhdysvaltojen sääntelyn selkeydestä.

Mailla, jotka ottavat johtoaseman näissä puitteissa, on paremmat mahdollisuudet houkutella pääomaa, yrityksiä ja työpaikkoja – varsinkin kun blockchain-tekniikka on täällä pysyä. Alueiden, joilla on epäselviä suuntaviivoja, olisi luotava omat kehyksensä pysyäkseen kilpailukykyisinä ja välttääkseen yritysten menettämistä paremmin säännellyille markkinoille.

Puhutaan SEC: stä….

SEC Enforcer takana Ripple oikeusjuttu eroamaan

Yhdysvaltain arvopaperimarkkinaviraston (SEC) toimeenpanoyksikön apulaisjohtaja Marc P Berger jättää komission pian uuden lehdistötiedotteen mukaisesti. Hänet nimitettiin tehtävään elokuussa 2020.

Vaikka aika, jonka hän työskenteli apulaisjohtajana, on lyhyt, sillä on yksi tärkeä kohokohta – SEC: n 1,3 miljardin dollarin oikeusjuttu Ripplea, toimitusjohtaja Brad Garlinghousea ja pääjohtaja Chris Larsenia vastaan.

Berger voidaan myös osittain hyvittää SEC: n telegramiin kohdistuvista täytäntöönpanotoimista. Komissio pakotti viestintäjätin palauttamaan 1,2 miljardia dollaria niille, jotka sijoittivat sen kryptovaluuttatarjontaan. “Grammien” digitaaliset rahakkeet eivät koskaan päässeet pois maasta.


Hän vastasi myös arvopaperilakien valvonnasta ja sijoittajien suojaamisesta muun muassa ryhtymällä toimiin merkittäviä yrityksiä Robinhood Financial LLC, Deutsche Bank AG ja Luckin Coffee vastaan..

Ripple XRP Ledgerin tuomiseen keskuspankkeihin

Ripple pyrkii parhaillaan tuomaan XRP Ledgerin keskuspankkeihin. Rajat ylittävä maksuyritys haluaa palkata kolme keskuspankin teknisen kumppanin johtajaa toimistoihinsa San Franciscossa, New Yorkissa ja Lontoossa.

Tähän tehtävään palkatut ihmiset vastaavat keskuspankin digitaalisen valuutan (CBDC) hankkeiden suunnittelusta ja käyttöönotosta. Ripple huomautti, että pankit voivat laskea liikkumattomia kolikoita XRP Ledgeriin (XRPL).

Maksuja varten rakennettu XRPL voidaan myös käyttää tukemaan vakiomallien liikkeeseenlaskua ainutlaatuisella, vaihdettavalla merkkitoiminnolla nimeltä Issued Currencies. Liikkeeseen lasketut valuutat on suunniteltu ihanteelliseksi stablecoin-alustaksi, joka tarjoaa liikkeeseenlaskijalle yksinkertaisen mutta rikkaan hallintatoiminnon, joka helpottaa minkä tahansa omaisuuden luomista, liikkeeseenlaskua ja hallintaa – mukaan lukien stablecoins.

Viime viikolla valuuttavalvojan toimisto (OCC) ilmoitti, että pankit voivat käyttää vakiomaksuja maksamiseen samalla kun ne toimivat solmuna riippumattomassa solmuvarmistusverkossa (INVN).

Alhainen volatiliteetti pudotti aaltoilua

Viime viikolla tapahtuneen nopean nousun jälkeen Ripplen hinta on noussut vaakasuunnassa noin 0,295 dollaria. Viimeisten neljän päivän aikana XRP-hinta on hiipunut alle 200 päivän SMA: n. Tämä laskeva hintavaihtelu heijastuu tapaan, jolla Bollinger-yhtye toimii.

xrp / usd päivittäinen kaavio 011421

Kuva: XRP / USD-hintakaavio

Kuten näette, bändi on kaventunut huomattavasti, ja hinta kulkee tällä hetkellä kapean kanavan kautta. Tämä tarkoittaa, että aiomme olla laajennetussa yhdistämistilassa ennen XRP: n räjähdystä.

Ripple-hinnan odotetaan saavuttavan nämä tasot

XRP-hinta pysyy trendillä noin 0,295 dollaria, ja 200 päivän Bollinger-yhtye toimii hintatarkastajana.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map