Sådan køber du Litecoin med kredit- / betalingskort med det samme

For hver dag der går, bliver digitale valutaer en integreret del af vores finansielle systemer. Værdierne for disse valutaer stiger regelmæssigt, hvilket viser, at det er en udfordring for regeringen at regulere disse. Al denne udvikling skyldes den uovertrufne sikkerhed for transaktionerne i denne oprettede digitale valuta. Desuden fritages investorerne og tilsynsmyndighederne for ekstra gebyrer fra banker og finansielle institutioner. Nu foregår transaktionerne direkte mellem sælgere og købere uden nogen form for mellemmænd. Dette har også øget transaktionshastighederne meget.

Hvad er Litecoin?

hvad er litecoin

Litecoin er også en kryptokurrency, der blev introduceret i 2011. Den bruger også peer-to-peer blockchain-teknologi til hurtige transaktioner til nul pris over hele verden. Litecoin er også en open source decentraliseret globalt betalingsnetværk hvor alle transaktionerne er sikre gennem forskellige krypteringskoder. En særlig form for matematik anvendes til at sikre betalingerne ved at gøre det muligt for enkeltpersoner til enhver tid at kontrollere deres egen økonomi og transaktioner. Det har en markedsværdi på $ 16,30 mia. Gør det til verdens femte største kryptokurrency. Det er også en af ​​de kryptokurver, der har steget meget i deres værdier i år. Tallene viser, at kryptokurrency har oplevet omkring 4000% stigning i værdi siden januar 2017.

Dette betyder, at den valuta, der handles til omkring $ 300, handlede til omkring $ 4,33 i januar 2017. I december 2017 har den digitale valuta ramt en all-time høj værdi på $ 360,2. Dette markerede en stigning på ca. 4000% siden januar. Alt dette skyldes, at det er en open source-valuta og hurtige transaktionshastigheder. Følgende er de vigtigste funktioner i denne valuta.

  • Den allerførste og mest charmerende funktion ved Litecoin er dens lynhurtige transaktionshastighed sammenlignet med andre kryptovalutaer. En transaktion i dette betalingssystem tager kun 2,5 minutter at gennemføre. Dette betyder, at det er 100 gange hurtigt end Bitcoin og cirka 4 gange hurtigt end alle andre kryptovalutaer.
  • Det andet træk ved Litecoins er brugen af ​​hashing-algoritmen ‘Scrypt’. Denne algoritme hjælper med at holde minedrift af Litecoins realistisk for desktopbrugere. Denne algoritme reducerer også transaktionstiden meget. Dette gør Litecoin bedre end Bitcoin, hvor SHA256d-algoritme bruges. Denne algoritme bliver mere tid og strømkrævende med tiden.
  • Et andet træk ved Litecoin er den kontinuerlige støtte fra grundlæggeren. Charlie skubber kontinuerligt Litecoin-brugerne og investorerne til at opgradere til Segregated Witness (SegWit). Implementeringen af ​​denne opgradering vil medføre innovationer i valutaen ved at gøre den mere sikker, hurtig og pålidelig.
  • Den begrænsede udbud af Litecoins på markedet er også et godt træk ved denne digitale valuta. Der cirkulerer omkring 84 millioner Litecoins på markedet. Denne forsyning gør den også større end Bitcoin, der kun har 21 millioner forsyninger. At stadig begrænse denne forsyning til 84 millioner gør det til en pålidelig valuta over hele verden.

Køb af Litecoins med det samme med debet- / kreditkort

At købe litecoins er også en teknisk beslutning, og forskellige metoder til at købe disse mønter bruges over hele verden. En af de mest bekvemme metoder til at købe Litecoins køber disse via kredit- / betalingskort. Dette skyldes, at du ikke behøver at gå nogen steder og købe mønter, der sidder i dit hjem. Følgende er de vigtigste trin, der fortæller dig nok om at købe disse mønter.

1-tilmelding med Changelly

changelly singup

Changelly er en af ​​de mest pålidelige ressourcer til at købe Litecoins. Dette skyldes, at det accepterer forskellige valutaer som betaling for at købe de mønter, du vælger. Hvis du vil køb Litecoins, du bliver nødt til at registrere dig selv på dette websted. Der opkræves ikke noget registreringsgebyr. Dette betyder, at du kan registrere dig selv ved at placere din bekræftede e-mail-adresse i den specifikke kolonne i tilmeldingsformularen. Webstedet sender en e-mail til din bekræftede e-mail-adresse. Denne e-mail indeholder alle loginoplysninger inklusive brugernavn og adgangskode. Nu, ved hjælp af disse detaljer, kan brugerne logge ind på deres konti. Efter login er der vist et skærmbillede foran dig.

changelly mønt køb

2-Valg af valuta

køb litecoin med det samme

Der er to lange bjælker på denne skærm foran dig. For det første er den valuta, som du vil foretage din betaling i. Du kan vælge forskellige valutaer ved at klikke på piletasten i højre side af bjælken. Den næste bjælke tilbyder dig den mønt, du vil købe. Vælg Litecoin her, og tryk på den grønne købsknap på højre side af bjælkerne. Dette fører dig til siden med betalingsbehandling. Hvis du ikke er logget ind Changelly-websted, ved at klikke på betalingsknappen bliver du bedt om at logge ind først.

3-Bekræftelse af ordre

litecoin changelly

Når du har valgt valutaen, vil du trykke på købsfanen til ordrebekræftelsessiden. Changelly tilbyder alle detaljerne igen på skærmen til bekræftelse. Du skal bekræfte, at du vil købe Litecoins og betale i den valuta, du ønsker. Når du har sikret dig, at alle detaljer er korrekte, skal du trykke på bekræftelsesfanen. Dette fører dig til en anden side.

4-tegnebog-adresse

litecoin adressebog

Du skal vide, at kryptokurver altid er gemt i tegnebøger enten hardware eller software. Her skal du igen beslutte. Gå altid efter den tegnebog, der tilbyder understøttelse af flere valutaer og forbedret sikkerhed. Ledger Nano S tegnebog betragtes som bedste cryptocurrency tegnebog. Dette skyldes, at det understøtter forskellige valutaer og er meget pålideligt og sikkert. Du bliver nødt til at indtaste adressen på din Ledger Nano tegnebog for at gennemføre købsprocessen.

Læs også: 5 bedste Litecoin LTC-tegnebøger 2021

5-kontrol og bekræftelse af oplysningerne

Køb af kryptokurrencyprocessen kræver bekræftelse af oplysninger i forskellige trin. Efter at have indtastet tegnebog-adresse, du bliver nødt til at bekræfte tegnebogens adresse og de øvrige nødvendige oplysninger. Når du er sikker på detaljerne, skal du trykke på bekræftelsesknappen og du bliver ført til siden med kredit- / betalingskortoplysninger.

6-kort detaljer

skiftende visum

Hvis du køber Litecoins via kredit- / betalingskort, du bliver nødt til at indtaste alle detaljerne på dit kort på denne side. Normalt er disse oplysninger kortnummeret, dets udløbsdato og sikkerhedskoden til behandling af betalingen. Siden fortæller dig, om der kan være en fejl i kortets information. Inden betaling behandles, viser webstedet dig også beløbet på USD trækkes fra dit kort.

7-SMS-verifikation

changelly telefon

For at bekræfte, at du godkender dit eget kort, sendes en SMS til dit registrerede mobilnummer. Denne SMS indeholder en kode, som du skal indtaste på siden. Indtastning af koden afslutter betalingsprocessen, og du modtager Litecoins i din tegnebog efter et stykke tid.

8-modtagende Litecoins

Efter fradrag for tilstrækkelige penge, Litecoins begynder at nå din tegnebog. Denne overførselsproces af Litecoins afsluttes på 5-30 minutter. Overførselshastigheden afhænger også af den slags tegnebog, du bruger. Ledger Nano S er endnu en gang en meget god mulighed, fordi den tilbyder en hurtig hastighed.

Ledger Nano blev valgt til # 1 som den bedste Litecoin-tegnebog i 2021

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner