Onko MyEtherwallet turvallinen käyttää vuonna 2021? [Turvallisuus ja turvatiedot]

Viime vuonna MyEtherWallet saavutti hakkerointi, joka kykeni ohjaamaan palvelimensa väärennettyyn ja haitalliseen sivustoon (jota usein kutsutaan tietojenkalastelusivustoiksi) Venäjällä. Päätavoitteena oli tyhjentää epäilemättä uhrien lompakot, jotka käyttivät MEW: tä hakkerointi oli käynnissä, kuten mainittiin, ohjaamalla kaikki varat, jotka olisi voitu lähettää tuona ajanjaksona. 

Hakkerin jälkeen monet käyttäjät olivat kauhuissaan ja jäivät miettimään kysymystä:on MyEtherWallet-turvallinen?”Ja onko se edelleen turvallinen Ethereum-lompakon vaihtoehto vuonna 2019.

Jos tämä kuulostaa mielenkiintoiselta, hyppäämme siihen!

Onko MyEtherwallet turvallinen

Mikä on MyEtherwallet?

Taylor Manahan ja Kosala Hemachandra perustettiin MEW (MyEtherWallet) takaisin vuonna 2015, ei kauan Ethereumin perustamisen jälkeen. 

Kun yritys on kasvanut aggressiivisesti, monet yritykset ovat tehneet yhteistyötä MEW: n kanssa, kun se jatkaa kasvuaan. Suurimpia ovat suuret kaverit, kuten Bity, Kyber Network, Changelly ja Simplex.

HUOMAUTUS: Nämä viimeksi mainitut yritykset ovat erityisen tärkeitä pitää mielessä, koska niiden avulla käyttäjät voivat käydä kauppaa fiat-salauksella, ETH BTC: llä, ETH ERC-20-tokenilla ja muilla vastaavilla pareilla.

Jos jatkat MEW: n käyttöä?

Jotta voisimme ymmärtää täysin ja pystyä vastaamaan tällaisiin kiireellisiin kysymyksiin, tehkäämme lyhyt yhteenveto siitä, miten MyEtherWallet toimii, ja parhaan tavan siirtää kappaleesi alustalla pitämään kaikki mahdollisimman turvallisina. 

Kun luot MEW-tilin, sekä julkinen että yksityinen avain luodaan, eikä niitä tallenneta MyEtherWallet-verkkosivustolle.

Käyttäjällä on täysi vastuu tallentaa ja varmuuskopioida avaimet offline-turvallisessa ja luotettavassa paikassa. Käyttäjät voivat käyttää tilinsä ja lähettää ETH: tä käyttämällä laitteiston lompakkoa, kuten TREZOR tai Ledger Nano S (annamme lisätietoja näistä pian tässä oppaassa) tai suoremmalla tavalla käyttämällä yksityisiä avaimet, Keystore-tiedostot tai muistilausekkeet.

HUOMAUTUS: Muistitiedostot ovat työkaluja, jotka auttavat muistamaan erilaisia ​​näkökohtia tai suuren määrän tietoa. Se voi olla riimi, lyhenne, laulu, kuvat ja kuten tässä esimerkissä, lause, joka auttaa muistamaan luettelon tosiasioista tietyssä järjestyksessä.

MyEtherWallet hakkeroitu! 

Kyllä, MEW hakkeroitiin. Takaisin 24. huhtikuuta 2018 hälytykset menivät.

 Huijari kehitti tietojenkalastelu hakkeroinnin, josta on tulossa aivan liian yleistä nykypäivänä. Tämäntyyppisissä hakkeroinneissa ihmiset pääsevät viralliselle verkkosivustolle ilman epäilyksiä. He eivät tiedä, että he käyttävät väärennettyä verkkosivustoa, joka saattaa näyttää täsmälleen samalta kuin sivusto, johon he yrittivät mennä. On melkein mahdotonta huomata, koska sivusto näyttää melkein täsmälleen samalta. Näin tapahtui MEW-sivustolla, ja monilta ihmisiltä ryöstettiin heidän ETH.

Kuinka tämä voi tapahtua? Valitettavasti on yleisesti tiedossa, että tietojenkalasteluhyökkäys on näkyvin keskitetyissä palveluissa, kuten MEW, koska on yksi keskitetty verkkosivusto / palvelu, johon on helpompi kohdistaa. Kun joku menee väärennetylle verkkosivustolle ja laittaa henkilökohtaiset tietonsa, hän on valmis. Hyvästi henkilökohtaiset kirjautumistiedot, hyvästit turvallisuus.

Tätä ennen MEW-huijaus oli tapahtunut myös joulukuussa 2017. Tämä oli mobiilialalla, koska käyttäjät löysivät Applen sovelluskaupasta MEW-sovelluksen, joka huijasi monia, koska se oli identtinen todellisen MEW-sovelluksen kanssa. Tietysti tuskin voisit sanoa, että se oli väärennös, koska kuvakkeet näyttivät melkein samoilta. 

Lopulta Apple toimi ja sulki sovelluksen, mutta ei ennen kuin se vaarantaa käyttäjän arkaluontoiset tiedot, kuten kirjautumistiedot.

Onko MEW syyllinen tähän?

MEW väitti, että tällaisten hyökkäysten ja hakkerointien jälkeen verkkotunnuksen tarjoaja kantaa painoa, jos tämä on valitettavaa, ja on verkkotunnuksen yksinomainen vastuu. 

Ehkä yksinkertainen virhe, mutta se rikkoi MyEtherWallet-tietoturvan ja helpotti hakkereiden mahdollisuutta ohjata ihmiset helposti väärennettyyn sivustoon ja sen seurauksena menettää ETH: nsa.

On erinomaisia ​​esimerkkejä siitä, kuinka huijarit voivat huijata käyttäjiä ja jopa Applen kaltaisia ​​teknisiä jättiläisiä. Tämä tietokalastelu- tai väärennössovellus, jonka saimme läpi koko järjestelmän, jonka voimme lisätä, on tiukempi kuin useimmat.

Jos tämä auttaa näkökulmaasi, on tärkeää, että tiedämme, että tämä ei ollut MEW: n hallinnassa. Vaikka on totta, että se on hakkeroitu, suuri osa tästä liittyy myös Applen tietoturva- ja ehkäisytoimenpiteisiin tämäntyyppisiä väärennettyjä sovelluksia vastaan. 

Mikä on turvallisin tapa käyttää MEW-tiliä? 

Kaikilla yllä olevilla tiedoilla, kuinka voin edes luottaa MyetherWalletiin? Jos tarvitset lisää luottamusta ja kuinka turvallinen MyEtherWallet on, sinun kannattaa ehdottomasti oppia lisää laitteiden lompakoista. Voimme epäilemättä sanoa, että nämä ovat voittajiamme turvallisuuden suhteen. 

kuinka turvallinen MyEtherWallet on

Laitteiston lompakon rooli on olla salasana, jotta se voi tarjota ylimääräisiä suojaustasoja, kuten koodisalaatteja, varmistaaksesi, että lauseita tai yksityisiä avaimia ei varasteta.

Koodit näkyvät todellisen fyysisen lompakon päänäytöllä, eivät tietokoneen näytöllä. Siksi ulkopuolinen tarkkailija ei voi löytää avaimesi ja muita tietoja, jotka auttavat sinua pääsemään MEW-tiliisi. 

Aina on kuitenkin noudatettava varotoimia. Vaikka yleensä laitteistolompakot ovat paljon turvallisempia, hakkereille on aina olemassa uhka. 

Oletetaan, että jostain syystä sinut ohjataan tietojenkalastelusivustolle. Jos yrität tehdä kauppaa laitteistolompakollasi, oletko täysin peitetty? Emme valehtele, et ole koskaan 100% turvallinen, mutta olisit silti turvallisempi kuin jos sinulla ei olisi sitä. 

Pahin tapaus, jonka olemme nähneet, olisi, että teet todella helpon siirron hakkerin lompakkoon, mutta heillä ei ole pääsyä kaikkiin tietoihin.

Toki, tiedämme, että tästä ei ole syytä olla onnellinen, mutta se on paljon parempi kuin varastaa koko saldosi tai ainakin iso tapahtuma. 

Ehdotuksemme 

Voimme suositella kahta vaihtoehtoa laitteistolompakoiden suhteen, kuten TREZOR tai Ledger Nano S. Kuten aiemmin mainitsimme, molempia voidaan käyttää MyEtherWalletin kanssa.

Molemmat alustat ovat vankkoja, luotettavia, eikä tässä vaiheessa ilmoiteta suurista virheistä. He antoivat meidän käsitellä ja tallentaa Ethereumia ja monia muita kolikoita, kuten Bitcoin, DASH, Bitcoin Cash, ERC20s ja paljon muuta..

Lompakon käyttö yksityisellä avaimella, Keystore-tiedostolla tai muistilausekkeella saattaa saattaa sinut haavoittuvaan paikkaan tällaisten hakkerointien tai hyökkäysten vuoksi. Siksi, jos jostakin syystä laskeudut tietojenkalastelusivustolle, tämä ei voi olla sinun syytäsi, mutta annat tietämättään täyden hallinnan tilistäsi hakkereille. 

Onko MyEtherWallet luotettava?

MEW on pyrkinyt pitämään MyEtherwalletin mahdollisimman turvallisena sen jälkeen, kun asianomaiset käyttäjät ovat kehottaneet toimintaan. Yksi tunnetuimmista edistysaskeleista tähän on MEWconnectin luominen

Mikä on MEWconnect? 

MEWconnect on a mobiilisovellus joukkueelle MyEtherWallet. Sitä pidetään usein laitteiston lompakkona, mutta tässä pelissä ei ole laitteistoa. Se on saatavana kaikille Android- ja iOS-älypuhelimille. 

Koska kuitenkin mainitsimme, että MEW: n turvallisuustilanne kasvaa huomattavasti käyttämällä erillistä laitteistolompakkoa, voit käyttää niitä MEWconnectin sijaan.

Valitsitpa minkä tahansa, takaamme, että MyEtherWallet on sitoutunut tekemään jokaisen asiakkaan kokemuksesta epäilemättä turvallisen.

Vaiheet MyEtherWalletin turvalliseksi

Noudata näitä ohjeita ymmärtääksesi, kuinka navigoida MyEtherWalletissa turvallisella tavalla. Älä altista itseäsi vaaralle. Kutsumme sinut noudattamaan näitä varotoimia:

  1. Paras vaihtoehto on välttää ilmaisia ​​ETH-mainoksia. Vältä mahdollisia luovutusjaksoja! Houkutteleva ja vaaraton, koska se saattaa tuntua, tämä ei tietenkään ole totta. Ole tietoinen, pikakuvakkeita ei ole. Sen sijaan valitse kovaa työtä, omistautumista ja muuta. 
  2. Älä kirjoita kirjautumistietojasi, ennen kuin olet tarkistanut URL-osoitteen uudelleen. Jos jokin näyttää olevan poissa, tarkista se uudelleen ja vertaa. Vain yksi merkki tai kirjain voi tehdä kaiken eron. Tämän huomiotta jättämisellä voi olla jyrkkä hinta.
  3. Sähköpostit MEW: ltä tai muilta organisaatioilta. Tarkista jälleen tässä tapauksessa lähettäjän sähköpostiosoite. Jos saat epäilyttävän tunnelman tai pyydät liikaa henkilökohtaisia ​​tietoja, älä vastaa ja lähetä niitä roskapostiksi. Älä myöskään napsauta mitään linkkejä. Ole hyvin varovainen.
  4. Kaivoshuijaukset. MEW ERC20 -lompakkoihin ja kolikoihin on kohdistettu paljon huijauksia. Ole varovainen, jos se kuulostaa liian hyvältä, tee tutkimuksesi ja löydä arvosteluja ja muiden ihmisten kokemuksia. Älä pudota “taattujen kaivostulosten” ansaan. GPU-kaivostoiminta voi olla erittäin kannattavaa, jos se tehdään oikein.
  5. Ladataan MEW-sovelluksia. Ensinnäkin, mene viralliselle verkkosivustolle ja vahvista, että heillä on viralliset sovellukset. Loppujen lopuksi turvallisin tapa navigoida on aina lyödä linkkejä virallisilla verkkosivustoilla. 

Lopulliset ajatukset 

Joten kun on kysymys: “Onko MyEtherWallet turvallinen?” vastauksemme on:

Kyllä, MEW on turvallinen. Siitä huolimatta sinun on aina pidettävä mielessä, että salausmaailmat voivat silti olla vaarallisia. Sinun on toimittava vastuullisesti. Jos otat ja noudatat tämän oppaan neuvoja, voit pitää MyEtherWalletia turvallisena, koska se on yksi turvallisimmista lompakoista siellä.

MyEtherWallet on turvallinen vaihtoehto käyttää, ja sen suosio kasvaa edelleen ETH-hallintaympäristöissä, mutta käyttäjien on erittäin tärkeää ymmärtää, että yksityisten avainten tai salasanojen syöttäminen mihin tahansa keskitettyyn verkkosivustoon sisältää riskejä. Siksi kävimme läpi useita vaiheita auttaaksemme sinua tekemään asioita mahdollisimman turvallisella tavalla. 

Toivomme, että olet oppinut paljon tai ainakin tarpeeksi päättääksesi, onko MyEtherWallet paras vaihtoehto sinulle ja ETH-johtoosi. 

Kerro meille ajatuksesi kommenteissa!

Katso myös:

  • Parhaita tapoja ostaa altcoineja
  • Onko Gatehub-lompakko turvallinen?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner