Emerging Cloud Server Cryptocurrency Mining Service Splitt Oplever hurtig vækst, tiltrækker ti tusind investorer på mindre end tre måneder

Nyligt lanceret cloud server cryptocurrency minedrift, Splitt får nu hovedet til at dreje i det globale kryptosamfund. Designet til at gøre kryptovaluta-minedrift brugervenlig og sikker for alle, har Splitt sikret en investering på godt over $ 5 millioner fra mere end ti tusind investorer i løbet af de sidste tre måneder. 

10. november 2018 

Splitt, en nyligt lanceret kryptovaluta-minedrift udstyret med en cloudserver, tager nu kæmpe fremskridt mod at blive et meget foretrukket valg blandt kryptomineringsentusiaster rundt om i verden. Efter sin mega-lancering i august har Splitt gjort det godt at sikre tæt på hundrede tusind brugere og ti tusind investorer på mindre end tre måneder. Officielle kilder har afsløret, at virksomheden allerede har modtaget en investering på mere end fem millioner til videreudvikling af virksomheden. 

Som et resultat af drastisk stigning i antallet af minearbejdere er bitcoin minedrift blevet ekstremt konkurrencedygtig i disse dage. Sammen med denne voksende konkurrence har bitcoin-netværket øget sværhedsgraden med at løse gåderne. Som et resultat er det blevet nødvendigt nu for minearbejdere at opføre deres spil for at forblive i løbet. 

Splittens kryptoky imødekommer disse udfordringer ved at tilbyde minedrift med ASIC-integrerede chips. Dette anses for at være det seneste gennembrud inden for kryptomining, fordi det er hurtigere sammenlignet med traditionel GPU- og CPU-minedrift og bruger mindre strøm. Splitt cloud mining kræver ingen specialiseret hardware, da den bruger delt processorkraft fra datacentre. 

Tusinder af brugere har anbefalet Splitt som deres alternativ til kryptomining på grund af følgende funktioner. 

  • Fleksibel cloud-minedrift med flere algoritmer
  • Ingen poolgebyrer, ingen ventetid på udstyr og ingen systemnedbrud
  • Hashpower købes og opbevares i hele kontraktens varighed.
  • Dedikeret til gennemsigtighed og videregiver alt til offentligheden
  • Virksomheden kan let lokaliseres, og dens repræsentanter deltager regelmæssigt i en række begivenheder
  • Minedrift et antal forskellige kryptokurver fra scrypt og bevis for arbejdsalgoritmemønter samt ASIC- og GPU-minedrift
  • Tre-lags tilknyttet program og et lukrativt bonussystem

LÆS 3 Lette tip til styring af volatilitet på kryptovalutamarkederne

Alle Splitt-brugere har også mulighed for at øge deres minekontrakter hver uge ved at vinde Splitt Points. Desuden er virksomheden i øjeblikket på udkig efter et navn til deres maskot, og vinderen, der kommer op med det samme, modtager tusind Splitt-point.  

Som en del af virksomhedens globale udvidelsesplan har Splitt for nylig åbnet et fuldt operationelt kontor i Thailand. Kontoret ledes af Certified Bitcoin Professional Mr. Taradon Kriwichet, som er tilgængelig sammen med sit team hver dag for at hjælpe de besøgende. Interessant nok er en høj procentdel af investorer, der har bidraget til Splitt, fra Thailand. Investorer fra Ghana, Italien, Tyskland og Rusland har også bidraget generøst. 

”Vi er glade for at fortælle dig, at vi har modtaget en investering på mere end $ 5 millioner til at udvide vores forretning. Vi har været ustoppelige i de seneste måneder med mere end 95.000 brugere og 10.000 investorer, ”sagde en højtstående talsmand fra Splitt. ”Nu har vi også et fuldt operationelt kontor i Thailand, og der forventes meget mere i den nærmeste fremtid.”    

Som en hurtigt voksende aktør i branchen deltager Splitt i en række kryptokonferencer og fora over hele verden. I de seneste måneder deltog virksomheden aktivt i tre vigtige branchehændelser, og den næste kommer snart. I oktober gennemførte Splitt-repræsentanter en vellykket workshop og netværkskonference i Ghana.

LÆS Fem grunde, der gør august 2018 fantastisk til markedet for kryptovalutaer

Splitt har en ambitiøs fremtidig plan, der inkluderer åbning af en Splitt Cafe i Thailand i januar 2019. For at imødekomme en hurtigt voksende pulje af brugere har virksomheden for nylig finjusteret deres tilstedeværelse på nettet. Splittets Facebook-faneside er også omdøbt. Flere seneste nyheder og opdateringer om Splitt er tilgængelige på https://splitt.co/da/news

Nedenfor er nævnt de kommende topmøder, som Splitt deltager i

  • Ghana-topmøde nr.2 – 24. november 2018 – Miklin Hotel Conference Room (Kontakt John Kaakyire – 0249791008)
  • star2 Italiens første topmøde nogensinde (med speciel italiensk oversætter til højttaler CBP Taradon) – 1. december 2018 – Savoy Excelsior Palace Hotel – Kontakt Mr. Alex Vicini – 3296752612)
  • star2 Thailand Summit No. 4 – 16. December 2018 – Viva Garden Hotel (Kontakt Mr. Taradon Kriwichet – https://t.me/splittchat_th)

For at holde sig ajour med den seneste udvikling opfordres Splitt-brugere til at abonnere på virksomhedens Telegram Group på https://t.me/splittchat_en

Virksomheden beder alle deres kunder om at deltage i en eventundersøgelse ved at besøge linket https://splitt.co/da/forms/eventsurvey   

For at finde ud af mere om Splitt, besøg venligst https://splitt.co/da/

Om Splitt: Splitt tilbyder et brugervenligt alternativ til kryptokurvedrift fra hjemmet når som helst. Det er velegnet til amatører såvel som kryptovalutaeksperter, der arbejder i større skala. Cloud mining-tjenesten tilbyder et nyt alternativ til traditionelle midler til kryptokurvedrift. Virksomhedens prioritet er at tilbyde et standardiseret, meget pålideligt og højtydende cloud computing-miljø i alle de femten byer, de for øjeblikket betjener. 

Kontakt: Gerald Snief 

E-mail: [email protected]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner