HYBSE, GMEX og MINDEX samarbejder om at liste verdens første stabile token med flere aktiver i Mauritius

Aktiver bakket op af ejerskab i de stiftende virksomheder og stabile aktiver primært guld

Mauritius, London 21. februar 2019.  Efter den nylige lancering af joint venture i Mauritius mellem tre visionære virksomheder i oktober 2018, bringer det nyoprettede HYBSE Marketplace Limited (HM) en verdens første digitale multi-asset stabilt token “MAST”.  

Med den hurtigt voksende globale interesse for sikkerhedsstillede tokens fører til fremkomsten af ​​nye regler i Mauritius, der muliggør digitale markedspladser og digitale depotmænd, giver HM investorer, der er interesserede i at udvikle en portefølje af digitale aktiver, adgang til primære børsnoterede og sekundære omsættelige aktiver-støttede tokens, som vil støtte dette innovative handelsøkosystem vokse. 

Det første instrument, der udstedes, er MAST-produkterne, fulde toks-backede tokens, der giver investorer en mangfoldighed af styret risiko, da hver aktivklasse understøttes af en integreret ramme for strategiske porteføljer. Oprindeligt vil MAST bestå af ejerandele i de grundlæggende virksomheder; HM, GMEX, MINDEX, fuldt guldunderstøttede DIM-valutaer og stabile guldmønter. Tre forskellige kategorier af MAST-pakkerne er designet og giver investorer mulighed for at tilpasse deres portefølje efter individuel risikovillighed.

HYBSE Marketplace inkorporerer de nyeste teknologiske fremskridt for den finansielle sektor med tre kerneelementer; Sikkerhed med GMEX-markedsovervågningsadaptere giver adgang til total lovgivningsmæssig kontrol med et sikkert handelsmiljø Decentralisering gennem offentlig finans giver gennemsigtige og sikre metoder til transaktion af digitale aktiver på tværs af platformen; Skalerbarhed på Catapult Engine giver mulighed for modulært design og højfrekvente handelsvolumener. 

Hirander Misra, formand for HYBSE Marketplace, GMEX og MINDEX, siger “Med GMEX Market Advancement Program (MAP) er vi ivrige efter at finde måder at arbejde sammen med partnere for at bringe innovative løsninger på markedet. Asset Tokens, der er fuldt bakket op, bragt på markedet på en reguleret børs og opbevaret i en reguleret digital depot, giver et reguleringsniveau og tilsyn, der ikke tidligere var tilgængeligt for institutionelle investorers behov. ”  

”Vi er glade for at kunne lancere MAST på HYBSE Marketplace i Mauritius, da vi stærkt støtter den muliggørende lovgivningsmæssige ramme, der er ved at blive etableret i landet for digitale markedspladser og digitale depotmænd. Vi er overbeviste om, at denne nye ramme vil sætte Mauritius på det globale kort som det naturlige hjem for innovative teknologier i det digitale aktiver, ”tilføjede han..

Den officielle MAST ATO begynder torsdag den 21. februar 2019. Sekundær handel forventes at begynde på HYBSE 2. kvartal 2019. ATO vil være tilgængelig for investering af sofistikerede og ekspertinvestorer.

LÆS CoinDeal fejrer fornyelse af Premier League-sponsorater med en unik og meget forventet token-lancering

Akkrediterede deltagere, der er interesserede i at få en andel i denne revolution, kan følge det angivne link; www.mast.eco.

En detaljeret og omfattende oversigt over ovenstående kan findes i MAST Blueprint, der findes på MAST-webstedet.     

– slut —

HYBSE Marketplace: PR-kontakter:

Mauritius 


Samantha Seewoosurrun

(+230) 5772 4400

[email protected] 

Det Forenede Kongerige 

Melanie Budden

+44 (0) 7974 937 970

[email protected] 

Digital 

Uroš Trajković

+27 (0) 87 701 0914

UT@ hybse.com

Ansvarsfraskrivelse

Mauritius som en jurisdiktion anerkender digitale aktiver som en aktivklasse til investering af sofistikerede og ekspertinvestorer. Vi anbefaler stærkt investorer at søge uafhængig finansiel og juridisk rådgivning, inden de søger forretningsmæssige bestræbelser. Investorer bør fuldt ud fastslå risiciene, før de forpligter sig til investeringer.

Meddelelse til alle investorer: Regulatory Duties

Det er investorernes ansvar, der ønsker at købe eller indeholde de tokens, der er beskrevet i dette tilbud, til at undersøge og informere sig om alle gældende love og regler i enhver relevant jurisdiktion. Dette inkluderer skattemæssige konsekvenser med hensyn til køb, besiddelse eller salg af disse Multi Asset Stable Tokens (MAST) -tokens. Vores firma tilbyder ikke nogen juridisk, økonomisk eller forretningsrådgivning. Kontakt os, hvis du er i tvivl eller spørgsmål.

Investorer skal overholde alle love og regler vedrørende know-your-customer, hvidvaskning af penge og finansiering af terrorisme, der måtte gælde for dem. Investorer skal opnå alle tilladelser, godkendelser eller licenser, der er nødvendige for at købe, eje eller sælge MAST-tokens i henhold til de love og regler, som de er underlagt, eller i hver jurisdiktion, hvor de kan købe, eje eller sælge MAST-tokens. Vi sælger aldrig til sanktionerede lande.

Om MINDEX

MINDEX-økosystemet består af:

 • MINDEX Holdings Limited – Holdingselskabet for MINDEX-økosystemet.
 • MINDEX Clearing Limited – fungerer som det centrale modpart (CCP) clearingcenter, der er reguleret af Mauritius Financial Services Commission (FSC) for at rydde alle handler udført på MINDEX Limited.
 • MINDEX Limited – driver en multi-asset Securities and Derivatives Exchange reguleret af Mauritius Financial Services Commission (FSC).
 • MINDEX Spot Limited – Markedet for elektronisk handel med standardiserede fysiske og digitale spotkontrakter for guld, ædle metaller og andre råvarer
 • MINDEX Vault Limited – Den kommende sikrede lageropbevaringsløsning til guld og andre ædle metaller.
 • MINDEX Refinery Limited – Den kommende smeltning, raffinering og genvinding af guld og andre ædle metaller i verdensklasse til de højeste standarder. 
 • MINDEX Realty Limited – fast ejendom i MINDEX-økosystemet, der er ansvarlig for opførelse og drift af raffinaderiet, hvælving, kontorbygning og oplagring, der letter sikker opbevaring af guld, digitale aktiver og andre varer.

LÆS Cointraffic revolutionerer Crypto Advertising ved at frigive Cointraffic 6.0-opdatering med selvbetjeningsfunktion

For mere information, besøg www.mindex.mu 

Følg på Twitter @MindexHoldings 

Om GMEX Group

GMEX Group (GMEX) består af et sæt virksomheder, der tilbyder førende innovative løsninger til en ny æra af globale finansielle markeder, der leverer forretningskompetence, den nyeste teknologi, tilslutningsmuligheder og operationel ekspertise leveret gennem en tilpasset partnerskabsdrevet tilgang. GMEX bruger omfattende markedsinfrastrukturerfaring og ekspertise til at skabe en passende strategisk masterplan med børser, clearinghuse, depoter, registre og lagermodtagelsesplatforme. GMEX tilbyder også den ekstra fordel ved samtrafik til flere partnerudvekslinger for at skabe globale netværk af likviditet. GMEX Technologies er et helejet datterselskab af GMEX Group.

For mere information, besøg www.gmex-group.com

Følg på Twitter @GMEX_Group

Om HYBSE

Hybrid Stock Exchange (HYBSE) er en online blockchain-baseret udvekslingsplatform. Det tillader køb og salg af kryptoniseret kapital i den nye æra af kryptovalutaer. Brugen af ​​blockchain-teknologi giver deltagerne mulighed for at skære mange af de mellemled, der er forbundet med traditionelle børser. Mens traditionelle udvekslinger tjener deltagere fra bestemte geografiske placeringer, er HYBSE åben for alle deltagere globalt.  

For mere information, besøg www.hybse.com 

Følg på Twitter https://twitter.com/HYBSE

Om DIM Foundation

DIM Foundation er en nonprofitorganisation, der er ansvarlig for markedsføring, PR, kundepleje og tilsyn med DIM-mærkerne (DIMCOIN, DIM-valutaer, DIM-kryptovalutaer og fremtidige DIM-mønter). DIM X er en konverteringsplatform for kryptokurrency. DIM Foundation er registreret i Singapore.

Det regionale DIM Foundation er ansvarligt for:

 • Indsamling af donationer til DIM-økosystemet
 • Oprettelse af begivenheder til DIM-økosystemet og deltagelse i blockchain-begivenheder 
 • Start marketingkampagner for DIM Foundation 
 • Tiltræk virksomheder til DIM-økosystemet 
 • At blive et centralt mødested for ambassadører og promotorer. 

For mere information, besøg www.dim.foundation  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map