Ting, du skal vide, før du handler Crypto på din telefon

I dag gør vi alt på vores smartphones. Tænk over det, hvor ofte har du brug for en computer? Over halvdelen af ​​verdens internettrafik kommer gennem smartphones og i udviklingslande er antallet endnu højere. Så når det kommer til den spændende verden af ​​kryptokurrency, vil du højst sandsynligt kunne handle på din telefon. Den nederste linje er det telefonbaseret handel er ikke så sikker som den på et skrivebord. Men den bekvemmelighed ved at få adgang til din tegnebog når som helst og hvor som helst er afvejen værd. Følg disse vigtige tip, så handler du krypto på din telefon som en professionel på ingen tid.

Før du kommer i gang

Folk undervurderer ofte deres smartphones. Det er ikke kun en telefon længere. Hvornår ringede du sidst til et regelmæssigt opkald? Det er en lommecomputer med et blændende udvalg af funktioner og funktioner. Med det i tankerne er det vigtigt at indse, at du har en masse strøm lige ved hånden med din telefon. Det vigtigste spørgsmål, du skal stille dig selv, er: hvor seriøs af en erhvervsdrivende er jeg?

 Der er utallige apps og mobilbaserede platforme, du kan få adgang til fra din telefon. Hvis du er ny inden for krypto og bare tester vandet, kan du gøre næsten alt hvad du har brug for i en simpel app som Binance og KuCoin. De er begge enkle apps, der giver dig mulighed for at spore og udveksle valuta. De har meget lave gebyrer og er stolte af brugervenlighed.

Gør mere seriøs handel

Tænk på kryptokurrency som aktiemarkedet. Hvis du har et par aktier, har du sandsynligvis nogle advarsler sendt til din telefon eller nogle relaterede apps, der sporer futures, tendenser osv. Hvis du er en mere seriøs erhvervsdrivende, vil du også gerne have denne slags apps til kryptomarkedet. For dem der bare ønsker at spore enkeltmønter og undersøge, Blockfolio er en af ​​de bedste. Det er super nemt at bruge og helt gratis, og du kan spore op til 3000 forskellige mønter. Det skubber heller ikke alt for meget annoncer og har et solidt RSS-feed, så du kan holde dig opdateret med branchens nyheder.

LÆS Emerging Cloud Server Cryptocurrency Mining Service Splitt Oplever hurtig vækst, tiltrækker ti tusind investorer på mindre end tre måneder

 Men hvis du kommer endnu dybere ind i krypto, så vil du helt sikkert tjekke Blockfoles hovedkonkurrent, Delta. Da Blockfolio er helt gratis, er der ingen grund til ikke at bruge begge dele og se, hvilken oplevelse du foretrækker. Men med Delta har du mange flere funktioner. Delta giver dig mulighed for at spore multi-porteføljer, handelsgebyrer og har en desktopversion, der synkroniseres med telefonappen. At have adgang til handelsgebyrerne er afgørende, fordi du kan få en mere nøjagtig forståelse af de reelle omkostninger ved hver transaktion.

Sikkerhed først

Kryptovaluta er undertiden blevet sammenlignet med det vilde vilde vest. Der er nogle ligheder. Du har guldfælde og lejlighedsvis forbrydelse, der ønsker at røve mønter fra de nye til scenen. Men det er her sammenligningen skal slutte. Crypto er i sin natur designet til at være sikker for sine brugere. Og selvom markedet kan være ustabilt, er aktiemarkedet det også. Hvis du har lavet dit hjemmearbejde og investeret i mønter, der er bakket op af solide teams og den nyeste teknologi, vil du sandsynligvis se et afkast på din investering. 

Med det sagt, skal du tage nogle sikkerhedsforanstaltninger når du handler krypto på din telefon. Til at begynde med skal du overveje din telefon og mobil tegnebog på samme måde som du tænker på din rigtige tegnebog. Du ville ikke bære alle dine penge rundt i det, ville du? Hvis du er begyndt at investere kraftigt i mønter, vil du helt sikkert have en hardware-tegnebog, hvor du kan gemme størstedelen af ​​din mønt. Bær kun omkring det samme beløb i din crypto-tegnebog, du vil føle dig godt tilpas med din fysiske tegnebog.

LÆS KPMG antyder, at amerikanske forbrugere i stigende grad er villige til at bruge blockchain og kryptokurrency

Du har muligheder her. Du kan enten foretage din primære handel på skrivebordet med en kold hardware-tegnebog. Dette er bedre for mindre seriøse forhandlere, der har lidt ekstra tid til at reagere på ændringer i markedet. Disse mere seriøse vil gerne investere i en hardware-tegnebog, der kan parres med en mobilenhed. Starter på omkring $ 100, TREZOR One er en grundlæggende tegnebog, som er en god enhed til begyndelsen. TREZOR er et af de førende mærker på markedet, men der er flere andre konkurrenter derude. Samlet set er det den retning, du vil gå, når du går ind i tungere investeringer.

Brug en VPN

Det VPN-marked er vokset betydeligt i de sidste par år. Og det er ingen overraskelse, da flere og flere internetbrugere forstår behovet for at være sikre online. Crypto-handel er et af de områder, hvor brug af VPN ses som et must af must. 

En VPN fungerer som et stærkt lag af sikkerhed. Det skjuler en brugers IP, krypterer alle data, der sendes online, og hjælper med at overvinde geoblocking. Vær opmærksom på det faktum, at du aldrig skal stole på en gratis VPN-tjeneste, da de kan gøre mere skade end gavn, især når det kommer til så alvorlige forhold som kryptokurver. NordVPN tilbyder alle de sikkerhedskryptohandlere nogensinde har brug for.

Den rigtige måde at handle krypto på din telefon på

Der er ingen bedre måde at drage fordel af kryptos vidundere end ved handler på din telefon. Hvis du er sikker på at følge disse trin, kan du gøre det sikkert og blive et aktivt medlem af kryptosamfundet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner