Saker du behöver veta innan du handlar Crypto på din telefon

Numera gör vi allt på våra smartphones. Tänk på det, hur ofta behöver du en dator? Över hälften av världens internettrafik kommer via smartphones och i utvecklingsländer är antalet ännu högre. Så när det kommer till den spännande världen av kryptovaluta, kommer du troligtvis att kunna handla på din telefon. Slutsatsen är att telefonbaserad handel är inte lika säker som den på ett skrivbord. Men den bekvämligheten med att komma åt din plånbok när som helst och var som helst är värt avvägningen. Följ dessa viktiga tips så handlar du krypto på din telefon som ett proffs på nolltid.

Innan du börjar

Människor underskattar ofta sina smartphones. Det är inte bara en telefon längre. När ringde du senast ett vanligt samtal? Det är en fickdator med ett bländande utbud av funktioner och funktioner. Med det i åtanke är det viktigt att inse att du har mycket kraft till hands med din telefon. Den viktigaste frågan du behöver ställa dig själv är: hur seriös näringsidkare är jag?

 Det finns otaliga appar och mobilbaserade plattformar som du kan komma åt från din telefon. Om du är ny på krypto och bara testar vattnet kan du göra nästan allt du behöver i en enkel app som Binance och KuCoin. De är båda enkla appar som låter dig spåra och byta valuta. De har mycket låga avgifter och är stolta över användarvänlighet.

Gör mer allvarlig handel

Tänk på kryptovaluta som aktiemarknaden. Om du har några aktier har du förmodligen några varningar skickade till din telefon eller några relaterade appar som spårar futures, trender och så vidare. Om du är en mer seriös näringsidkare vill du också ha den här typen av appar för kryptomarknaden. För dem som bara vill spåra enskilda mynt och göra forskning, Blockfält är en av de bästa. Det är super enkelt att använda och helt gratis, och du kan spåra upp till 3000 olika mynt. Det drar inte heller annonser för mycket och har ett gediget RSS-flöde så att du kan hålla dig uppdaterad om branschnyheterna.

LÄS Emerging Cloud Server Cryptocurrency Mining Service Splitt upplever snabb tillväxt, lockar tiotusen investerare på mindre än tre månader

 Men om du går ännu djupare in i krypto, vill du definitivt kolla in Blockfoles huvudkonkurrent, Delta. Eftersom Blockfolio är helt gratis finns det ingen anledning att inte använda båda och se vilken upplevelse du föredrar. Men med Delta har du många fler funktioner. Delta låter dig spåra flera portföljer, handelsavgifter och har en stationär version som synkroniseras med telefonappen. Att ha tillgång till handelsavgifterna är avgörande eftersom du kan få en mer exakt förståelse för den verkliga kostnaden för varje transaktion.

Säkerheten först

Kryptovaluta har ibland jämförts med det vilda vilda västern. Det finns några likheter. Du har guldrusar och enstaka laglös som vill stjäla mynt från de nya till scenen. Men det är där jämförelsen ska sluta. Crypto är i sin natur utformat för att vara säkert för sina användare. Och även om marknaden kan vara volatil så är det också aktiemarknaden. Om du har gjort dina läxor och investerat i mynt som stöds av solida team och den senaste tekniken, kommer du sannolikt att se en avkastning på din investering. 

Med det sagt, du vill vidta några säkerhetsåtgärder när du handlar krypto på din telefon. Till att börja med bör du överväga din telefon och mobilplånbok på samma sätt som du tänker på din riktiga plånbok. Du skulle inte ha med dig alla dina pengar i det, eller hur? Om du har börjat investera kraftigt i mynt, vill du definitivt ha en hårdvaruplånbok där du kan lagra större delen av ditt mynt. Bär bara ungefär samma mängd i din kryptoplånbok som du känner dig bekväm med i din fysiska plånbok.

LÄS KPMG föreslår att amerikanska konsumenter i allt högre grad är villiga att använda blockchain och kryptovaluta

Du har alternativ här. Du kan antingen göra din primära handel på skrivbordet med en kall hårdvaruplånbok. Detta är bättre för mindre seriösa handlare som har lite extra tid att reagera på förändringar på marknaden. De allvarligare kommer att vilja investera i en hårdvaruplånbok som kan kopplas ihop med en mobil enhet. Från och med $ 100 är TREZOR One en grundläggande plånbok som är en bra enhet för början. TREZOR är ett av de ledande varumärkena på marknaden, men det finns flera andra konkurrenter där ute. Sammantaget är detta den riktning du vill gå när du går in i tyngre investeringar.

Använd en VPN


De VPN-marknaden har ökat avsevärt de senaste åren. Och det är ingen överraskning, eftersom fler och fler internetanvändare förstår behovet av att vara säkra online. Kryptohandel är ett av de områden där användning av VPN ses som ett måste av måste. 

En VPN fungerar som ett starkt lager av säkerhet. Det döljer en användares IP, krypterar all data som skickas online och hjälper till att övervinna geoblocking. Tänk på att du aldrig borde lita på en gratis VPN-tjänst eftersom de kan göra mer skada än nytta, särskilt när det gäller så allvarliga frågor som kryptovalutor. NordVPN erbjuder all säkerhet som kryptohandlare någonsin kan behöva.

Rätt sätt att handla krypto på din telefon

Det finns inget bättre sätt att dra nytta av kryptos underverk än genom handel på din telefon. Om du är säker på att följa dessa steg kan du göra det säkert och bli en aktiv medlem av kryptosamhället.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map