Salaman solmun asennusopas (Dockerin kanssa)

Tämä opas auttaa sinua aloittamaan salaman solmun asettamisen lähettämään ja vastaanottamaan Bitcoinia salamaverkossa. Solmu on aina verkossa – voit lähettää ja vastaanottaa salamatapahtumia milloin tahansa. Käytämme Docker-säilöä, joka mahdollistaa nopeamman käyttöönoton ja päivityksen. Salaman etäsolmut ovat erinomaisia ​​kaikille, jotka haluavat tehdä ylimääräistä rahaa reitittämällä salamaverkkotapahtumia passiivisten tulojen saamiseksi.

  • Vaikeusaste: Keskitaso
  • Tarvittava aika: 1h
  • Asetustyyppi: LND ja Docker
  • Edellytykset: Kyky Ota solmut käyttöön AWS: ssä tai DigitalOceanissa

Tämä opas on ollut mukautettu ZAP-oppaista – sisältää muutaman päivitetyn komennon.

Huomaa: Tässä oppaassa käytämme Bitcoin Testnet -ympäristöä, jossa voimme tehdä virheitä ilman vakavia seurauksia. Kun olet tyytyväinen solmun käyttöönottoon, voit siirtyä bitcoin-mainnetiin korvaamalla koodissa “testnet” sanalla “mainnet”..

Etäsolmun asennus Dockerilla

Tätä asetusta varten sinun on määritettävä oma etäsolmu pilvipalvelupalveluun, kuten AWS tai DigitalOcean. Tässä esimerkissä olen ottanut käyttöön t2.micro-ilmentymän AWS: ssä, jossa on Ubuntu Server 18.04. Voit ottaa käyttöön minkä tahansa tyyppisen palvelimen, kunhan se on Dockeria tukevaa.

Huomaa: VPS: llä on oltava vähintään 1 Gt RAM-muistia. Kaikki vähemmän johtaa usein kaatumisiin.

Hanki Docker asentamalla se näillä komennoilla

sudo apt päivitys sudo apt asenna docker.io

Lightning-solmun asentaminen

Säiliössä käytämme Zapin rakentamaa kuvaa – se on jo valmiiksi määritetty kaikella, mitä tarvitset aloittaaksesi (lnd, lndconnect). Ensimmäinen vaihe on luoda “tilavuus”, jonka avulla tietomme voidaan säilyttää, jos kontti tuhoutuu tulevaisuudessa. Luomaa äänenvoimakkuutta kutsutaan “lnd-data”.

Huomaa: Jotkin asennustelakointiasemat eivät vaadi sudoa, jos sinulla on ongelmia, suorita docker ilman korotettuja sudo-oikeuksia.

sudo-telakointiasema luo lnd-tietoja

Seuraavassa vaiheessa suoritamme viimeisimmän kuvan tiedostosta “lnzap / lnd: latest”. Aiomme muodostaa yhteyden Bitcoin Testnetiin – tällä tavalla, jos teemme virheitä, emme menetä todellista Bitcoinia.

Olemme yhteydessä myös julkisiin neutrino-asiakkaisiin – tämä vähentää huomattavasti tämän solmun kiintolevyvaatimuksia.

Ennen suorittamista varmista, että täytät IP-osoitteen OMA_EXTERNAL_IP-osiossa.

sudo-telakointiasema -v lnd-data: / lnd –name = lnd-solmu -d \ -p 9735: 9735 \ -p 10009: 10009 \ lnzap / lnd: uusin \ –bitcoin.active \ –bitcoin.testnet \ –debuglevel = info \ –bitcoin.node = neutrino \ –neutrino.connect = testnet1-btcd.zaphq.io \ –neutrino.connect = testnet2-btcd.zaphq.io \ –autopilot.active \ – -tlsextraip = YOUR_EXTERNAL_IP \ –externalip = YOUR_EXTERNAL_IP: 10009 \ –rpclisten = 0.0.0.0: 10009

Onnittelut! Sait salamasolmusi vauhtiin.

Luo Bitcoin-lompakko

Nyt on aika luoda Bitcoin-lompakko. Voit tehdä tämän suoraan vuorovaikutuksessa lnd-solmun kanssa Dockerin kautta.

sudo docker exec -u lnd -it lnd-solmu lncli –network = testnet create Bitcoin-lompakon luominen onnistui. Varmista, että siemenlause on turvallinen (kirjoitettu paperille)

Voit luoda uuden osoitteen seuraavalla komennolla

sudo-telakointiasema exec -u lnd -it lnd-solmu lncli –network = testnet newosoite np2wkh

Tämä antaa sinulle Bitcoin-osoitteen, johon voit lähettää Bitcoinin rahoittamaan tiliä. Koska olemme Bitcoin Testnetissä, voit käyttää sitä https://coinfaucet.eu/en/btc-testnet/ rahoittaa tili ilmaiseksi.

PRO-VINKKI: Voit tarkistaa, toimiiko solmu, skannaamalla portit 10009 ja 9735 käyttäen https://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/. Tämä on hyvä tapa tarkistaa, onko palomuureja, jotka estävät solmua viestimästä ja onko yleinen asennus onnistunut. Käynnissä olevilla solmuilla on aina “OPEN” -tila kahdelle portille.

Etäsolmun yhdistäminen ZAP iOS -sovellukseen

IOS: n ZAP-sovelluksen avulla voit helposti käyttää solmun etäsolmua, lähettää tapahtumia, hallita kanavia ja paljon muuta. ZAP-sovellus on ilmainen ja ladattavissa osoitteesta https://zap.jackmallers.com/

Yhdistä ZAP etäsolmuun suorittamalla tämä komento:

sudo docker exec -u lnd -it lnd-solmu lndconnect –bitcoin.active

Tämä antaa sinulle QR-koodin, jonka voit skannata lompakollasi (”Yhdistä etäsolmuun”) sitomisen viimeistelemiseksi. (Huomaa: Vanhemmat oppaat pyytävät sinua käyttämään zapconnectia, joka ei enää toimi ja antaa sinulle virheen.).

Kanavien luominen muille solmuille

Aloita maksaminen luomalla salamakanavat muiden verkon solmujen kanssa. Hyvä paikka aloittaa muiden solmujen löytäminen on kautta https://1ml.com/testnet/. Tämä on luettelo kaikista testnet-solmuista.

Voit skannata QR-koodin eri palvelimille Asetukset-valikosta. -> “Kanavien hallinta” -> “+”

Hyödyllisiä virheenkorjaustyökaluja ja komentoja

Nyt olet valmis – etäsolmu on käynnissä ja rahoitettu. Voit testata kokoonpanoa käyttämällä seuraavia testejä:

Tarkista LND-tila

Tämä komento tarkistaa lnd: n tilan ja onko olet täysin synkronoitu Bitcoin-verkon kanssa.

sudo docker exec -u lnd -it lnd-solmu lncli –network = testnet getinfo

Tarkistetaan LND-lokit

Jos on ongelmia tai ongelmia, se näkyy yleensä lokeissa. Käytä viimeisintä 100 lokiviestiä tällä komennolla

sudo-telakointilokit –tail 100 -f lnd-solmu

Käynnistä säiliö uudelleen

Kun käynnistät solmun uudelleen, sinun on käynnistettävä säilö uudelleen. Tätä varten sinun on tiedettävä säilötunnus ja aloitettava se.

sudo docker ps – sudo docker aloittaa CONTAINER_ID

Lompakon lukituksen avaaminen

Aina kun käynnistät kontin uudelleen, sinun on avattava lompakko:

sudo docker exec -u lnd -it lnd-solmu lncli-lukitus

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner