Ethereumin (ETH) myynti USD, EUR ja CAD: lle [Täysi opas]

Vuoden 2014 alussa kehitetty Ethereum on maailmanlaajuinen salausvaluutan ja muiden digitaalisten sovellusten foorumi, jonka kanssa on erittäin helppo olla vuorovaikutuksessa ja joka vaatii vain vähän tietoa ohjelmistotekniikasta tai atk-koodauksesta. Vaikka Bitcoin on popularisoinut blockchainin käyttöä, Ethereum käyttää myös blockchainia ylittääkseen rahan perusopetuksen käytön ja tarjoamalla väliaineen monimutkaisten, globalisoitujen sovellusten nopeaan perustamiseen. Tämän tekniikan mahdollisuudet ovat rajattomat, sähköisestä äänestyksestä digitaalisen kaupan sääntelyyn ja sen ulkopuolelle. Tämän päivän oppaassa keskustelemme siitä, miten Ethereumia myydään muille valuutoille.

Kuinka myydä Ethereumia

Ethereum-lohkoketju luottaa kryptovaluuttaan, joka tunnetaan nimellä Eter, vaikka se vaihtelee Bitcoinista muutamalla tavalla. Vaikka Bitcoin keskittyy kykyyn seurata kauppoja, ostoja, omistusta ja kaupan jakamista vertaisverkossa, Ethereum-verkosto on keskittynyt voimakkaammin joustavan koodin isännöimiseen useille tieteidenvälisille sovelluksille. Eetteri tulee kuvaan pelaamalla roolia paitsi kaupankäynnin kohteena olevana kryptovaluuttana myös menetelmänä, jota kehittäjät käyttävät sponsoroidakseen transaktiomaksujaan Ethereum-alustalla. Vaikka muut blockchain-verkot, kuten Bitcoin, ovat rajalliset, Ethereum kehitettiin kehittäjille kyvyn luoda rajattomasti ohjelmia.

Ethereumin avaintiedot

Kaksi avainkomponenttia vaikuttavat Ethereumin menestykseen. Ensinnäkin petoksille tai kolmansien osapuolien puuttumiselle on vähän tilaa. Ethereum käyttää tietokonekoodeja, joita kutsutaan älykkäiksi sopimuksiksi, itsekäyttöisiksi järjestelmiksi, jotka aloittavat digitaalisen laillisen maksuvälineen vaihdon, kunhan kiinteät ehdot täyttyvät. Toiseksi Ethereum Virtual Machine (EVM), Turing-ohjelmisto, jonka avulla kuka tahansa käyttäjä voi käyttää sovellusta ohjelmointikielestä riippumatta, tekee Etherum-verkosta paljon operatiivisemman ja saavutettavamman kuin jotkut muut lohkoketjualustat. Tämän taustan perustiedot ovat ratkaisevia tietäessä kuinka ostaa ja myydä.

Ethereum BlockGeeks

Kuinka myydä Ethereumia: USD

Kuten minkä tahansa kryptovaluutan kohdalla, haluamallesi alueelle ominainen tieto on kriittistä. Ethereumin myynti on paljon suoraviivaisempaa, kun se vaihdetaan fiat-valuutaksi, esimerkiksi Yhdysvaltain dollareiksi. Ensimmäinen vaihe vaihdossa on rekisteröityä foorumiin tai ohjelmaan, joka listaa ETH: n (Ethereum) kaupankäyntiin USD: n kanssa, punnitsemalla huolellisesti käytettävissä olevat vaihtoehdot riippumattomien tarpeiden perusteella. Coinbase on paras valinta aloitteleville käyttäjille, ja sen salkku on suunniteltu seuraamaan kaikkia virtuaalivaluuttoja yhdessä paikassa, useita tarjolla olevia valuuttoja, helppokäyttöinen käyttöliittymä, vakuutustakuu ja mobiilisovellus. Vastaavasti Krakenin kaltainen foorumi keskittyy kykyyn tarjota käyttäjille laaja valikoima ominaisuuksia ja alhaiset kaupankäyntimaksut, joita kauppiaat käyttävät alusta eteenpäin. Yhdysvaltain kauppiaat saattavat myös löytää Coinmaman kaltaisen alustan sopivammaksi, koska korkeammista maksuista huolimatta se antaa käyttäjille mahdollisuuden ostaa digitaalista valuuttaa luottokortilla.

Valitusta alustasta riippuen käyttäjiä voidaan vaatia vahvistamaan henkilöllisyytensä ennen ostamista ja myymistä. Kaksivaiheisen valtuutuksen käyttöönottoa suositellaan myös, koska tämä tili käy kauppaa valuutalla ja sitä tulisi suojata. Vahvistuksen jälkeen käyttäjien on vietävä ulkoiset ETH-osuutensa verkkotilille. Kun nämä osuudet ovat siirtyneet, niillä voidaan käydä kauppaa Yhdysvaltain dollareilla ja nostaa ulkoiselle tilille. Suurin osa alustoista toimittaa käyttäjilleen nykyiset kauppakurssit ja muuta asiaankuuluvaa tietoa auttaakseen heitä tekemään parhaan mahdollisen kaupan. Kaupankäynti- ja nostomaksut vaihtelevat alustoittain, joten muista tarkistaa kaikki tapahtumat ennen niiden suorittamista sekä menetelmät, joilla voit käydä kauppaa, siirtää ja nostaa varoja.

Ethereum - USD

Kuinka myydä Ethereumia: EUR

Coinbase, Kraken ja CEX.IO ovat kaikki alustoja, joita voidaan käyttää myös ETH: n kaupankäyntiin euroina (euroina). Kolmesta CEX.IO: ta suositellaan erittäin paljon ETH: n ja EUR: n väliseen kauppaan, koska sillä on kyky tarjota vakaa likviditeetti ja käsitellä europankkisiirtoja nopeasti, luotettavasti ja suoraan. CEX.IO tarjoaa myös suoria korttisiirtoja vahvistetulla pankkikortilla, mukautettavan mobiilisovelluksen mukavuuden vuoksi ja mahdollisuuden tehdä välittömiä kauppoja. Vaikka sivusto perii palkkion valitun kaupankäyntimenetelmän ja määrän perusteella, se on hyödyllistä yksinkertaisuutta etsiville aktiivisille kauppiaille, koska se kuvaa selkeästi Euroopan markkinoiden muutoksia ja helposti luettavia markkinakaavioita, mikä sopii täydellisesti yksittäisten käyttäjien analyyseihin, jotka perustuvat esitti tarkkoja tietoja ja tilastoja.

Niille, jotka käyvät kauppaa useilla fiat-valuutoilla ja miettivät kuinka myydä Ethereumia salkunsa eri vaihtoehdoille, todellinen todellisuus on, että ETH: n vaihtaminen USD: een ja EUR: iin eroaa vain hyvin vähän. Erillisiä alustoja voidaan tarvita sen mukaan, minkä alustan käyttäjä valitsee henkilökohtaisten mieltymystensä perusteella, mutta näin ei aina ole. Arvot voivat myös vaihdella, mutta eivät välttämättä, riippuen markkinoiden nykytilasta. Koska Yhdysvaltojen ja Euroopan markkinat ovat niin samanlaisia, sääntely voi myös olla samanlainen. On olennaista, että käyttäjät, jotka haluavat käydä kauppaa molemmilla fiat-valuutoilla, ovat tietoisia USD: n ja EUR: n välisistä eroista, koska ne ovat paljon samanlaisia.

Kuinka myydä Ethereumia: CAD

Kun olet perehtynyt Ethereumin osto- ja myyntiprosessiin, oppiminen Ethereumin myymisestä Kanadassa on yhtä yksinkertainen prosessi. Käyttäjien tulisi tutkia kanadalaisia ​​kryptovaluutanvaihtofoorumeita, kuten Coinbase, bitbuy.ca tai Quebex, ja tutustua kunkin alustan hyviin ja huonoihin puoliin ja huomioida yksityiskohdat, kuten transaktiopalkkiot, siirtoaika, hyväksytyt maksutavat, helppokäyttöisyys käyttö, ostorajat ja kuinka nopeasti kaupankäyntikurssit ja muut niihin liittyvät markkinatiedot päivittyvät alustalla. Kanadalaiseen digitaaliseen vaihtoon kiinnostuneilla käyttäjillä on myös oltava avoin tili Kanadan rajojen sisällä sijaitsevassa pankissa ja heidän on voitava tarkistaa nämä tiedot, kun he avaavat tilin valitsemallaan alustalla. 

Kuten kaikilla alustoilla, kun käyttäjät siirtävät ETH: n verkkolompakkoonsa, he voivat myydä sen Kanadassa verkossa tehtyjen tapahtumien kautta. Toinen toteuttamiskelpoinen, vähemmän muodollinen vaihtoehto sisältää LocalEthereum-nimisen ohjelman käytön, joka edistää vertaisverkkokauppaa ja välttää transaktiokustannuksia. Vaikka näiden kauppojen tekeminen ei ole niin luotettavaa koodijärjestelmään, vertaisverkko-kauppa on saanut suosiota fiat- ja kryptovaluutoille sen helppokäyttöisyyden ja kauppiaille aiheutuvien lisäkustannusten puutteen vuoksi..

On nyt hyvä aika myydä Ethereumia?

Koska Ethereum on markkina-arvoinen kryptovaluutta, voi tapahtua jatkuvia markkinoiden muutoksia, jotka voivat nopeasti muuttaa nykyistä kaupankäynnin arvoa. Tämän lisäksi myyntihintapisteet ovat jonkin verran riippuvaisia ​​valuutasta, jolla ETH: lla käydään kauppaa, ja siitä, onko tämä valuutta fiat vai digitaalinen. Vaikka Bitcoin johtaa edelleen vakaasti digitaalisia valuuttamarkkinoita, Ethereum on hyvin lähellä, johdonmukaista toista, ja sen kunniamerkki on ensimmäinen lohkoketjuverkosto, joka mahdollistaa älykkään sopimuksen tekemisen. Tunnistaminen sellaiseksi osoittaa, että Ethereum ei ole vain arvokas kryptovaluuttana, vaan myös monen miljardin dollarin yritysmarkkinoille suuntautuvana omaisuutena. Ne, jotka etsivät pitkäaikaisia ​​sijoituksia, päättävät yhä enemmän tukea Ethereumia.

Tämän sanottuaan Ethereum toimii keskimäärin hieman Bitcoinin yläpuolella. Tämä johtuu osittain siitä, että Ethereum yli kaksinkertaistaa Bitcoinin tapahtumien todentamisprosentin ja osittain Ethereumin aseman älykkäiden sopimusten edelläkävijänä. Kun tarkastellaan tekijöitä, jotka analysoivat, onko tällä hetkellä hyvä aika ostaa Ethereumiin, lähteet ovat vuoden 2020 lopulla optimistisia. Kuten kaikkien kryptovaluuttojen kohdalla, ETH on tietysti nopea noususuhdanne; se on kuitenkin tällä hetkellä nousussa, ja asiantuntijat ennustavat, että nopea toipuminen seuraa jopa kaatumista. Kärsivällisyydellä ja tarkkaavaisuudella markkinoiden ennusteiden ja nykyisten muutosten suhteen jopa aloittelijasta voi tulla menestyvä sijoittaja milloin tahansa.

Onko aika ostaa ETH: ta?

Vuoden 2018 huippunsa jälkeen Ethereum on jälleen nousussa. 

Voinko lunastaa Ethereumin Paypal-tileille?

Kuten muidenkin kryptovaluuttatapahtumien kohdalla, Ethereum on vaihdettava Paypal-luottoon online-vaihtoalustalla. Koska tämä on kryptovaluutta digitaaliseen valuutansiirtoon, se on verrattavissa Ethereumin myyntiin Paypal-luottoa varten; valuuttakursseja sovelletaan kuitenkin edelleen muuntamiseen käytetyn alustan mukaan. Lisäksi muunnosalustaa valittaessa tulisi ottaa tarkasti huomioon tavalliset tekijät: käytön helppous, tapahtumakustannukset, ostoaika ja vaihtorajat. 

Paypal-nostovaihtoehdot ovat hyvin erilaisia. LocalCryptos tarjoaa peer-to-peer -kauppaa, joka leikkaa suurimman osan maksuista ja välittäjistä samalla kun se on täysin itsenäinen vapaus ja salattu syvälle käyttäjien ylläpitämään turvallisuuteen. Kääntäen eToron kaltainen alusta toimii välittäjänä ja tarjoaa majoitusta 14 erilliselle kryptovaluutalle, mukaan lukien Paypal-luotto. Exmo on valuutanvaihto, joka käy kauppaa reaaliajassa ja tarjoaa lukuisia maksuvaihtoehtoja. Aikaisemmin artikkelissa mainitut CEX.IO ja Coinbase tarjoavat myös muun muassa Paypal-luottoa. LitBit tarjoaa Paypal-vaihtoa eurooppalaisille myyjille. ALFACashier on toinen vaihtoehto kohtuullisen tavalliselle vaihdolle. 

Kaupankäynti ETH: lla PayPaliin

Johtopäätös

Koska Bitcoinin toinen sija on paljon kattavampi, innovatiivinen käyttäjien kehittämä, blockchain-tuettu alusta ja optimistiset näkymät tulevaisuuteen, ei ole nykyisen kaltaista aikaa sijoittaa Ethereumiin. Tässä artikkelissa esitetyt suositukset tuovat kiinnostuneet osapuolet askeleen lähemmäksi tulevan kryptovaluuttakaupan sisäisen toiminnan tuntemusta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner