Kuinka kauan Bitcoinin hankkiminen kestää?

Jos olet uusi salausalue, saatat tuntea olevasi hieman hukkua runsaasta teknisestä tiedosta siellä. Onneksi törmäsit verkkosivustoomme, jossa selitämme salaukseen liittyviä aiheita, jotka keskimääräinen Joe ja Jane voivat helposti ymmärtää. Ennen kuin syvennämme pääaihetta selittämään, kuinka kauan Bitcoinin louhiminen kestää, on ymmärrettävä kryptovaluutan kaivosprosessi.

Salausvaluutan louhinta on prosessi, jossa käyttäjien väliset liiketapahtumat tarkistetaan ja lisätään blockchain-julkiseen pääkirjaan. Kaivostoiminnalla voit ansaita kryptovaluutta tarvitsematta suoraan laittaa rahaa siihen.

Kryptovaluutan louhinta on myös mekanismi, jolla uusia kolikoita tuodaan bitcoin-lohkoketjuun. Se on hajautettu prosessi, jossa kuka tahansa, jolla on riittävästi laskentatehoa, voi ratkaista salausongelman ja siten antaa heille mahdollisuuden kirjoittaa seuraava lohko ja saada palkintoja uusilla louhituilla Bitcoineilla.

Bitcoin on tunnetuin ja vakiintunut tapaus louhittavasta kryptografisesta rahasta. Kaikkien digitaalisten valuuttojen ei kuitenkaan tarvitse olla louhittavissa. Bitcoin-kaivos riippuu konsensuspöytäkirjasta Työn todiste.

Tämä artikkeli kertoo kuinka kauan Bitcoinin louhiminen kestää. Salausmuotoiset rahamuodot ovat tulevaisuus; nyt on ihanteellinen tilaisuus nähdä heidän toimintansa ja sitäkin kriittisemmin, kuinka ne voivat auttaa sinua saavuttamaan taloudellisen vapauden.

Kuinka kauan bitcoinin louhinta kestää

Mikä on Bitcoin?

Bitcoin (BTC) on ensisijaisesti virtuaalirahaa, joka käyttää täysin hajautettua verkkoa ja organisaatiota. Tämä on Bitcoinin ainutlaatuinen arvolupaus. Ennen Bitcoinia kaikkea rahaa hallitsivat joko keskuspankit tai suvereenit valtiot.

Se on progressiivinen, koska se antaa asiakkailleen hallinnan. Itse asiassa Bitcoin ei olisi olemassa ilman asiakkaita. Se on hajautettua rahaa, mikä tarkoittaa, ettei sitä hallitse tai johda yksi ainoa yksikkö. Se on läpinäkyvä, koska se sallii kaikkien verkon käyttäjien jakaa tietoja kaikkien muiden osallistujien kanssa.

Kaiken kaikkiaan monet ihmiset lataavat laittomasti kopioita tiedoista, kuten äänitiedostoja ja elokuvia, verkosta, joten tämän avulla voimme miettiä, mikä estää ihmisiä lähettämästä samaa Bitcoinia kahdesti tai mitä salausmaailma kutsuu kaksinkertainen kulutus?

Se ei ole kuin tavalliset tietueet tai tiedostot, jotka voidaan ladata verkosta kuten MP3 tai JPEG; Bitcoinia ei voida kopioida tai kopioida. Joka kerta, kun tapahtuma tehdään (Bob lähettää Garylle Bitcoinin), se tallennetaan pysyvästi blockchainin julkiseen tietoinfrastruktuuriin.

Jokainen henkilö, jolla on Bitcoin, voi nähdä tiedot blockchainista. Tämä sisältää tietoja, kuten tapahtuman summa ja lompakon osoite. Jokainen Bitcoin-tapahtuma on tallennettu estoketjuun, mutta se ei näytä lähettäjän, edunsaajan tai tunnistettavien tietojen nimeä, joten Bitcoin on turvallinen tapa maksaa.

Kaikilla lohkoketjuverkon osallistujilla on oma kopio lohkoketjusta. Kaikki voivat seurata ja tarkistaa kaikkia verkossa tapahtuvia tapahtumia. Tämä varmistaa avoimuuden ja koska tapahtumia ei voida peruuttaa, ne ovat muuttumattomia.

Salaus on tekniikka, jossa tapahtuma hyväksytään lohkoketjulle. Tämä kehys käyttää paloja ja katkelmia tiedoista, joita kutsutaan avaimiksi. Se on numeerinen varmuus siitä, että kauppa on aito. Bitcoin käyttää SHA-256-algoritmeja, jotka ovat salauksen hash-toimintoja.

Salaus hash-työ valaistaan ​​tarkastamalla ja tarkistamalla numeroita, kunnes oikea ratkaisu on löydetty. Kokonaisuutena ratkaisun löytäminen kestää noin 10 minuuttia. Tästä syystä Bitcoinin “estoaika” on 10 minuuttia.


Onko kannattavaa kaivaa Bitcoin?

Bitcoin-kaivostoiminta voi olla erittäin tuottoisa yritys tietyille ihmisille. Oikeita kaivoslaitteita tarvitaan kaivostoiminnan tehokkuuden parantamiseksi merkittävästi. Nykypäivän markkinoiden tehokkaimmat kaivoslaitteet, ASIC: t, jotka voivat maksaa mistä tahansa parista sadasta dollarista aina noin 10000 dollariin.

Jotkut laitteet antavat asiakkaille esimerkiksi mahdollisuuden muuttaa asetuksia vähentääkseen energiakustannuksia, mikä vähentää suurimman osan käyttökustannuksista. Uusien kaivostyöläisten tulisi tutkia kustannus-hyötytekijät ennen kalliiden kaivoslaitteiden hankkimista. Niiden tulisi olla varovaisia ​​energiankulutuksen ja Bitcoinin nykyisen valuuttakurssin suhteen.

Tekijät, joiden odotetaan tekevän tämän arvion:

Sähkön hinta: mikä on teidän tehoaste? Muista, että hinnat vaihtelevat vuodenajan, vuorokaudenajan ja eri osien mukaan. Löydät nämä tiedot sähkölaskustasi arviolta kWh.

Pätevyys: kuinka paljon energiaasi kuluttaa laitteesi, arvioitu watteina?

Aika: mikä on ennakoitu aika, jonka vietät kaivostoimintaan?

Bitcoinin arvioitu hinta: mikä on bitcoinin arvio Yhdysvaltain dollareissa tai muussa fiat-valuutassa?

Niitä on muutama Bitcoinin kannattavuuslaskimet verkossa, kuten SalausVertaile, että mahdolliset kaivostyöläiset voivat käyttää pilkkomaan bitcoinin louhinnan kustannus-hyötysuhdetta. Nämä laskimet vaihtelevat marginaalisesti, ja jotkut ovat hämmentävämpiä kuin toiset.

Suorita tarkastuksesi muutaman kerran käyttämällä erilaisia ​​arvoja sekä hash-nopeudelle että Bitcoin-hinta-arviolle. Vaihda lisäksi ongelman aste ymmärtääksesi, miten se vaikuttaa tutkimukseen. Päätä, millä arvotasolla bitcoinin louhinta on sinulle hyödyllistä – se on sinun kannattavuusrajasi.

Marraskuusta 2020 alkaen bitcoinin hinta vaihtelee noin 17000 dollaria. Koska nykyinen korvaus on 6,25 BTC jokaisesta lohkosta, kaivostyöläisille maksetaan noin 100 000 dollaria + USD hashin tehokkaasta viimeistelystä. On selvää, että koska bitcoinin hinta on tärkeä tekijä, kun otetaan huomioon Bitcoinin hinnan erittäin epävakaa luonne, tämä palkintoluku todennäköisesti muuttuu pian.

Kohti krypto-kaivosjätteitä vastaan ​​ihmiset voivat liittyä kaivosaltaaseen, kokoukseen kaivostyöläisiä, jotka tekevät yhteistyötä ja jakavat palkintoja. Tämä voi nopeuttaa ja vähentää kaivostoiminnassa syntyviä ongelmia ja sijoittaa lohkopalkintoja ulottuville. Kustannusten kasvaessa yhä suurempi määrä yksittäisiä kaivostyöläisiä on valinnut kiinnostuksensa liittyä uima-altaisiin.

Vaikka lohkopalkkiot ovat pienempiä, yhdistetty prosessointiteho tarkoittaa, että kaivospoolilla on paljon suuremmat mahdollisuudet ratkaista salausongelma ja saada lohkopalkkio.

Kuinka kauan bitcoinin louhinta kestää

Kuinka kauan kestää 1 Bitcoinin hankkiminen tietokoneella?

Bitcoin (BTC) käyttää Proof of Work (PoW) -konsensusalgoritmia turvallisuuteensa perustuen. Tämä tarkoittaa, että kuten monia muita kryptovaluuttoja, krypto-valuutan kaivostyöläisten verkostoa käytetään lohkojen löytämiseen ja odottavien tapahtumien lisäämiseen niiden tekemiseen peruuttamattomiksi.

Siitä huolimatta kunkin lohkon löytäminen kestää 10 minuuttia, ja jokainen lohko tuottaa 6,25 BTC-palkkion kaivosmiehelle, joka löysi sen onnistuneesti, on tärkeää ymmärtää, että koko Bitcoin-kaivosverkko kilpailee lähinnä tässä lohkonetsintäprosessissa.

Tämä tarkoittaa, että vain yksi kaivosmies koko kaivosverkostosta löytää tosiasiallisesti onnistuneesti lohkon – ja koska toiminnassa on mahdollisesti kymmeniä tuhansia Bitcoin-kaivostyöläisiä, todennäköisyys lohkon löytämisestä yksin on melko pieni.

Tästä syystä valtaosa Bitcoin-kaivostyöläisistä työskentelee yhdessä osana kaivosaltaaa yhdistämällä hash-arvonsa parempien mahdollisuuksien löytämiseksi lohkosta. Sitten palkkiot jakautuvat tasaisesti koko uima-altaaseen riippumatta siitä, mikä altaan kaivosmies todella löytää lohkon.

Näin ollen kaivosmies, joka osallistuu 1%: n altaan hash-prosenttiin, saa myös 1% kerätystä lohkopalkkiosta.

Bitcoin Hash Rate -osuus

F2-allas on tällä hetkellä hallitsevin Bitcoin-kaivospooli, jonka osuuden osuus on 16,6%.

F2Pool on tällä hetkellä suurin pooli hajautusosuusosuuden mukaan, mikä on noin 20,52 EH / s koko Bitcoinin hajautusasteesta 123,39 EH / s. Tämä 16,6%: n hash-prosenttiosuus tarkoittaa olennaisesti sitä, että noin 16,6% kaikista uusista BTC-kaivoksista louhitaan tällä poolilla – mikä vastaa 149,4 BTC: tä päivässä.

Yksittäinen kaivosmies, jonka osuus on 1% altaan hajautusasteesta (~ 205 PH / s), ansaitsee noin 1,494 BTC päivässä. Tämä tarkoittaa, että kaivostyöläisen tarvitsee lähes 132 PH / s tiivistysnopeutta kaivamaan keskimäärin 1 BTC päivässä nykyisillä vaikeustasoilla.

Kuinka kauan Bitcoinin hankkiminen kestää

Tämän näkökulmasta tämä vastaa 1200 Antminer S19 Pro -kaivoslautta – tällä hetkellä yksi markkinoiden nopeimmista ASIC-kaivostyöläisistä. Tämän asennuksen kokonaiskustannukset olisivat todennäköisesti noin 2,4 miljoonaa dollaria olettaen, että yksikköhinta on 2000 dollaria / ea.

Niille, joilla on pienempi budjetti, yhdellä Antminer S19 Prolla kestää yhteensä 1200 päivää, jotta yksi BTC tuotetaan palkinnoksi kaivosaltaan kanssa työskenneltäessä – mikä vastaa 0,0000833 BTC / päivä tuottamista palkinnoiksi.

Jos haluat laskea, kuinka kauan toisen kaivoslautan käyttäminen yhden BTC: n tuottamiseksi palkkioiksi, voit yksinkertaisesti liittää sen hajautusnopeuden seuraavaan yhtälöön: 1 / (hajautusnopeus (PH / s)) * 0,0076. Tämä tulos tuottaa päivien määrän, jonka kuluu yhden BTC: n tuottamiseen nykyisillä vaikeustasoilla.

Kuinka kauan Bitcoinin saaminen kestää GTX 1080: lla?

Jos oletetaan, että NVIDIA GTX 1080: n hajautusnopeus on 600 MH / s, tämä laskin sanoo, että 95% todennäköisyydellä * löytää lohko, tarvitset 871450680 päivää tai noin 2,4 miljoonaa vuotta. 50 prosentin todennäköisyydellä se on noin 550 tuhatta vuotta. Kaivos uima-altaalla, tarvitset 63,7 tuhatta vuotta saavuttaaksesi yhden BTC: n.

Kuinka paljon maksaa 1 Bitcoin?

1 Bitcoinin louhinnan kustannukset voivat siirtyä riippuvaisiksi muutamasta elementistä. Kustannukset riippuvat ensisijaisesti siitä, minkä tyyppisiä kaivoslaitteita käytetään, ja kaivostoiminnan toimintakustannuksista. Alla on lueteltu salauksen kaivostoiminnan kustannusnäkökohdat.

  1. Voimakustannukset kaivostoiminnan alueella
  2. Allaskulut
  3. Kaivoslaitteen hash rate
  4. Tehdä työtä
  5. Onnettomuudet ja odottamattomat hakkeroinnit

Vaikka se ei välttämättä näy tällä tavalla, maa, jossa päätät kaivaa, voi ottaa valtavan osan kaivostoiminnan yleiskustannuksista. Lukuisilla Etelä-Amerikan ja Aasian mailla on alhaisempi sähkönkäyttöaste. Heistä on tullut hotspot Bitcoin-kaivostyöläisille. 1 Bitcoinin louhinta Yhdysvalloissa maksaa sinulle useita kertoja kustannuksia Venezuelassa.

Bitcoin-kaivos muistuttaa jotakin muuta yritystä. Jos ajattelet kaivostoimintaa, sinun on valmistauduttava strategiaan siitä, mitä se voi maksaa sinulle kaikille. Jos sinun on muutettava kaivostoiminta hyödyksi, sinun on otettava huomioon myös poistot. Täällä sinun on selvitettävä kokonaiskustannukset, jotka vievät sinut kaivostoimiston perustamiseen ja jälkikäteen vaihteen elinkaareen.

Jos laitteiden pitäisi toimia päivin ja öin, ne altistuvat tyypilliselle kaivosmittarilukemalle. Sinun on selvitettävä, kuinka kaivostoimintaa voidaan parantaa kiinnittämällä erityistä huomiota kilpailuun ja sijoittamalla resursseja parempaan kaivoslaitteistoon.

Päivän loppuun mennessä sinun on vastattava alkuinvestointia. Monet laitetoimittajat antavat takuut laitteilleen. Kaivostyöntekijöiden edun mukaista on seurata tarkasti laitteidensa takuuta. Joskus on parempi sijoittaa resurssit halvempiin vaihteisiin korvaamaan, kun ne hajoavat.

Johtopäätös

Bitcoin-kaivos on hanke, jolla voi olla hyviä tuloksia, mutta se voi mennä sivuttain. On ehdottoman tärkeää ottaa huomioon kaikki vaikeat työt ja itsepintaisuus, joka tulee kryptovaluutan louhintaan. Koska BTC: n ja Bitcoin-kaivostoiminnan ympärillä tapahtunut levottomuus on laajentunut pitkällä aikavälillä, on täysin mahdotonta, että jollakin voi olla kyky varmistaa palkkio yksinäisellä laitteella kuin yhdellä kaivosaltaalla.

Todennäköisyytesi hankkia Bitcoin kaivostoiminnalla liittyy hash-hintaan ja muihin käyttämiisi kaivosinstrumentteihin. Kaivostoiminta vaatii nykyään tekniikkaa, järjestelyjä ja sitkeyttä. Se on kuitenkin kohtalainen, mutta hyödyllinen sykli. Bitcoin on toinen Internet-raha, jonka kuka tahansa voi aloittaa kaivoksen.

Erota muistiinpanona, että muista useita syitä, joita saatat kaivaa: rahallisen edun vuoksi, organisaation turvaamiseksi tai vain oppiakseni miinoitusta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map