Kuinka ostaa Altcoins USD: llä [Vaiheittainen osto-opas]

Joten sinulla on joitain Yhdysvaltain dollareita ja haluat sijoittaa altcoiniin toivoen kertoa säästösi ja kysyt itseltäsi kysymyksen:Kuinka ostaa altcoineja USD: llä?“. Tässä erityisessä kryptovaluuttaoppaassa käytämme termiä “altcoin” edustamaan mitä tahansa digitaalista valuuttaa paitsi Bitcoin. On olemassa useita tapoja tehdä tämä joko käymällä läpi yksi tärkeimmistä kryptovaluutoista tai käyttämällä elektronista lompakon tarjoajaa.

Mistä ostaa Altcoins

On monia sivustoja, joista voit ostaa altcoineja. Mutta altcoineja on yli 2000, eikä mikään pörssi listaa niitä kaikkia. Joten mistä ostaa tunnuksiasi, riippuu siitä, minkä nimenomaisen tunnuksen haluat ostaa. Suhteellisen tunnetuille rahakkeille, kuten Ethereum, Litecoin tai EOS, voit valita useista vaihdoista. Vähemmän tunnetuille rahakkeille, kuten ArepaCoin tai Revain, vaihdon valinta on paljon rajoitetumpi.

Ei ole olemassa ainutlaatuista, universaalia vastausta kysymykseen, mistä ostaa altcoineja.

Suurin osa vähemmän tunnetuista altcoineista käydään kauppaa pörsseissä, jotka eivät hyväksy fiat-valuuttoja, kuten Yhdysvaltain dollari, Kiinan yuan tai Brasilian real. Jotkut pörssit, kuten Binance ja Bittrex, tarjoavat enemmän altcoineja kuin toiset, mutta mikään pörssi ei listaa kaikkia yksittäisiä 2400 + -merkkiä, ja sinun on tehtävä vähän tutkimusta saadaksesi selville, missä haluamasi tunnus on listattu. Lisätietoja siitä vaihe vaiheelta alla.

Paras tapa ostaa altcoineja

Koska useimpia altcoineja ei voi ostaa suoraan fiat-valuutoilla, sinun on ensin muunnettava dollarisi rahakkeiksi, jotka voidaan ostaa suoraan. Voit tehdä tämän kahdella päätavalla:

 1. Salauspörssien kautta, jotka hyväksyvät fiat-valuutat: Coinbasen tai Krakenin kaltaisten pörssien avulla voit ostaa salaustunnuksia suoraan Yhdysvaltain dollareilla. Tämä vaihtoehto ei kuitenkaan ole käytettävissä kaikilla kryptovaluutoilla, jotka on lueteltu kummassakin pörssissä. Kraken listaa 18 rahaketta, joita voi ostaa USD: lla. Coinbase-luettelot 9.
 2. Sähköisten lompakoiden kautta, joissa on kryptovaluuttatuki: elektroniikkalompakot ovat palveluja, joiden avulla voit vastaanottaa, lähettää ja suorittaa maksuja verkossa. Tunnetuin e-lompakko on PayPal, mutta on muitakin. Jotkut näistä, kuten Uphold ja Skrill, sallivat myös vaihdon Yhdysvaltain dollareiden ja salaustunnusten välillä. Skrill tukee 9 rahaketta. Uphold tukee 16 merkkiä ja sallii myös fiat-to-fiat-kaupankäynnin.

Ensimmäinen vaihe on siis USD: n muuntaminen suureksi salaustunnukseksi, joka voidaan myöhemmin vaihtaa ostettavaksi tunnukseksi. Mutta käsittelemme sitä tarkemmin alla olevassa vaiheittaisessa oppaassa.

Paras sivusto ostaa Altcoins

Altcoinien ostamiseen on tarjolla satoja pörssejä. Jotkut ovat suuria sivustoja, jotka tarjoavat satoja rahakkeita. Toiset ovat paljon pienempiä. Tietysti paras sivusto ostaa altcoineja riippuu erityisestä tunnuksesta, jonka haluat ostaa.

Yleisesti ottaen, kun valitset vaihdon altcoiinien ostamiseksi, haluat kaksi asiaa: turvallisuus ja vaihtoehdot. Joten haluat sivuston, jolla on hyvät suojausprotokollat ​​ja jolla on mahdollisimman suuri määrä lueteltuja tunnuksia. Jotkut parhaista altcoin-pörsseistä ovat:

 1. Binance: listaa tällä hetkellä 162 rahaketta, joiden 24 tunnin kaupankäyntivolyymi ylittää 920 miljoonaa USD.
 2. Bittrex: Kaupankäynnissä on tällä hetkellä 243 merkkiä. Niiden 24 tunnin markkinavolyymi on noin 25 miljoonaa dollaria.
 3. Poloniex: käy kauppaa 56 rahakkeella, päivittäinen kauppavolyymi on noin 16 miljoonaa USD.

Mikä tahansa näistä pörsseistä sallii altkoiinien nopean ja turvallisen ostamisen.

Vaiheittainen opas Altcoinsin ostamiseen

Tapa 1: Kuinka ostaa altcoineja USD: n kanssa käymällä läpi e-lompakon palvelua

Tässä opetusohjelmassa käytämme Upholdia esimerkkinä. Muut e-lompakot toimivat samalla tavalla. Varmista vain, että lompakkopalvelusi tukee salausta. Uphold tarjoaa sinulle USD-lompakot ja sen tukemat salaustunnukset. Tässä näitä lompakoita kutsutaan kortit. Joten sinulla on USD-kortti, BTC-kortti, ETH-kortti jne.

 1. Oletetaan, että sinulla on tili, joka ei ole voimassa. Jos ei, voit luoda sellaisen ilmaiseksi napsauttamalla tätä. Ensimmäinen askel on saada USD dollariin lompakkoon. Napsauta kojelaudassa USD-korttia. Tämä vie sinut näyttöön, jossa voit tehdä erilaisia ​​toimintoja Yhdysvaltain dollareilla, jotka sinulla on Upholdilla. Napsauta Lisää varoja.

  miten ostaa altcoineja USD: llä (3)

 2. Varojen lisäämiseen USD-kortillesi on neljä vaihtoehtoa: Yhdysvaltain pankkitililtä, ​​Euro-pankkitililtä SEPA: n kautta, luotto- / maksukortilta tai salauksella. Napsauta Yhdysvaltain pankkitililtä.

  miten ostaa altcoineja

 3. Täytä vaaditut tiedot, hyväksy ehdot ja napsauta “Luo”. Huomaa, että “Nimeä tämä tili” -kentän avulla voit valita helposti tunnistettavan nimen, jos linkität useita pankkitilejä ylläpitotilillesi. Nimi itse pankkitilillä on pakko täsmää ylläpitotilisi nimi. Kun tili on linkitetty, voit valita sen vaihtoehtona, kun lisäät varoja USD-kortillesi. Siirrot kestää noin 5 arkipäivää.
 4. Kun varat ovat kortillasi, salaustunnusten ostaminen on erittäin helppoa ja kestää vain muutaman sekunnin. Oletetaan, että tässä esimerkissä haluat ostaa 20 dollarin arvosta ETH: ta. Napsauta USD-korttiasi, kuten aikaisemmin, ja sinut siirretään samalle näytölle, johon linkitit tilisi. Mutta nyt sen sijaan, että napsautat “Lisää varoja”, napsauta “Siirrä korttisi välillä”. Seuraava näyttö tulee näkyviin:

  ETH-kortti

 5. Kirjoita summa, jonka haluat ostaa (Yhdysvaltain dollareina). Sinulle esitetään nykyinen kurssi, maksu ja lopullinen hyvitetty summa. Jos kaikki on tyydyttävää, napsauta “Vahvista” ja tapahtuma suoritetaan sekunneissa. Onnittelut! Olet nyt ostanut ensimmäisen altcoinisi.

Tapa 2: Kuinka ostaa altcoineja USD: n kanssa käymällä salausvaihtoa

Tässä oppaassa käytämme Krakenia. Muut pörssit toimivat samalla tavalla. Kuten aiemmin, ensimmäinen vaihe on lompakon rahoittaminen pankkisiirrolla. Varmista vain, että pörssi hyväksyy fiat-valuuttakaupan.

 1. Kun olet kirjautunut sisään, napsauta Rahoitus-välilehteä
 2. (TÄMÄ OSA sisältäisi vaiheet ja näyttökuvat USD: n tallettamiseksi KRAKENiin)

Kuten näette, ensimmäisten altcoineidesi ostaminen USD: llä on helppo, melko yksinkertainen ja nopea toimenpide jos ostat tunnuksen, jonka voi ostaa suoraan fiat-valuutalla. Mutta tämä pätee vain pieneen osaan kaikista kolikoista. Kuinka ostat toisen altcoinin? 

Oletetaan, että haluat ostaa Moneron (XMR).

Ensimmäinen asia, joka on otettava huomioon tällä hetkellä, on, että kaikki rahakkeet eivät ole suoraan vaihdettavissa keskenään. Pörssit järjestävät tunnuksensa niin kutsuttuihin kauppapareja. Joten yksi merkki voi olla ostettavissa bitcoineilla, mutta ei eetterillä tai päinvastoin. Eri pörssit sisältävät erilaisia ​​kauppapareja.

Kuinka ostaa Monero-esimerkki

 1. Ensinnäkin löydämme pörssi- ja kaupankäyntiparisi. Suuntaa Salausmarkkinan korkki ja kirjoita haluamasi tunnus oikeassa yläkulmassa olevaan hakukenttään.

  salausmarkkinoiden korkki

 2. Haku tarjoaa tietoa kolikosta, mukaan lukien tekniset tiedot, markkinoiden volyymi ja hintakaavio. Vasemmalla näet merkkisi 10 parasta vaihtoa markkinoiden määrän mukaan. Voit napsauttaa saadaksesi täydellisen luettelon, mukaan lukien kaupankäyntiparit.

  miten ostaa monero-kolikkoa

 3. Vierittämällä luetteloa alaspäin näet Binance-kaupat Monerossa ja sinulla on XMR / ETH-kaupankäyntiparit. Tämä tarkoittaa, että voit ostaa Moneron Etherin kanssa.mistä ostaa altcoineja
 4. Seuraava vaihe on kirjautua Binanceen, mennä kohtaan “Lompakot” ja napsauttaa “Talleta”. Sinulle avautuu näyttö, josta voit valita talletettavan tunnuksen. Tässä tapauksessa ETH.

  paras tapa ostaa altcoineja

 5. Oikealla näet Ethereum-lompakkosi osoitteen Binancessa. Sinun on siirrettävä ETH tähän lompakkoon. Kopioi osoite leikepöydälle.

  binääritalletus

 6. Palaa nyt takaisin vaihtoon tai lompakkoon, jossa muunnit alun perin USD: n ETH: ksi. Tässä esimerkissä käytän Upholdia. Napsauta hallintapaneelissa ETH-korttiasi ja valitse sitten Lähetä cryptocurrency- tai Utility-tunnukseen..

  miten käyttää ylläpitoa

 7. Selaa alaspäin, kunnes näet “Eteri (ETH)”, ja napsauta sitä.
 8. Liitä Binancesta kopioimasi lompakon osoite ensimmäiseen kenttään, kirjoita lähetettävän ETH: n määrä ja vahvista. Siirto alkaa, ja se tulisi tehdä muutamassa minuutissa.

  paras sivusto ostaa altcoineja

 9. Palaa Binanceen ja napsauta ylävalintanauhasta ”Echanges” ja sitten “Basic”. Sinulle esitetään kaupankäynnin näyttö. Napsauta oikeanpuoleisesta sarakkeesta “ALTS” ja sitten “ETH” nähdäksesi kaikki eetterikauppaparit. Selaa alaspäin, kunnes löydät “XMR / ETH” -parin ja napsauta sitä. Näet nyt samanlaisen kaupankäynnin näytön monero / eetteri-parille. Täältä voit joko ostaa XMR: n ETH: lla tai myydä XMR: n ETH: lle.

  miten ostaa altcoineja binance

Johtopäätös

Altcoinien ostaminen USD: llä voi olla yksinkertainen prosessi, mutta se voi olla myös monimutkaisempi. Kaikki riippuu erityisestä tunnuksesta, jonka haluat ostaa. Suurimmille altcoineille, kuten Ethereum, Litecoin, BAT tai EOS, suora ostaminen on vaihtoehto, ja on olemassa pörssejä (kuten Coinbase tai Kraken) ja e-lompakoita (kuten Uphold tai Skrill), joiden avulla voit tehdä niin helposti. Vähemmän tunnetuille altcoineille sinun on mentävä vain krypto-pörsseihin, kuten Binance tai Bittrex, kun olet suorittanut ensimmäisen fiat-krypto-muunnoksen. Se kertoo tämän oppaan siitä, miten ostaa altcoineja USD: llä. 

Jätä kommentti alla oleviin kysymyksiin tai palautteeseen!

Katso myös: Paras kryptovaluutta alle penniäkään

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner