Kuinka ostaa bitcoineja käteisellä Walmartissa [2021 Päivitetty]

Bitcoin on hajautettu digitaalivaluutta, jota käyttää valtava, hajautettu tietokoneverkko. Nykyään siitä on tullut olennainen osa ihmisten elämää, jossa se voi ostaa kahvia tai käyttää tuotteiden ostamiseen Walmart. Kysymys on nyt, onko mahdollista ostaa Bitcoin Walmartista. 

Aikaisemmin voit ostaa bitcoineja kaupoista, mutta nuo päivät ovat kaukainen muisti. Tällä hetkellä voit saada ne valikoimaan paikkoja, joita myydään lähikaupoissa. Itse asiassa voit saada ne Walmartista. 

Se voi hyvin olla hämmentävä sykli, jos olet uusi peli. Yritä olla stressiä, meillä on selkäsi. Alta löydät vaiheittaiset ohjeet siitä, miten voit tehdä ensimmäisen tapahtuman stressittömäksi.

Bitcoinin ostaminen Walmartista ei ehkä ole niin helppoa, mutta se on mahdollista. Jotta Bitcoin olisi fiat, joka korvaa valuutan, ihmisten on aloitettava sen ostaminen kaupasta sen sijaan, että vaihdettaisiin. 

Tässä artikkelissa se näyttää lukijoille, kuinka ostaa bitcoinia käteisellä ja kuinka heidän ostoskeskuksensa voi muuttua paikaksi, josta he voivat helposti ostaa bitcoineja

PIKAOPAS: Kuinka ostaa Bitcoin käteisellä Walmartilla 1. Luo tili ja kirjaudu sisään P2P-pörssiin LocalBitcoinsilla

2. Kun olet sisällä, siirry pikavalintavaihtoehtoon.

3. Vaihda maksutapaksi Walmart 2 Walmart.

4. Selaa Myyjä-luetteloa ja valitse yksi.

5. Sovi myyntiehdoista.

6. Maksa käteisellä mistä tahansa Walmart-myymälästä Walmart 2 Walmart -laitteella siirtääksesi maksun myyjälle.

Mistä ja miten voin ostaa Bitcoineja käteisellä?

Kuinka ostaa bitcoineja käteisellä Walmartissa

Peer-to-Peer-kauppapaikat Walmart2Walmart-rahansiirrolla

Ensimmäinen asia, jonka sinun on tehtävä, on löytää myyjä yhdeltä näistä sivustoista, LocalBitcoins, Häiritsevä, tai LocalCryptos, halukas hyväksymään a Walmart2Walmart rahansiirto. Suosittelemme LocalBitcoins-, Paxful- ja LocalCryptos-palveluita, koska ne tarjoavat escrow-palvelua, joka tarjoaa kohtuullisen turvallisen paikan bitcoinien ostamiseen ja myymiseen.

Näiden palvelujen avulla sinun on oltava pelisi huipulla ja varottava huijareita. Etsi käyttäjiä, joilla on hyvä maine ja jotka ovat myös tehneet paljon kauppoja. Palkkio tämän palvelun käytöstä on kallista.

Kaikki palvelun käyttäjät myyvät selvästi markkina-arvoa korkeammat, myönnetyt ostajat tarjoavat myydä myös alle markkina-arvon, joten kyse on markkinoiden ajoituksesta.

Kun olet valinnut myyjän ja sitoutunut kauppaan, sinun on mentävä Walmartiin ja tehtävä talletus tai Walmart2Walmart-rahansiirto ja odotettava, BTC tulisi vapauttaa tilillesi pian maksun vastaanottamisen jälkeen.

Walmart toimii aivan kuten siirtoagentti, eikä se ole vastuussa rahasi käyttämisestä. Kummankin osapuolen ei tarvitse luoda tiliä Walmartiin rahansiirtoon ja vapauttaa Walmartin asiakkaan vastuista, jos huijataan. Walmart ei myöskään vaadi sinua kirjautumaan asiakkaaksi ja hyväksymään eräänlaisen sopimuksen.

Bitcoin-pankkiautomaatti ja Walmart

Kuinka ostaa bitcoineja käteisellä Walmartissa

Bitcoin-pankkiautomaatit

Oletetaan, että sinulla on kovaa käteistä ja olet valmis lähtemään talosta. Bitcoin-pankkiautomaatit olisivat seuraava paras askel, ostamalla bitcoin käteisellä. Bitcoin-pankkiautomaatteja on saatavilla kaikkialla Yhdysvalloissa, ja lisää on jatkuvasti esillä kaikkialla.

Valitettavasti tarvitset valtion henkilökortin KYC-vahvistusta varten ja matkapuhelimen bitcoinin ostamiseen. Voit aina valita ennakkoon maksetun puhelimen käytön, mikä piilottaa henkilöllisyytesi entisestään.

Muualla maailmassa bitcoin-pankkiautomaatin (BATM) käyttö on hyvin suoraviivaista. Tarvitset; käteistä, matkapuhelinta ja ehkä matkapuhelinta. Varovaisuuden vuoksi varokaa BATM: ien painamia paperilompakoita. Joku voi skannata sen helposti ja varastaa BTC: si.

BATM: n sijainteihin voi olla asennettu CCTV, joka voi nähdä paperilompakon altistamaan sinut mahdollisille riskeille. 

Voit myös kadottaa sen tai jopa heittää sen vahingossa muiden kuittien kanssa. Tästä syystä suosittelemme matkapuhelinta. Voit linkittää matkapuhelimesi kuten Wasabi-lompakko tai Samourai-lompakko laitteiston lompakkoon turvallisuuden lisäämiseksi.

Vältä salausvaluuttasi tallentamista paahtavaan lompakkoon. Olisi parasta, jos suojausvalikoimassa olisi aina laitteistolompakko. Turvallisuusedut ovat huomattavasti suuremmat kuin niiden käytöstä aiheutuvat haitat.

Bitcoin-pankkiautomaatin käyttäminen sisältää myös palkkion, ja maksat korkeamman kuin BTC: n spot-hinta. Tämä on kohtuullinen kompromissi turvallisuuden kannalta, koska sinun ei tarvitse käsitellä kryptovaluutan vaihtoa ja et todennäköisesti saa pilaantuneita kolikoita. 

Bitcoin-pankkiautomaatti Walmartissa 

Bitcoinin saaminen Walmartissa BATM: n avulla ei ole vielä saatavilla. Walmartilla ei ole tällä hetkellä fyysisiä bitcoin-BATM: eja, eivätkä ne aseta laskettavia bitcoin-kuponkeja tiskeilleen.

Tämä tarkoittaa, että et voi ostaa bitcoinia suoraan Walmartilta, vaan voit ostaa bitcoinia Walmartista käyttämällä heidän rahoituslaitteitaan. Walmart2Walmart-rahansiirtojärjestelmä tarjoaa tavan tehdä rahaa käteisellä ja bitcoinilla, kuten olemme aiemmin keskustelleet.

Nopeasti kasvavan BATM-lukumäärän myötä on hyvä mahdollisuus, että joku saattaa ponnahtaa lähimpään Walmartiin. 

Walmart-lahjakortti Bitcoinsin ostamiseen

Walmart ei tue tämäntyyppisiä tapahtumia. Jos käyttäjällä on ylimääräinen Walmart-lahjakortti, hän voi löytää jonkun, jolla on Bitcoineja, ja jakaa sen käyttäjän kanssa. Jos molemmat ovat yhtä mieltä ja on sopimus Walmart-korttien vaihtamisesta BTC: n kanssa. Se on win-win-tilanne molemmille.

Fyysinen tapaaminen

Ainoa vaihtoehto on löytää joku, joka haluaa vaihtaa. Tapaaminen ihmisistä, joille keskustelet verkossa tosielämässä, ei ole yleensä hyvä idea. Rahan ottaminen mukaan kokoukseen tekee siitä vielä vaarallisemman. Vaikka tapaisitkin poliisiasemalla tai tungosta, emme silti suosittele sitä, mutta se olisi hyvä alku.

Tavaroiden vaihto rahaksi

Jos joudut ostamaan bitcoinia Walmart-lahjakorteilla, katsot ensin panttilainaamoa nähdäksesi, mikä menettää vähiten arvoa. Osta nämä asiat lahjakorteilla Walmartista ja myy sitten ne panttilainaamossa.

Otat sitten myynnin tuotot ja käytät käteistä bitcoin-pankkiautomaatissa. Voit myös pyytää ystäviäsi ja perhettäsi ostamaan lahjakortit sinulta ja ostamaan sitten bitcoin-pankkiautomaatin.

Vaikka mielestämme on hieno ajatus kertoa kaikille bitcoinista ja sen käytöstä, meidän mielestämme ei ole hyvä ajatus kertoa ihmisille, jotka omistat bitcoinia turvallisuussyistä.

Online vertaisverkko

Kaikkien olemassa olevien palvelujen lisäksi voit nyt käyttää Walmart-lahjakorttia bitcoinien ostamiseen Paxfulista. Paxful tekee BTC: n ostoprosessin Walmart-lahjakortilla paljon yksinkertaisemmaksi. Maksa Walmart-lahjakortilla, jotta bitcoin olisi Paxful-lompakossa heti, kun tapahtuma on vahvistettu.

Voit joko ostaa jonkin monista toimittajien mainitsemista tarjouksista myydä BTC Walmart-lahjakortilla tai luoda oma tarjouksesi myydäksesi bitcoinisi Walmart-lahjakorttitaseessa. Paxfulissa myyjät voivat asettaa oman hinnan ja päättää marginaalin. Valitse tarjous, joka sopii sinulle parhaiten, kun ostat ja luot tarjouksia, joilla on parhaat mahdollisuudet muuntaa.

Kuinka ostaa bitcoineja käteisellä Walmartissa

Kuinka ostaa bitcoineja prepaid-korteilla?

Tämä riippuu etukäteen maksetusta kortista, mutta voit käyttää paikallisia Bitcoineja, Paxfulia tai LocalCryptoja. Tämä olisi ensisijainen tietosuojamenetelmämme. Ennakkokortti ja prepaid-puhelin tarjoavat eniten nimettömyyttä ostajalle. Tämä riippuu siitä, kuinka paljon olet tekemisissä ja mitä palvelua käytät.

Jos olet kiinnostunut parhaasta tavasta ostaa Bitcoin valmiiksi ladatulla kortilla, ymmärrät siinä vaiheessa, että useat vaiheet, jotka tunnustavat Visa ja Mastercard, tarjoavat tämän vaihtoehdon.

Bitcoin Revolution tunnustaa auttavansa ihmisiä normaalisti pääsemään salamarkkinoille salauksen mekanisoidun vaihdon kautta. 

Esiladatut kortit eivät ole samat kuin maksukortit, koska niitä ei ole yhdistetty tilitietoihin. Esiladatut kortit antavat sinun ostaa tuotteita tai hallintoja käteisellä, jonka olet ladannut kortille tähän asti. 

Huolimatta siitä, onko tämä Bitcoinsin suojaamisstrategia yleisin, on olemassa pari hallintoa, jotka valtuuttavat ostamaan kolikoita esiladattuja kortteja käyttämällä.

Kuinka ostaa bitcoineja käteisellä Walmartissa

Johtopäätös

Nyt kun tiedät kuinka ostaa bitcoineja käteisellä Walmartissa. Seuraava kysymys on, pitäisikö sinun ostaa bitcoinia Walmartista? Emme usko niin, mutta tämä ei tarkoita, että tämä ei olisi paras toimintatapa sinulle. Bitcoin- ja kryptovaluuttaekosysteemissä käytettävissä olevien järjestelmien ja työkalujen käyttö voi olla vaarallista.

Tämän ei kuitenkaan tarvitse olla sinun kokemuksesi, jos tutkit ja huomaat, kuinka ihmisiä on huijattu, mitä palveluita tarjotaan ja jos nämä palvelut toimivat sinun riskiparametrien kanssa.

Sinulla on hauskaa käyttää salausekosysteemiä. Kaikki suunniteltiin alusta alkaen turvallisuutta ajatellen. Nimettömyys on käytettävissä myös, jos osaat käyttää käytettävissä olevia työkaluja. Suosittelemme paljon lukemista, alkaen Bitcoinin hallitsemisesta. Jos se ei ole nopeutesi, voit lukea The Little Bitcoin Book tai The Bitcoin Standard, joka tutkii bitcoinin taloutta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner