Kuinka ostaa Monero-kolikkoa vuonna 2021 [Step-by-Step XMR Buyers Guide]

Tiedämme, että tulit tänne tietämään, kuinka ostaa Moneroa, emmekä halua saada sinua tuhlaamaan aikaa, mutta ennen, sinun pitäisi tietää, miksi ihmiset menevät ostamaan Moneroa ensinnäkin.

Nimettömyys on yksi kryptovaluutan houkuttelevista piirteistä, mutta hyvin harvat kryptovaluutat noudattavat tätä ominaisuutta. Monero on kuitenkin yksityisyyden suojattu kolikko. Se antaa käyttäjilleen täydellisen nimettömyyden, ja tämä on asettanut sen salausalan eturintamaan.

Kolikko on avoimen lähdekoodin yksityisyysraha, jota ei voida jäljittää julkisesti. Toisin kuin muut lohkoketjut, Monero suunnitteli lohkoketjuverkon piilotettavaksi, piilottaen siten lähettäjän tapahtumatiedot.

Joten jos lähetät X määrän XMR: tä ystävällesi, henkilöllisyytesi ja lähetetty summa piilotetaan. Jokaisen tapahtuman kohde näkyy kuitenkin sen ainutlaatuisessa salausteknologiassa.

Yksityisen luonteensa vuoksi monet ihmiset ovat väittäneet, että Monero toimii juuri niin kuin Bitcoinin pitäisi. Kuitenkin monet ihmiset eivät tiedä missä tai miten ostaa Monero-kolikkoa, ja siksi tämä artikkeli.

Kuinka ostaa Monero

PIKAOPAS: Kuinka ostaa Monero

 1. Luo tili Kraken-verkkosivustolla
 2. Vahvista tilisi lähettämällä asiaankuuluvat asiakirjat
 3. Valitse fiat-maksut, kun tilisi on hyväksytty. Valitse maksutapa
 4. Lähetä fiat tai Kraken ja osta XMR
 5. Tai valitse talletus Bitcoin
 6. Luo talletusosoite ja lähetä varat nykyisestä bitcoin-lompakostasi kyseiseen osoitteeseen
 7. Muunna Bitcoin XMR: ksi

Mene Krakeniin

Mistä ostaa XMR – 5 parasta pörssiä

Useimmat huippupörssit eivät tue XMR: ää. Esimerkiksi Moneroa ei voi ostaa Coinbasesta. Seuraavat pörssit voivat kuitenkin auttaa sinua ostamaan MXR: n.

NameDeposit MethodBuy
Kraken

 • Sähköinen varojen siirto
 • Pankkisiirto (SEPA)
 • Tilisiirto
 • Ethana huoltajuus
Arvostelu: 5

Siirry kohtaan Osta

Binance

binäärivaihto

 • Pankkisiirto (ACH)
 • pankkisiirto
 • Kryptovaluutta
 • Luottokortti
 • Tilisiirto
Arvostelu: 5

Siirry kohtaan Osta

Bitfinex

 • Luottokortti
 • Kryptovaluutta
Arvostelu: 5

Siirry kohtaan Osta

MuotoVaihto

 • Kryptovaluutta
Arvostelu: 5

Siirry kohtaan Osta

LocalMonero

 • Kryptovaluutta
 • Käteinen raha
 • Paypal
 • Luottokortti
Arvostelu: 5

Siirry kohtaan Osta

Vaiheittainen opas XMR: n ostamiseen 

Aivan kuten muutkin salausvaluutat, XRM: ää voi ostaa eri tavoin. Yksityisen luonteensa vuoksi Monero ei kuitenkaan ole nähnyt paljon omaksumista pörssiin listattavaksi.

Katsomme kuitenkin markkinapaikkoja ja tapoja saada Monero.

Vaihe 1: Luo XMR-lompakko

Ennen XRM: n hankkimista saatat tarvita lompakon kolikoiden pitämiseen. Parasta on käyttää kovaa lompakkoa; esimerkiksi Leger voi antaa sinulle ylimääräisen suojaustason.

Kovat lompakot voivat kuitenkin olla melko kalliita. Joten kannattaa ehkä valita muita vaihtoehtoja, kuten virallinen Monero-työpöytä tai voit käyttää myös My Monero- tai Exodus-lompakkoa.

Voit myös helposti vaihtaa BTC: n tai muut valuutat XMR: ään Exodus-lompakossa.

Vaihe 2: Osta käteisellä.

Kun kyseessä on kryptovaluutan ostaminen käteisellä, hyvin harvat vaihdot mahdollistavat vaihdon kädestä käteen.

Silti voit helposti ostaa Moneron USD: llä Crypto-automaateista. Saatat joutua käymään osoitteessa coinatmrader.com löytääksesi lähelläsi olevan Monero-automaatin. Voit myös myydä XMR: nsi käteisellä ATM: n määrityksistä riippuen.

Vaihe 3: Osta PayPalilla

Voit ostaa Moneron PayPalilla (myös Bitcoin täällä) käyttämällä Local Moneroa. Tätä varten sinun on avattava tili LocalMonerossa, johon sisältyy myös ilmainen lompakko. Valitse maksutapa kotisivulta.

LocalMonero on peer-to-peer -alusta, ja voit valita minkä tahansa kauppiaan, jolla on hyvä maine ja paljon kauppoja. Varmista, että olet lukenut myyjän ilmoituksen ja hyväksynyt kaupan ehdot, ennen kuin napsautat ostaa.

Kun napsautat Osta, on käytettävissä maksuikkuna, jossa sinun on maksettava. Kun olet suorittanut maksun, napsauta ‘Olen maksanut’ -painiketta, niin XMR-laitteesi vapautetaan turvatalletuksesta.

Voit myös ostaa bitcoinia PayPalilla ja muuntaa bitin Moneroksi.

Vaihe 4: Osta luottokortilla. 

Jos harkitset luottokorttisi käyttöä Moneron ostamiseen, Krakenin ja Bitfinexin kaltaiset pörssit voivat auttaa sinua tekemään niin. On kuitenkin suositeltavaa ostaa bitcoin luottokortillasi ja muuntaa se sitten bitcoiniksi.

Binancen kaltaiset pörssit eivät salli sinun ostaa Moneroa USD: llä. Voit ostaa BUSD: n tai BTC: n Binancesta ja muuntaa sen XMR: ksi. Voit myös ostaa Bitcoinia CEX.io -sivustolta ja lähettää sen Binance-lompakkoosi muuntamalla se Moneroksi.

Parhaat lompakot Monerolle 

Oikean lompakon valitseminen kolikoiden säilyttämiseksi riippuu erilaisista tekijöistä. Ledgerin kaltainen laitteistolompakko saattaa tuntua oikealta valinnalta, mutta vain jos se on edullinen ja sinulla on merkittäviä omistuksia Monerosta.

Silti työpöydän lompakko, kuten My Monero, tai mobiililompakko, kuten Exodus, voivat myös sopia kolikoidesi säilyttämiseen, etenkin helppoa käyttöä varten. 

NameTypeBuy
Minun Monero

Desktop Client Arvostelu: 5

Hanki Wallet

Monero GUI-lompakko

Kuinka ostaa Monero

Desktop Client Arvostelu: 5

Hanki Wallet

Ledger Nano S

Laitteisto Arvostelu: 5

Hanki Wallet

Exodus-lompakko

 • Matkapuhelin
 • Desktop Client
Arvostelu: 5

Hanki Wallet

Lisätietoja XMR: stä [UKK]

Mikä on XMR?

XMR on Moneron, yksityisyyden kolikon, merkitsijä. Monero tunnetaan yksityisyydestä, jäljittämättömästä, vaihdettavasta ja sensuurille vastustuskykyisistä liiketoimista. Tällä hetkellä sijoitus 100 parhaan kolikon joukossa numero 15 ja voidaan vaihtaa muihin kryptovaluuttoihin.

Onko XMR hyvä sijoitus?

Monero ei ehkä ole yhtä suosittu kuin muut suosituimmat kolikot, mutta krypto-versiossa se on onnistunut pitämään omansa. Se on melko suosittu yksityisyyttä uskovien keskuudessa.

XMR ei ole listattu monissa pörsseissä, mutta voit silti käydä kauppaa, ostaa ja pitää kolikkoa joissakin aiemmin keskustelluissa pörsseissä. Se on tällä hetkellä 100 parhaan kolikon joukossa, ja sen yhteisö on melko vahva eikä sen luoja hallitse. 

Katso myös: Monero-hintaennuste

Onko Monero turvallinen ostaa?

Koska Monero on yksityisyyden kolikko, useimmat salausanalyytikot väittävät, että sitä käytetään pimeässä verkossa. Jotkut pörssit eivät myöskään listanneet kolikkoa sen yksityisyysominaisuuksien vuoksi.

Vaikka toisin kuin yleisesti katsotaan, Monero pyrkii luomaan turvallisen yhteisön käyttäjilleen. Monero suunniteltiin käyttämällä CryptoNight-algoritmia kaivostoimintaan.

Algoritmia käytetään myös rahan jakamiseen ja tapahtumien järjestämiseen sekä äänestykseen. Käyttäjien yksityisyyttä suojataan Ring Signature -tekniikalla, joka peittää tapahtumien identiteetin ja tekee sen tiedoksi vain lähettäjälle ja vastaanottajalle.

Monero voidaan myös helposti kaivaa käyttöjärjestelmiin, kuten Windows, macOS, Linux ja Android. Kehittäjät pyrkivät myös luomaan osallistuvan verkon, ja sen käyttäjät määrittävät kolikon kasvun, koska he eivät halunneet omaisuutta itselleen.

Mikä on paras lompakko säilyttää Monero

Moneroa voi käyttää useissa lompakoissa, mutta kolikkoa ei tule käyttää valuutanvaihtoon, koska ne ovat avoinna hakkerointiin.

Voit valita työpöytäasiakkaan tai mobiilisalauksen. Mutta paras lompakko XMR: n säilyttämiseen, kun olet oppinut ostamaan Moneron, on laitteistolompakko.

Voit tallentaa kolikot offline-tilaan, ja kun sinun on suoritettava tapahtuma, voit integroida ne verkossa. Laitelompakoita, kuten Ledger Nano S, voidaan käyttää kolikoiden pitämiseen mukanasi ja turvallisina. 

Johtopäätös 

Moneron lisäksi on muita yksityisyyden kolikoita, Dash ja Z-Cash. Monero on kuitenkin erittäin arvostettu yksityisyyden ja nimettömyyden suhteen. Moneron suunnittelussa käytetty tekniikka on etumatkaa muita vastaan.

Käyttämällä RingCT: tä, Ring-allekirjoituksia ja varkainmaista osoitetta Monero on onnistunut pitämään sanansa yksityisyyden kolikoksi. Turvallisuussyistä sinun ei pitäisi varastoida kolikoitasi pörssiin.

Voit käyttää metallirahaa kuten Ledger tai MyMonero.com kolikoidesi tallentamiseen. Lisäksi, kun otetaan huomioon, että on vaikea saada vaihtoa, jonka avulla voit ostaa Moneron, kannattaa noudattaa tiukasti vaatimuksia, joita tarvitaan ostamaan Monero heti.

Tällä hetkellä Monero sijoittuu 15. sijalle coinmarketcap.com-sivuston 100 parhaan kolikon joukossa ja pärjää paremmin kuin muut tietosuojamerkit. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner