Mikä on paras aika päivästä ostaa Bitcoinia?

Bitcoin-kauppa on nyt tärkein taito taloudellisissa tilanteissa. Oikean ajan osto- tai myyntitarjouksen tunteminen on tärkeää voittojen saamiseksi salauksen kauppiaana. Myös teknisen analyysin tuntemus ei ole huono idea. Aikaisemmin taloudelliset investoinnit eivät sisältäneet kryptovaluuttoja. Mutta nyt, kun he tekevät, kaikki haluavat tietää parhaan ajankohdan päivästä ostaa Bitcoin.

paras aika päivästä ostaa bitcoin

Koska olet myös päättänyt hajauttaa sijoituksesi Bitcoiniin (katso mielipiteemme kymmenestä aliarvostetusta kryptovaluutasta), olet käytännössä ostamassa valuuttaa, kuten puntaa ja euroa. On kuitenkin olemassa joitain erityisiä strategioita, jotka on hyväksyttävä, ennen kuin voit sijoittaa kryptovaluuttoihin, kuten Bitcoin. Voiton saamiseksi sinun on tiedettävä paras aika päivästä ostaa Bitcoin ja siitä tässä artikkelissa on kyse.

 

Paras aika ostaa Bitcoin talousanalyytikon mukaan:

Arvostetun Yalen yliopiston talousasiantuntijat ovat keksineet menetelmän ennustaa bitcoinin hinta BTC: n aikaisempien mallien ja käyttäytymisen mukaan. Yukun Liu ja Aleh Tsyvinski tutkivat BTC: n rahallisen arvon seitsemän vuotta selvittääkseen, mitä ennustinta voidaan käyttää BTC: n lähestyvän hinnan selvittämiseen.

Heidän löytö, julkaistu Kansallinen taloustutkimusvirasto, osoittaa, että kryptovaluutta eroaa täysin osakkeista, osakkeista, valuutoista ja muista rahahyödykkeistä niiden markkinoiden kehitykseen vaikuttavien tekijöiden suhteen

“Sen sijaan osoitamme, että kryptovaluuttojen tuotto voidaan ennustaa tekijöillä, jotka ovat ominaisia ​​kryptovaluuttamarkkinoille”, raportissa todettiin.

“Tarkemmin sanottuna määritämme, että aikasarjojen vauhti on vahva ja että sijoittajien huomion valta ennustaa vahvasti kryptovaluuttojen tuottoa.”

Ennakointimenetelmänsä mukaan ostajan tulisi sijoittaa vain, jos BTC: n arvo nousee yli 20% edellisellä viikolla. Koska, jos Bitcoinilla menee hyvin, sillä on taipumus olla lyhyellä aikavälillä. Vaikka he eivät ole antaneet vastausta kysymykseen, useimmat kauppiaat kysyvät: “Pitäisikö minun ostaa bitcoinia, kun se on vähän?” Koska suurin osa kauppiaista haluaisi ostaa, kun se on alhainen.

Mikä viikonpäivä on parasta ostaa Bitcoin?

Sijoittajan on selvitettävä viikon paras päivä bitcoinin ostamiseen, ja hänen on tutkittava Bitcoinin liikettä esimerkiksi kolikkomarkkinat, jotta voidaan arvioida tarkka viikonpäivä kustakin rivistä ja laskea sitten BTC: n hinta jokaiselle viikonpäivälle käyttämällä trendistä riippuvaa liikettä (TDM). 

Joten sanotaan, että kauppias kysyy, nouseeko bitcoin viikonloppuisin? Hän voi saada selville vain analysoimalla historiatiedot bitcoin-markkinoilla. Yksi tapa tehdä se on käyttää “trendistä riippuvaa hintaliikettä”. Yleensä bitcoinien hinta on alin perjantaina ja korkein maanantaina laskusuuntausten aikana. Nousutilanteessa Bitcoin on korkein lauantaina ja yleensä alin maanantaina. Joten, jos haluat ostaa bitcoinia etkä tiedä viikon parasta päivää, käytä TDM-analyysiä. Joten voit joko ostaa viikon alussa nousutrendin aikana tai myydä viikon lopussa laskusuhdanteen aikana, koska mahdollisuudet ovat suuret, saat parhaan hinnan.

Mihin aikaan päivästä on parasta ostaa Bitcoin?

On vaikea vastata, mikä on paras aika ostaa bitcoineja, mutta voimme kokeilla. Salausvaluutan epävakaasta luonteesta johtuen; mikä tarkoittaa, että hinta voi nousta merkittävästi ja laskea myös arvoa lyhyessä ajassa. On suositeltavaa käyttää salaushälytystyökaluja ilmoituksen asettamiseksi hintaliikkeestä. Tämä auttaa sinua saamaan parhaan hinnan bitcoinien ostamiseen. Paras päivän aika ostaa bitcoin on myös paras aika päivästä myydä bitcoin. Tämä johtuu siitä, että jos ostat, niin joku myy!

Sijoittajana sinun tulisi keskittyä pitkän aikavälin hintakehitykseen tavallisen lyhytaikaisen ajattelutavan sijaan. Tämä on epäterveellistä sekä sinulle että sijoituksellesi yleensä. Salauskäyttäjät eivät välitä enimmäkseen lyhytaikaisista voitoista, ja kaikkien, jotka haluavat mennä Bitcoin-investointeihin, pitäisi tehdä samoin. Bitcoinia ei pidä tarkastella rikastumisen nopean järjestelmän ajattelutavalla.

Pitäisikö minun ostaa Bitcoinia, kun se on vähän?

Hämmästyttävä periaate, jota useimmat sijoittajat noudattavat ennen bitcoiniin sijoittamista, on: osta alhaalla, myy korkealla tai ei koskaan myy. Ihanteellinen lähtökohta bitcoinissa on ostaa alhainen arvo ja sinun on ymmärrettävä oikosulun käsite. 

“Shorting on termi, jota käytetään kaupankäynnissä kuvaamaan position avaamisprosessia, joka tulee kannattavaksi, kun kohde-etuuden hinta laskee, ja kaupan kokonaiskannattavuus on verrannollinen hinnanlaskun kokoon.”

Joten, kun sijoittaja odottaa hyödykkeen tai omaisuuden hinnan nousevan, he ostavat ja myyvät voittoa varten, kun nykyinen hinta on korkeampi kuin kauppahinta. Mutta voidaksesi erottaa sisään- ja uloskäynnin suunnan, sinun on ymmärrettävä tekninen analyysi.

Kuinka tekninen analyysi voi auttaa sinua määrittämään, milloin ostaa Bitcoinia

paras aika päivästä ostaa bitcoinia

Teknistä analyysiä käytetään erittäin paljon kaupankäynnissä ja myös perusteellisen sijoituspäätöksen tekemisessä. Ymmärtämällä TA: ta voit ymmärtää paremmin bitcoinin nousu- ja laskusuuntaussignaalit, jotka tekevät sinusta paremman päätöksentekijän bitcoin-kaupankäynnissä. Voit esimerkiksi ostaa bitcoineja, kun hinta saavuttaa vankan tuen, tai myydä, kun hinta saavuttaa vastustason. 

Investopedian mukaan “tuki viittaa hintatasoon, jonka omaisuus ei laske alle tietyn ajan, kun taas vastustaso on hintapiste, jossa omaisuuden hinnan nousu pysähtyy kasvavan sellaisten myyjien määrä, jotka haluavat myydä sillä hinnalla. “

Älä kierrä sitä edes riittävän teknisen analyysin avulla, et löydä tahratonta sisäänkäynti- ja poistumispaikkaa. Merkittävä tapa on olla älykäs ja noudattaa suunnitelmaa, jonka asetat ennen kaupankäyntiä. (sinulla on aina asettelusuunnitelma ennen kaupankäyntiä. Haluat esimerkiksi ostaa bitcoinin hintaan 8000 dollaria ja myydä hintaan 9000 dollaria) Voit ostaa bitcoinia, kun se liikkuu ylöspäin, myydä voitolla ja se nousee edelleen, vaikka oletkin myynyt ulos. Se on hieno – olet jo ansainnut voittosi. Älä ole ahne, siirry eteenpäin. 

Kaupankäynnin indikaattorit ovat toinen hieno työkalu, joka voi auttaa etsimään sisään- ja poistumispisteitä. Meillä on useita työkaluja, joita sijoittajat ja kauppiaat voivat käyttää Fibonacci-indikaattorista, kääntöpisteistä ja useista muista aritmeettisista indikaattoreista.

Pitäisikö minun myydä korkeaa?

Yleisesti ottaen on helpompaa tietää, milloin ostaa kuin myydä. Jokaisella sijoittajalla on oltava selkeä lähtökohta. Sinun on käytettävä tätä poistumispistettä päättääksesi, milloin kauppa suljetaan saadaksesi ja tiedät myös, milloin sijoituksesi on mennyt pieleen. Haastava osa on, kuinka nämä tasot määritetään jokaiselle kaupalle. Jokaisen kaupan alussa sinun on tiedettävä tavoitteet suunnasta riippumatta. Yksinkertainen sääntö ei ole olla ahne. 

Pitäisikö minun vain “HODL”?

Salauskaupan ja sijoittamisen koulukunta on ostaa vain niin paljon kuin sinulla on varaa menettää kokonaan. Tämän pitäisi olla ykköskohteesi ennen sijoittamista mihinkään salaustekniikkaan.  

Huolimatta Bitcoinin pitäminen pitkällä aikavälillä on paras strategia, koska bitcoin on voimavara; on parempi kerätä bitcoinia ja pitää sitä pitkällä aikavälillä kuin kerätä fiat-voittoja, jotka päätyvät arvottomiksi.

Päätelmä:

Kaikista teorioista, milloin on paras aika päivästä ostaa Bitcoin, voimme nähdä, että todellisessa maailmassa ei ole täydellisiä markkinoita. Manipulointi, ihmisten käyttäytyminen ja uutiset voivat vaikuttaa bitcoinin hintaan.

Toisin kuin muut rahoitusvarat, kuten osakkeet, sijoitusrahastot ja fiat, bitcoin on erittäin epävakaa, paljon enemmän kuin tavanomainen sijoitus. Voit ansaita nopeasti rahaa päivässä ja menettää kaiken seuraavana päivänä. Kehotan teitä tutkimaan syvällisesti ennen bitcoinin ostamista ja varmista, että investoit siihen, mitä sinulla on varaa menettää. Loppujen lopuksi toivomme, että voit tehdä päätöksiä sen perusteella, mikä on paras päivä päivältä ostaa Bitcoin. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner