Siacoinin (SC) ostaminen vuonna 2021 [Vaiheittainen osto-opas]

Tiedostojen ja tietojen varmuuskopiointi pilvipalveluun voi olla hengenpelastaja. Olipa se siksi, että saatat tarvita tien päällä pääsyä tiettyyn tiedostoon tai tietojen palauttamista sen jälkeen, kun tietokoneesi on varoittanut sinua, tietojen etäkopioiminen voi olla siunaus.

Siksi verkkotallennuspalvelut, kuten Google Drive, Dropbox ja Box, menestyvät. Ja aivan kuten blockchain-tekniikka muovaa tulevaisuutta monilla jokapäiväisen elämämme osa-alueilla, kuten koulutus, rahoitus, arvopaperit, kauppa, laki ja muut, kehittäjät pyrkivät myös luomaan blockchain-palveluja verkkotallennukseen.

Täällä Sia tulee kuvaan; blockchain-pohjainen pilvivarastopalvelu, jonka tarjoaa Siacoin (SC) -tunnus. Jos olet jo kuullut siitä ja ihmettelet, miten ostaa Siacoinia, lue koko vaihe vaiheelta.

PIKAOPAS: Kuinka ostaa siacoinia

 1. Luo ja kirjaudu sisään Binance-tilillesi
 2. Siirry kohtaan Lompakot – Löydä lompakot saadaksesi Binance BTC -osoitteesi
 3. Siirrä varoja Binancelle
 4. Siirry Binance Markets -sivulle
 5. Etsi SC / BTC-kaupankäyntiparin markkinat
 6. Kirjoita kuinka paljon BTC: tä haluat käyttää ja napsauta “Osta SC”

Mene Binanceen

Mistä ostaa siacoinia – 5 parasta pörssiä

Koska se on suhteellisen pieni altcoin (se on tällä hetkellä sijoitus # 66 kaikista kryptovaluutoista markkina-arvon mukaan), ei ole paljon pörssejä, joista voit ostaa Siacoinia, mutta se on lueteltu joissakin suosituimmista. Tässä on nopea yleiskatsaus viidestä parhaasta Siacoin-pörssistä:

NameDeposit MethodBuy
Binance

binäärivaihto

 • Pankkisiirto (ACH)
 • pankkisiirto
 • Kryptovaluutta
 • Luottokortti
 • Tilisiirto
Arvostelu:

Siirry kohtaan Osta

Kraken

 • Sähköinen varojen siirto
 • Pankkisiirto (SEPA)
 • Tilisiirto
 • Ethana huoltajuus
Arvostelu: 5

Siirry kohtaan Osta

Bittrex

 • Luottokortti
 • Pankkisiirto
 • Kryptovaluutta
Arvostelu: 5

Siirry kohtaan Osta

OKEx

 • Luottokortti
 • Pankkisiirto
 • Kryptovaluutta
 • Alipay
Arvostelu: 5

Siirry kohtaan Osta

Poloniex

 • Kryptovaluutta
Arvostelu: 5

Siirry kohtaan Osta

Kaikki yllä olevat pörssit ovat hyviä paikkoja ostaa Siacoinia. Niiden valitseminen voi riippua joistakin haluamistasi ominaisuuksista. Esimerkiksi, jos aiot ostaa Siacoinia USD: llä tai muuntaa Siacoin USD: ksi, näet vain Siacoin Bittrex- ja Siacoin Kraken -kauppaparit sisältävät USD: n.

Tietysti on muitakin vaihto-ohjelmia, joista voit saada SC-tunnuksia. Löydät täydellisen luettelon pörsseistä ja kaupankäyntipareista napsauttamalla painiketta coinmarketcap.com tässä.

Vaiheittainen opas siacoinin ostamisesta

Oletetaan, että haluat ostaa Siacoinia Binancesta. Vaikka Binance hyväksyy luottokorttitalletuksia, Siacoin Binance -kauppaparit eivät sisällä USD: tä.

Sinun on joko ensin käytettävä USD: täsi ostamaan yksi Siacoinin kanssa pariksi muodostetuista rahakkeista (BTC, ETH, USDT ja BNB) tai käytettävä jotakin jo omistamaasi salausvaluuttaa ostoksesi tekemiseen.

Oletamme, että sinulla on vähän Bitcoinia henkilökohtaisessa lompakossa ja haluat käyttää joitain niistä ostamaan SC.

Vaihe 1: Luo tili Binancessa

Jos sinulla on jo Binance-tili, siirry seuraavaan vaiheeseen. Jos ei, lue lisää.

Siirry osoitteeseen www.binance.com ja napsauta yläreunassa olevaa keltaista “Register” -painiketta.

miten ostaa siacoinia

Kirjoita sähköpostiosoitteesi, kirjoita suojattu salasana, napsauta sitten Luo tili ja seuraa kaikkia vaiheita vahvistaaksesi ja aktivoidaksesi tilisi. Älä unohda määrittää kaksivaiheista todennusta (2FA) turvallisuuden lisäämiseksi.

Vaihe 2: Talleta varat

Nyt kun sinulla on kaikki Binance-tilisi asetukset, sinun on talletettava varat, joita käytät Siacoinin ostamiseen. Tätä varten sinun on siirrettävä Bitcoin henkilökohtaisesta lompakostasi Binance BTC-lompakkoon.

Kirjaudu ensin sisään Binance-tilillesi ja napsauta yläreunasta “Lompakko” ja sitten “Spot lompakko”.

Tämä sivu näyttää yleisen saldosi. Toisin sanoen kaikkien lompakkoidesi merkkien yhteenlaskettu arvo. Napsauta vasemmanpuoleisesta valikosta “Talleta”.

Valitse tällä sivulla avattavasta valikosta talletettava tunnus. Tässä tapauksessa Bitcoin. Binance BTC -lompakkoosoitteesi näkyy oikealla. Täällä voit kopioida osoitteen leikepöydälle tai näyttää skannattavan QR-koodin.

Siirry nyt lompakkoosi, johon olet tallentanut Bitcoinisi, ja siirrä haluamasi summa yllä olevaan lompakon osoitteeseen. Muutaman minuutin kuluttua, kun kaikki verkkovahvistukset on suoritettu, tunnuksesi ovat Binancessa valmiina ostettaviksi.

Vaihe 3: Siacoinin ostaminen

Nyt kun BTC on Binancessa, sinun on siirryttävä kryptovaluuttamarkkinoille. Napsauta “Markets” yläreunassa.

Koska ostamme Bitcoinilla, napsauta “BTC Markets” -välilehteä ja kirjoita SC oikealla olevaan hakukenttään.

SC / BTC-kauppapari näkyy ikkunassa. Napsauta sitä siirtyäksesi kaupankäyntisivulle.

Tämä on Siacoin / Bitcoin-kauppaparin markkinat. Ensimmäisessä osassa on joitain hintatietoja. Ostoksen tekeminen on alaosassa, joten selaa alaspäin.

Oikeanpuoleinen sarake on tarkoitettu BTC: n ostamiseen SC: n kanssa, joten meidän on tarkasteltava vasemmanpuoleista saraketta. Kirjoita Kokonais-ruutuun kuinka paljon BTC: tä haluat käyttää. Tässä esimerkissä 0,0003 BTC. Voimme nähdä, että saamme 882 SC. Kun kaikki on täytetty, napsauta “Osta SC” -painiketta prosessin loppuun saattamiseksi. Muutaman minuutin kuluttua Siacoin-rahakkeesi ovat lompakkossasi.

Parhaat lompakot siacoinille

Jos aiot sijoittaa Siacoiniin, tarvitset lompakon rahakkeiden tallentamiseen. Muista, että ei ole hyvä ajatus jättää kryptovaluuttaa (Siacoin tai mikä tahansa muu) vaihto-lompakkoon pitkäksi aikaa. Tässä on viisi parasta Siacoin-lompakkoa:

NameTypeBuy
Sia UI

Desktop Client Arvostelu: 5

Hanki Wallet

Sia-kylmävarasto

Desktop Client Arvostelu: 5

Hanki Wallet

Ledger Nano S

Laitteisto Arvostelu: 5

Hanki Wallet

Sia Android-lompakko

Mobiili (Android) Arvostelu: 5

Hanki Wallet

Sia Central -lompakko

Desktop Client Arvostelu: 5

Hanki Wallet

Ledger Nano S on laitteistolompakko, johon mahtuu paitsi Siacoin, myös yli 1300 erilaista salaustunnusta. Se on erinomainen vaihtoehto pitää salausvaluutat turvassa.

Jos harkitset paljon investointeja salaukseen, harkitse ehdottomasti laitteistolompakon hankkimista. Sia UI on Sia-tiimin kehittämä virallinen lompakko.

Sia Cold Storage on käyttöliittymä, joka luo lompakon osoitteita, joiden avulla voit pitää Siacoinsin offline-tilassa. Tarvitset todellisen lompakon (kuten Ledger tai Sia UI) käyttääksesi tunnuksiasi.

Sia-tiimi ei ole kehittänyt Sia Android-lompakkoa, mutta se on hyvä vaihtoehto Siacoinsin pitämiseen ja kaupankäyntiin.

Lisätietoja Siacoinista [UKK]

Mikä on siacoin?

Pähkinänkuoressa Siacoin on natiivi kryptovaluutta, joka käyttää Sia-lohkoketjua, hajautettua, lohkoketjuun perustuvaa alustaa tietojen tallentamiseen verkossa.

Kuinka Sia-alusta toimii?

Sia antaa käyttäjien ostaa ja myydä tallennustilaa. Perinteiset, keskitetyt tallennuspalvelut, kuten Dropbox, mahdollistavat tiedostojen tallentamisen palvelimilleen, ja voit aina ostaa lisätilaa tarpeen mukaan.

Mutta nämä palvelimet kuuluvat Dropboxiin, ja jos ne koskaan menevät varpaisiin, saatat päätyä menettämään arvokasta tietoa. Mutta tunnetko Bobin? Kaveri töistä, joka osti tietokoneen, jossa oli 1 Tt: n kiintolevy, ja vain käyttää tietokonettaan sähköpostien lähettämiseen ja kissavideoiden katseluun? Hänellä on paljon käyttämätöntä levytilaa.

Sia antoi hänen vuokrata kyseisen tilan käyttäjille, jotka sitä tarvitsevat. Tiedostot jaettaisiin useiden tietokoneiden kesken ja koodattaisiin kryptografisesti, joten Bob ei voi koskaan tietää, mitä vuokratulle levytilalle on tallennettu, ja vielä vähemmän pääsyä näihin tiedostoihin.

Tiedostot on suojattu salausavaimilla, jotka ovat vain sinun hallussa, joten tiedostosi ovat aina turvassa. Ja koska alusta on hajautettu, ei ole olemassa yhtä palvelinta, joka epäonnistumisen vuoksi saisi sinut menettämään tietosi.

Levytilan ostaminen Sialta on paljon halvempaa kuin perinteisillä alustoilla … jopa 90% halvempi!

Onko siacoin hyvä sijoitus?

Tämä on iso kysymys, eikö olekin? Pitäisikö sinun sijoittaa rahaa Siacoiniin? Kuten kaikkien salaukseen liittyvien asioiden kohdalla, vastaus ei joskus ole helppoa. Loppujen lopuksi kuka olisi pitänyt Bitcoinia itseään hyvänä sijoituksena vuonna 2009?

Minkä tahansa altcoinin pitkäaikainen menestys riippuu siitä, kuinka onnistunut sen blockchain-pohjainen alusta on. Siacoin ei ole poikkeus, joten katsotaanpa mitä blockchain itse tarjoaa: turvallinen, tehokas, hajautettu, edullinen vaihtoehto perinteisille pilvitallennusalustoille.

Vaikuttaa siltä, ​​että Sia tarjoaa palvelua, jolla voi olla suuri arvo monille ihmisille. Asiat näyttävät hyvältä Siacoinille tästä näkökulmasta.

Siacoinin hintaennusteet ovat yleensä yhtä mieltä. 1 SC: n arvo on tällä hetkellä 0,003261 USD. Tämän hinnan odotetaan nousevan 0,006061 dollariin vuoden 2020 loppuun mennessä tai vuoden 2021 alkuun, mikä on melkein 86%: n arvon nousu.

Vuoteen 2021 mennessä ennustettu hinta on 0,007023 USD; 115% nykyisestä hinnasta. Ja sen jälkeen asioiden odotetaan paranevan entisestään. Viiden vuoden hintaennuste on 0,069064 USD, mikä on vaikuttava 2000 prosentin arvon nousu nykyisestä hinnasta. Niin kyllä. Siacoin näyttää hyvältä investoinnilta pitkällä aikavälillä.

Tiivistettynä

Sia-lohkoketju tarjoaa jännittävän palvelun. Tietopilvivarastointi on välttämätön työkalu tiedostojen saatavuuden tien päällä tai tietokoneen vikaantumisesta.

Ihmiset ympäri maailmaa käyttävät miljoonia dollareita pilvivarastopalveluihin vuosittain, ja Sia tarjoaa turvallisemman palvelun vain murto-osalla kustannuksista.

Siellä näyttää olevan valoisa tulevaisuus, ja se tarkoittaa myös Siacoinia. Olemme osoittaneet, kuinka voit ostaa siacoinia. Tiedät nyt, kuinka ostaa Siacoinia, ja olet lukenut hintaennusteet.

Jäljellä on vain sinun mennä eteenpäin ja tehdä ensimmäinen SC-ostosi ja ehkä harkita käyttämättömän levytilan vuokraamista. Ehkä jonain päivänä jotkut tiedostoistani tallennetaan tietokoneellesi, vaikka sinä enkä minä koskaan tiedä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner