9 bästa Polkadot (DOT) plånböcker 2021

Skapat av en av grundarna av Ethereum-nätverket kommer myntet att bli nästa generations Blockchain-protokoll. Den här artikeln guidar dig genom de bästa plånböckerna för att förvara din Polkadot (DOT) med en undertext för att hålla säkerheten 101 i åtanke.

På grund av Polkadot och dess ursprungliga token DOT-framgång har det blivit mycket viktigt för att lagra dina tillgångar. Att hitta rätt plattform är alltid hektiskt men ändå viktigt. Tack och lov har vi sammanställt en lista och det finns en stor andel plånböcker som du kan använda utan att ha 3 tankar.

Med hjälp av den här listan kan du lära dig mer om grunderna i Polkadot, var du kan förvara dina mynt och i slutändan skumma den här artikeln.

Vad är Polkadot?

 Det har gått ett tag sedan Polkadot-lanseringen, men den ursprungliga symbolen för Polkadot (DOT) har skakat kryptovalutans utrymme. Idag listas myntet i listan över de 10 bästa mynten efter börsvärde. Många ord och fraser används för att namnge DOT men den välkända är “Ethereum Killer”.

 

Polkadot är ett projekt som syftar till att improvisera decentralisering på internet. Detta mynt möjliggör utveckling av nya Blockchain och smarta kontrakt. Protokollet för Polkadot initieras och regleras av den ursprungliga valutan för Polkadot-namnet DOT. Parity Technologies är företaget bakom utvecklingen av Polkadot-nätverket. Nätverket utvecklas med hjälp av substratet, ett byggverktyg som används för att bygga Blockchain. Polkadot-prisförutsägning 2021 till 2025

Vad är Polkadot? | En Polkadot för nybörjarguide och introduktion till Blockchain

Bästa Polkadot-plånböcker från 2021

Nedan är listan över de bästa Polkadot-plånböckerna från 2021

1. Atomic Wallet

Atomic Wallet är fri att använda en icke-vårdande kryptovalutaplånbok som stöder alla ERC-20-tokens. Du kan skapa och öppna Atomic-plånboken via olika operativsystem som macOS, Windows, Linux, Android och iOS. Den mest intressanta och kända funktionen är atombyten från den här plånbokens sida som gör att du kan byta kryptovalutor. Med det inbyggda utbytesalternativet kan du konvertera ett antal kryptovalutor med plattformen för Atomic Wallet.

Atomic Cryptocurrency Wallet


Teamet bakom projektet är mycket professionellt och känt i kryptosamhället. Gränssnittet är bäst för både nyfödda och professionella. Plånboken har också sin ursprungliga token som också är en ERC-20-token.

2. Paritetsunderskrivare

 Vem behöver en reträtt efter att ha tagit hand om plånboken för Parity signer? En mobilplånbok med öppen källkod avsiktligt utvecklad för att användas offline för att lagra dina Cryptos. Plånboken finns på både IOS och Android. Det är en offline plånbok som innebär att utan att ansluta din mobil till några interna eller externa nätverk kan du enkelt lägga transaktioner.

De flesta mobilplånböcker behöver en nätverksanslutning för att fortsätta, men i detta fall ger Parity Signer Polkadot myntplånbok dig ett extra lager av säkerhet. Även om den aldrig ansluter till internet lagras dina privata nycklar aldrig online. Med den här fantastiska funktionen kallad “Watch only” kan du titta på ditt konto på vilken dator som helst i nätverket samtidigt som du håller dina privata nycklar säkra i en mobilapp.

Plånboken stöder de flesta A-ligamynt inklusive Polkadot och kan anslutas till hårdvaruplånböcker, dvs Trezor- och Ledger-enheter.

3. PolkaWallet

En plånbok med flera mynt där du enkelt kan lagra din prick eller andra digitala tillgångar som du har. De färgglada diagrammen, diagrammen och den intuitiva skärmen gör att du blir kär i plånboken och ännu mer på myntet.

LÄS Plånboken för bästa år efter finans (YFI) 2021 | YFI-stödda plånböcker

Det låter dig enkelt se dina låsta, reserverade och bundna tillgångar på ett mycket brytbart och informativt sätt. Du kan enkelt överföra dina tillgångar med bara en touch av validerande QR-kod.

Offline signatur hjälper mycket till att säkra ditt konto. Genom att isolera plånboken kan du enkelt underteckna valfri transaktion offline. En av de många och sällsynta funktionerna som vi gillade med den här plånboken som vi tror är att plånboken har är social återhämtning. Om du har glömt dina kontouppgifter kan de förlorade uppgifterna enkelt återställas via det anslutna sociala relationskontot.

Att vara en officiell produkt av Polkadot-myntet kan du sätta dina mynt och tjäna belöningar om du gör det. Polkawallet stöder nästan 100+ kryptovalutor. Plånboken kan märkas som en modern plånbok för de moderna kryptohållarna.

4. Cobo plånbok

 Maj av hårdvaruplånböckerna är billiga, med många funktioner och obegränsat stöd för olika kryptovalutor. Detta är inte detsamma för Cobo-plånboken. Denna avancerade kryptoplånbok kommer med en prislapp på 479, vilket gör den till toppen av de dyraste hårdvaruplånböckerna.

Denna premiumprislapp erbjuder ett kompromisslöst erbjudande för inte bara säkerhet utan skydd för fysisk skada. Trots priset är plånboken mer användbar än andra plånböcker.

Den snygga och stora pekplattan med färgskärm gör plånboken mer estetisk och enkel att använda. Plånboken använder QR-koden för att möjliggöra betalningar och transaktioner. För att öka säkerheten behöver plånboken ingen kabel- eller Bluetooth-anslutning. När det gäller nackdelen drar Cobo-plånboken i den här funktionen. Du kan lagra nästan alla populära kryptovalutor och alla EOS- och Tron-symboler på din enhet.

5. Guarda plånbok

 Om du letar efter den bästa plånboken där du kan lagra din DOT eller andra kryptovalutor på ett säkrare sätt bör du stoppa din sökning. Guarda plånbok är ny på marknaden. Även om det inte är lika populärt som hårdvaruplånböcker är det fortfarande ett värt försök.

Guarda-plånböcker är kända för att vara ett vanligt mynt och ger dig obegränsat stöd med alla polletter och mynt kopplade till bitcoin- och Ethereum-nätverket. Plånbokens kundsupport är fantastiskt. Guardas team är 24/7 live för att lösa alla dina frågor och hjälpa dig om du har några.

Appen är dock helt gratis att ladda ner men det finns en viss avgift som du måste betala om du använder den inbyggda bytet för plånboken. 3,5% avgifter är höga jämfört med andra kryptoplånböcker och det är en av de största bristerna i plånboken. Gränssnittet är väldigt enkelt och nybörjarvänligt. Bra säkerhetsåtgärder är nyckelfunktionen i denna plånbok.

6. TokenPocket

Känd för att vara den universella digitala plånboken för att skicka, ta emot och lagra dina digitala tillgångar. Plånboken är byggd på EOS Blockchain och stöder många kryptotoken. Med den här plånboken behöver kryptohandlare inte använda andra plånböcker för att lagra sina flera kryptovalutor. Nästan alla mynt och polletter som är välkända stöds av denna plånbok.

Token Pocket fungerar som en portal som leder till decentraliserade applikationer. Du kan enkelt interagera med decentraliserade applikationer via denna plånbok. Alla ERC20-tokens, EOS i DEX, placeras direkt i plånboken.

EOS Blockchain-funktionaliteten är väldigt uppfostrande och smidig. Den utökade funktionaliteten hjälper dig att bli uppdaterad med alla nyheter relaterade till denna kedja. Slutligen hjälper det biometriska skyddet och flerskiktsalgoritmen att säkerställa dina tillgångars säkerhet.

LÄS Ethereum-rival Polkadot svävar efter att ha fått stöd från Binance

7. Svep plånbok

 Kryptoutrymmet är fullt av plånböcker just nu. Svepplånböcker är en av dem som nyligen dök upp på marknaden. Att direkt sätta in pengar i plånboken via ditt lokala bankkonto och konvertera dina tillgångar till din lokala valuta är det som gör denna plånbok så unik och full..

Med hjälp av en swipe-plånbok kan du enkelt köpa och sälja valfri krypto var som helst i världen med marknadsdata i realtid för att analysera och göra ditt köp enklare.

Plånbokens transaktionsavgifter är mycket låga jämfört med andra plånböcker. Insättningen är gratis men uttaget beror på typen av Cryptos. Men det är säkert att det är lägre än andra kryptoplånböcker. En Android- och IOS-version finns också. Swipe erbjuder 24/7 live kundsupport med ett fantastiskt team som sitter bakom för att täcka dig med största ansträngning. Plånboken stöder nästan 100 kryptovalutor inklusive Polkadot (DOT).

8. Lunie Wallet (mobil och webb)

Lunie är den officiella produkten från kosmos-teamet. Plånboken var den första open source-produkten som byggdes av teamet. Även om det nu är under ett oberoende företag som sätter sina ansträngningar för att göra plånboken högst upp i listan.

Du kan antingen använda plånboken för att lagra din Polkadot eller så kan du sätta dina Cryptos för att tjäna en stilig vinst. Den är utformad för att vara mycket användarvänlig. Även nybörjare kan enkelt satsa och förvara sina mynt utan att göra stora ansträngningar.

Användarna kan också delta (om de vill) i Cosmos Governance via plånboken. Lunie är en plånbok som inte är vårdnadshavare. Det håller din privata information säker och förhindrar att ditt konto hackar eller nätfiske. Lunie är tillgängligt på webben och i tillägg. Nyligen har teamet släppt sina Android- och IOS-versioner.

9. Lita på plånboken

En annan välkänd mobilplånbok, versionen tillgänglig för både IOS- och Android-användare. Trust-plånboken baseras på Binance-ekosystemen utöver dess stöd för Polkadot. Plånboken är populär bland slangen i Binance-gruppens officiella plånbok. Trust plånbok ser till att alla dina privata nycklar och fraser inte lämnar din enhet.

Plånboken tillåter dock insättning för vissa Cryptos. Du kan också köpa valfri krypto direkt från plånboken vilket är bekvämt och sparar tid. Plånboken levereras med kompatibilitet med Binance DEX. Genom detta kan du få enkel tillgång till handel. Recensionerna på IOS och Android-portalen är ganska positiva vilket är mycket uppmuntrande. Teamet ser också till att de snabbt svarar på användare om de har några problem och problem.

Avslutande tankar

Och där har du vår lista över de bästa plånböckerna som kan hjälpa dig att lagra dina Polkadots. När antagandet växer för Polkadots-myntet (DOT) så kommer efterfrågan på plånböcker som stöds. Det betyder att listan sannolikt kommer att expandera över tiden. Om du letar efter den säkraste kan hårdvaruplånböckerna inte vara tillräckligt bra för att uppfylla dina behov. Ja, du kan också använda plånböckerna ovan.

I slutändan, oavsett vilken plånbok du väljer, se till att inte kompromissa med säkerhetsproblemen. Följ plånbokens säkerhet 101. Kontrollera allt innan du gör några slutgiltiga drag och om vi fastnar är vi här mer än gärna för att hjälpa dig. Lämna bara en fråga nedan så är vi på väg att hjälpa dig.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map