Binance vs Bittrex 2021 Exchange Comparison Guide [Arvostelut, plussat ja miinukset]

Parhaan kryptovaluutanvaihdon löytäminen voi olla niin pelottava tehtävä. Siitä tulee vielä isompi tehtävä, kun joudut valitsemaan kahden maailman suurimman kryptovaluutanvaihdon välillä. Tämän vertailun välillä Binance vs Bittrex, aiomme tarkastella salauksenvaihdon tärkeää roolia salausalalla. Voit myös valita, mikä vaihto sopii parhaiten tarpeisiisi.

Toisin kuin perinteiset pörssit, kryptovaluutanvaihto on silta fiatin ja kryptovaluutan välillä. Sinulla on kahden tyyppisiä kryptovaluutanvaihtoja; Fiat salakirjoitukseen ja krypto salausvaihtoon. Fiat-salausvaihdolla voit muuntaa fiatisi salaukseksi. Mutta salauksen ja salauksen vaihdon kanssa käsittelet vain digitaalisia valuuttoja. Katsotaanpa näiden kahden kuuluisan pörssin yhtäläisyyksiä ja eroja.

Binance vs. Bittrex-vertailutaulukko

BinanceBittrex
Binance Bittrex
binäärivaihto bittrex-logo
Arvostelu: Arvostelu: 5
Yritys Luanch: 2017 Yritys Luanch: 2013
Yrityksen sijainti: Malta Yrityksen sijainti: Seattle, WA
Vaihtotyyppi: Yhdysvaltain marginaalin salausvaihto Vaihtotyyppi: Helppo osto- / myyntimenetelmien vaihto
Saatavilla olevat kryptovaluutat: 150 Saatavilla olevat kryptovaluutat: 252
Kaupankäyntiparit: 131 Kaupankäyntiparit: 19
Osto- / talletusmenetelmä: Salausvaluutta, pankkisiirto Osto- / talletusmenetelmä: Pankkisiirto, luottokortti, maksukori
Myynti- / nostotapa: Pankkisiirto, kryptovaluutta Myynti- / nostotapa: Pankkisiirto, Paypal, kryptovaluutta
Palkkiot: 0,1%, Palkkiot: 0,25%
Turvallisuus: Erinomainen Turvallisuus: Loistava
Yhteisön luottamus: Loistava Yhteisön luottamus: Loistava
Vaadittu vahvistus: Joo Vaadittu vahvistus: Joo
Asiakaspalvelu: Hyvä Asiakaspalvelu: Hidas
Mobiilisovellus: Joo Mobiilisovellus: Joo
Aloittelijoille ystävällinen: Ei Aloittelijoille ystävällinen: Ei
Käy Exchange-sivustossa Käy Exchange-sivustossa

Mikä on Binance?

binäärivaihto

Vaikka Binance toimii Maltalla, vaihto alkoi Japanissa heinäkuussa 2017 mennessä Changpeng Zhao. Se käynnistettiin käyttäen ICO: ta, jota pidetään yhtenä menestyneimmistä ICO: sta tähän mennessä. Lanseerauksen yhteydessä Binance keräsi noin 15 miljoonaa dollaria 200 miljoonan rahakkeen myynnistä.

143 päivän kuluessa sen käynnistämisestä, Binance oli jo luokiteltu maailman kolmen parhaan salausvaihdon joukkoon. Kuuden kuukauden kuluessa sen julkaisemisesta pörssillä oli yli 10 miljoonaa käyttäjää maailmanlaajuisesti, ja sen kaupankäyntimäärät ovat 1,2 miljardia dollaria päivässä. Pörssi listaa 100 kolikkoa ja tukee jopa aloitusvaihtoa Launchpadilla.

Mikä on Bittrex?

bittrex-logo

Bill Shihara, Rami Kawach ja Richie Lai perustivat Seattlessa toimivan salausvaihdon ammattilaiset. Sen perustajat olivat Microsoftin turvallisuusasiantuntijoita ennen vaihdon aloittamista. Turvallisuus on Bittrexin tärkein prioriteetti ja yllättävää; he eivät ole koskaan kärsineet käyttäjien varojen menetystä. Bittrex tarjoaa tällä hetkellä 100 kolikkoa vahvimpien pariensa ollessa Bitcoin ja Ethereum. Voit myös tehdä fiat-talletuksia dollareilla, EUR, GBP.

Nyt kun sinulla on perusajatus molemmista pörsseistä, tarkastelemme nyt muita yksityiskohtia vertailussa Binance vs Bittrex. Tarkastelemme molempien pörssien ominaisuuksia, hinnoittelua, maksuja, turvallisuutta ja muita ominaisuuksia.

ominaisuudet

Molemmilla pörsseillä on yhtäläisyyksiä; Todellisen Binance vs Bittrex -vertailun vuoksi tarkastelemme niitä kuitenkin erikseen.

Binance

 • Binance-kolikko: Binancella on natiivi tunnus, joka käyttää ekosysteeminsä, Binance-kolikko (BNB). BNB: tä käytetään muun muassa kaupankäyntiin, nostomaksuihin ja listalle ottamiseen. Binance veloittaa kaupankäyntimaksun 0,1%, mutta saat alennuksen, jos maksat BNB: llä. Alennus on tällä hetkellä sidottu 12,5 prosenttiin.
 • Tilausten täsmäys: Binancella on ainutlaatuinen täsmäytysjärjestelmä, joka käsittelee noin 1 400 000 tilausta sekunnissa, mikä tekee siitä yhden nopeimmista kryptovaluutanvaihdoista.
 • Likviditeetti: Binance käy kauppaa yli 400 salakirjalla, sillä se on yksi salakirjoituksen vilkkaimmista tilauskannoista. Likviditeetti mahdollistaa pörssiprosessin nopean kaupankäynnin kilpailukykyiseen hintaan.
 • Useita alustoja: Binance on saatavana Andriodissa, iOS: ssä ja verkkoliittymässä. Alusta tarjoaa myös monikielisen tuen 13 kielelle, mukaan lukien vietnam, saksa, venäjä, turkki, portugali, italia, korea, kiina, ranska ja englanti.

Binance-ammattilaiset

 • Nopea kaupankäyntirajapinta
 • Alhaiset kaupankäyntimaksut, vain 0,1%
 • Suuri asiakastuki
 • Luotettu maine yhteisössä

Binance-haitat

 • Rajoitettu määrä kolikoita
 • Matala likviditeetti
 • Ei kovin aloittelijaystävällinen

Käy Exchange-sivustossa

Bittrex

 • Suojatut liiketoimet: Bittrex rakennettiin turvallisuuden perustalle. Se käyttää kylmävarastointia varojen lisäämiseksi ja käyttäjät voivat ottaa käyttöön kaksivaiheisen todennuksen.
 • Optimoitu kaupankäynti: alusta on rakennettu varmistamaan, että liiketoimet toteutetaan reaaliajassa. Se on automatisoitu ja käyttäjien lompakko- ja maksutiedot ovat saatavilla. Lisäksi Bittrex on suunniteltu API-algoritmilla, joka tukee kolmansien osapuolten alustoja ja kaupankäyntiä.
 • Lainsäädännön mukainen: Jos etsit alusta, joka on säädösten mukainen, Bittrex on yksi. Se on Yhdysvaltojen virtuaalivaluuttaa koskevien määräysten mukainen.

Bittrex-ammattilaiset

 • Nopea rekisteröityminen ja vahvistaminen
 • Ammattimainen kaupankäyntirajapinta
 • Laaja valikoima kolikoita kauppaa varten
 • Hänellä on 1 minuutin kaavio

Bittrex Cons

 • Marginaalikauppa ei ole käytettävissä
 • Tappiotappioita ei voi lopettaa
 • Matala likviditeetti

Käy Exchange-sivustossa

Kaupankäyntimaksut

Kaupankäyntimaksut ovat valtava kauppa salakirjoittajille. On tärkeää tietää talletusten, nostojen ja kauppojen valuuttakurssimaksu. Joten mikä ero on Binance vs Bittrex kaupankäyntimaksujen suhteen?

Binanssimaksut

Binance veloittaa 0,10% valmistaja / ottaja palkkiot. Lisäksi sinun on maksettava 0,0005 BTC peruuttamisesta. Saadaksesi varoja pörssistä, voit joko käyttää luottokortti- tai kryptovaluutta-vaihtoehtoa. Et voi saada varoja tilisiirrolla, eivätkä yhdysvaltalaiset sijoittajat myöskään voi saada varoja.

binäärimaksut

Binansitalletusmaksut – nolla

Talletuksista Binance veloittaa 0%. Voit myös ostaa kryptovaluutta Binancelta luottokortillasi. Vaikka kolmannen osapuolen palveluntarjoajat saattavat laskuttaa sinua varojen lähettämisestä Binancelle, se ei veloita sinulta mitään talletuksista.

Binance-nostomaksut

Nostomaksu vaihtelee kolikosta. Binance perii kuitenkin kiinteän 0,0005 BTC: n verokannan. Eetterin määrän poistaminen on kuitenkin 0,01 ETH. Suurimman osan varoista nostomaksu on puolet vähimmäis nostosummasta. Joten maksat vähemmän palkkioita, jos minimoit kullekin omaisuudelle tekemiesi nostojen määrän.

Binance-kaupankäyntimaksut

Binancen kaupankäyntimaksuina maksettava summa riippuu kahdesta tekijästä

 1. Kaupankäyntimäärät viimeisten 30 päivän ajalta
 2. Tai omistamasi Binance-kolikon (BNB) määrä

Kun maksat BNB: llä, saat 25%: n alennuksen kaupankäyntimaksusta. Yleensä Binance-kauppojen peruspalkkio on 0,1% päättäjien ja ottajien maksu. 25%: n alennuksella BNB: n käytöstä saat kuitenkin 0,075% kauppamaksuna. Sinun on kuitenkin tarkistettava asetuksesi varmistaaksesi, että maksat BNB: lläsi eikä Bitcoinilla. Binancen esittämien suunnitelmien mukaan alennus poistuu käytöstä vuosien mittaan. Se puolittaa itsensä vuosittain 25 prosentin pudotuksesta 12,5 prosenttiin, seuraavaksi 6,75 prosenttiin ja sitten nollaan.

Voit myös alentaa Binancen kaupankäyntimaksuja lisäämällä kaupankäyntimäärääsi. Pörssi tarjoaa kahdeksan eritasoista alennusta VIP 1: stä VIP 8: een. Tasosi riippuu 30 päivän kaupankäyntimäärästäsi ja omistamastasi BNB: n määrästä. Esimerkiksi, jos vaihdat vähintään 100 BTC: tä 30 päivän kaupankäyntimäärässäsi ja sinulla on 50 BNB, saat 0,09%: n alennuksen valmistajapalkkiona, kun taas ottajamaksusi pysyy 0,1%: ssa.

Bittrex-palkkiot

Bittrex-kaupankäyntimaksut

Toisin kuin monet pörssit, Bittrex tarjoaa kiinteän 0,25 prosentin kaupankäyntimaksun, mikä tarkoittaa sitä, että sen valmistaja- ja ottajapalkkiot eivät ole erilaiset. Bittrex tarjoaa houkuttelevan kaupankäyntimaksun elinkeinonharjoittajille, jotka haluavat toimia tilauskannassa jo olemassa olevien tilausten suhteen. Lisäksi Bittrex tarjoaa alennuksen kaupoista 30 päivän volyymisi perusteella. 0–200 000 dollarin suuruiset maksutapahtumat saavat valmistajan ja noutopalkkion 0,25%. toisaalta, jos 30 päivän ikkunan tapahtumamääräsi on 60 miljoonaa dollaria ja enemmän, saat 0%: n valmistajapalkkion ja 0,08%: n ottopalkkion.

bittrex-palkkiot

Bittrex-talletus- ja nostomaksut

Bittrexillä on myös kiinteä verokanta 0,0005 BTC peruutusmaksuna. Bittrexillä kuitenkin jokaisella pörssissä listatulla rahakkeella tai kolikolla on ainutlaatuinen verkonsiirtomaksu. Jokaisella rahakkeella tai kolikolla on sisäänrakennettu verkonsiirtomaksu, ja veloitamme pienen summan tämän maksun kattamiseksi. Voit tarkastella kunkin kolikon tai rahakkeen maksua napsauttamalla kolikon vieressä olevaa peruutuspainiketta, jolloin esiin tulee kotiutusikkuna, josta näkyy verkkomaksun peruutus.).

Suojaustila

Onko Binance turvallinen?

Ensimmäinen asia, jonka mahdollinen kauppias tarkistaa ennen pörssin käyttöä, on sen turvallisuus. Kukaan ei halua varojensa menettämistä tietoturvaloukkausten vuoksi. Nykyään Binance tarjoaa lukuisia tapoja suojata varojasi turvassa ulkoisilta uhilta.

 • Kaksitekijäinen todentaja: Tämä on yksi Binancen turvatarkastusten luettelon ensimmäisistä. Kun asetat Binance-tiliäsi, sinua pyydetään asentamaan 2FA. Näin tilisi on turvassa, ellei hakkeri pääse matkapuhelimeesi.
 • Lisäksi kaikki yritykset kirjautua sisään laitteesta tai IP-osoitteesta, jota ei ole aiemmin käytetty Binancessa, johtaa sähköpostivahvistuspyyntöön. Voit myös vastaanottaa sähköpostivahvistuspyyntöjä toiminnoista, kuten nostot.
 • Osoitteen sallittujen luettelo: Binancen sallittujen luettelo -ominaisuus varmistaa, että nostot voidaan tehdä vain yhteen osoitteeseen. Tämä rajoittaa mahdollisuuksia varojen jättämiseen lompakkoon toiseen osoitteeseen. Voit muuttaa tätä milloin tahansa, mutta odota kuitenkin käyvän läpi joitain turvallisuusesteitä.
 • SAFU-vararahasto: Tarjollaan käyttäjiensa varmistamiseksi Binance esitteli Secure Asset Fund for Users (SAFU) -tuotteen vuonna 2018. SAFU-toiminto toimii vakuutuksena hakkeroinnilta. Se on kuin varanto, joka rahoitetaan ottamalla 10% kaikista Binancen tuottamista kaupankäyntimaksuista. Koska vaihto vie suuria kauppavolyymejä, SAFU voi joskus kasvaa suureksi ryhmäksi.

Huolimatta Binancen pyrkimyksistä estää hakkeroinnit, vaihdettu joutui hakkeroinnin uhriksi toukokuussa 2019. Hakkerit voittivat yli 7000 Bitcoinia; jonka arvo oli tuolloin 40 miljoonaa dollaria. Onneksi Binance pystyi SAFU-rahaston avulla varmistamaan, että asiakkaat, joita asia koskee, eivät menettäneet varojaan.

Onko Bittrex turvallinen?

Bittrex rakennettiin turvallisuutta ajatellen. Pörssi luotiin tarjoamaan käyttäjilleen luotettava kaupankäyntialusta. Sen kaupankäyntimoottori on räätälöity skaalautuvalla joustavalla laskennalla, joka luo turvallisen ympäristön. Toistaiseksi Bittrex on yksi harvoista pörsseistä, joita ei ole hakkeroitu. Vaihdossa harjoitetaan seuraavia turvatoimenpiteitä;

Kylmävarastointi: Bittrex tallentaa noin 80-90% kaikista tunnuksistaan ​​alustallaan offline-kylmiin lompakkoihin. Tämä tarkoittaa, että jos vaihto vaarantuu, hakkereilla ei ole pääsyä pääosaan pörssiin tallennetuista varoista.

Kaksivaiheinen todennus: Bittrex luottaa vahvasti 2FA: han. Alustalle nostamiseen vaaditaan 2FA-salasanat. Tarvitset myös 2FA: n, jos haluat linkittää tilisi kaupankäyntisovelluksiin, kuten TabTrader. Saat myös sähköposti-ilmoituksen jokaisesta tilisi kirjautumisesta. Lisäksi sinun on odotettava enintään 2 minuuttia kirjautumisen jälkeen, jotta voit nostaa. Se on tarpeeksi aikaa saada signaali siltä varalta, että sinua hakkeroidaan.

Toistaiseksi Bittrexiä ei ole hakkeroitu. Vaikka jotkut ihmiset väittävät, että heidän lompakkoonsa oli pääsy ja heidän rahakkeitaan varastettiin. Suurin osa näistä käyttäjistä ei kuitenkaan mahdollistanut turvatoimiaan, mikä helpotti heidän tiliensä hakkerointia.

Binance vs Bittrex: Päätelmä

Yhteenvetona voidaan todeta, että molemmat keskukset palvelevat asiakkaitaan harkitusti ja pitävät suurimman osan salauksen käyttäjien osuudesta avaruudessa. Koska olemme tarkastelleet heidän ominaisuuksiaan erikseen, voimme tiivistää, että molemmat tarjoavat laadukkaan kaupankäyntikokemuksen. Saatavilla on pieniä eroja joissakin ominaisuuksissa, maksuissa ja kolikoissa. Paras valinta jollekin riippuu siitä, mikä on tärkeää heidän omille ainutlaatuisille kaupankäyntitarpeilleen.

Suosittelen kokeilemaan molempia vaihtoa nähdäksesi kumpi pidät enemmän. Tämä päättää Binance vs Bittrex -vertailuoppamme. Toivottavasti voit tehdä hyvän valinnan ja onnea kaupoissa! Jos sinulla on kysyttävää, jätä ne alla oleviin kommentteihin.

Katso myös:

 • Kraken vs Coinbase
 • Coinigy vs. TradingView
 • Bitstamp vs Coinbase

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner