Bitstamp VS Coinbase: Mikä salausvaihto on parempi käyttää?

Onko sinulla vaikeuksia valita mitä salausvaihtoa käytetään? Ei hätää, olemme saaneet sinut käsittelemään tätä aihetta! Tänään aiomme laittaa kaksi erittäin suosittua ja tärkeää vaihtoa kasvotusten: Bitstamp vs Coinbase. 

Miljoonat ihmiset ostavat / myyvät kryptovaluutta päivittäin, koko päivän, jatkuvasti käyttämättä kaupankäyntialustoja. Mistä tiedät, mikä on oikea valinta sinulle?

Yrität todennäköisesti löytää tapa päästä mukaan tähän toimintaan, ja olemme täällä auttaaksemme sinua pääsemään sinne! 

Kun olet tehnyt tämän artikkelin, olet kehittänyt omat kriteerisi, jotta voit tehdä tietoon perustuvan päätöksen siitä, mikä näistä kahdesta alustasta hyödyttää sinua eniten, ja päättää, mikä on paras juuri sinun tarpeisiisi..

Bitstamp vs Coinbase

Aloitetaan!

Bitstamp vs Coinbase: Mikä on tärkein ero?

Jos saisimme kaiken yhteen, se olisi näin. Voisit ajatella Coinbasea myyjänä / palveluntarjoajana, joka tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden ostaa / myydä kryptovaluuttoja fiatille (tavallinen raha) suoraan Coinbasesta. Bitstampia voimme kutsua muodolliseksi pörssiksi, jonka avulla käyttäjät voivat vaihtaa salauksen / fiatin kaupankäynnin pareittain. Se on niin helppoa.

-Mitä tarkoitat kaupankäyntiparilla?

Kaupankäyntiparit ovat erittäin yleisiä, kun käydään kauppaa virtuaalivaluutalla pörssissä. Useimmissa tapauksissa ihmiset käyttävät Bitcoinia kaupankäyntiin muita kryptovaluuttoja vastaan, mutta käytettävissä on paljon kauppapareja (esimerkiksi Ether, Litecoin).

Tällöin miten salauskauppaparit toimivat?

Kryptovaluuttakauppaparit toimivat samalla tavalla kuin jos menisit kauppaan ja näkisit, mitä tietty tuote on arvoinen. Tämä luo arvoa. 

Vaikka se on yksinkertaistettu, niin se toimii melkein, ainoa ero on, että ihmiset eivät käytä useita valuuttoja jokapäiväisiin tapahtumiin, kuten krypto-valuutan kanssa tehdään. Kaupankäyntiparit auttavat määrittämään omaisuuserän arvon, kun sitä vaihdetaan toiseen omaisuuserään! 

Bitstamp vs Coinbase: Käytetyt valuutat

Joten mitä voin käydä kauppaa? Tarkastellaan kutakin pörssien tarjoamaa valuuttakauppaa:

Fiat Valuuttakauppa

Fiat-valuutat on helppo ymmärtää. Se on pohjimmiltaan valuutta, jonka valtion hallitus laillisesti tukee. Esimerkkejä ovat:

Kanadan dollari (CAD) tai Yhdysvaltain dollari (USD) ja niin edelleen. Nämä valuutat muodostavat suurimman osan kehittyneistä maista. 

Kaupankäynti fiat-valuutoilla (euroilla ja Yhdysvaltain dollareilla) on saatavana Bitstampilla niille, jotka ihmettelevät Bitstamp toimii Yhdysvalloissa tai Yhdysvaltain dollareilla.

Coinbasen avulla voit käyttää tietyn maan valuuttaa ostaaksesi Bitcoinia tai muita kryptovaluuttoja. Coinbase on saatavana 32 maassa.

HUOMAUTUS: Nämä tiedot ovat tärkeitä aloitteleville kauppiaille. Jos käytät Bitstampia tai Coinbasea, jotka sallivat fiat-valuuttakaupan, voit aloittaa heti eikä sinun tarvitse enää sekoittaa myöhemmin.

Kryptovaluuttakauppa

Bittileima tarjoaa 5 virtuaalivaluuttakauppavaihtoehtoa ja 11 ainutlaatuista kauppaparia.

Bitstampilla vaihdettavat salausvaluutat ovat Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), Ripple (XRP) Litecoin (LTC) 

Kolikkopohja eroaa hieman Bitstampista tässä suhteessa. Voit jopa sanoa, että Bitstamp on kuin markkinapaikka, joka tuo ostajat ja myyjät yhteen. Jos sinulla on tietty valuutta, jonka haluat ostaa tietyllä hintapisteellä, Bitstamps auttaa sinua tekemään kyseisen ottelun sinulle. No, se kuulostaa hyvältä, eikö olekin? Mutta mitä Bitstamp saa siitä? He veloittavat prosenttimaksun kaikista heidän alustallaan tapahtuneista tapahtumista.

Coinbase toimii jonkin verran eri tavalla. Coinbase on välitys. Tämä tarkoittaa, että se ostaa ja myy kryptovaluutta fiat-valuutalle. Ostajat / myyjät käyvät kauppaa suoraan Coinbasen kanssa keskenään.

Salausvaluutat, joita voit ostaa tai myydä Coinbase-muunnospalvelun avulla, ovat;

Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH)

Ovatko hinnat erilaiset Bitstampissa vs Coinbase?

Mikään vaihtopalvelu ei ole täydellinen ilman sen osuutta maksuista. Palkkioista ei ole “yhtä kokoa kaikille”, mutta käymme läpi joitain perustietoja Bitstampin ja Coinbasen maksuista.

Bitstamp-palkkiot

Bitstamp tarjoaa alhaisimpia maksuja verrattuna muihin samoilla markkinoilla.

Palkkio on melko yksinkertainen: 0,25% kaikista alle 20000 USD: n kaupoista. Ostaminen tai myyminen? Se on sama palkkion summa. Erinomainen aloittelijoille! 

Ainoa muu tietoinen tieto on Bitstamp-luottokorttimaksu, joka on 5% kaikista ostosummista. 

Coinbase-palkkiot

Coinbasen kanssa se on erilainen tarina. Coinbase-kaupankäyntimaksut voivat varmasti nousta, joskus jopa 6 kertaa korkeammat kuin Bitstampin maksu. Periaatteessa maksu on 1,49% kaikista osto- / myyntitapahtumista ja jopa 3,99% luottokortilla suoritetuista maksuista.

Siitä huolimatta, Coinbase-maksut ovat edelleen melko alhaiset pörsseihin verrattuna.

Ovatko mobiilisovellukset saatavilla?

Joo! Molemmat tekevät, mutta tässä on eroja.

Bitstampin pisteet ovat 1,7 / 5 Apple-myymälässä. Yikes! Bitstampin mobiilisovelluksella on ehdottomasti osuus käyttäjien valituksista lähinnä sovelluksen ominaisuuksien puutteesta. Lisäksi monet arvostelut osoittavat, että sovellus on hidas ja sillä on vain vähän päivityksiä.

Toisaalta Coinbase rokkaa erittäin suotuisilla arvosteluilla. 4.7-pisteet osoittavat, että sen asiakkaat ovat ehdottomasti tyytyväisiä yksinkertaisiin ja helposti navigoitaviin ominaisuuksiinsa. 

Lataa Coinbase Android tai iOS

Lataa Bitstamp for Android tai iOS

Entä käyttäjäystävällisyys?

Coinbase on yleensä suosittelija aloittelijoille yksinkertaisemman alustan ansiosta. Vaikka Bitstampin foorumi on suunnittelun kannalta korkealla, se on hyvin rajoitettu siihen, mitä voit tehdä. Paitsi että, Bitstampin alustan Tradeview-sivu voi olla aloittelijoille erittäin vaikea navigoida. Koko käyttöliittymä voi olla todella hämmentävä.

Coinbase-liitäntä:

kolikkopohjainen käyttöliittymä

Bitstamp-liitäntä:

bitstamp-liitäntä

Coinbase voittaa tämän ominaisuuden, koska sen alusta muistuttaa paljon verkkopankkisovelluksia. Asettelu on yksinkertainen ja selkeä.

Kokovertailu

Molemmat pörssit ovat melko “nuoria” liiketoiminnan näkökulmasta, mutta he heittävät sen pois puistosta. Katsokaa vain näitä tietoja! Coinbase-alusta on ostanut / myynyt yli 50 miljardia dollaria ja kattaa 32 maata ja palvellut yli 10 miljoonaa asiakasta. 

CoinMarketCapin 212 pörssilistalla Bitstamp sijoittuu # 15: ksi. 195 091 734 Yhdysvaltain dollaria käydään kauppaa vuorokauden ympäri.

Voinko luottaa siihen, että minulla on turvallisuus?

Bitstamp suhtautuu tähän vakavasti ja erittäin turvalliseen vaihtoon. Tammikuussa 2015 Bitstampista varastettiin 19 000 BTC: tä, mikä oli heille varsininen herätys. Alusta luotiin uusilla tietoturvapäivityksillä, kuten kylmävarastoinnin digitaalisilla varoilla, kaksivaiheisella todennuksella ja muilla, tarjotakseen asiakkailleen mielenrauhaa. 

Coinbasea ei ole koskaan hakkeroitu, mutta joskus salasanoja varastetaan, ja tällaisia ​​tilanteita. Tässä tapauksessa ei ole mitään tekemistä alustan kanssa.

Coinbase voi ylpeillä suuresta turvallisuustietueesta verrattuna useimpiin muihin vaihtoihin. Se auttaa myös, että 98% heidän varoistaan ​​pidetään offline-tilassa, ja pitää asiakkaiden varat erillään todellisista Coinbase-varoista.

Kiitos, että tulit matkalle kanssamme. Oletko valmis valitsemaan? 

Johtopäätös

Bitstamp ja Coinbase ovat erinomaisia ​​luotettavia vaihtoehtoja aloittaa salausmatkasi. 

Molemmilla alustoilla on korkeat turvallisuusstandardit ja tyytyväisiä asiakkaita ympäri maailmaa. Vaikka Coinbase on ihanteellinen aloittelijoille, Bitstamp voi olla hieman haastavampi oppia, mutta se on hyvä paikka oppia kuinka ammattimainen salauksenvaihto toimii. Saatat jopa saavuttaa pisteen, jossa siirryt Coinbasesta Bitstampiin!

Tästä lähtien suosittelemme Coinbasea niille, jotka alkavat ryhtyä salausmaailmaan, ja kun sinusta on tullut kokenut kauppias, Bitstamp odottaa siellä. Sitten melko pian sen jälkeen, kun olet täällä, kerrot meille kaikki kokemuksistasi Bitstamp vs.GDAX.

En voi vielä päättää? Kerro meille kommenteissa, minkä alustan haluat ja milloin aiot aloittaa matkan. 

Odotan kuulevani sinusta.

Katso myös:

  • Bitstamp VS Kraken
  • Changelly VS Coinbase

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner