Coinmama VS Coinbase: Paras salausvaluutan vertailu

Jos haluat päästä kryptovaluuttakauppaan, sinun on ensin hankittava joitain salaustunnuksia. Niiden saamiseksi voit ansaita heidät vastaanottamalla maksun salauksessa tarjoamastasi tuotteesta tai palvelusta. Tai voit aina ostaa jonkin kryptovaluutan fiat-valuutallasi. On olemassa useita verkkosivustoja, joilla voit tehdä tämän, ja useita maksutapoja. Kaksi nimistä, jotka tulevat esiin useammin, kun tarkastellaan sivustoja salaustunnusten ostamiseksi, ovat Coinmama ja Coinbase. Tässä artikkelissa a Coinmama vs Coinbase vertailu, jotta voit päättää, mikä on sinulle sopivampi.

coinmama vs coinbase

Mikä on Coinbase?

Kolikkopohja on ollut olemassa jonkin aikaa. Se perustettiin vuonna 2012 ja se on kryptovaluutanvaihtopalvelu, joka sijaitsee San Franciscossa. Se on yksi tunnetuimmista kryptovaluutanvaihdoista maailmassa. Se on säilytysvaihto, mikä tarkoittaa, että he tarjoavat salauslompakoita kaikille käyttäjilleen ja kaikki ostetut tai vaihdetut rahakkeet tallennetaan näihin lompakkoihin, kunnes käyttäjä siirtää ne omiin lompakkoihinsa.

Coinbase on suosittu aloittelevien salauskauppiaiden keskuudessa, koska toisin kuin monet muut pörssit, ne tarjoavat yksinkertaisen, helposti ymmärrettävän, aloittelijoille sopivan käyttöliittymän.

mikä on kolikkopohja

Onko Coinbase turvallinen?

Kuten kaikki säilöönottopörssit, jotka tallentavat miljoonien dollarien arvosta käyttäjän salausvaroja milloin tahansa, Coinbase on houkutteleva kohde hakkereille. Mutta heitä ei ole vielä kärsinyt merkittävistä hakkeroista. He ovat toteuttaneet useita tärkeitä turvatoimia. Ensinnäkin suurin osa varoista on tallennettu offline-salattuihin lompakkoihin, ja nämä lompakot jaetaan useisiin eri paikkoihin. Turvallisuuden lisäämiseksi kaksivaiheinen todennus (2FA) on pakollinen kaikille käyttäjille. Muutama kuukausi sitten Coinbase ilmoitti hakkerien kohdistaneen heitä viime kesäkuussa, mutta tietoturvaryhmä esti yrityksen ilman salauksen varastamista. Lähes mikä tahansa löytämäsi Coinbase-arvostelu kertoo heidän turvallisuudestaan.

Coinbase-palkkiot

Kaikki kryptovaluuttaostot ja -myynnit vaativat sinua maksamaan maksun. Tämä on normaalia jokaisessa vaihdossa. Transaktiomaksun selvittäminen Coinbasessa voi kuitenkin olla hieman hämmentävää aloittelijoille. Tämä johtuu siitä, että Coinbase-maksut vaihtelevat ostamasi salauksen määrän ja maksutavan mukaan.

Esimerkiksi, jos ostat 100 dollarin arvoisen Bitcoinin ja maksat yhdysvaltalaisella pankkitilillä, maksu olisi 2,99 USD. Mutta jos maksat luottokortilla, maksu olisi 3,99 USD. Tämä vie jonkin verran tottua.

Mikä on Coinmama?

Coinmama on verkkopalvelu, jonka avulla käyttäjät voivat ostaa kryptovaluutta. Se on rekisteröity Slovakiassa ja aloitti toimintansa vuonna 2013. Sen alkuperäinen tarkoitus oli antaa käyttäjien ostaa bitcoinia helposti ja nopeasti. Muut salaustunnukset lisättiin myöhemmin. Coinmama ei kuitenkaan ole täydellinen salauksenvaihto. Se ei salli rahakkeiden vaihtoa eikä kryptovaluutan nostamista fiat-valuutaksi.

mikä on coinmama

Onko Coinmama turvallinen?

Saatat lukea Coinmama-arvostelun tai kaksi, joissa todetaan, että se ei ole yhtä turvallista kuin muut kryptovaluutanvaihdot, koska se ei salli ylimääräisiä turvaominaisuuksia, kuten kaksivaiheista todennusta (2FA) tai sähköpostitodennusta. Vaikka tämä oli varmasti totta aiemmin, se ei ole enää asia. Tällä hetkellä 2FA: n asettaminen ei ole vain mahdollista, mutta se on myös pakollista. Nämä ja muut toimenpiteet tekevät Coinmamasta yhtä turvallisen kuin muut salauskauppapaikat.

Coinmama-palkkiot

Otetaan tämä pois tieltä heti: Kaupankäynti Coinmamalla on kalliimpaa kuin monet muut sivustot. Pelissä on kaksi erilaista maksua. Ensinnäkin Coinmama veloittaa 5,9%: n välityspalkkion, jota sovelletaan jo silloin, kun sivusto näyttää sinulle kaupankäynnin hintansa.

Välityspalkkion lisäksi luottokortin käsittelystä peritään myös 5%: n maksu. Loppujen lopuksi hinta, jonka maksat Coinmamalta ostaessasi kryptovaluuttoja, on 10,9% nykyistä markkinahintaa korkeampi. Muut vaihdot ovat selvästi sen alapuolella.

Nyt kun olemme tavanneet kaksi kollegaa tässä Coinmama vs Coinbase -vertailussa, laitetaan heidät toisiinsa eri näkökohdista ja katsotaan, kumpi tulee esiin:

Coinmama VS Coinbase: Head-to-Head

1. kierros: Palvelun tyyppi

Coinbase on täysi salausvaluutanvaihto, jonka avulla voit ostaa salausmerkkejä fiat-valuutalla, käydä kauppaa eräänlaisella kryptovaluutalla toisen kanssa ja nostaa salaustunnuksia fiat-valuutaksi. Ostetut rahakkeet tallennetaan Coinbase-lompakkoihin, kunnes käyttäjä päättää siirtää ne henkilökohtaisiin lompakkoihinsa.

Coinmama ei ole teknisesti kryptovaluutanvaihto, vaan pikemminkin välityspalvelu. Kun ostat bitcoinia Coinmamasta, ostat merkin itse Coinmamalta itseltään eikä toiselta käyttäjältä. Vaikka tämä on yleensä nopeampaa, välityspalvelut ovat yleensä kalliimpia kuin vaihdot. Ostetut rahakkeet talletetaan suoraan käyttäjän henkilökohtaisiin lompakkoihin. Tältä osin Coinmama toimii aivan kuten muut kuin vapausrangaistukset, kuten Changelly.

Mitä Coinmama ei salli, on salaustunnusten kauppa tai salauksen vetäminen fiatiksi. Ainoa asia, jonka voit tehdä täällä, on ostaa kryptovaluutta luottokortillasi.

Täyden valikoiman kaupankäyntipalveluja tarjoten tämä kierros menee Coinbaseen.

2. kierros: Turvallisuus

Molemmat alustat tarjoavat tällä hetkellä samanlaisia ​​turvatoimia ja -protokollia. Molemmat vaativat 2FA: n asettamisen ennen ensimmäisen ostoksen tekemistä. Kumpikaan palveluista ei ole kärsinyt merkittävistä hakkeroista, kun heidän käyttäjiltä on varastettu kryptovaluutta.

Tämän kierroksen toisella kierroksella on tasapeli.

3. kierros: Maksutavat

Coinmaman avulla voit ostaa kryptovaluutta luottokorteilla tai euroina SEPA-siirron avulla. Coinbase tarjoaa paljon laajemman valikoiman. Coinbase-maksut voidaan suorittaa yhdysvaltalaisilla pankkitileillä, luottokorteilla, SEPA-talletuksilla, SWIFT: llä, PayPalilla ja muilla.

Coinmama VS Coinbase Round 3 menee Coinbaseen kädet alaspäin.

Kierros 4: Helppokäyttöisyys ja nopeus

Coinbase on kuuluisa siitä, että se on helpompi aloitteleville krypto-kauppiaille kuin monille muille pörsseille, yksinkertaisella, helposti ymmärrettävällä käyttöliittymällä. Se on yksi aloittelijaystävällisimmistä vaihtoista siellä.

Mutta Coinmama on aivan toisella tasolla. Suuri osa tästä helppokäyttöisyydestä on se, että Coinmamalla voit tehdä vain yhden ja vain yhden. Ja tämä yksi asia on esitetty tavalla, joka on helppo ymmärtää ja seurata.

Transaktioiden nopeudesta voidaan todeta, että Coinmamalla on etu Coinbasessa välitysluonteestaan ​​johtuen. Koska ostat kryptovaluuttasi suoraan Coinmamalta, rahakkeet lähetetään lompakkoon heti, kun maksusi tulee. Kolikkopohjakauppa ei suinkaan ole hidasta. Ne eivät ole aivan yhtä nopeita.

Tämä kierros päättyy Coinmaman pieneen etuun.

5. kierros: Nimettömyys

Jotkut ihmiset haluavat ostaa, vaihtaa ja myydä kryptovaluutta nimettömästi. Vaikka suurin osa heistä haluaa nimettömyyden oikeutetuista turvallisuussyistä, on monia, joiden motiivit ovat kyseenalaisempia.

Jos olet yksi niistä ihmisistä, jotka tarvitsevat anonyymia kaupankäyntiä, sinulla ei ole onnea täällä. Nykyisten rahanpesun vastaisten käytäntöjen mukaisesti sekä Coinmama että Coinbase noudattavat tiukkoja KYC (Know Your Client) -sääntöjä. Molemmat vaativat sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi valtion myöntämän henkilöllisyystodistuksen kautta ennen ostamisen aloittamista. Joten molemmissa tapauksissa anonyymi kaupankäynti ei ole.

Tämä kierros päättyy tasapeliin.

6. kierros: Saatavuus

Käyttäjät noin 190 maasta voivat vapaasti luoda tilejä Coinbasessa. Useimmissa näistä maista Coinbase tarjoaa kuitenkin vain lompakkopalveluja. Tällä hetkellä pääsy salaukseen voi ostaa, käydä kauppaa ja nostaa vain noin 30 maassa.

Coinmama on saatavana noin 190 maassa ympäri maailmaa.

Tämä kierros menee helposti Coinmamaan.

Kierros 7: Luettelot lueteltu

Vaikka kumpikaan näistä palveluista ei tarjoa erityisen suurta salausvaluuttavalikoimaa (niitä on loppujen lopuksi tuhansia), on ero.

Coinmama antaa sinun ostaa kahdeksan erilaista rahaketta: Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ether (ETH), Litecoin (LTC), Ethereum Classic (ETC), Ripple (XRP), Qtum (QTUM) ja Cardano (ADA). Mutta kun olet ostanut yhden tunnuksen, et voi vaihtaa sitä toiseen Coinmamalla.

Coinbase listaa 18 erilaista rahaketta, joista useita voi ostaa suoraan luottokortillasi tai millä tahansa muulla käyttämällesi maksutavalle. Oston jälkeen yksi merkki voidaan helposti vaihtaa toiseen.

Coinbase vie tämän kierroksen, koska he luetteloavat lisää merkkejä suoraa ostoa varten ja tarjoavat kauppaa muille.

8. kierros: Palkkiot

Kuten edellä todettiin, Coinmama veloittaa 5,9%: n kaupankäyntimaksun ja lisäksi 5%: n luottokorttien käsittelystä (tätä viimeistä maksua ei peritä, jos maksat SEPA-siirrolla), yhteensä 10,9% markkina-arvoa korkeammaksi. Se on erittäin korkea.

Coinbasen palkkiot eivät ole helpoimmin ymmärrettävissä, koska ne riippuvat asuinmaastasi, ostamastasi tunnuksesta ja maksutavasta. Mutta ne ovat yleensä paljon alhaisempia kuin Coinmama. Tämä kierros menee Coinbaseen.

9. kierros: Mobiilisovellukset

Monet ihmiset haluavat ostaa, käydä kauppaa ja myydä kryptovaluuttoja tien päällä, joten mobiilisovellukset ovat heille melko suuri etu.

Coinmama on vain verkkoyhteys. Coinbasessa on hyvin suunniteltu, helppokäyttöinen mobiilisovellus sekä Android- että iOS-laitteille. Tämä kierros menee oletusarvoisesti Coinbaseen.

coinbase-mobiilisovellus

Kierros 10: Asiakastuki

Asiakastuki on edelleen suuri ongelma salakirjoitusmaailmassa yleensä. Monet sivustot eivät tarjoa lainkaan asiakastukea.

Molemmat verkkosivustot tarjoavat oppaita ja ohjeet suoritettavia tapahtumia varten. Coinbase-oppaat ovat erityisen hyödyllisiä.

Sekä Coinmama että Coinbase tarjoavat asiakastukea. Molemmissa tapauksissa parempi vaihtoehto on sähköpostituki, koska puhelintuki on parhaimmillaan täplikäs. Coinmama vastaa yleensä sähköposteihin 24 tunnin sisällä, kun taas Coinbase on hieman hitaampi, vastaamiseen kuluu 24-72 tuntia.

Joten Coinbasella on parempia oppaita verkkosivustolla, mutta Coinmamalla on nopeammat sähköpostivastaukset. Kutsutaan tätä viimeistä kierrosta tasapeliksi.

Coinmama VS Coinbase: Lopuksi …

Ensinnäkin lasketaan yhteen päähän:

Pyöristää kolikkomama

Coinmama

kolikkopohja

Kolikkopohja

Piirrä
1: Palvelun tyyppi X
2: Turvallisuus X
3: Maksutavat X
4: Helppous ja nopeus X
5: Nimettömyys X
6: Saatavuus X
7: Luettelot lueteltu X
8: Maksut X
9: Mobiilisovellukset X
10: Asiakastuki X

Coinbase kestää viisi kierrosta, kun taas Coinmama kestää kaksi ja kolme kierrosta on tasapeli. Näiden tulosten perusteella näyttää siltä, ​​että ei ole järkevää valita Coinbase. Ja monissa tapauksissa se olisi mukavampi valinta. Muistetaan kuitenkin saatavuusongelma. Jos asut niiden maiden ulkopuolella, joilla on lupa ostaa salausta, sinun on käytettävä Coinmamaa tai muuta sivustoa.

Loppujen lopuksi sekä Coinmama että Coinbase tarjoavat nopean ja helpon tavan ostaa kryptovaluutta. Kumpi tahansa on hieno valinta olla ovesi salausmaailmaan. Jos tästä Coinmama VS Coinbase -vertailuoppaasta oli apua, tai jos sinulla on kysyttävää, jätä kommenttisi alla!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner