Onko Bittrex turvallinen kaupankäynnille? Turvallisuus- ja vaihtosäännöt

Jos ajattelet rekisteröitymistä Bittrex-tilille, yksi mielestäsi varmasti mieleen menevä kysymys olisi “Onko Bittrex turvallinen?Bittrex on yksi turvallisimmista, samoin kuin yksi suurimmista salauspörsseistä maailmassa. Bill Shihara, Richie Lai, Rami Kawach ja Ryan Hentz perustivat vuonna 2014 Seattlessa Washingtonissa. Nykyään se käy kauppaa yli 200 eri kryptovaluutalla, joiden vuorokauden kaupankäyntimäärät ovat vajaat 300 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria. Ottaen huomioon, että perustajilla oli useita vuosia työskennellyt tietoturvassa yrityksille, kuten Microsoft, Amazon ja Blackberry, odotukset ovat luonnollisesti melko korkeat. Ja nämä odotukset on täytetty hyvin.

Kuinka kauan Bittrex on ollut noin?

Bittrex perustettiin vuonna 2014. Perustajaryhmän mielestä menestymisen kannalta Bittrexin oli tarjottava turvallisuutta käyttäjilleen. Joten he päättivät laittaa kaiken tietoturvakokemuksensa Bittrexiin.

Onko Bittrex säännelty?

Alun perin Bittrex noudatti täysin Yhdysvaltojen säännöksiä ja arvopaperilakeja, jopa edes ensimmäisten yritysten joukossa, jotka hakivat New York BitLicence -palvelua. Tämä hakemus kuitenkin lopulta hylättiin. New Yorkin osavaltion mukaan hylkääminen perustui puutteisiin Bittrexin rahanpesun torjunnassa ja asianmukaiseen huolellisuuteen uusien kolikoiden listalle ottamisessa. Bittrex kiistää nämä väitteet, mutta ei silti voi tarjota palveluitaan New Yorkin asukkaille.

Joten tällä hetkellä Bittrex ei ole Yhdysvaltojen arvopaperilain mukainen säännelty pörssi. Bittrex toimii kuitenkin Euroopan unionin ja Maltan hallituksen vahvistamien asetusten, mukaan lukien Maltan virtuaalivarallisuudesta annettu laki..

Kuinka turvallista Bittrex on?

Bittrex pyrkii tarjoamaan käyttäjilleen nopean, turvallisen ja luotettavan alustan salaustarpeisiinsa. Se käyttää räätälöityä kaupankäynnin moottoria, joka perustuu ns skaalautuva joustava laskenta varmistaa, että alusta voi sopeutua käyttäjän tarpeisiin ja ylläpitää nopeaa, turvallista kaupankäyntiympäristöä.

Bittrex tarjoaa myös 24/7/365 asiakaspalvelua. Koska käyttäjien määrä on kuitenkin hyvin suuri, vastaukset voivat toisinaan olla hitaita. Jotkut käyttäjät ovat ilmoittaneet odottavansa vastauksia tukitiimiltä viikkoja. Yritys on sanonut tekevänsä parhaansa parantaakseen tätä asiaa.

Kuinka turvallista Bittrex on?

Perustajaryhmällä oli alusta alkaen turvallisuus mielessä. Toistaiseksi Bittrex on yksi kryptovaluutanvaihdoista, joita ei ole vielä hakkeroitu. Ottaen huomioon kuinka houkuttelevat salauksenvaihdot ovat potentiaalisille hakkereille, se auttaa rakentamaan luottamusta alustan turvallisuuteen.

Turvallisuus saavutetaan useilla eri tavoilla. Ensinnäkin noin 80-90% kaikista rahakkeista on tallennettu offline-kylmiin lompakkoihin, joten vaikka alusta olisi vaarantunut, suurin osa varoista jää ulottumattomiin. Vaikka tämä matala likviditeetti voi tarkoittaa hitaampia tapahtumia käyttäjille, jotka käyvät kauppaa suurilla määrillä salausta, se on turvallisuustoimenpide, josta suurin osa suhtautuu myönteisesti..

Toiseksi, Bittrex luottaa vahvasti kaksivaiheiseen todennukseen tai 2FA: han ohjelmistojen, kuten Google Authenticator tai Authy, kautta. Nämä sovellukset tuottavat satunnaisia ​​kuusinumeroisia salasanoja, jotka ovat voimassa vain minuutin. 2FA-salasanat vaaditaan kaikille nostoille ja Bittrex-sovellusliittymän käyttämiselle tilien linkittämiseen kaupankäyntisovelluksiin, kuten TabTrader tai muut.

Turvallisuuden lisäominaisuuksina ilmoitetaan käyttäjän rekisteröidylle sähköpostitilille jokaisen sisäänkirjautumisen yhteydessä, ja sisäänkirjautumisen jälkeen on oltava vähintään kahden minuutin odotus ennen kotiutusta.

Ovatko Bittrex-lompakot turvallisia?

Vaikka itse Bittrexiä ei ole koskaan hakkeroitu, jotkut yksittäiset käyttäjät ovat ilmoittaneet, että heidän tileihinsä on käytetty ja heidän rahakkeitaan on varastettu. Toistaiseksi kaikkien näiden tapausten on katsottu johtuvan siitä, että 2FA: n kaltaisia ​​turvatoimia ei ole otettu käyttöön. Niiden käyttäjien joukossa, joilla suojausominaisuudet on otettu käyttöön oikein, tällaisia ​​ongelmia ei näytä olevan. Joten, Bittrexin lompakot ovat turvallisia, mutta mainitun turvallisuuden laajuus riippuu viime kädessä jokaisesta käyttäjästä.

Käyttäjät eivät kuitenkaan saa yksityisiä avaimia lompakkoonsa. Tämä tarkoittaa, että teknisesti ottaen käyttäjät eivät todellakaan oma heidän lompakot. Tämä on itse asiassa salausvaihdon normi, minkä vuoksi sitä suositellaan käyttäjille minkä tahansa vaihto ei pidä suuria määriä rahakkeita vaihto-lompakossaan pitkiä aikoja.

Onko Bittrex luotettava?

Bittrex pyrkii ylläpitämään asianmukaista tasapainoa parhaan mahdollisen turvallisuuden tarjoamisen ja käyttäjiltä mahdollisimman vähän henkilökohtaisten tietojen ottamisen välillä. Se tekee tämän käyttämällä Jumio-palvelua. Käyttäjät yli 200 maasta ympäri maailmaa tarvitsevat vain syöttää nimensä, osoitteensa ja syntymäaikansa, ja Jumio voi vahvistaa heidät.

Tämä ensimmäinen tarkastustaso antaa käyttäjälle perustilin, jolla on nostoraja 3 BTC (bitcoins) päivässä. Parannetut tilit ovat käytettävissä, kun on skannattu valtion myöntämä henkilöllisyystodistus ja itsepalvelut, joilla on kyseinen henkilötodistus.

Toistaiseksi Bittrex ei ole raportoinut henkilötietojen väärinkäytöstä.

Jos edellä luetut ovat antaneet tyydyttävän vastauksen kysymykseesi “Onko Bittrex turvallinen?”, Saatat miettiä kuinka rekisteröidä ja aloittaa kaupankäynti.

Kuinka aloittaa Bittrex?

Tilin rekisteröinti Bittrexiin on melko helppoa.

 1. Ensin päätä Bittrex-koti -sivulla ja napsauta näytön keskellä olevaa Rekisteröidy-painiketta:

  on bitrex-turvallinen

 2. Kirjoita sähköpostiosoitteesi, valitse suojattu salasana ja napsauta Lähetä. Sähköposti lähetetään antamaasi osoitteeseen.

  kuinka turvallista on bittrex

 3. Avaa sähköposti ja napsauta “Vahvista sähköposti” -painiketta.
 4. Lue ja hyväksy käyttöehdot.

  on bittrex-lompakko turvallinen

 5. Nyt sinun on täytettävä perustiedot profiilistasi. Täytä kaikki vaaditut kentät. Vaaditut profiilitiedot ovat asuinmaa, katuosoite, huoneiston tai yksikön numero, kaupunki, osavaltio tai maakunta, postinumero / syntymäpäivä. Kun kaikki kentät on täytetty, napsauta Jatka.

  salauksenvaihtosääntö

 6. Seuraava vaihe on henkilöllisyystodistus. Ohjeissa todetaan, että vaikka henkilökortteja ja ajokortteja voidaan käyttää, prosessia voidaan nopeuttaa passeilla. Voit käyttää käsilläsi olevia skannauksia tai ottaa kuvia asiakirjoista verkkokamerallasi suoraan sivulta. Sinulla on kuitenkin oltava korkean resoluution kamera. Jos verkkokameran tarkkuus on liian pieni, vain latausvaihtoehto toimii sinulle. Kun sinulla on tarvittavat skannaukset tai asiakirjat, napsauta Käynnistä vahvistus.
 7. Avautuu ikkuna, jossa voit valita asuinmaasi ja henkilötodistuksesi: passi, henkilökortti tai ajokortti. Kun napsautat oikeaa asiakirjatyyppiä, sinulta kysytään, haluatko ottaa valokuvan tai ladata kuvan. Muista, että asiakirjan etu- ja takakuvat saattavat olla tarpeen. Sinua saatetaan myös pyytää toimittamaan muokkaamaton värillinen kuva kasvoistasi.

  todentaminen

 8. Kun kaikki kuvat on ladattu, napsauta Lähetä. Vahvistusprosessi voi kestää muutaman tunnin. Kun tätä tehdään, sinulla on pääsy järjestelmään ja voit vapaasti alkaa katsella ympärilleen. Todellisen kaupankäynnin suorittamiseksi on odotettava, kunnes vahvistus on valmis.

Se siitä. Sinulla on nyt vahvistettu Bittrex-tili. Digitaalisten valuuttojen kaupassa on lukemattomia mahdollisuuksia (on olemassa jopa varsinainen tunnus “Myriad”, jolla voit käydä kauppaa). Kuinka tehdä varsinainen kaupankäynti on tämän artikkelin ulkopuolella, mutta jopa suhteelliset uudet salausvaluutan käyttäjät voivat käydä kauppaa alustalla ilman liikaa vaivaa. Ja jos kysymyksiä tai ongelmia ilmenee, asiakastukea on aina, vaikka se voi joskus kestää jonkin aikaa.

Loppuhuomautukset…

Jos Bittrexillä on yksi haittapuoli uusille käyttäjille, se ei tue fiat-valuuttoja. Tämä tarkoittaa, että et voi käyttää dollareitasi, puntaa, jeniä tai euroa ostamaan salaustunnuksia tällä alustalla; sinun on jo omistettava joitain digitaalisia kolikoita aloittaaksesi. Joten sinun täytyy ensin ansaita rahakkeita millä tahansa käytettävissä olevalla tavalla tai ostaa ne fiat-tukevaan pörssiin, kuten Coinbase tai Kraken, ja sitten siirtää nämä rahakkeet Bittrexille.

Mutta lopuksi, jos käyttäjät noudattavat 2FA: n käyttöönottoa, Bittrex tarjoaa nopean, skaalautuvan ja kokonaisvaltaisen turvallinen foorumi kryptovaluuttojen kaupalle. Sen maine yhtenä maailman parhaimmista salauspörsseistä on yli perusteltu. Lyhyesti sanottuna… vastaus alkukysymykseenOnko Bittrex turvallinen? “ on kyllä. Bittrex on yhtä turvallinen kuin ne tulevat.

Onko sinulla kysyttävää kaupankäynnistä? Jätä alla oleva vastaus kysymyksiin tai palautteeseen!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner