Paxful Review 2021: Legit Peer-to-Peer -salaustori?

Vuonna 2021 kiinnostus Bitcoiniin ja yleensä kryptovaluuttoihin on noussut uudelleen. Olipa se siksi, että monet ihmiset odottavat korkeaa inflaatiokautta, kun taloudet ympäri maailmaa alkavat aktivoitua ja haluavat turvata rahansa, koska he odottavat Bitcoinin hinnan nousevan uudelle ennätyskorkeudelle tai muusta syystä, monet ihmiset etsivät ostaa Bitcoin näinä päivinä.

Ja tunnustetaan. Jos selaat tätä sivustoa ja luet tätä artikkelia, olet todennäköisesti yksi heistä.

Joten, jos olet etsinyt paikkoja ostaa Bitcoinia, olet todennäköisesti kuullut Häiritsevä ja ihmettelevät, onko se turvallista, huijausta vai laillista vaihtoehto ostaa Bitcoin. Lue mukana Paxful-arvostelu, joka auttaa sinua päättämään, onko se sinulle.

tuskallinen arvostelu

Mikä on Paxful?

Häiritsevä on online-markkinapaikka, jossa käyttäjät voivat ostaa ja myydä Bitcoinia. Se ei ole täsmälleen kryptovaluutan vaihto, vaan pikemminkin vertaisverkkokauppa.

Toisin sanoen, mitä Paxful tekee, auttaa ihmisiä, jotka haluavat ostaa Bitcoinia, ottamaan yhteyttä ihmisiin, jotka haluavat myydä niitä, ja auttaa heitä tekemään kaupan.

Paxful perustettiin vuonna 2014 maksuprosessoriksi nimeltä easybitz.com. Vuonna 2015 he muuttuivat Paxfuliksi ja julkaisivat palveluja, joiden tarkoituksena oli parantaa Bitcoinin reaalimaailman käytettävyyttä, mukaan lukien vertaismarkkinat, jotka tekisivät Bitcoinin ostamisen helpoksi. Tämä on tällä hetkellä Paxfulin päätoiminta.

Paxfulin tärkein etu muihin vastaaviin sivustoihin verrattuna on käytettävissä olevien maksuvaihtoehtojen määrä. Vaikka useimmissa pörsseissä on kolme tai neljä maksutapaa (luotto- / maksukortti, tilisiirrot, pankkisiirrot ja kryptovaluutat), Paxfulilla on yli 330 niistä.

Kuka on Paxful?

Paxful on Bitcoin-markkinapaikka, joten se on suunniteltu ihmisille, jotka haluavat ostaa Bitcoinia. Mutta on tuhansia paikkoja, joissa henkilö voi mennä tekemään niin.

Mikä erottaa Paxfulin kaikista muista pörsseistä ja vertaismarkkinoista, on Paxfulin tarjoamien maksuvaihtoehtojen määrä.

Kirjoituksessa on yli 330 maksuvaihtoehtoa, mukaan lukien pankkisiirrot, luottokortit, käteinen (yli 160 fiat-valuutassa), PayPal ja lahjakortit useista myymälöistä, mukaan lukien Walmart ja Amazon.

Joten sanotaan, että perheenjäsen antoi sinulle Walmart-lahjakortin, mutta Walmartissa ei ole mitään, mitä haluat ostaa. Ei ongelmaa. Voit siirtyä Paxfuliin ja käyttää lahjakorttiasi Bitcoinin ostamiseen.

Paxful Review: Yleiskatsaus ominaisuuksiin

 • Turvallinen, vertaisverkko-markkinat Bitcoinin ostamiseen ja myyntiin: Paxfulilla on itsessään suojausprotokollat, jotka ovat samanlaisia ​​kuin parhaimmat salausvaluutanvaihdot, ja ylimääräisen turvallisuuden vuoksi voit ottaa 2FA: n käyttöön kirjautumiseen, ostamiseen, myyntiin tai jopa kaikkiin . Paxfulin peer-to-peer -luonne tarkoittaa kuitenkin, että sinun on pidettävä silmällä mahdollisia huijareita.
 • Mobiilisovellus: Saatavana sekä Android- että iOS-laitteille, sen avulla voit ostaa ja myydä Bitcoinia ja toimii myös Bitcoin-lompakkona.
 • Escrow-palvelu: Tapahtuman aikana Paxful pitää turvallisesti mukana olevia Bitcoineja, kunnes molemmat osapuolet vahvistavat, että kaikki ehdot on täytetty.
 • Monet maksutavat: tämä on yksi ominaisuus, jossa Paxful on pää ja hartiat kaikkien muiden krypto-valuutanvaihtojen ja markkinapaikkojen yläpuolella. Saatavilla on yli 330 maksuvaihtoehtoa: pankkisiirrot, verkkolompakot ja maksuprosessorit, käteinen, lahjakortit, pankki- tai luottokortit, muut kryptovaluutat, tavarat, varat ja monet muut.

Kuinka käyttää Paxfulia

Tämä Paxful-arvostelu ei olisi täydellinen ilman joitain perusohjeita sen käyttämiseen. Joten tässä on joitain yleisiä ohjeita Bitcoinin ostamiseen Paxfulista.

Vaihe 1: Luo tili

 • Siirry Paxfulin verkkosivustolle ja napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa Luo tili -painiketta.

tuskallinen arvostelu

 • Kirjoita sähköpostiosoitteesi, luo suojattu salasana ja napsauta Luo Paxful-tili -painiketta

 • Seuraava vaihe on vahvistaa sähköpostiosoitteesi. Sähköposti lähetetään antamaasi osoitteeseen. Etsi se ja vahvista napsauttamalla linkkiä. Tämä antaa sinulle perustason vahvistuksen.

 • Kun olet vahvistanut sähköpostiosoitteesi, sinua pyydetään vahvistamaan henkilöllisyytesi ja osoitteesi, jotta saat kaikki Paxful-tilisi edut.

Vaihe 2: Ensimmäisten bitcoinien ostaminen

 • Päähallintapaneelisi näyttää kuusi suosituinta maksutapaa, joita tällä hetkellä käytetään maassasi tai alueellasi. Vasemmalla näet Bitcoinin nykyisen hinnan valitsemassasi valuutassa ja kuinka paljon Bitcoinia saisit tietylle valuuttamäärälle. Täällä voimme nähdä, että 100 USD saa 0,00850436 BTC. Oletetaan, että haluat käyttää 100 dollaria Amazon-lahjakorteissa.

 • Amazon-lahjakortit ovat oikeassa kuuden parhaan vaihtoehdon joukossa. Mutta hauskanpidon vuoksi napsauta Näytä kaikki -painiketta.
 • Tässä kentässä voit käyttää hakupalkkia ja kirjoittaa “Amazon”. Katsotaanpa, mitä tapahtuu, kun napsautat lahjakortteja. Huomaa, että tarjolla on 120 erilaista lahjakorttivaihtoehtoa.

 • Lahjakorttivaihtoehtoja on paljon, kuten Walmart, iTunes, T-Mobile-täytteet, Barnes & Noble, Calvin Klein, Victoria’s Secret ja monet muut. Amazon on aivan yläreunassa, joten mene eteenpäin ja napsauta sitä.

 • Sinut ohjataan nyt takaisin kojelautaan. Mutta Amazon-lahjakortti on nyt valittu maksutapa. Napsauta “Etsi tarjouksia”.

 • Nyt näet luettelon myyjistä, jotka ovat valmiita lähettämään sinulle Bitcoinin vastineeksi 100 USD: n Amazon-lahjakortillesi. Tärkeimmät asiat, jotka sinun on tarkistettava tässä, ovat myyjän “peukalo ylös” -määrä (suuri määrä tekee siitä vähemmän todennäköisen törmätä huijariin) riippumatta siitä, ovatko he verkossa tai äskettäin (tekee tapahtumista nopeammin), jos he ole ehtoja ja hintaa. Etsi paras tarjous ja napsauta “Osta”.

 • Tämän viimeisen näytön avulla voit vahvistaa, että haluat aloittaa tämän tapahtuman, ja antaa sinulle ohjeet sen suorittamiseen Paxfulin escrow-palvelun avulla. Seuraa kaikkia vaiheita, ja sinulla on pian Bitcoineja Paxful-lompakossa.

Vaihtoehdot Paxfulille

Peer-to-peer -markkinoilla Paxfulin pääkilpailu on LocalBitcoins. Viime aikoihin asti viimeksi mainitulla oli etuna tarjoamalla mahdollisuus nimettömään kaupankäyntiin.

LocalBitcoins on kuitenkin hiljattain alkanut vaatia KYC: tä, joten etu on kadonnut. Jos haluat ostaa nimettömästi, saatat harkita Coinswitchia, mutta heillä on paljon vähemmän maksuvaihtoehtoja.

Toinen haittapuoli Paxfulille on, että se ei ole salausvaihto. Se on hyödyllistä, jos haluat ostaa Bitcoinia joidenkin muiden kryptovaluuttojen kanssa (luettelossa on 26) tai myydä Bitcoin yhdelle näistä rahakkeista.

Mutta et voi esimerkiksi ostaa Litecoinia Ripplen kanssa, vaikka molemmat on lueteltu. Jos haluat päästä salauskauppaan, tarvitset oikean vaihdon, kuten Binance, Kraken tai Coinbase Pro.

Pahka arvostelu: UKK

Onko Paxful legit ja turvallinen?

Paxful itsessään on täysin legitiimi. Ne ovat valtava markkinapaikka, jossa yli 20 000 tapahtumaa suoritetaan joka päivä. Heidän talletusominaisuutensa auttaa myös suojaamaan käyttäjiä huijareilta.

On kuitenkin raportoitu käyttäjien huijaamisesta. Tämä ei tarkoita, että Paxful itse on syyllinen tai ei laillinen. Ajattele sitä kuin eBay. eBay on laillinen, mutta siellä on käyttäjiä, jotka eivät ole luotettavia.

Onko Paxful Bitcoin-lompakko?

Kyllä ja ei. Paxful on online-markkinapaikka Bitcoinin ostamiseen. Mutta he tarjoavat käyttäjilleen ilmaisen lompakon osoitteen.

Paxful-mobiilisovellus on myös täysin toimiva Bitcoin-lompakko, jonka avulla voit myös ostaa ja myydä Bitcoinia Paxful-markkinapaikan kautta.

Kuinka Paxful ansaitsee rahaa?

Ehkä kysyt itseltäsi, kuinka Paxful ansaitsee rahaa, jos kaikki tapahtumat ovat vertaisverkossa. Vastaus on, että he perivät maksuja joistakin toiminnoista. Bitcoineja ostavilta ihmisiltä ei peritä maksuja.

Silti bitcoineja myyvät käyttäjät maksavat maksun. Bitcoinin myynnistä perittävä maksu riippuu maksutavasta, 0,5 prosentista pankkisiirroista aina 5 prosenttiin Google Play- ja iTunes-lahjakorteista.

Myös Paxful-nostomaksuja. Bitcoinin lähettämisellä ulkoiseen lompakkoon on maksu, joka vaihtelee välillä 0,001 – 0,0005 BTC riippuen siitä, kuinka paljon nostat.

Tarvitsetko henkilötodistuksen Paxfulille?

Joo. Jos haluat käyttää kaikkia Paxful-tarjouksia ja pystyä täyttämään kaikki Bitcoinin ostamisen tai myymisen ehdot, tarvitset sähköpostiosoitteen, henkilötodistuksen ja osoitteen vahvistuksen.

Tiivistettynä

On paljon tapoja ostaa Bitcoin nykyään. Voit valita sadoista erilaisista kryptovaluutanvaihdoista, monista vertaisverkkokaupoista, ja joissakin kaupungeissa ympäri maailmaa on jopa Bitcoin-pankkiautomaatteja ja tiskejä, joissa voit tehdä ostoksesi..

Vertaisverkkokaupat tarjoavat yksinkertaisuuden: ne auttavat ihmisiä, jotka haluavat myydä, ottavat yhteyttä ostamaan haluaviin ihmisiin. Monissa tapauksissa ne tarjoavat myös escrow-palveluja käyttäjien huijausriskin minimoimiseksi.

Tämän Paxful-tarkastelun olisi pitänyt tehdä erittäin selväksi, että Paxfulin suurin etu kaikkiin muihin pörsseihin ja vertaisverkkomarkkinoihin verrattuna on käytettävissäsi olevien maksuvaihtoehtojen määrä.

Joten onko sinulla ylimääräistä käteistä makaamassa tai sinulla on lahjakortti etkä tiedä mitä tehdä sen kanssa, Paxful antaa sinun käyttää sitä saadaksesi kätesi Bitcoiniin.

Niin mitä mieltä olet? Onko sinulla kiusaus käyttää sitä Hotels.comin lahjakorttia, jolla olet makaamassa päästäksesi kryptovaluuttaan? Jos on, mene Paxfuliin ja aloita.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner