Shapeshift-vaihtoehto: 7 muuta salauksenvaihtoa, jotka on syytä harkita

Monet ihmiset käyttävät Shapeshiftia päivittäin. Se tarjoaa nopean, luotettavan tavan käydä salausvaluuttoja helposti. Ehkä olet käyttänyt tätä vaihtoa itse, mutta haluaisit pitää mielesi avoimena muille vaihtoehdoille ja ihmettelet “Onko Shapeshift-vaihtoehtoa?”. Hyvä uutinen on, että on!

Itse asiassa on olemassa useita…

Mikä on Shapeshift?

Shapeshift on kryptovaluutan vaihto. Kuten monet muutkin, se on vain salausta, mikä tarkoittaa, että voit käyttää sitä vaihtamaan eräänlaista kryptovaluutta toiseen, mutta et ostamaan salausta fiat-valuutoilla, kuten Yhdysvaltain dollareilla tai euroilla. Mutta toisin kuin useimmat muut pörssit, Shapeshift on muu kuin vapausrangaistus.

Huoltoasemavaihdot, kuten Coinbase, Kraken tai Poloniex, tarjoavat käyttäjilleen salauksen lompakon osoitteet ja vaihdetut tunnukset tallennetaan näihin lompakkoihin, kunnes käyttäjät vetävät ne pois. Joten, jos haluat käyttää Coinbasea vaihtamaan Bitcoin Etheriin, bitcoineidesi on oltava Coinbase BTC -lompakossa ja saat eetterisi Coinbase ETH -lompakkoon.

Muut kuin vapausrangaistukset vaihtavat toisin. He eivät anna lompakon osoitteita käyttäjilleen. Sen sijaan käyttäjät käyttävät omia henkilökohtaisia ​​lompakkojaan tai vapauspörssin tarjoamia lompakoita (voit tarkistaa artikkelini Shapeshiftin käyttämisestä Coinbasen kanssa täältä). Tämä tarkoittaa, että vaihto itsessään ei tallenna mitään kryptovaluutta, mikä tekee siitä paljon vähemmän houkuttelevan kohteen potentiaalisille hakkereille.

Onko Shapeshift-vaihtoehtoja?

Vaikka onkin totta, että suurin osa vaihdoista siellä on vapausrangaistusta, Shapeshift ei ole ainoa laatuaan. Formeshift-kilpailijoita on useita. Muita suosittuja, välittömiä, ei-vapausrangaistuksia sisältäviä salausvaihtoja ovat Changelly, CoinSwitch, SimpleSwap, Godex, Bisq, Switchain ja Flyp.me.

Katsotaanpa heitä.

ShapeShift-vaihtoehto 1: Changelly

paras muodonmuutosvaihtoehto

Changelly listaa noin 60 erilaista kryptovaluutta kaupankäyntiin, ja voit ostaa niistä seitsemän (Bitcoin, Ether, Bitcoin Cash, Ripple, Litecoin, Binance-kolikko ja Stellar) Yhdysvaltain dollareilla tai euroilla. Vaihtomaksu on kiinteä 0,25%. Käyttäjien on luotava tili kauppaa varten, mutta heidän on annettava vain sähköpostiosoite. Henkilötietoja ei vaadita. Saatavana on myös mobiilisovellus.

ShapeShift-vaihtoehto 2: Godex

godex

Godex listaa noin 210 erilaista kryptovaluutta, mutta ei tue salauksen ostamista fiat-valuutalla. Vaihtopalkkiot vahvistetaan heti, kun luot tapahtuman. Tiliä ei tarvitse luoda, joten käyttäjät voivat käydä kauppaa nimettömästi.

ShapeShift-vaihtoehto # 3: SimpleSwap

simpleswap

Kuten tämän luettelon edellinen merkintä, SimpleSwap sallii nimettömän kaupankäynnin eikä fiat-valuutan tukea. Luettelossa on yli 250 kryptovaluuttaa, ja käyttäjät voivat valita kaupankäynnin kiinteällä tai vaihtuvalla korolla.

ShapeShift-vaihtoehto 4: Kolikkokytkin

muodonmuutosvaihtoehto

CoinSwitch eroaa useimmista muista tämän luettelon merkinnöistä siinä, että se ei ole vaihto, vaan pikemminkin vaihtoaggregaattori. Tämä tarkoittaa, että CoinSwitch yhdistää käyttäjät useisiin muihin pörsseihin, kuten Binance, HitBTC ja Changelly, jotta he voivat löytää parhaan tarjouksen. Käyttäjien ei tarvitse luoda tilejä, joten anonyymi kaupankäynti on mahdollista. Vaihtomaksujärjestelmä on hieman monimutkainen, koska se riippuu myös vaihdosta, jossa kauppaa todella tapahtuu, mutta sen arvioidaan olevan noin 0,5%. CoinSwitchilla on eniten krypto-valuuttoja tämän luettelon pörsseistä, ja siinä on reilusti yli 300 merkkiä.

ShapeShift-vaihtoehto 5: Bisq

bisq

Toisin kuin muut luettelon merkinnät, Bisq ei ole verkkopörssi vaan pikemminkin täydellinen työpöytäsovellus, joka on saatavana Windowsille, Macille ja Linuxille. Se tarjoaa nopean, nimettömän kaupankäynnin hieman yli 100 kryptovaluutan välillä, ja joitain niistä voi ostaa fiat-valuutalla. Fiatin maksuvaihtoehtoihin kuuluvat AliPay, MoneyGram, WeChat pay, Western Union, Uphold ja Zelle.

ShapeShift-vaihtoehto # 6: Vaihda

muodonmuutosvaihtoehto

Kuten CoinSwitch, Switchain on pörssiyhteisö, joka tarjoaa nopeaa, anonyymia kaupankäyntiä kryptovaluuttojen välillä. Kolikkolista ei kuitenkaan ole niin suuri. Switchain käy kauppaa pääasiassa Binancessa lueteltujen Bitcoin-, Ether-, Litecoin-, Tether 0x- ja ERC-20-merkkien välillä..

Shapeshift-vaihtoehto # 7: Flyp.me

flyp.me

Kuten ShapeShift tai Changelly, Flyp.me on välitön, ei-vapausrangaistuslainen salausvaihto. Ja kuten SimpleSwap, käyttäjien ei tarvitse luoda tiliä käyttääksesi palvelua, joten anonyymi kaupankäynti on tuettua. Vaihtomaksu on 0,5%. Fiat-valuuttatukea ei ole, ja siinä luetellaan 30 erilaista kryptovaluutta, mukaan lukien Bitcoin, Ether, Litecoin, DASH, BAT, Peercoin ja Augur.

Esimerkkitapahtuma

Näiden vaihtojen käyttö on erittäin helppoa, jopa aloittelijoille, koska niillä kaikilla on yksinkertaiset, intuitiiviset käyttöliittymät ja Changellylla on jopa mobiilisovellus. Katsotaanpa esimerkki…

Valitaan Changelly vaihtoehtona shapeshift.io ja käytetään heidän mobiilisovelluksellaan 3,6 EOS: n kauppaa DASH: lle.

  1. Avaa Changelly-sovelluksesi, kirjoita 3.6 ja valitse EOS Lähetät-kentästä ja valitse DASH tunnukseksi, jonka haluat vastaanottaa. Sovellus näyttää sinulle, kuinka paljon DASHia saat, samoin kuin valuuttakurssi, maksu ja arvioitu aika tapahtuman suorittamiseen. Napauta Vaihda nyt.vaihteleva vaihto
  2. Täällä sinun on annettava lompakon osoite, johon haluat vastaanottaa DASH-koodisi. Voit kopioida / liittää osoitteen tai napauttaa vihreää painiketta oikeassa yläkulmassa skannataksesi QR-koodin. Napauta Seuraava.vaihteleva vastaanotto-osoite
  3. Nyt sovellus näyttää lopulliset tapahtumatiedot, mukaan lukien verkkotapahtumamaksut. Jos kaikki on tyydyttävää, napauta ”Vahvista & Suorita maksu ”prosessin aloittamiseksi. Kun olet tehnyt niin, sovellus näyttää osoitteen, johon haluat lähettää tunnuksesi. EOS: n tapauksessa tämä tarkoittaa osoitetta ja muistiinpanoa (muille rahakkeille et tarvitse muistiota).vaihteleva vahvistus
  4. Avaa lompakko ja lähetä sillä 3.6 EOS Changellyn toimittamaan osoitteeseen ja muistioon.vaihteleva siirto
  5. Palattuasi Changelly-sovellukseen se näyttää, että tapahtuma on alkanut.vaihteleva kauppa
  6. Muutaman minuutin kuluttua sovellus ilmoittaa sinulle, että tapahtuma on suoritettu ja DASH-tunnuksesi ovat käytettävissä lompakossa.muuttuva tapahtuma on valmis

Se siitä! Kuten näette, prosessi on hyvin yksinkertainen. Muut tämän luettelon vaihdot toimivat samalla tavalla, mutta web-käyttöliittymän kautta, koska heille ei ole vielä saatavilla mobiilisovelluksia.

Tiivistettynä…

Joten vastaus kysymykseen “Onko Shapeshift-vaihtoehtoa?” on vankka “kyllä”. Shapeshiftille on monia vaihtoehtoja, ja joitain niistä on kuvattu tässä artikkelissa. Niiden valitseminen voi riippua vaihdettavasta tunnuksesta, maksettavasta palkkiosta tai nimettömyyden halusta tai tarpeesta. Voit vapaasti tutkia niitä. Ne ovat kaikki nopeita, turvallisia ja aikasi arvoisia.

Lue myös: Kuinka käyttää Shapeshiftia Coinbasen kanssa

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner