Sådan sikres din kryptovaluta tegnebog fra cyberkriminelle?

Kender du til den største kryptokurrency i dag? Bitcoin er en af ​​de velkendte og største kryptokurver introduceret i 2009 af en mystisk enhed ved navn Satoshi Nakamoto. Bitcoin steg i popularitet, da prisen nåede sit højdepunkt i 2019. Der er utvivlsomt vilde svingninger i bitcoins pris på grund af det ustabile marked. Værdien af ​​bitcoin påvirkes af forskellige faktorer, og det vigtigste er dens efterspørgsel og udbud. Prissvingningerne på bitcoin tiltrækker ikke kun enkeltpersoner og regeringen, men tiltrækker også cyberkriminelle.

Efter opfindelsen af ​​bitcoin er mange rapporter registreret over røverier og hacks, der er blevet foretaget på børser, og i disse hacks har mange mennesker mistet deres midler. Fordi bitcoin ikke eksisterer fysisk og er til stede i sin digitale form, er der højere risici for hack fra cyberkriminelle. Digitale tegnebøger bruges til at gemme bitcoins og andre digitale tokens, og disse tegnebøger fungerer online, fordi de har en privat nøgle, der er gemt online. Kun via private nøglebrugere kan sende deres digitale tokens til andre, og det er vigtigt at beskytte din private nøgle for at undgå bedragerisk aktivitet. Du kan lære at sikre dine cryptocurrency-tegnebøger igennem CryptoCode.

Med enkle ord er den private nøgle brugernes digitale identitet, og cyberkriminelle holder altid øje med dine mønter for at udføre den falske handling. Cyberkriminelle bruger teknikker til enten at stjæle eller overføre dine digitale tokens til deres konto under dit øje, og derfor må du aldrig gå på kompromis med sikkerheden ved dine private nøgler.

Lad os undersøge nogle måder, hvorpå du kan sikre dine bitcoins, som er som følger:

Brug en sikret internetforbindelse.

Under overførsel eller handel med kryptokurver skal brugerne altid bruge en sikker internetforbindelse og undgå at bruge offentlig Wi-Fi. Også, når de bruger hjemmenetværk, skal brugerne bruge et virtuelt privat netværk for at tilføje sikkerhed. Brug af en VPN vil ændre din placering og IP-adresse. Ikke kun dette, men det vil også gøre din browsing sikker og beskytte din browsing mod angreb og hacks.

Brug kolde tegnebøger i stedet for varme tegnebøger.

Kolde tegnebøger er de bedste digitale tegnebøger til at gemme din bitcoin, fordi disse ikke er nødvendige for at være forbundet til internettet. Det bedste ved kolde tegnebøger er, at de ikke er sårbare over for cyberangreb og forhindrer dine private nøgler i at få uautoriseret adgang. Mange rapporter er blevet registreret for andre typer tegnebøger, hvorfra angreb har hacket bitcoin-brugernes tegnebøger.

Cyberangribere venter altid på, at brugerne bruger en svag adgangskode og giver dem en chance for at angribe deres tegnebøger. Det er altid bedre at bruge en kold tegnebog og opbevare dine private nøgler på enheder, der ikke kræves tilsluttet internettet.

Brug flere tegnebøger.

Investorer og handlende kan lide at investere og handle i forskellige kryptovalutaer, og der er heller ingen specifik begrænsning for at oprette forskellige tegnebøger. Brugere skal bruge flere tegnebøger for at sikre deres forskellige kryptokurver. Brugere kan bruge en tegnebog til at gemme et stort antal kryptokurver og en til at udføre daglige transaktioner. Brug af flere tegnebøger vil sikre din portefølje og forhindre ethvert tab, der kan opstå på din konto.

Brug en unik adgangskode.

Den bedste måde at sikre dine kryptokurver på er ved at bruge en unik og stærk adgangskode. En bruger skal undgå at bruge den samme adgangskode på forskellige konti og apps. Det er også afgørende at bruge et stærkt kodeord, som næsten er umuligt at gætte. Brugere skal også fortsætte med at ændre deres adgangskoder for at undgå risikoen for hackere. Brug af tofaktorautentificering til din tegnebog hjælper med at give yderligere sikkerhed.

Opdater antivirussoftwaren på din enhed

Det betyder ikke noget, om du bruger en web-tegnebog, desktop tegnebog eller en mobil tegnebog; det anbefales at sikre din enhed ved hjælp af den nyeste antivirus-software. Anti-virussoftware fungerer som en firewall, der beskytter din enhed mod malwareangreb og uautoriseret adgang. Enheder, hvor der ikke er noget antivirussoftware, hackere drager fordel af at målrette mod disse enheder og forsøger at hacke bitcoin-tegnebogens private nøgle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner