Gå med i Årets mest väntade ICO och få din biljett till Crypto-världen

Efter 12 års existens var det dags för krypto att erkännas som den förtjänar. Steg för steg tog blockchain-teknologin väg till offentliga institutioner efter att den erövrat leverantörer och affärsentusiaster.

Med alla de problem som kom med banktjänster är det inte konstigt att människor är så hypade över idén om kryptobetalningar – som ger användarna data och ekonomisk säkerhet.

I synnerhet tokenisering fick sin strålkastare på grund av alla de lösningar de erbjuder när det gäller rättvisa betalningar, lån och röster.

Och för att få kryptoområdet ett steg framåt utvecklade ett dedikerat team en av de mest spännande verktygsmärkena som för alltid kommer att förändra vårt sätt att se krypto – STC-token, tillgänglig på sin dedikerade ICO sedan 1 februari.

Vad är en STC-token?

STC är kärnverktygstoken för Studentmynt blockchain-projekt – som gör det möjligt att skapa personliga tokens utan stark teknisk kunskap.

Med ett konto på plattformen kan du skapa:

  • Personliga tokens – unika tillgångar kopplade till ett enda konto;
  • Starttoken – tillgångar som hjälper dig att ta ett steg framåt till dina drömmar;
  • Företags tokens – unika tillgångar avsedda för ett enda företag;
  • DeFi-tokens – tillgångar som låter dig utföra olika bankaktiviteter utan ingripande från tredje part;
  • NFT-token – överförbara tokens som gör det möjligt att växla mellan plattformar.

Alla dessa tokens värderas baserat på STC-token, och de kan användas för utbyten, handel, till och med crowdfunds.

Varför är STC-token speciell?

Det som gör STC-token överlägsen andra tokens är dess fokus på de viktigaste människorna i världens ekonomi – studenter.

De är nästa generations anställda, vilket kommer att markera framgången för nuvarande och framtida företag. För att ge människor chansen till bättre utbildning finns det ett behov av att göra universitetsprogram mer tillgängliga.

Men det är inte så enkelt. Att sänka studieavgiften kommer att leda till en lägre budget för kvalitativa forskare, lärare, program, internationella samarbeten och så vidare.

Hittills var lösningen banklån. Men med vår oförutsägbara ekonomi förlorade människor förtroendet för banktjänster. Och vem kan skylla på dem?

Därför kom Student Coin-teamet med en lösning som decentraliserar studielån – crowdfunding med personliga tokens.

Hur fungerar det?

Den framtida studenten skapar sin personliga symbol. Denna token läggs ut på Student Coin-marknaden. STC-innehavarna köper tokens tills studenten får de pengar som behövs för undervisning. Efter att studenten har examen och hittat ett jobb kommer en del av hans lön att vara låst för att betala lånet. STC-innehavarna får en cyklisk vinstutbetalning för sitt engagemang.

Detta projekt upprätthålls av över 500 toppuniversitet över hela världen, inklusive Harvard University, University of Manchester och University of Copenhagen.

Ett enkelt sätt för studenter att få de medel de behöver för att uppnå sina drömmar. Det är åtminstone huvudfokus, men denna process kan också göras för visionära entreprenörer.

Och det är inte den enda anledningen till att Student Coin studsar ut. Att hålla STC-tokens ger användarna chansen att rösta i projektets utveckling och till och med underteckna framställningar om de behövs. Det är ett helt ekosystem skapat för att ge människor vad de behöver och öka nyttan av kryptovalutor.

Hur kan du köpa STC-tokens?

För att få dina STC-tokens så snart som möjligt, se till att du inte missar Studentmynt Launchpad ICO, tillgänglig fram till 30 april.

Även om det startade för bara 23 dagar sedan, tog teamet redan in STC-token till ett värde av 2 miljoner dollar och slutförde 35 faser.

Varje fas som hade avslutats hittills hade ett hårt lock på 100 000 USD och priset ökade med 0 0002 USD för varje omladdning.

Att gå med i ICO ger dig inte bara tillgång till dessa tokens i förväg, utan det ger dig också ytterligare tillgångar.

Om du rekommenderar ICO till dina vänner och skickar dem en unik hänvisningslänk kan du tjäna 20% av ETH som investerats av alla dina vänner, tillsammans med 30% av deras STC-köp.

Dina vänner får också ytterligare 5% av köpt STC.

Och det är vad vi kallar en rolig aktivitet!

Vem som står bakom Studentmynt?

Studentmynt stöds av ett dedikerat team med 44 personer från 12 olika länder, redo att utöka kryptos användbarhet och skapa lösningar för världens behov. Bland dem kan du till exempel hitta den tidigare CTO för IBM för Europa, eller presidenten för Harvard University Club of Poland.

I slutet av 2021 planerar teamet att utveckla och implementera STC Exchange, STC Terminal och till och med en STC-app, tillsammans med att lista token på större kryptobörser.

Så, om deras innovativa idéer fångade din uppmärksamhet, gå med i ICO och se till att följa dem på sociala medier för att vara uppdaterad med deras funktioner.

Instagram: https://www.instagram.com/student.coin.world/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/student-coin-worldwide/

Twitter: https://twitter.com/studentcoinorg

Facebook: https://www.facebook.com/studentcoin.org

Telegram: https://t.me/studentcoin

Reddit: https://www.reddit.com/r/Studentcoin/

Disharmoni: https://discord.gg/Nx65dMZcMt

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner